182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #28073 az egy dolog hogy tudná vezetni a kérdés hogy versenyképes lenne-e -
nemhát nemis erről vanszó -
ezér mennek pl F1ből sokan DTM-be mer 4kerék alapjábavéve ugynanaz ott a kormány meg a gáz fék stb.. azt mész persze más a stilusuk de könnyen átlehet szokni példázza hogy Mika nyert is dtmbe és dobogókon végez.. -
De nem kell olyan gyorsan teljesíteni a kört, mint egy motoros. -
első fele igaz, vegyünk1 példát: Kimi sznóbordozik keni a témát. Aszondja Suminak te öreg gyere má próbáld ki ( tételezzük fel életéban nem próbálta még ) pár méter után elesne... azt mind2en beülnek a kocsiba és hazamennek.. kb ilyen a motogp és az f1 :) ha érted mitakarok mondani -
dav1d #28068 csak hogy teljesen más a kettő. Gondolom ha f1-es pilóta ülne két kerékre ugyanúgy alul maradna azokkal szemben akik gyerek koruk óta motoroznak... -
dav1d #28067 - igen mert van internet amin tudod van olyan hogy hírszolgálat , ami tudosítaná ha valamelyik pilótának ilyen szándéka lenne.De neked úgy is hiába mondanám :) -
ja ;) -
hát igen azér egy motorral 300al száguldozni kicsit nehezebb mint egy 4kerekes stabil kocsival:) szal motorra szültenikell autót meg mindeki tud vezetni.. -
te így tudsz mindent?
-
De majd Sumák megy két karikát, aztán lesz hír.
:) -
dav1d #28062 csak mert nyilván nem akar f1-es pilóta MOTOGP-be menni
-
igen fisichella nagyon ért hozzá. ő "csak" egy F1-es pilóta. mit tud ő a MotoGP-ről? szartse. ugyanúgy igaz lehet fordítva is, csak a másik oldalról hasonló nyilatkozatokat nem igen hallunk. -
dav1d #28060 gondolom értenek hozzá.A másik meg az hogy a legtöbb versenyző fiatal kora óta gokartozik szóval az f1-be születni kell.. -
De miért beszélnek róla állandóan? közük hozzá? nem tudom, hogy honnan veszik ezt ennyire biztosra, majd kiderülne, nem? -
Az mindegy.
Hasonló véleményen van Flavioval, aki meg bármit mondhat:) -
dav1d #28057 Azt mondta hogy szerinte nem tud majd nyerni nem azt hogy gyülöli... -
NEm értem őket, mi a bajuk??? Félnek?? Mert pedig úgy néz ki. Hát ha annyira béna lenne, én a Renault helyében örülnék, hogy a kokurens csapathoz egy béna versenyző kerül, nem?? :DDDD -
Fisichella: egy motoros nem nyerhet az F1-ben Briatorre "gyűlölöm Rossit" érzése Fiscora is terjed :)))) -
dav1d #28054 ez annyira gyerekes inkább mutogat a másikra mint hogy bizonyítaná hogy ő a jobb... -
Mi ez óvoda? :DDD Mit hasonlítgat mindent össze? Nem tudom mire olyan nagy a pofája, még Alonso se nyilatkozik így, pedig neki lenne is mire. -
Albers a Williams harmadik versenyzője? -
Azért nyomják a rizsát, mert minden téren világbajnokok.
Rengeteg erőforrást beleöltek és összehozták.
Büszkék rá.
Igazuk van. -
nemarra irtam jóvan megnyerték én ennek örülök nemis ennek az érdemét akartam lebecsülni hanem 7 futam óta 1et megnyertek ugy hogy megint 1 kis "mákjuk" volt és már nyomják a rizsát... -
Tényleg nem tudod mire?
Egy egyéni- és egy csapat-világbajnoki címre.
Óriási mázlijuk volt, ezért megnyerték.
Mázlival jobbak voltak vagy 8 csapatnál.
Nem semmi ez.
Pedig tök szar pilótáik vannak, akik előzni sem tudnak.
Szar a technikájuk, állandóan beszarik.
Mindkét pilótájuk állandóan hibázik.
És a csapat is tök szar. -
Úgy érted odaadni annak, aki szarrá fékezte a gumijáta, aztán kiesett, mert kockáztatott?
LOL -
dav1d #28047 Polgárháború: Albers nekiesett Doorbosnak -
dav1d #28046 ok hogy nem kelett volna örülnie de hogy odadni a kupát??? -
Oké, de más egy idő előtt lefujt meccs, meg egy sima kiesés. -
amikor volt régeben az idö elöt lefujt brazil nagydij és volt a herce-hurca hogy kinyert akkor raikonen megtarthata volna kupát ujat csináltak volna frissicellanak de oda ata neki! -
Te egy kicsit el vagy tévedve, ez nem egy jótékonykonysági rendezvény. Kupát odaadni LOL -
1 futttamot megnyernek és máris nagy a szájuk de ök nagyon becsületesek és ismerik az illemet!! (pl.:amikor utolso körbe kiesik raikönen akkor azért alonsonak nem kéne anyira örülni a gyözelemnek meg kiminek is oda athata volna a kupát vagy valami ilyen gesztust!) -
nincs is ennél jobb a kategóriájában 
-
oké:))) -
denever45 #28039 fiuk kár tépni a szátokat a renaultnak volt annyi esze,hogy az utolsó futamra egy csúcsig kihegyezett motort vitt -
hát remélem :\ -
ja nem mittomén:) ezelőtti 6 futamtot a meki nyerte és most véletlenül?!! megnyerték az utolsót azt most verik magukat de nemtom mire... jövőre csak kinövik.. -
szánalom. ha valamelyik csapat gyengébb mint a másik, akkor már egyből lebecsüli a jobb csapatot? na jó ... -
Renault: A McLaren lebecsült minket -
A gumi idén is sokat számított(volna)