182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sanghaji Görbe Tükör
jó cikk, remélem tavasszal folyt köv :) -
mondjuk igazat mond, Kimi a Mercedesbe illik, mert amilyen unottan nyilatkozik a győzelmei után, és amilyen higgadt, mondhatjuk azt is hogy kimért :D, nagyon németes :DDDD -
G_ArchAngel #28111 Eddie, öregfiú, Te nagyon hiányzol az F1-ből...:(((
Az öreg csóka legalább nem hülyeségeket nyilatkozik... -
Eddie Jordan: Kimi nem megy a Ferrarihoz
Räikkönen: nem vagyok elkeseredve -
villám V-10eseket viszont annál többet -
nem tudom biztosan, de mostanában szerintem 3000ccm-est sem csinált :DDD 10 éve biztos nem :D -
Belegondoltuk,de egy ilyen rutinos gyárnak ez nemszabadna,hogy problémát jelentsen! -
G_ArchAngel #28106 Belegondoltatok abba, hogy a Ferrari az életben nem gyártott még ilyen kicsi hengerűrtartalmú motort - 2400ccm?
(tudomásom szerint) -
Hát a Toyota motor megbízhatóságát Sato autója nem fogja alátámasztani :DDD, nem lesz ugyanis ideje a motornak elromlani :DDDDD -
Jajj!
Miért pont ő?
Rengeteg tehetséges fiatal vár egy lehetőségre erre szerződtetnek 1 majmot!
-
váááááá ezt nem hiszem 

Nincs elég ifjú versenyző, vagy mi a fene?????? -
Nyerni akar, de lehet, úgy sem nyert volna. -
Sato kézhez kapta a Midland-Toyota szerződését vazzzeg ezt nemhiszem el minek kell ezt a balféket erőltetni.... -
hagyál hol foglalkozom én vele ;)) -
"Nem vagyok benne biztos, hogy fordított esetben Räikkönen úgy tudott volna spórolni az autóval mint Alonso" - ez teljesen igaz de ebbe mi a szégyen? nyerni akar mer ő ilyen sumák is ilyen... -
Lauda: Michael megijesztett kicsúszásával ossza az észt az öreg:)) -
ShaiHulud #28097 az a baj hogy van nehany ember aki ha megjelenik akkor rogotn flame lesz barmely topicban, na az ilyeneket kene kiszűrni. -
uh, timég mindig itt tartotok?:D további jó flémelést -
dav1d #28095 "Rossi miért tartja poénnak az egész hírt? o.O"
független attól hogy Rossi poénak tartja vagy nem valóban volt ilyen hír amit a pilóták komentáltak is dehát olyannal érveltél aminek köze sem volt a témához... -
dav1d #28094
D: csak mert nyilván nem akar f1-es pilóta MOTOGP-be menni
B: te így tudsz mindent?
D: - igen mert van internet amin tudod van olyan hogy hírszolgálat , ami tudosítaná ha valamelyik pilótának ilyen szándéka lenne.De neked úgy is hiába mondanám :)
B: -
D: -
B: Rossi miért tartja poénnak az egész hírt? o.O
D: miért?
B: szolj ha átért
D: láttom lassú vagy még mindig haver. Nem az a lényeg hogy ki hova akar menni hanem az hogy felröpent-e olyan hír ami ezzel kapcsolatos.Rossi esetében igen.Ezért nyilatkoznak róla...
Na ebből szűrjem le hogy te mit akarsz.Jó lenne ha leírnád 1x érthetően bmeg és akkor nem rombolnád a topikot bmeg. -

-
nem válaszoltam privire mert amit mondtam tegnap az még mindig úgy van.
először próbáld már meg felfogni én mit akartam/akarok kihozni az egészből, mert az nem megy látom. csak vigyorogsz itt mint a tejbetök de fogalmad sincs miről beszélsz. de mindenesetre mindig jókat röhögök rajtad.
-
dav1d #28091 csak nem koppantál? vagy te sem tudod miről beszéltél az elöbb :)
Írd le légyszi :) -

-
dav1d #28089 rendben feladom: akkor írd már le miről dumálsz ,ide felülre ...
-
1. nem vagyok a haverod.
2. te csak a saját magad hülyeségét akarod keresztülrángatni minden máson úgy hogy közben elfelejtesz olvasni és mondatot értelmezni.
3. én értem te miről beszélsz, attól nefélj. but te felfogtad én mit írtam?
ne is válaszolj légyszives mert hamar összeszedsz még1 büntipontot!
na puszika te kis cukika!
-
dav1d #28087 az elöző kérdésedre a válasz (tudod amit kitöröltél): igen... -
dav1d #28086 láttom lassú vagy még mindig haver. Nem az a lényeg hogy ki hova akar menni hanem az hogy felröpent-e olyan hír ami ezzel kapcsolatos.Rossi esetében igen.Ezért nyilatkoznak róla... -
szolj ha átért
-
-
na elég:) Newey a 2006-os év előtt elhagyhatja a McLarent csámcsogjunk ezen:D -
dav1d #28082 miért? -
Rossi miért tartja poénnak az egész hírt? o.O -
Miért jó Briattorenak, hogy mindenki hallja a hülye magánvéleményeit, feltűnési viszketegség?? Mindenbe megy a beledumálás -
dav1d #28079 Miért? -
Engem inkább az érdekel, hogy miért csak az ő véleményüket közlik ebben a témában.
Nem hiszem, hogy fisico odament az újságíróhoz, hogy: figyu, vannak gondolataim rossival kapcsolatban. -
rendben nem csinálom, de mit? 
visszavonom akkor de nem neveztem meg senkit :\ -
értjük tiszta sor, de mit lovagolnak ezen a témán a Renaultsok?? ezért gondoltam, hogy valamiért félnek, ha meg nem, akkor mit rágódnak ezen?? -
Ne csináld, lécci! -
nem tudom mi volt a gáz a hsz-ben szal akkor semmi.
[törölte]