182273
  • dav1d
    De nem a legszélén volt a rázókőnek a másikmeg az hogy az elötte levő kettő is ugyanugy ráment a rázókőre csak az le is jött róla még mielött át hajtottak volna a kiálló darabon...
  • Lteebee
    Nagyon gyorsan fejezde be!
  • DJ Bee18
    de amint látszik a rázókő legszélére azért nem sűrűn mennek ki. Úgy meg senki nem ment, hogy előbb szélesen vette a kanyart, aztán pedig hirtelen visszarántották volna. A kanyarban meg nem hinném, hogy előre látták volna
  • Istencsászár
    jóvan direkt mentrá mer neki igyjobb....
    kikerülte? talán más iven veszik azt a kanyart vagy nemakorra sebességel estek be..
  • dav1d
    elötte 2 mögötte 2 pilóta kerülte ki ugyan olyan tempóval azt...
  • Istencsászár
    Sid Watkins professzor lovagi kitüntetést kaphat

Aki támogatja Sid Watkins professzor lovagi kitüntetését, annak lehetősége nyílik arra, hogy aláírja a petíciót, amely az alábbi oldalon érhető el: Sid Watkins, mint lovag - pertíció
  • Tomo15
    Szerintem nem az ö hibája volt... Én se arra figyelnék, hogy a pálya melyik részére ne menjek mert az szét van esve...
  • Istencsászár
    jajj nekezd.... alonso is fisco is rámehetett volna vagy akár a többi pilóta igyjöttki..
  • ÁjjLe BoBBi
    te egészen biztosan láttad volna olyan alacsonyan ülve 200 fölött.
  • ShaiHulud
    enis tesztelnem:)
  • dav1d
    F1: november végén nőt tesztel a Minardi

• ShaiHulud
  • dav1d
    nem furcsa hogy az ilyen esetek mindig csak a nagyon ügyes Montival fordulnak elő?
  • DJ Bee18
  • Lteebee
    Képzeld el, Sumák egy ilyen szutyokkal megy ki a Hungaroringre...
  • DJ Bee18
    hát azért... :))))

mostmár off vége :)
  • DJ Bee18
    De ki a túró gondolna egy kiálló csatornafedélre?? Hülye sárgák hogy dolgoztak?
    Mellesleg nem hiába szokták így kiszélesíteni a kanyart, mert olyan sebességgel érkeznek be valószínűleg, hogyha szűkebben vennék, lehet hogy az autó hátulja már megcsúszna. Tehát nem olyan egyszerű 200 fölött kanyarból kijövet észlelni és kikerülni valamit.
  • Lteebee
    Esetleg valami igazi sportkocsi Japánból.
  • DJ Bee18
    én inkább a Quattroportét választanám :))))
  • Lteebee
    Engem inkább az érdekelne, hogy ha Kiminek valami feltűnt már az előző körben, akkor miért nem nyögte be és R.D. miért nem közölte Huánnal?
  • Lteebee
    Ja, már rég elment Kimi onnan...
    Már vagy 0,4 másodperccel azelőtt!

lol
  • ÁjjLe BoBBi
    hát én azért csak keresnék egy 500 pacis 7es bömbit ;)))
  • Istencsászár
    Kis érdkesség:
    David Coulthard-nak ebben az évben összesen 16.750 dollárt kellett fizetni a bokszutcában történt gyorshajtásai miatt. A skót vitte a prímet a gyorshajtásokban ebben az évben.
  • Istencsászár
    Mit látott Montoya?
  • qper
    Nem hiszem hogy a költségvetés miatt volt.
    Tudatosan meg van tervezve hogy ki milyen kocsival jön ki. Alonso és Fisico Mégane Sport-al jöttek, nem mondanám hogy olyan kifejezetten rossz autó. Azért kapták ezt, mert ennek az autónak ezáltal is adtak egy sportos, fiatalos imázst a magyar vásárlók között. Szép is lett volna, ha egy családi Vel Satis-szal érkeznek :)

Egyébként a csapat többi tagja (na jó a mérnököktől felfelé) Vel Satist hajtottak a három nap alatt.

• jazzy
    Ezt nem tudhatod biztosan.. szvsz akkor is nyert volna Alonso..
  • Lteebee
    Ha autóval csajoznék, lenne pénzem és nme az intellektus alapján választanék, valszeg valami drága német verdára gondolnék én is:)
  • DJ Bee18
    Semmi gond, nem rád értettem, hanem mindannyiunkra magyarokra. :D LEhet ha megnyerném az ötöst, én is bunkóznék egy S-ben :DDDD
  • GregSB
    Lehet félreérthetően fogalmaztam (bár odaraktam egy smiley-t) sry.

A szutykot direkt írtam idézőjelek közé, számomra még a Megane is elérhetetlen jelenleg.

• Lteebee
    Lennék cigány egy Mégane sportban.
    Mondjuk a Ragnotti-s Clio is adja...
  • DJ Bee18
    Ez is igaz, csak Magyarországon mánia az autó meg státuszszimbólum. Hogy nehogy már egy szutyokban érkezzek meg hö-hö
  • Lteebee
    A Mclaren rajongók körében s-osztályt reklámoznak, mert ők főleg azt veszik:)

lol
  • DJ Bee18
    Ráadásul Sport... Nem olyan szutyok az
  • Lteebee
    Csak lehet, hogy ők ezt pont leszarják.
    Azt meg nem írtad, hogy viccesnek találod, ezért arra gondoltam, hogy fontos lett volna szerinted a zászlóshajóval érkezni.

Szerintem emberközelibbnek tűnnek két viszonylag elérhető autóval.
    Valamelyik este meg egy szutyok Scénic-kel furikázták őket Pesten.
  • DJ Bee18
    Reklám, reklám. Szerintem Kimiék szintjén egy S-osztály is szutyok :DDDD
  • GregSB
    "Egyébként azt sem hiszem, hogy a Renault csapatnak kocsit kellett bérelnie."

Pláne.

"Nem teljesen értem, mivel több valaki, ha drágább kocsiban feszít."

Én hol írtam ilyesmit? Csak viccesnek találtam, hogy a Mclaren-Mercedes pilótái egy luxuskocsival, a Renault pilótái pedig egy alsó-közép kategóriás autóval érkeztek, amikor szerintem nem lett volna probléma beszerezni egy luxus Renault-t.
  • Lteebee
    Ez a mostani nekem nem gyere be.
    Olyan full műanyag belülről és utasként nem is túl jó érzés.

A régebbiek kivétel nélkül tetszettek a maguk idejében.
  • Lteebee
    Nem teljesen értem, mivel több valaki, ha drágább kocsiban feszít.

Egyébként azt sem hiszem, hogy a Renault csapatnak kocsit kellett bérelnie.
  • AnuluWork #27955
    Fiesta. Jó az! :)
  • Kit--Kat
    Na jó de az Sport volt, és én bár nem szeretem a Meganeokat, de azok azért jó kis gépek.