182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egy angol reménység a McLaren volánjánál -
Hivatalos: Rosberg aláírt a Williams-hez -
Azért hogy jót röhögjünk! -
Ezt senki sem tudja. -
dav1d #28271 "Na lehet hülyézni... ugysem érdekel a véleménytek" - akkor meg minek írsz ide?
na
-
mindegy! -
te hány éves vagy?
bocs az offért, de ezt nem hiszem el. -
én nem hülyézek senkire soha! -
„Sajnos az új szabályok nem segíthetnek neki. Sajnos!” – nyomatékosította Ecclestone az Autosprint magazinnak adott nyilatkozatában.
Mi az hogy sajnos? Eddig is tudtam, hogy Ecclestone Schumacher fan de ezt minek kell hangoztatni...
"A brit üzletember továbbá cáfolta azon vádakat, hogy az új szabályokat éppen azért, és oly módon alkották meg, hogy azok segítsenek a Ferrarinak a felzárkózásban."
Cáfolni bármit lehet, de nem kell nagy ész hozzá hogy lássuk ez nem így van..
„Az igazat megvallva, fogalmam nincsen arról, hogy az egyes csapatoknak milyen kívánságaik lettek volna.” – mondta Ecclestone. „Annyit mondhatok csak, hogy az új gumiszabályoknak köszönhetően, mindkét beszállítónak teljesen új komponenseket és szerkezeteket kell kitalálnia, melyekkel valamelyest kompenzálni tudják a lóerő veszteséget.”
bla,bla ez meg mellébeszélés...
Na lehet hülyézni... ugysem érdekel a véleménytek
-
tudom! -
Jah tárgyalnak Sato-val.(Sajnos...) -
Nem csak neked írtam!
-
igen!? -
pedig a kasztni elég fontos ha Satot akarják versenyzönek :) -
ehh sato:( -
tudom má a rádióba hallottam! -
Aguri Suzuki új csapatot nevezett 2006-ra
Lehullt a lepel a második Honda-istállóról -
köccke! -
bemész és elmondod nekik mit szeretnél OFF vége! -
G_ArchAngel #28256 ja, meg négy csillaggal...:) -
Ha nem kérlek mond el hogy mit montál me én is szeretnék hasonlót! -
kösszike,mondtad hogy hópihe házzal és karácsonyfával? -
elmondtam mi legyen rajta. -
És hogy kérted hogy karácsonyos logót szeretnél? -
sehonnan logoműhelyben kértem. -
Punker ez a logó tök jó,honnan szedted le? -
Culram #28249 Én meg azt mondanám, hogy minden csapatnak tegyék lehetővé minkét gumigyártó gumijait. És az egész versenyhétvégén a választott gyártó gumijaival versenyezzenek. Ez is egy jó kis rizikó lenne a csapatok részéről, vinne bele egy kis izgalmat. A gyártók törekednének a minél jobb vagy a lehető legjobb minőségre, és nem lesz az hogy azért nem indul valalki a versenyen mert ilyen szerződése van, hanem azért mert pechére azt váalsztotta. Előbb vagy utóbb úgy is kialakul hogy melyik csapat melyik gumigyártót preferálja. Szerintem... -
az M-nek nem tetszik hogy csak 1 gumigyártót akarnak (ami nem hülyeség amúgy) így lehet tényleg sz@rnak a fejükre. -
Jövőévtől lehet is majd kereket cserélni! -
"Van benne valami hogy a B.-nek kedveznek "
...szánalmas michelin összeesküvés-elmélet... -
és ezek a ferrari összeesküvés elméletek olyan szánalmasak, ha valami nemmegy a pirosoknak egyből mindeki a hibás csak őknem.... -
semmit nemhuztak ki alola mindenki tudott alkalmazkodni az uj szabályokhoz csak őknem 9 csapat vs 1 nemfura?.. a gondok a ferkánál voltak nem a szabályokba
észrekéne venni hogy a ferrari évente a tavalyi kocsival nyerte az év eleji versenyeket és azt fejlesztette tovább mégjobbá, idén uj kocsit kelett épiteniük belebuktak. -
A ferrari nem szájalt, mikor kihúzták a szőnyeget alóla.
A Michelin is szépen hallgasson és dolgozzon! -
rosszvolt igen, és a kerékcsere hozzátartozik az f1hez, DE ehhez a köcslcségkimélő szabályhoz a Michlein alkalmazkodott a legjobban és beálázta a Bridstonét ezért jóhogy ők nemakarják mer nekik van a legjobb 1 versenyes gumijuk. Van benne valami hogy a B.-nek kedveznek ezzel a döntssel biztos szerepet játszott benne az idei teljesitménye, de az f1 ilyen nem a sportról szól már.. -
Alapvetően rossz döntés volt a kerékcsere tiltása.
Azt kéne látnia a michelinnek, hogy ezt javítják most. -
Szerintem inkább legyen kerékcsere, minthogy megint kihagyjanak egy futamot a Michelin-es csapatok! -
A Michelin részrehajlással vádolja az FIA-t -
kösszi! -
G_ArchAngel #28237 ja és a BMW is csak 2 autónak szállít szívet... -
G_ArchAngel #28236 javítottam, köszi...