182273
  • GregSB
    Erről jut eszembe amikor volt a magyar futam az egyik magyar autós újságban volt egy cikk képekkel arról melyik pilóta milyen kocsival érkezett a hungaroringre.

Kimi és Montoya két fullextrás S Mercivel, Alonso és Fisichella két "szutyok" (gondolom azért nem fapad) Megane-al jött :D Béreltek volna legalább egy Vel Satis-t vagy Espace-t, nemhiszem hogy annyira megcsapta volna a csapat költségvetését...

A többire nem nagyon emlékszem, a BMW-sek asszem 2db 535D-t, a Minardisok pedig 2 Ford Fiestát béreltek :))
  • AnuluWork #27952
    Ki kell fogni a jót.
  • Istencsászár
    A Minardi csapat története 3. rész
  • DJ Bee18
    Szerintem ez csak mázli kérdése :D. Hát amikor megadják, a megbízhatósági listát, ugye százalékokat adnak meg. És még a legmegbízható autó is kap 3-4% -ot, magyarul ott is ki lehet fogni. :D Egyébként még volt 98 és 2000 között egy céges Passat, na az is volt néha szervízben. De a szervízbe járási csúcstartó eddig egy alap 1.6-os V40 -es Volvo, már kívűlről ismertük a szervizest :DDDD
  • Lteebee
    Épp a lagunákról hellottam rosszakat és a thaliakról nem:DD
  • DJ Bee18
    3 évig volt nekünk 22000 km

Pedig nem volt túleröltetve :DD, Thaliakról én is hallottam rosszakat, pedig szerintem annyira nem olcsó mint azt sokan hiszik, az 1.4 -es alaptól eltekintve
  • DJ Bee18
    mondjuk azzal nem volt gond, csodálkoztam is, mert volt eddig két céges Laguna II. kombi a családban (nem én hajtottam :D). Az első 1.6-os volt, alap, 20 hónap alatt 150000 km (!), egyszer volt valami típushibája (gyertyákat kellett cserélni), meg 150 000 km-nél rohadt le az akksi miatt. Egyébként a kötelező 30000-es szervizeken kívűl nem volt szervízben. A második 1.8-as Dynamique, 18 hónap 125000 km, semmi baj, csak a kötelezőkre járt az autó. Persze mivel céges autó volt, lehet hogy a kötelezőknél biztos ami biztos sok mindent kcserélhettek :D. Úgyhogy legalábbis a Lagunákkal nem tapasztaltam gondot. Mondjuk faterom kollégájának a Meganja 1000 és 2000 km között vagy 4x volt szervízben. Lehet hogy csak mázli kell :DDD
  • qper
    papíron nem. egyébként bekebelezte már lassan 10 éve :)
  • Istencsászár
    A Mercedes nem kebelezi be a McLarent
  • qper
    Hát igen :(

A Renault-k nem a megbízhatóságukról híresek sajnos...
  • Tomo15
    Off: Thalia nagyon gyér:(( 3 évig volt nekünk 22000 km volt benne és legaább 7x volt a szervizbe...ON
  • Lteebee
    A bogárral csak az a baj, hogy nem szeretem, mert párszor kellett vezetnem.
    Kívülről tök ari, de belül...
  • Lteebee
    A Thaliaval is csak az a baja sok embernek, hogy csúnya és hogy nem német.
    Tudomásom szerint nem kell túl gyakran javítani.
  • AnuluWork #27940
    Akkor jön a forgó lövegtornyos Thália is, és mindenki hányni fog ...
  • G_ArchAngel #27939
    :DDD
    viszont a Renault gyártotta a világ első forgó lövegtornyos tankját - igaz már az is szar volt:)
  • Punker
    mi bajod a bogárral? Kübel is milyen frankó járgány volt, sőt ha a géppuskát is visszatehetik a tetőre a hulladék porsche már a rajtnál ki lesz ütve :)
  • Istencsászár
    Pizzonia még bízik a Williams szerződésben remélem ennyibe is marad:D
  • Lteebee
    Ha porsche néven lépnének be, még tetszene is a dolog.

