182273
  • GregSB
    Egyébként a lista a top 10 aukción elkelt kocsikról szól. A Phantomot lehet még nem adták el, hanem valami múzeumban csücsül, vagy megörökölte a tulajdonosa.
  • GregSB
    A Forbes hitelességét megkérdezni szerintem nem kéne :D
  • Punker
    katt
  • Kit--Kat
    Amúgy nem tartom túl hitelesnek ezt a listát, már csak azért sem, mert hol is van a Rolls-Royce Phantom?????????
  • Roolcsy
    Két brit - két vélemény Schumiról

2006. március 6. Egykori csapattársa, Martin Brundle szerint a Michael Schumacher-érának végleg leáldozott a Forma-1-ben. Az új hõsök neve: Fernando Alonso és Kimi Räikkönen. A brit szerint a német pilótán már tavaly észrevehetõek voltak a (ki)öregedés jelei: "Michael Schumacher a legidõsebb versenyzõ. Úgy gondolom, hogy ugyanolyan autóban nem verné meg Alonsót és Räikkönent - ez már tavaly Brazíliában és Isztambulban is látszott, amikor inkább csak egy jó pilótának tûnt, mintsem nagyszerûnek. Ez nem jelenti azt, hogy ne nyerhetne versenyt, de egyre közelebb vagyunk a pályafutása végéhez."

1992 világbajnoka, Nigel Mansell ezzel szemben még mindig ugyanúgy csodálja Schumachert, mint eddig és reméli, hogy ismét sikeres lesz: "Michael a vérbeli profi, a legjobb a Forma-1-ben. Az olyan emberek, mint Ayrton Senna, Michael vagy én még akkor is azon voltunk, hogy jobbá tegyük az autót, amikor nem nyertünk versenyeket. A Ferrari motorja és autója tavaly egyáltalán nem volt jó, de idén ismét felzárkózhatnak. Egyáltalán nem lepne meg, ha ismét versenyeket nyernének. Michael még mindig a sportág szuperhõse."
  • GregSB
    "Ez a lista nem fordítva sül el, mint ahogy szerettétek volna?"

Na most olvasd vissza a hozzászólásaimat és magyarázd el hogy én hol akartam lejártani a Ferrarit. Én csak annyit mondtam hogy legjobb tudásom szerint nem a GTO a legdrágább (Rollsra emlékeztem), ebben igazam is volt.
  • Kit--Kat
    majd kinövi:)
  • edeleny
    KÖtelezö olvasmany:Elözetes,Meg kell követnem magam,ugy latszik rosszul szamoltam valamit,e szerint is a gyors palyakon lehet nagyobb lemaradas.
  • DJ Bee18
    érdekes gyerek vagy te, amelyik Kimiről szól, az bunkóság, ami Sumiról, az már igen :DDDDDDDD
  • DJ Bee18
    Azért 10-ből 4 Ferrari... Ez a lista nem fordítva sül el, mint ahogy szerettétek volna? :DDD igaz első helyen nincs, de azért 4 ott van a TOP10ben, és az nem semmi...
  • Punker
    szombaton kiderül :)
  • Shaman
    Pls valaki!
    Kissé kimaradtam a hírekből,valaki elmondaná,hogy pontosan mit is takar az új időmérő rendszer?
  • Kit--Kat
    Tévedtem... Ettől függetlenül 10ből 4 Ferrari....
    A manufaktúra az manufaktúra attól még, hogy nem őskövület technológiával dolgoznak, ez amúgy is a céget minősíti.
    Ja, hogy Archangelnél az ha nem csavarhúzót hanem csavarozógépet használnak az már nem manufaktúra az szerintem senkit nem tud éredekelni.
    Évi kb. 5600at gyártanak.
  • G_ArchAngel #31068
    Kimi Räikkönen: "Végre elkezdődik. A télen nagyon sok dolgunk volt, a csapat minden tagja keményen dolgozott. Január óta több mint 3200 kilométert teljesítettem az MP4-21-es géppel. Az autó menettulajdonságai igen jók, a technika terén sokat javultunk, a tesztek során három másodpercet javítottunk a köridőkön. Csak a szombati időmérőt követően derül fény arra, hogy pontosan hol is állunk a vetélytársainkhoz képest. Mivel a versenyek során ismét engedélyezett a kerékcsere, agresszívebben vezethetek. Ez a versenyeket is érdekesebbé teheti. Kedvelem a Bahreini pályát. Eddig igen változatosak voltak ott a futamok. Bízom benne, hogy ez az évadnyitón is így lesz."

