182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
edeleny #31121 Azert erdekes,alig több mint egy hete meg Sumi azt mondta,hogy ujra az elen vagyunk,aztan meg hogy talan egyformak,most meg hogy a pontszerzesnek is örülne.Ennyire fejlödökepes lenne a Ferrari? -
G_ArchAngel #31120 TV2-n ma este Michel Vailant...
Viasat3-on Barcelona-Chelsea...
nekem meg dolgoznom kell...:( -
És én ezt a Ferrariból ki is nézem... -
Szerintem meg MS-nek teher, hogy egy ilyen hülye öccse van (már elnézést) -
BMWvel is többet nyert mint Montoya, ha jól emlékszem. -
Zsótikánk is ment a Minardinál:) -
Ralfnak kell a pénz, amennyi idiótaságot összehordott múlt és ezen a héten áááá erre inkább nem is mondok semmit -
azért a jordan-nel ment jópár szép futamot.... -
Sumi, Kimi leírja a csapatot hogy nem esélyesek, Briatorre meg töretlenül isteníti magát lol?:D -
G_ArchAngel #31112 Ralf: Michael inkább terhet jelentett
Írta: Schneider Andrea (München) [2006.03.07. 14:46]
A név kötelez?
A Toyota versenyzője, Ralf Schumacher az elmúlt időszakban többször kritizálta hétszeres világbajnok testvérét. A kettejük közötti viszály a tavalyi Monacói Nagydíjon harapódzott el, amikor Ralf egy előzési manővert követően kijelentette: "Elment a testvérem esze."
Az ifjabbik Schumacher – a Bridgestone együttműködésre hivatkozva – már többször elmondta, hogy nem tartja esélyesnek Michaelt a bajnoki cím megszerzésére. A 'Stuttgarter Zeitung'-nak adott interjúban azt is elárulta, hogy soha semmi előnyhöz nem jutott testvére sikerei által. "Ez inkább teher volt, mint segítség, ami a teljes pályafutásomra rányomta bélyegét." – így Schumacher.
Állítása szerint a testvérével egyébként nincsen semmi problémája, ám a McLaren-Mercedes versenyzőjét, Kimi Räikkönent meglehetősen arrogánsnak találja. "Azt mondják, hogy hidegvérű, nyugis pilóta, mert nem mond soha semmit. Ha én úgy közlekednék a boxutcában mint ő, én lennék a mezőny legarrogánsabb idiótája." – jegyezte meg a Toyota pilótája.
a F1 azon pilótájának nyilatkozatát olvastuk, aki a nevén kívül még nem mutatott fel semmit...
-
G_ArchAngel #31111 Räikkönen: A McLaren nem esélyes
Írta: Zuzmara [2006.03.07. 19:01]
A finn pilóta még nem döntötte el mi lesz 2007-ben
Néhány nappal a Bahreini Nagydíj előtt Kimi Räikkönen nem tartja esélyesnek csapatát, a McLaren-Mercedest. A finn szerint az első helyért két csapat fog megküzdeni: „Ha a téli tesztekből indulunk ki, akkor a Renault és a Honda mindig gyors volt – nagyon gyors. A McLaren azonban ott lesz a sarkukban.” – mondta egy finnországi PR rendezvényen.
Räikkönen elmondta, hogy a teszteléseken a legtöbb gondjuk a Mercedes hajtóművel volt: „Problémáink voltak a motorral, de már megoldottuk őket.”
A finn versenyző ezzel egy időben cáfolt minden olyan híresztelést, amely szerint 2007-re már elkötelezte magát a Ferrarihoz: „Még semmit sem tudok. Először látni akarom mi történik a szezon során. A döntéssel addig várok, ameddig nem leszek biztos abban mit is akarok.” – nyilatkozta a ’dpa’ német hírügynökségnek.
Azért hihetetlen, hogy csak Michael és Kimi a két pilóta aki kimeri mondani, ha szar a technika... -
Gabor_(HSF) #31110 Ja a szomszédaim is készülnek már a hajnali F1.es közvetitésekre...
van egy 7x115W.os Denon erőködőm 2db 400w-os sub-al...
igen csak "utca rengető" közvetitést szoktam nyujtani..
a család is élvezi
-
G_ArchAngel #31109 mi is a pizzarendelésen és a sörön veszekszünk, mintha azon múlna az élvezet...
már hiányzott a rajtoknál mereven előredölő pozició, mintha úgy többet látnék...:) -
Gabor_(HSF) #31108 JaJa Bahrain-be már izzik a levegő! na meg itt nálunk is!!! -
Gabor_(HSF) #31107 Ja meg hadjuk már azt a sok természetfilm csatornát,nehogy már mindenki ebből diplomázzon..nem azt mondom tényleg tele van nagyon okos és érdekes dolgokkal,de legalább annyi marhasággal is,mint pl a top10 es sportkocsik ,vagy a legdrágább autók..ugyan már..ki szerint? szerintük?mert ők a nagy szakértők? ugyan már,ez csak az egyik szempont és főleg üzleti...
