182273
  • Istencsászár
    Egy angol reménység a McLaren volánjánál
  • Istencsászár
    Hivatalos: Rosberg aláírt a Williams-hez
  • Andora
    Azért hogy jót röhögjünk!
  • Lteebee
    Ezt senki sem tudja.
  • dav1d
    "Na lehet hülyézni... ugysem érdekel a véleménytek" - akkor meg minek írsz ide?

na
  • Andora
    mindegy!
  • Amse
    te hány éves vagy?

bocs az offért, de ezt nem hiszem el.
  • Andora
    én nem hülyézek senkire soha!
  • NuCLEARScoRp
    „Sajnos az új szabályok nem segíthetnek neki. Sajnos!” – nyomatékosította Ecclestone az Autosprint magazinnak adott nyilatkozatában.

Mi az hogy sajnos? Eddig is tudtam, hogy Ecclestone Schumacher fan de ezt minek kell hangoztatni...

"A brit üzletember továbbá cáfolta azon vádakat, hogy az új szabályokat éppen azért, és oly módon alkották meg, hogy azok segítsenek a Ferrarinak a felzárkózásban."

Cáfolni bármit lehet, de nem kell nagy ész hozzá hogy lássuk ez nem így van..

„Az igazat megvallva, fogalmam nincsen arról, hogy az egyes csapatoknak milyen kívánságaik lettek volna.” – mondta Ecclestone. „Annyit mondhatok csak, hogy az új gumiszabályoknak köszönhetően, mindkét beszállítónak teljesen új komponenseket és szerkezeteket kell kitalálnia, melyekkel valamelyest kompenzálni tudják a lóerő veszteséget.”

bla,bla ez meg mellébeszélés...

Na lehet hülyézni... ugysem érdekel a véleménytek
  • Andora
    tudom!
  • Amse
    Jah tárgyalnak Sato-val.(Sajnos...)
  • Amse
    Nem csak neked írtam!
  • Andora
    igen!?
  • JGTC
    pedig a kasztni elég fontos ha Satot akarják versenyzönek :)
  • Lteebee
    ehh sato:(
  • Andora
    tudom má a rádióba hallottam!
  • Amse
    Aguri Suzuki új csapatot nevezett 2006-ra
    Lehullt a lepel a második Honda-istállóról
  • Andora
    köccke!
  • Punker
    bemész és elmondod nekik mit szeretnél OFF vége!
  • G_ArchAngel #28256
    ja, meg négy csillaggal...:)
  • Andora
    Ha nem kérlek mond el hogy mit montál me én is szeretnék hasonlót!
  • Andora
    kösszike,mondtad hogy hópihe házzal és karácsonyfával?
  • Punker
    elmondtam mi legyen rajta.
  • Andora
    És hogy kérted hogy karácsonyos logót szeretnél?
  • Punker
    sehonnan logoműhelyben kértem.
  • Andora
    Punker ez a logó tök jó,honnan szedted le?
  • Culram #28249
    Én meg azt mondanám, hogy minden csapatnak tegyék lehetővé minkét gumigyártó gumijait. És az egész versenyhétvégén a választott gyártó gumijaival versenyezzenek. Ez is egy jó kis rizikó lenne a csapatok részéről, vinne bele egy kis izgalmat. A gyártók törekednének a minél jobb vagy a lehető legjobb minőségre, és nem lesz az hogy azért nem indul valalki a versenyen mert ilyen szerződése van, hanem azért mert pechére azt váalsztotta. Előbb vagy utóbb úgy is kialakul hogy melyik csapat melyik gumigyártót preferálja. Szerintem...
  • Punker
    az M-nek nem tetszik hogy csak 1 gumigyártót akarnak (ami nem hülyeség amúgy) így lehet tényleg sz@rnak a fejükre.
  • Andora
    Jövőévtől lehet is majd kereket cserélni!
  • Lteebee
    "Van benne valami hogy a B.-nek kedveznek "

...szánalmas michelin összeesküvés-elmélet...
  • Istencsászár
    és ezek a ferrari összeesküvés elméletek olyan szánalmasak, ha valami nemmegy a pirosoknak egyből mindeki a hibás csak őknem....
  • Istencsászár
    semmit nemhuztak ki alola mindenki tudott alkalmazkodni az uj szabályokhoz csak őknem 9 csapat vs 1 nemfura?.. a gondok a ferkánál voltak nem a szabályokba

észrekéne venni hogy a ferrari évente a tavalyi kocsival nyerte az év eleji versenyeket és azt fejlesztette tovább mégjobbá, idén uj kocsit kelett épiteniük belebuktak.
  • Lteebee
    A ferrari nem szájalt, mikor kihúzták a szőnyeget alóla.

A Michelin is szépen hallgasson és dolgozzon!
  • Istencsászár
    rosszvolt igen, és a kerékcsere hozzátartozik az f1hez, DE ehhez a köcslcségkimélő szabályhoz a Michlein alkalmazkodott a legjobban és beálázta a Bridstonét ezért jóhogy ők nemakarják mer nekik van a legjobb 1 versenyes gumijuk. Van benne valami hogy a B.-nek kedveznek ezzel a döntssel biztos szerepet játszott benne az idei teljesitménye, de az f1 ilyen nem a sportról szól már..
  • Lteebee
    Alapvetően rossz döntés volt a kerékcsere tiltása.
    Azt kéne látnia a michelinnek, hogy ezt javítják most.
  • Döglött Kacsa
    Szerintem inkább legyen kerékcsere, minthogy megint kihagyjanak egy futamot a Michelin-es csapatok!
  • Döglött Kacsa
    A Michelin részrehajlással vádolja az FIA-t
  • Andora
    kösszi!
  • G_ArchAngel #28237
    ja és a BMW is csak 2 autónak szállít szívet...
  • G_ArchAngel #28236
    javítottam, köszi...