A finn állat asszem megborotválja a Michelineket a rázókövekkel...:)))
  • Roolcsy
    Ez érthető egyre jobban közeledik a NAGYnap!!! :)))
  • Istencsászár
    A McLaren célja a bajnoki cím megszerzése

ez jó Kimi: Mivel a versenyek során ismét engedélyezett a kerékcsere, agresszívebben vezethetek. / akkor ujra láthatunk kigyulladt lángolo merci mocikat:D
  • DJ Bee18
    nyugi. Borzasztó, hogy nem veszi a viccet senkisem, egyből ideges. :)
  • Istencsászár
    Schumi: A pontszerzés a cél Bahreinben
  • G_ArchAngel #31063
    nem vagy magyar?:P
  • BuzzFuzz
    "1., valószínűleg én vagyok a legnagyobb Kimi-fan hazánkban"

de csak utánam :)
  • G_ArchAngel #31061
    majd az egyik német futamra...:P
  • MaSzKa
    valami jobb csajokat rakjatok be ide fel
    monjuk a BMW-s cicákat azok jobbak
  • G_ArchAngel #31059
    azért álljon már meg a golyóscsapágy!

1., valószínűleg én vagyok a legnagyobb Kimi-fan hazánkban
    2., többet iszom
  • BuzzFuzz
    Ez legalább vicces :DD

• BuzzFuzz
    ez nem sirály hanem undorító... már kezd elegem lenni, ezekből mégis mi köze ahhoz bárkinek is hogy Kimi iszik vagy sem? Az ég világon semmi!
  • GregSB
    Hmm, Arakngyalnak volt igaza. A Forbesautos.com szerint ez a top 10 (valaha aukción elkelt legdrágább autók):

1. 1931 Bugatti Royale Kellner Coupe
    2. 1929 Mercedes-Benz 38/250 SSK
    3. 1931 BugattiRoyale Berline De Voyager
    4. 1962 Ferrari 330 TRI/LM Testa Rossa
    5. 1966 Ferrari 330 P3
    6. 1962 Ferrari 250 GTO
    7. 1930 Bentley Speed Six
    8. 1935 Duesenberg SJ Speedster
    9. 1937 Alfa-Romeo 8C-2900
    10. 1956 Ferrari 410 Sport

GTO csak 6. helyen van...
  • GregSB
    Na ez jó, én meg úgy tudom hogy a világ legdrágább autója egy első szériás Rolls Royce :)
  • oneal1
    váá:D
  • Roolcsy
    Az elmult pár évre gondoltam........
  • Snecie Smicie
    2003-as szezonnyitón rendesen bekezdtek anno, ráadásul az előző évi modellel.
  • Roolcsy
    Én is úgy gondolom! A Merci nem nagyon szokott elkészülni a szezonnyitókra "általában"!
  • Istencsászár
    Haug: sikerült felzárkóznunk
  • Istencsászár
    csak 1 pici kérdésem van, hogy a legdrágább abból egyenesen következik hogy a legjobb? sztem nem...

félreértés ne essék szép jó pöpec kocsik a ferrarik de csak 1 a "sok" közül..
  • edeleny
    Ugy látom egyesek tulzottan beleélik magukat a valasztasba.
  • Amse
    sry, de gyenge...
  • Snecie Smicie
    loál :D
  • G_ArchAngel #31045
  • G_ArchAngel #31044
    egyelőre többet gyártanak belőle, mint a DBR9-ből, Bugattiból meg évi 40-50-et...
    Ferrari teljes palettáján lévő össztermék a több ezret éri el...
  • G_ArchAngel #31043
    azért nehogy összehasonlítsunk már egy robotizált, high-tech eszközökkel felszerelt csarnokot, mégha nagyrészt kézzel is szerelik össze a gépeket, egy olyan műhellyel, ahol évi 4-5 darabot készítenek több évtizedes technológiával, kézzel beemelve az alkatrészeket a műhelybe...
  • G_ArchAngel #31042
    Guiness Rekordok Könyve, Világ legdrágább autója: Bugatti Type 41 Royale Sports Coupe - 15 millió USA dollár...