külömben is az Angolok idióták az Amcsik meg egy okádék nemzet számomra az ő statisztikájuk sz@rt se ér....... -
#31079, de itt legalább van cím :) -
F-1 szezonelőzetes - új szabályok, új esélyek -
G_ArchAngel #31104 Hi, látom jönnek az "öregek" - vérszagra...:P
nekem már az is elég, ha megnézem az user infómat: decemberben leszek 30, erre az SG kiszámolta, hogy 30-35 év között létezem...
3 éve vagyok regisztrálva, és 4 évet öregedtem...
30 év múlva leszek 69? -
Gabor_(HSF) #31103 ugyanmá! ne legyél cinikus..az az én reszortom...
ráérsz vele akkora, mire te is idegbeteg nagypapa leszel -
-
ejjmána! -
G_ArchAngel #31100 én azt furcsálom, hogy Neked ez nem esett le...
előre szólok: a hétvégi futamon az első körnek tűnő eseménynek nem az a célja, hogy a villogós autót elkapja a 22 kacskaringózva vezető őrült...:P -
Hát leborulok tudásod előtt, és ez akkora nagy szenzáció volt neked, hogy külön megkellett jegyezned?XDDDDDDDDD
-
G_ArchAngel #31098 Te írtad, hogy az utóbbi 20 évben nem cseréltek gazdát, erre én írtam, hogy akkor nem is lehetnek fiatalabbak 20 évesnél...
19 éves autót nehéz lehetett 20 éve eladni...
-
Nem tudom miről beszélsz, mond már meg mit akartál azzal a 20évessel inkább!!! -
G_ArchAngel #31096 mi van ha én vagyok Bill Gates fia és csak a halálom után tudják meg az ügyvédeim, hogy lemaradtam a vagyonról?
Semmi! Amiről nincs információ az nem szerepel statisztikákban, nyilvántartásokban, aukciós katalógusokban...
Az listán szereplő autóknál biztos nincs drágább, mivel mindegyike a következő árverésen jelentősen megemelkedett árral fog indulni...
Azok akik ezekkel foglalkoznak azoknak az az első, hogy ezek közül birtokoljanak egyet... -
Tiszta jó lenne...
De mi van akkor, ha 20évvel régebben gyártották azokat az autókat, még mindíg nem értem. -
Na ez most vajon hogy jutott eszedbe?
XD -
G_ArchAngel #31093 a tavalyi szarnál minden jobb... -
pályán taktikázzanak, időmérő meg legyen már az hogy aki a legjobb x körön belül annyi benyával az nyerje <<= ez az időmérő... -
Nyiri #31091 Jah es vegre nem lesz atom unalom az idomero. -
fasza.... -
G_ArchAngel #31089 inkább hihetetlen taktikai csaták lesznek, ugynis a 11.-22.-ik helyig tankolhatnak a verseny előtt, míg az utolsónak bentmaradó 10 csak az időmérő 3. szakaszában használt üzemanyagot pótolhatja...
tehát, pl. a Renault marha gyors akar lenni az időmérőn, és ezért elindulnak 15 körre elegendő üzemanyaggal, amitből 10 körre valót kifutnak az kvalifikáción - ezt ugye pótolhatják...
közben a 11. Ferrari ami annyit tankolt, hogy szándékosan ne kerüljön az első tízbe még rátankolhat, akár 30 környi üzemanyagot vihet magával a keményebb BS gumikon...
így a mezőny közepéről ellehet érni, hogy jó gumival csak egyszer kelljen kiállni, ha alkalmas rá az adott pálya... -
és ha a végső csatában valaki az 1. helyen áll és ugyis marad, de megadja magát a motor? +10 hely? szvsz ő több kört tett meg mint az előzőleg kiesettek szal ez a rendszer ugy szar ahogy van... -
G_ArchAngel #31087 jah, de azért az egyik kerekét hozzám vághatnák...
pl. Közép-Európa legnagyobb állatmenhelyét életem végéig üzemeltetném belőle... -
Nyiri #31086 Azok inkabb giccsparade szarok mint ertekelheto autok. -
sakkor mi van?:o -
G_ArchAngel #31084 lehet, de azokat nem az utóbbi 20 évben gyártották...
Bár a bahrain-i vagy szaudi uralkodónak csináltak egy full arany és gyémánt gépet, de az gondolom inkább guruló ékszer, mint autó... -
Szóval lehetnek olyan kocsik amik többet érnek, csak az utóbbi mondjuk 20évben nem cseréltek gazdát. -
Az új időmérő rendszer: