182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Erről jut eszembe amikor volt a magyar futam az egyik magyar autós újságban volt egy cikk képekkel arról melyik pilóta milyen kocsival érkezett a hungaroringre.
Kimi és Montoya két fullextrás S Mercivel, Alonso és Fisichella két "szutyok" (gondolom azért nem fapad) Megane-al jött :D Béreltek volna legalább egy Vel Satis-t vagy Espace-t, nemhiszem hogy annyira megcsapta volna a csapat költségvetését...
A többire nem nagyon emlékszem, a BMW-sek asszem 2db 535D-t, a Minardisok pedig 2 Ford Fiestát béreltek :)) -
Ki kell fogni a jót. -
A Minardi csapat története 3. rész -
Szerintem ez csak mázli kérdése :D. Hát amikor megadják, a megbízhatósági listát, ugye százalékokat adnak meg. És még a legmegbízható autó is kap 3-4% -ot, magyarul ott is ki lehet fogni. :D Egyébként még volt 98 és 2000 között egy céges Passat, na az is volt néha szervízben. De a szervízbe járási csúcstartó eddig egy alap 1.6-os V40 -es Volvo, már kívűlről ismertük a szervizest :DDDD -
Épp a lagunákról hellottam rosszakat és a thaliakról nem:DD -
3 évig volt nekünk 22000 km
Pedig nem volt túleröltetve :DD, Thaliakról én is hallottam rosszakat, pedig szerintem annyira nem olcsó mint azt sokan hiszik, az 1.4 -es alaptól eltekintve -
mondjuk azzal nem volt gond, csodálkoztam is, mert volt eddig két céges Laguna II. kombi a családban (nem én hajtottam :D). Az első 1.6-os volt, alap, 20 hónap alatt 150000 km (!), egyszer volt valami típushibája (gyertyákat kellett cserélni), meg 150 000 km-nél rohadt le az akksi miatt. Egyébként a kötelező 30000-es szervizeken kívűl nem volt szervízben. A második 1.8-as Dynamique, 18 hónap 125000 km, semmi baj, csak a kötelezőkre járt az autó. Persze mivel céges autó volt, lehet hogy a kötelezőknél biztos ami biztos sok mindent kcserélhettek :D. Úgyhogy legalábbis a Lagunákkal nem tapasztaltam gondot. Mondjuk faterom kollégájának a Meganja 1000 és 2000 km között vagy 4x volt szervízben. Lehet hogy csak mázli kell :DDD -
qper #27946 papíron nem. egyébként bekebelezte már lassan 10 éve :) -
A Mercedes nem kebelezi be a McLarent -
qper #27944 Hát igen :(
A Renault-k nem a megbízhatóságukról híresek sajnos... -
Off: Thalia nagyon gyér:(( 3 évig volt nekünk 22000 km volt benne és legaább 7x volt a szervizbe...ON -
A bogárral csak az a baj, hogy nem szeretem, mert párszor kellett vezetnem.
Kívülről tök ari, de belül... -
A Thaliaval is csak az a baja sok embernek, hogy csúnya és hogy nem német.
Tudomásom szerint nem kell túl gyakran javítani. -
Akkor jön a forgó lövegtornyos Thália is, és mindenki hányni fog ... 
-
G_ArchAngel #27939 :DDD
viszont a Renault gyártotta a világ első forgó lövegtornyos tankját - igaz már az is szar volt:) -
mi bajod a bogárral? Kübel is milyen frankó járgány volt, sőt ha a géppuskát is visszatehetik a tetőre a hulladék porsche már a rajtnál ki lesz ütve :) -
Pizzonia még bízik a Williams szerződésben remélem ennyibe is marad:D -
Ha porsche néven lépnének be, még tetszene is a dolog.
De bogárhátúként... -
G_ArchAngel #27935 ez miatt kicsit elgondolkodtató a "reklám érték", vajon hány rajongója lenne az F1 csapatnak és Alonso-nak, ha az utcai autójuk VW vagy Audi szintű lenne?
Mert szerintem ha a VW konszern belépne az F1-be, akkor félelmetesen sok rajongójuk lenne... -
Ilyen sok a Renault-s? Akkor már hárman vagyunk :DDD -
A renault kereskedők azért halnak meg korábban, mert a renault szervizesei olyanok, amilyenek.
Azt mondják, az első autót a kereskedő adja el, a másodikat a szervizes.
És ha a következő autóm nem renault lesz, az a magyarországi szervizhálózatnak köszönhető. -
lol -
G_ArchAngel #27931 Na, végre vki leírta a majdem igazságot!
MS az isten, de Kimi is azzá fog válni - a többi meg a "futottak még és k*rva nagy mákjuk van" kategória :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ez nem lehet igaz. Alonso a vb, nem? Akkor miért nem lehet elfogadni, hogy lehet, hogy Alonso, most kivételesen megverte Kimit, de nem, mert az lehetetlen, Kimi a Zisten. :DDDDDDD -
G_ArchAngel #27929 a Renaultnál csupa jós dolgozik, nekem is mondták, hogy lehet nem fog elromlani a vízpumpám...
elromlott - persze ezt Ők előre tudták, csak nem szóltak:) -
Vagy asztal alá is ihatná.
:)) -
A győztes bármit mondhat.
R.D. nem véletlenül nyilatkozik sokkal szerényebben.
Azért ott is érdemes megnézni, hogy hogy magyarázza, hogy mennyire elégedett a McLaren. -
G_ArchAngel #27926 viszont Kimi használhatná jégkorongos tapasztalatait, és összeverhetné Alonso-t, ha már a pályán nem sikerült:))) -
Flavio Briatore azt mondja, ha a Renault idén nem nyeri meg az (egyéni) világbajnokságot, ő az év végén visszavonult volna. "Az eredmények a legfontosabbak számomra, azok után megyek" - nyilatkozta a La Reppublica című olasz lapnak. - "Amikor 2001-ben megérkeztem a Renault-hoz, kijelentettem: '2005-ben elhódítjuk a címet.' Ez sikerült, de ha nem így történik, decemberben lemondtam volna."
Utólag könnyű :DDDDD -
Nyugi!
Nem kell már sokat várni:)
Most még csak: "Alonso messze nem verte meg Kimit", de ki tudja... -
Remélem azért ezzel a fordítással is fölidegesít pár emberkét:) -
Lord David: kicsit szerényebben!
(ez most egy figyelmeztetés volt gy.k.)
Ez természetesen másoknak is szól, akinek inge. -
G_ArchAngel #27921 ezt hol olvastad? -
Helyben vagyunk: alonso sem tud előzni. -
Vajon mikor fog tempolomot állítani saját magának? :D -
ShaiHulud #27918 azert mas forditasban egesz mas hangvetelu a dolog.:) lehet valojaban a forditokban van a hiba es nem aozkban akik valojaban nyilatkoznak... hat igen a media egy rakat fos. -
"Én voltam az, aki csodát tett, nem ők (a Ferrari), de ezért óriási árat kellett fizetnem. (Luca di) Montezemolo és (Jean) Todt olyan versenyzővel győztek, akit én alkottam meg."
-
:) tök mind1 miért ált ki gumit igyis ugyis kelett cserélnie.. és a meki sem poénból szikrázott alul.. -
G_ArchAngel #27915 ezt most nem értem, ha a hűtő tönkremegy, akkor nem döglik be a motor?
ezen mit kellett agyalni? -
Briatore a visszafogott
Montoya mégsem a csatornafedél miatt esett ki!