182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Egyébként a lista a top 10 aukción elkelt kocsikról szól. A Phantomot lehet még nem adták el, hanem valami múzeumban csücsül, vagy megörökölte a tulajdonosa. -
A Forbes hitelességét megkérdezni szerintem nem kéne :D -
katt -
Amúgy nem tartom túl hitelesnek ezt a listát, már csak azért sem, mert hol is van a Rolls-Royce Phantom????????? -
Két brit - két vélemény Schumiról
2006. március 6. Egykori csapattársa, Martin Brundle szerint a Michael Schumacher-érának végleg leáldozott a Forma-1-ben. Az új hõsök neve: Fernando Alonso és Kimi Räikkönen. A brit szerint a német pilótán már tavaly észrevehetõek voltak a (ki)öregedés jelei: "Michael Schumacher a legidõsebb versenyzõ. Úgy gondolom, hogy ugyanolyan autóban nem verné meg Alonsót és Räikkönent - ez már tavaly Brazíliában és Isztambulban is látszott, amikor inkább csak egy jó pilótának tûnt, mintsem nagyszerûnek. Ez nem jelenti azt, hogy ne nyerhetne versenyt, de egyre közelebb vagyunk a pályafutása végéhez."
1992 világbajnoka, Nigel Mansell ezzel szemben még mindig ugyanúgy csodálja Schumachert, mint eddig és reméli, hogy ismét sikeres lesz: "Michael a vérbeli profi, a legjobb a Forma-1-ben. Az olyan emberek, mint Ayrton Senna, Michael vagy én még akkor is azon voltunk, hogy jobbá tegyük az autót, amikor nem nyertünk versenyeket. A Ferrari motorja és autója tavaly egyáltalán nem volt jó, de idén ismét felzárkózhatnak. Egyáltalán nem lepne meg, ha ismét versenyeket nyernének. Michael még mindig a sportág szuperhõse."
-
"Ez a lista nem fordítva sül el, mint ahogy szerettétek volna?"
Na most olvasd vissza a hozzászólásaimat és magyarázd el hogy én hol akartam lejártani a Ferrarit. Én csak annyit mondtam hogy legjobb tudásom szerint nem a GTO a legdrágább (Rollsra emlékeztem), ebben igazam is volt. -
majd kinövi:) -
edeleny #31074 KÖtelezö olvasmany:Elözetes,Meg kell követnem magam,ugy latszik rosszul szamoltam valamit,e szerint is a gyors palyakon lehet nagyobb lemaradas. -
érdekes gyerek vagy te, amelyik Kimiről szól, az bunkóság, ami Sumiról, az már igen :DDDDDDDD -
Azért 10-ből 4 Ferrari... Ez a lista nem fordítva sül el, mint ahogy szerettétek volna? :DDD igaz első helyen nincs, de azért 4 ott van a TOP10ben, és az nem semmi... -
szombaton kiderül :) -
Pls valaki!
Kissé kimaradtam a hírekből,valaki elmondaná,hogy pontosan mit is takar az új időmérő rendszer? -
Tévedtem... Ettől függetlenül 10ből 4 Ferrari....
A manufaktúra az manufaktúra attól még, hogy nem őskövület technológiával dolgoznak, ez amúgy is a céget minősíti.
Ja, hogy Archangelnél az ha nem csavarhúzót hanem csavarozógépet használnak az már nem manufaktúra az szerintem senkit nem tud éredekelni.
Évi kb. 5600at gyártanak. -
G_ArchAngel #31068 Kimi Räikkönen: "Végre elkezdődik. A télen nagyon sok dolgunk volt, a csapat minden tagja keményen dolgozott. Január óta több mint 3200 kilométert teljesítettem az MP4-21-es géppel. Az autó menettulajdonságai igen jók, a technika terén sokat javultunk, a tesztek során három másodpercet javítottunk a köridőkön. Csak a szombati időmérőt követően derül fény arra, hogy pontosan hol is állunk a vetélytársainkhoz képest. Mivel a versenyek során ismét engedélyezett a kerékcsere, agresszívebben vezethetek. Ez a versenyeket is érdekesebbé teheti. Kedvelem a Bahreini pályát. Eddig igen változatosak voltak ott a futamok. Bízom benne, hogy ez az évadnyitón is így lesz."