De bogárhátúként...
  • G_ArchAngel #27935
    ez miatt kicsit elgondolkodtató a "reklám érték", vajon hány rajongója lenne az F1 csapatnak és Alonso-nak, ha az utcai autójuk VW vagy Audi szintű lenne?
    Mert szerintem ha a VW konszern belépne az F1-be, akkor félelmetesen sok rajongójuk lenne...
  • DJ Bee18
    Ilyen sok a Renault-s? Akkor már hárman vagyunk :DDD
  • Lteebee
    A renault kereskedők azért halnak meg korábban, mert a renault szervizesei olyanok, amilyenek.

Azt mondják, az első autót a kereskedő adja el, a másodikat a szervizes.
    És ha a következő autóm nem renault lesz, az a magyarországi szervizhálózatnak köszönhető.
  • Lteebee
    lol
  • G_ArchAngel #27931
    Na, végre vki leírta a majdem igazságot!
    MS az isten, de Kimi is azzá fog válni - a többi meg a "futottak még és k*rva nagy mákjuk van" kategória :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • DJ Bee18
    Ez nem lehet igaz. Alonso a vb, nem? Akkor miért nem lehet elfogadni, hogy lehet, hogy Alonso, most kivételesen megverte Kimit, de nem, mert az lehetetlen, Kimi a Zisten. :DDDDDDD
  • G_ArchAngel #27929
    a Renaultnál csupa jós dolgozik, nekem is mondták, hogy lehet nem fog elromlani a vízpumpám...
    elromlott - persze ezt Ők előre tudták, csak nem szóltak:)
  • Lteebee
    Vagy asztal alá is ihatná.
    :))
  • Lteebee
    A győztes bármit mondhat.

R.D. nem véletlenül nyilatkozik sokkal szerényebben.
    Azért ott is érdemes megnézni, hogy hogy magyarázza, hogy mennyire elégedett a McLaren.
  • G_ArchAngel #27926
    viszont Kimi használhatná jégkorongos tapasztalatait, és összeverhetné Alonso-t, ha már a pályán nem sikerült:)))
  • DJ Bee18
    Flavio Briatore azt mondja, ha a Renault idén nem nyeri meg az (egyéni) világbajnokságot, ő az év végén visszavonult volna. "Az eredmények a legfontosabbak számomra, azok után megyek" - nyilatkozta a La Reppublica című olasz lapnak. - "Amikor 2001-ben megérkeztem a Renault-hoz, kijelentettem: '2005-ben elhódítjuk a címet.' Ez sikerült, de ha nem így történik, decemberben lemondtam volna."

Utólag könnyű :DDDDD
  • Lteebee
    Nyugi!
    Nem kell már sokat várni:)

Most még csak: "Alonso messze nem verte meg Kimit", de ki tudja...
  • Lteebee
    Remélem azért ezzel a fordítással is fölidegesít pár emberkét:)
  • Lteebee
    Lord David: kicsit szerényebben!
    (ez most egy figyelmeztetés volt gy.k.)

Ez természetesen másoknak is szól, akinek inge.
  • G_ArchAngel #27921
    ezt hol olvastad?
  • Lteebee
    Helyben vagyunk: alonso sem tud előzni.
  • GregSB
    Vajon mikor fog tempolomot állítani saját magának? :D
  • ShaiHulud
    azert mas forditasban egesz mas hangvetelu a dolog.:) lehet valojaban a forditokban van a hiba es nem aozkban akik valojaban nyilatkoznak... hat igen a media egy rakat fos.
  • Istencsászár
    "Én voltam az, aki csodát tett, nem ők (a Ferrari), de ezért óriási árat kellett fizetnem. (Luca di) Montezemolo és (Jean) Todt olyan versenyzővel győztek, akit én alkottam meg."
  • Istencsászár
    :) tök mind1 miért ált ki gumit igyis ugyis kelett cserélnie.. és a meki sem poénból szikrázott alul..
  • G_ArchAngel #27915
    ezt most nem értem, ha a hűtő tönkremegy, akkor nem döglik be a motor?
    ezen mit kellett agyalni?
  • AnuluWork #27914
    Briatore a visszafogott
    Montoya mégsem a csatornafedél miatt esett ki!