182273
  • edeleny
    Ja meg egy dolog azt hiszem kicsiket teljesen nem ugyan az barmelyik kocsival bajnoknak lenni,vagy egy kocsival barkinek bajnoknak lenni.
  • edeleny
    Na ezzel most full egyetertek.
  • Kit--Kat
    Ez vicces, mert a merco a négerek autója amcsiban nézd csak meg a klieppekt annyi Astonnja van rapernek mint Ferrarija, és ha a Ferrari tucatautó mond meg mennyit gyártanak belőle, köszi
  • Kit--Kat
    Hááttt az a gond, hogy a világ legdrágább autója magasan a Ferrari 250 GTO, szal innentől, hogy milyen szakértő mit mond tök mellékes. 1962es évjáratú akkoriban ritkaságszámbamenő V12es motorral és 40et csináltak belőle, a kora legjobb túraversenyautója. Rá is kereshetsz.
    Kedves vagy, de szerintem senkinek sem kétséges mit jelent a szó, de rendes vagy, hogy hülyének nézel
    A Discoveryről meg annyit, szertenek angol dolgokat isteníteni meg anegdotálni róluk, láttam sok rangsort tőlük WWII tankba, repülőbe, stb. szóval csak azokat győzik meg akik hagyják magukat.
    Ja és ha nem tudnád a Ferrari is manufaktúra, tudniillik kézzel rakják ösze az autókat és utána még pár 1000 kilométeres tesztet lenyomnak velük.
    Végezetül a Ferrari reformot csinált az autóversenyzésben az 50-60as években, de ezt nem ecsetelném gondolom úgy is tudsz mindent.
  • G_ArchAngel #31037
    ha most rasszista lennék akkor azt mondanám, hogy az afroamerikai zenészeknek az a Ferrari, ami nálunk a színesfémgyűtjőknek a Mercedes...

egyiket sem venném meg soha - ha rám szakadna a bank, akkor inkább Bugatti vagy DBR9 - ezek legalább nem "tucatautók"...

Hülye milliomosok csak ez a két autómárkát ismerik (bár a füstösök előszeretettel kezdik vásárolgatni a BMW/Audi-t is, így nem tudom mi marad a fehér embernek)
  • G_ArchAngel #31036
    de elfogult nem vagy...

legeredetibb?
    ezért pár angol autó-asztalos (értsd: manufakturális alapon működő autóépítő műhely) egyenként tépné ki a körmeidet...

