182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
dav1d #27993 De nem a legszélén volt a rázókőnek a másikmeg az hogy az elötte levő kettő is ugyanugy ráment a rázókőre csak az le is jött róla még mielött át hajtottak volna a kiálló darabon... -
Nagyon gyorsan fejezde be! -
de amint látszik a rázókő legszélére azért nem sűrűn mennek ki. Úgy meg senki nem ment, hogy előbb szélesen vette a kanyart, aztán pedig hirtelen visszarántották volna. A kanyarban meg nem hinném, hogy előre látták volna -
jóvan direkt mentrá mer neki igyjobb....
kikerülte? talán más iven veszik azt a kanyart vagy nemakorra sebességel estek be.. -
dav1d #27989 elötte 2 mögötte 2 pilóta kerülte ki ugyan olyan tempóval azt... -
Sid Watkins professzor lovagi kitüntetést kaphat
Aki támogatja Sid Watkins professzor lovagi kitüntetését, annak lehetősége nyílik arra, hogy aláírja a petíciót, amely az alábbi oldalon érhető el: Sid Watkins, mint lovag - pertíció -
Szerintem nem az ö hibája volt... Én se arra figyelnék, hogy a pálya melyik részére ne menjek mert az szét van esve... -
jajj nekezd.... alonso is fisco is rámehetett volna vagy akár a többi pilóta igyjöttki.. -
te egészen biztosan láttad volna olyan alacsonyan ülve 200 fölött. -
ShaiHulud #27984 enis tesztelnem:) -
dav1d #27983 F1: november végén nőt tesztel a Minardi
-
ShaiHulud #27982 
-
dav1d #27981 nem furcsa hogy az ilyen esetek mindig csak a nagyon ügyes Montival fordulnak elő?
-
-
Képzeld el, Sumák egy ilyen szutyokkal megy ki a Hungaroringre... -
hát azért... :))))
mostmár off vége :) -
De ki a túró gondolna egy kiálló csatornafedélre?? Hülye sárgák hogy dolgoztak?
Mellesleg nem hiába szokták így kiszélesíteni a kanyart, mert olyan sebességgel érkeznek be valószínűleg, hogyha szűkebben vennék, lehet hogy az autó hátulja már megcsúszna. Tehát nem olyan egyszerű 200 fölött kanyarból kijövet észlelni és kikerülni valamit. -
Esetleg valami igazi sportkocsi Japánból. -
én inkább a Quattroportét választanám :)))) -
Engem inkább az érdekelne, hogy ha Kiminek valami feltűnt már az előző körben, akkor miért nem nyögte be és R.D. miért nem közölte Huánnal? -
Ja, már rég elment Kimi onnan...
Már vagy 0,4 másodperccel azelőtt!
lol -
hát én azért csak keresnék egy 500 pacis 7es bömbit ;))) -
Kis érdkesség:
David Coulthard-nak ebben az évben összesen 16.750 dollárt kellett fizetni a bokszutcában történt gyorshajtásai miatt. A skót vitte a prímet a gyorshajtásokban ebben az évben. -
Mit látott Montoya? -
qper #27969 Nem hiszem hogy a költségvetés miatt volt.
Tudatosan meg van tervezve hogy ki milyen kocsival jön ki. Alonso és Fisico Mégane Sport-al jöttek, nem mondanám hogy olyan kifejezetten rossz autó. Azért kapták ezt, mert ennek az autónak ezáltal is adtak egy sportos, fiatalos imázst a magyar vásárlók között. Szép is lett volna, ha egy családi Vel Satis-szal érkeznek :)
Egyébként a csapat többi tagja (na jó a mérnököktől felfelé) Vel Satist hajtottak a három nap alatt.
-
Ezt nem tudhatod biztosan.. szvsz akkor is nyert volna Alonso.. -
Ha autóval csajoznék, lenne pénzem és nme az intellektus alapján választanék, valszeg valami drága német verdára gondolnék én is:) -
Semmi gond, nem rád értettem, hanem mindannyiunkra magyarokra. :D LEhet ha megnyerném az ötöst, én is bunkóznék egy S-ben :DDDD -
Lehet félreérthetően fogalmaztam (bár odaraktam egy smiley-t) sry.
A szutykot direkt írtam idézőjelek közé, számomra még a Megane is elérhetetlen jelenleg.
-
Lennék cigány egy Mégane sportban.
Mondjuk a Ragnotti-s Clio is adja... -
Ez is igaz, csak Magyarországon mánia az autó meg státuszszimbólum. Hogy nehogy már egy szutyokban érkezzek meg hö-hö
-
A Mclaren rajongók körében s-osztályt reklámoznak, mert ők főleg azt veszik:)
lol -
Ráadásul Sport... Nem olyan szutyok az -
Csak lehet, hogy ők ezt pont leszarják.
Azt meg nem írtad, hogy viccesnek találod, ezért arra gondoltam, hogy fontos lett volna szerinted a zászlóshajóval érkezni.
Szerintem emberközelibbnek tűnnek két viszonylag elérhető autóval.
Valamelyik este meg egy szutyok Scénic-kel furikázták őket Pesten. -
Reklám, reklám. Szerintem Kimiék szintjén egy S-osztály is szutyok :DDDD -
"Egyébként azt sem hiszem, hogy a Renault csapatnak kocsit kellett bérelnie."
Pláne.
"Nem teljesen értem, mivel több valaki, ha drágább kocsiban feszít."
Én hol írtam ilyesmit? Csak viccesnek találtam, hogy a Mclaren-Mercedes pilótái egy luxuskocsival, a Renault pilótái pedig egy alsó-közép kategóriás autóval érkeztek, amikor szerintem nem lett volna probléma beszerezni egy luxus Renault-t. -
Ez a mostani nekem nem gyere be.
Olyan full műanyag belülről és utasként nem is túl jó érzés.
A régebbiek kivétel nélkül tetszettek a maguk idejében. -
Nem teljesen értem, mivel több valaki, ha drágább kocsiban feszít.
Egyébként azt sem hiszem, hogy a Renault csapatnak kocsit kellett bérelnie. -
Fiesta. Jó az! :) -
Na jó de az Sport volt, és én bár nem szeretem a Meganeokat, de azok azért jó kis gépek.