A finn állat asszem megborotválja a Michelineket a rázókövekkel...:))) -
Ez érthető egyre jobban közeledik a NAGYnap!!! :))) -
A McLaren célja a bajnoki cím megszerzése
ez jó Kimi: Mivel a versenyek során ismét engedélyezett a kerékcsere, agresszívebben vezethetek. / akkor ujra láthatunk kigyulladt lángolo merci mocikat:D -
nyugi. Borzasztó, hogy nem veszi a viccet senkisem, egyből ideges. :) -
Schumi: A pontszerzés a cél Bahreinben -
G_ArchAngel #31063 nem vagy magyar?:P -
"1., valószínűleg én vagyok a legnagyobb Kimi-fan hazánkban"
de csak utánam :) -
G_ArchAngel #31061 majd az egyik német futamra...:P -
valami jobb csajokat rakjatok be ide fel
monjuk a BMW-s cicákat azok jobbak

-
G_ArchAngel #31059 azért álljon már meg a golyóscsapágy!
1., valószínűleg én vagyok a legnagyobb Kimi-fan hazánkban
2., többet iszom
-
Ez legalább vicces :DD
-
ez nem sirály hanem undorító... már kezd elegem lenni, ezekből mégis mi köze ahhoz bárkinek is hogy Kimi iszik vagy sem? Az ég világon semmi! 

-
Hmm, Arakngyalnak volt igaza. A Forbesautos.com szerint ez a top 10 (valaha aukción elkelt legdrágább autók):
1. 1931 Bugatti Royale Kellner Coupe
2. 1929 Mercedes-Benz 38/250 SSK
3. 1931 BugattiRoyale Berline De Voyager
4. 1962 Ferrari 330 TRI/LM Testa Rossa
5. 1966 Ferrari 330 P3
6. 1962 Ferrari 250 GTO
7. 1930 Bentley Speed Six
8. 1935 Duesenberg SJ Speedster
9. 1937 Alfa-Romeo 8C-2900
10. 1956 Ferrari 410 Sport
GTO csak 6. helyen van... -
Na ez jó, én meg úgy tudom hogy a világ legdrágább autója egy első szériás Rolls Royce :) -
váá:D -
Az elmult pár évre gondoltam........ -
2003-as szezonnyitón rendesen bekezdtek anno, ráadásul az előző évi modellel. -
Én is úgy gondolom! A Merci nem nagyon szokott elkészülni a szezonnyitókra "általában"! -
Haug: sikerült felzárkóznunk -
csak 1 pici kérdésem van, hogy a legdrágább abból egyenesen következik hogy a legjobb? sztem nem...
félreértés ne essék szép jó pöpec kocsik a ferrarik de csak 1 a "sok" közül.. -
edeleny #31048 Ugy látom egyesek tulzottan beleélik magukat a valasztasba. -
sry, de gyenge... -
loál :D -
G_ArchAngel #31045 -
G_ArchAngel #31044 egyelőre többet gyártanak belőle, mint a DBR9-ből, Bugattiból meg évi 40-50-et...
Ferrari teljes palettáján lévő össztermék a több ezret éri el... -
G_ArchAngel #31043 azért nehogy összehasonlítsunk már egy robotizált, high-tech eszközökkel felszerelt csarnokot, mégha nagyrészt kézzel is szerelik össze a gépeket, egy olyan műhellyel, ahol évi 4-5 darabot készítenek több évtizedes technológiával, kézzel beemelve az alkatrészeket a műhelybe... -
G_ArchAngel #31042 Guiness Rekordok Könyve, Világ legdrágább autója: Bugatti Type 41 Royale Sports Coupe - 15 millió USA dollár...