legjobb?
    Discovery-n volt egy lista a világ legjobb sportautóiről a legnevesebb szakértőkkel, asszem egy Ferrari befért a Top10-b, talán 5. lett...
    Előtte volt a McLaren F1 (nem a Mercedes), Porsche 911, Aston Martin és valami nagyon régi Mercedes...
  • Kit--Kat
    GM, és az úgy történt, hogy kereszt részesedés, 30% a Fiatban és 5% a GM-ben.
    De már kivásárolták 1mást. A Ferrai pedig továbbra is gyártja a LEGEREDETIBB és legjobb sportkocsikat.
  • Snecie Smicie
  • G_ArchAngel #31033
    jah, megint utalhatok az APEH-nek...:(
  • Snecie Smicie
    istenem de közel van már márc 12..
  • G_ArchAngel #31031
    Ez is tévedés - hatalmas harc volt, mikor a FIAT csődközelbe került, mert az F1-től akartak pénzt elvenni...
    A FIAT-ot megmentette egy erős tőkeinjekció az olasz államtól (és ha jól tudom egy nagyobb autógyár is rendesen felvásárolta a részvényeiket pár milliárdért, de nem jut eszembe a nevük, talán a General Motors), míg a Ferrari-t ekkor tették véglegesen külön büdzsére - mivel a sportautógyártás szintén veszteséges lett, az F1 és azon keresztül a támogatók (Malboro, Shell, Vodafone, stb...) megmentette.
  • Istencsászár
    "a világ legjobb sportkocsijait" = > őőő inkább maradjunk annyiban hogy a sportkocsi gyártásban a világelsők közt van...
  • Kit--Kat
    Na ne hülyéskedj, ezt szerintem senki sem tudta rajtad kívül.
    Ettől még a Ferrari külön működik saját költségfenntartással, és a világ legjobb sportkocsijait gyártja amiket ellehet csak érni. Szerintem felesleges erre további szót pocsékolni.
  • BuzzFuzz
    én a tesztek alapján 3 csapatot tartok VB esélyesnek Renault, Mclaren, Honda... erősorrendben a Ferrari meg talány... de velük együtt 4
  • Snecie Smicie
    Márhogy Button a Mclarennél?
    Nem hiszem, Hondával ez szerintem hosszútávú.
  • G_ArchAngel #31026
    Button még nem tudja, hogy jövőre helyet cserél Kimivel:)))
  • Snecie Smicie
    helyesbítek: arra gondolt, hogy idén nem fognak úgy kiemelkedni a mezőnyből mint tavaly.
  • Istencsászár
    "A Honda pilótája kevésbé tart a McLaren-Mercedestől: „A McLarennek olyan éve lesz, mint 2004-ben. Egyszerűen nem sikerült olyan autót készíteniük, amely kezdettől fogva versenyképes lehet. Biztos vagyok abban, hogy a szezon során vissza fognak jönni, de hosszú út áll még előttük. Az első versenyen nem lesznek harcban a győzelemért – legalábbis én így érzem.”
  • Snecie Smicie
    szerintem Button arra gondolt, hogy a 2006-os nem lesz egy átütő év a Mlcarennek, csak ugye az újságíró átköltötték a dolgot, jó szokás szerint.
  • Roolcsy
    Nemondja nekem senki hogy visszafelé haladnak! 2005-ben majdnem hogy ők voltak a legjobbak a motor hibákat leszámítva és azt mondja JB. Hogy most még annál a szintnél is rosszabbul állnak? B...mság!!!
  • Snecie Smicie
    Button szavai tényleg furcsák :>
  • JGTC
    ez egy nagyon velős mondat volt :DDDD
  • Istencsászár
    Button szerint meg a Meki 2004es szinten áll szvsz lassú, szar, győzelemre esélytelen... Erről mit gondolsz? :)
  • G_ArchAngel #31018
    szerintem a Williams a Honda és a Renault után a legerősebb motorral rendelkező csapat, utánuk jön a McLaren és Ferrari...
  • Snecie Smicie
    Rosberg szerint a Williams egy szinten van a Ferrarival..
    Ti mit gondoltok erről?
  • G_ArchAngel #31016
    Segítek: akárhogy is nem szeretnéd a Ferrari a FIAT konszern tagja...

A McLaren-Mercedes pedig a Daimler-Chrysler csoporthoz tartozik...
  • Istencsászár
    kiváncsi leszek hogy sikerül e neki 1 pontot összekaparnia valahogy, azt elmondhatja " hoztam a tavalyi remek szintemet " :D:D:D
  • Kit--Kat
    Én Satoval fizettetnék, hogy versenyezhessen, minimum Cascot.
  • Kit--Kat
    Te is tudod, hogy nem ugyanaz, akármennyire is szeretnéd.
  • desigo
    Satonak nem sok az egy kicsit:)
  • Snecie Smicie
    iylen pénzeket senki nem ér meg..
  • DJ Bee18
    Úristen Sumi meg 8-9 milliárd
  • DJ Bee18
    bár az is 1 milliárd :DD, Kimi viszont 4 milliárdot keres :DD
  • G_ArchAngel #31008
    Nekem a FIAT ua., mint a Ferrari - egyébként, ha jól tudom, akkor a Marlboro szponzori pénzével fedezték MS fizetését, de mikor lejjebb vitte az apanázst a bagós cég, akkor kicsit visszafogták volna a kimenő oldalt, persze ezt Véber Vilmos nem engedte...
  • DJ Bee18
    mondjuk Alonso 4 milliója, jó nem sajnálom, de a VB-hez képest röhejesen kevés :DD
  • DJ Bee18
    sztem Kimit nem érdekli, hogy 16 vagy 24 millió, így is elég mindenre, nyerni akar már
  • Kit--Kat
    De ezt a Ferrari gazdálkodja ki önmagának.
  • BuzzFuzz
    igy jobban látszik:

• G_ArchAngel #31003
    azért nem gyenge, hogy a FIAT éves költségvetésének több, mint 10%-a MS zsebébe vándorol...
  • G_ArchAngel #31002
    ez van a Blikk-ben, így ez sem valós adat...:P

Biatore azt mondta Csalonzónak, hogy nem kap többet, ha nem tetszik elmehet, lesz helyette más...
    ...el is ment 19 millióért a Mekihez!

(megjegyzem Kimi így is évi 24 milliós ajánlatot utasított vissza (72 millió 3 évre))