Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jövőre Schumi megint elkeni a mezőnyt (remélhetőleg) és akkor megint jönnek ismét, hogy unalmasok a futamok, vonuljon már vissza , a szokásos :) És bár az utóbbi időben annyira nincs itt teritéken a Schumi, de ha jövőre "visszatér" megint jönnek majd a már mondhatani megszokott dolgok :)
Mellesleg időnként falra mászom a két kommentárorról, minden versenyen elmodnják, hogy nagyon jó a meccs, hú de izgalmas, hát szerintem pedig idén se volt izgalmas futam, ami izgalmas volt, azt is a Schumi csinálta Imolában :D Idén annyiból volt más, hogy nem dőlt el előbb, hogy ki lesz a világbajnok azon kívül nem voltak jó versenyek. Jövőre remélem legalább a kerékcserés szabályt visszahozzák.
És így, hogy a vége felé járunk már, és ugye sajnos Schuminak már nincs esélye megnyerni a vb-t,azt mondom, hogy inkább Raikonnen nyerje meg idén, mint Alonso. Az én szememben kettőjük közül ő jobban megérdemelné szerintem. Na de persze ez csak az én véleményem.
Egyébként hozzátenném, hogy remélem idén még nyer legalább egy futamot a Schumi :) És jövőre meg ismét visszatér, ahogy azt kell :D
Hajrá Schumi, hajrá Ferrari! :)