182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jó, de mindíg mondod, hogyha írnak valamit, hogy a Ferrarihoz megy, áhhhhh ez csak az újságírok, meg nem is nyilatkozott ilyet tuti...
Ezt meg egyből 100% hitelesnek veszed:DDD -
G_ArchAngel #31161 szerintem Kimi nem is nyilatkozott: szokásos újságírói kreálmány az idény előtt... -
nekem édes mind1 hova megy vagy marad-e... csak annyira tartom még őt hogy nem hazudik össze vissza... -
te mennyire reménykedsz....:)))) -
:))) "sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy maradok, minthogy csapatot váltok" bár én nemtom hogy ebbe is kell e összeesküvés elméletet felfedezni, vagy gyártani hozzá, de ha ezt kimi mondta akkor higgyük már el neki... lehet nem mindeki hazug, félrebeszélő... legalább is eddig kimi nem az volt és amit mondott mind igaz, csak a sajtó hozzátette azokat a dolgokat amik megsem történtek "még"... -
Annál durvább tán nincs is.
És ráadásul divatos is eléggé.
Pár éve még egy barbarasztréjzand is megtette volna, vagy a boldvin fivérek:) -
Dodo55 #31156 

-
G_ArchAngel #31155 hogy a legveszélyesebbet ne hagyjuk ki: Chuck Norris?...:P -
Skorpiókirály -
G_ArchAngel #31153 Sivatagi godzilla?
Punker otthon ül és Sim City-zik Bahrain-el:) -
Dodo55 #31152 Akkor földrengés :D -
mindenesetre ha a Ferrarihoz megy, a császárral biztosan nem fog megmérettetni :-( -
Szerintem nem marad.
Most, hogy magyarázkodnak, mostmár biztos. -
G_ArchAngel #31149 én még nem tenném a kést a nyakamra, hogy marad... -
ja. De ha mégis maradna netántán, akkor Montoyának utolsó Mclarenes éve lesz, akármit is csinál. Telefonica közbenjárásával mehet majd a Renaulthoz, vagy esetleg RedBullhoz..
-
G_ArchAngel #31147 ezzel ismét novekedett a bulvárhírek száma... -
Raikkonen : Valószinüleg maradok -
Eddie Jordan viszatérne. -
attól nem látni semmit :( -
Dodo55 #31143 Esetleg homokvihar... -
Az vicces lenne. -
egy esős futam jó volna,bár Bahrain-ben....... -
Dodo55 #31140 

Én is szeretem a jó kis karambolokat, csak amikor megtörténnek, akkor attól félek, hogy Palik kiabálása kiszakítja a tv-nk hangszóróját. -
ahogy a tankokkal kell :) -
Elég, ha nem fékeznek az első kanyarnál és ragaszkodnak a belső ívhez. -
nitró nem kell, sebesülteket nem akarok :) -
G_ArchAngel #31136 Sato és Ide nitróval indulna és tarolna?
ezt szeretnéd?:) -
bakker legyen már vasárnap, remélem valami jó kis karambollal kezdik, hogy legyen 2-3 rajt 

-
kár hogy megkúrtitották a szabadedzések számát eggyel..... -
ok :) -
Na ne szórakozzmá!
:D -
G_ArchAngel #31131 milyen szót?...:P
ezért jó a VIPreg:)
-
Ha eltűnt volna egy üzenet, úgy kéne érteni, hogy visszadobtam újrafogalmazásra. -
Ha..., ha..., ha...
A Renaulton szót nem tudom értelmezni.
Nem azt mondtam, hogy nyerte, hanem hogy az lett.
Kihasználva saját csapatának erősségeit és mások gyengeségeit. -
ne becsüld le a keltákat! -
G_ArchAngel #31126 Nem a Renault nyerte - a McLaren elvesztette...
Ha megbízható a Mercedes motor, akkor isteníthette volna a végtelenségig vagy áldozatokat mutathatott volna be a kelta isteneknek, akkor sem nyernek... -
Mert az esélyesnek tartott csapatok közül csak a mercinél és a ferrarinál szar jelenleg a technika. -
Briatore eddig egy évadban istenítette töretlenül a Renault-t.
Világbajnokok lettek. -
Schumi nagyon várja
2006. március 7. Michael Schumacher nagy kedvvel várja a 2006-os szezon elsõ futamát - legalábbis errõl számol be hivatalos internetes honlapján: "Régen voltam már olyan lelkes, mint most. Úgy érezzük jól felkészültünk és már az elsõ versenyen jól szeretnénk szerepelni. Õszintén szólva tavaly a Bahreini Nagydíj elõtt sokkal kevésbé voltam bizakodó, mint most, de az már a harmadik versenye volt a szezonnak, ez pedig az elsõ."
Schumacher korábban ugyan elmondta, hogy az elsõ futamokra a Renault-t tartja a favoritnak, ám úgy véli esély van arra, hogy a Ferrari a szezon során felzárkózzon és kihívás elé állítsa a francia csapatot: "Hosszú távon csak az a kérdés, hogy mennyire fogunk tudni fejlõdni a szezon során - ez nagyon fontos tényezõ. De a Ferrari ezen a téren hagyományosan mindig nagyon erõs volt és most is jó elképzeléseink vannak A szezon tehát kezdõdhet, várjuk a kemény csatát."
-
Ezt kb úgy számoltad ki Mint a Véber Gabi szokta hogy vajon ki mennyit tankolhatott :)))))