182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hát majd meglátjuk a v8 az kb minden csapatnál hasonlo tejesitményü lesz hát jövöre a kaszni meg a gumi fog sokat számitani -
Akkor összesítsünk! Szerény véleményem szerint Pilóták OK! Motor OK! Gumi OK! Autó??????? -
lehet habár ott minden csapat szinte egyforma fejlesztésel indul mert eddig v10esek csináltak igy amelyik csapat a motor miat volt jo az valoszinü hogy nem indul akkor elönyel jövöre -
A V8-assal szerintem nem lesz probléma! -
jo bridgestone lesz hisz akkor 2 csapat miért menne átt hozzájuk?!(toyota,williams(?)) csak a kocsit tudják elszurni mind idén -
Szerintem a Ferrari-t jövőre két ütőképes pilótapáros alktja! A Kérdés már csak az hogy -Lesz e jó AUTÓ???
-Lesz e jó BRIDGESTONE??? -
Az jó is lenne ha Villneuve a ferrarinál lenne! -
nem, Villnöv :))))) -
Ja hupsz!
-
ShaiHulud #28024 olvasd el elobb :) -
És még mindig nem fejezed be, pedig már 2-szer is mondtad. -
Kacsa! -
Villeneuve meghívást kapott a Ferrarihoz -
dav1d #28020 Arra már rájöttem hogy ha simáncsak beírsz mondjuk ide egy ilyet:
- Mindkét pilótájuk egy csira szar!
Nem kapsz büntető pontot.Viszont ha válaszolsz egy ilyenre (dehát folytatod a flamet) akkor igen...
Szóval SRY all hogy a tudatlanságom miatt mindig kárt okozok... :( -
te valóban ekkora
-vagy?
-
ugyhogy hagyom is abba...
ez akkor biztos 4 hsz-el később érvényes :DDDDDD
[nem provokál, nem kell válaszolni] -
uh mostnéztem meg senna és prost csatáiról egy dok. filmet azok voltak a régi szépidők:P -
dav1d #28016 Ne provokálj! már befejeztem mert nem szeretnék büntető pontot kapni... -
Feladó: dav1d
Elküldve: 2005. 10. 19. 13:24
Tárgy: "befejezted?"
- tudtommal te egy senki vagy itt nem hogy moderátor úgyhogy az ilyen kérdéseket tartogasd másnak...
Igazad van, nem vagyok moderátor, mert ha az lennék te heti megszakításokkal látogatnád az SG-t. Ugyanakkor már előttem szóltak hogy fejezd be! Nem más mint egy MODERÁTOR volt az! Páran már eljutottak arra a sorsra hogy nem sűrűn látogathatják az SG-t/F1 topicot, úgy látom elég jó úton haladsz affelé hogy beálj közéjük.
ui.: Azért másoltam be hogy még véletlenül se kelljen visszaírnom privátba mert külön veled nem fogok ezentúl tágyalni. -
Utoljára szólok. -
-
dav1d #28012 Sose azt szoktam mondani hogy igen ő volt a hibás
- hanem azt hogy mivan ha ő volt a hibás
remélem érzed a különséget... -
nyugi:) tök mind1 hogyvolt már lényegtelen nemszámít -
befejezted? -
dav1d #28009 Na ja itt az van amit a többség akkar mégha videó , nyilatkozat akármi van az ellenkezőjéről... -
Nyiri #28008 Oreg... Egyetul te hiszed szenttul azt hogy kis sumi volt a hibas a hungaroringen. Ezek utan mit varsz? A hulye elmeleteidre senki nem kivancsi. -
Beteg vagy. -
paranoia. -
dav1d #28005 Te szerinted meg mindig én vagyok a balfasz ahelyett hogy egszer megnéznéd miről dumálok...
- de innetől már tényleg flamnek számít a dolog ugyhogy hagyom is abba... -
és én itt fejeztem be mert reménytelen. ;) -
vagy csak minden ok nélkül hamarabb jött le a kerékvetőről ugyanúgy mint alfonzo! -
tudjuk csak az a helyzet hogy szerinted mindig úgy történnek a dolgok hogy azokban kimi vagy jpm a hibás, vagy a balfasz. -
dav1d #28001 nem nem én csak elmondom hogy szerintem ez így történt. -
dav1d #28000 nézd meg a videót...Kimi balra húzza a kormányt pedig ő is át ment volna rajta... -
ez nem vélemény. szórod a fikát minden ok nélkül.
egyikük sem látta hogy ott van mert pont a festett részével volt feléjük.
az meg hogy ki milyen íveket használ nem a te asztalod.
másrészt nem azt fogja egyik sem lesni hogy mi ágasködik a rázókő kellős közepén. -
akkor elbambult, mostmár örülj, a csapatod nyert amúgyis -
te miről beszélsz? hamarabb húzták le a rázókőről de az nem azt jelenti hogy látták és azért kerülték ki! vedd már észre magad! -
dav1d #27996 hol itt a flame? csak elmondtam a véleményem
-aztán látom megjöttél -
Szítod itt a fleme-et megint ok nélkül. -
dav1d #27994 ezzel mi a bajod?