182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Dodo55 #32131 Volt egy szavazás egyszer, hogy ki a 2. legjobb pilóta, és Kimi nyerte. Azért a 2. legjobbról szólt a szavazás, mert azt mondták, hogy az 1. legjobb Schumacher, arról nem kell szavazni. Én azért az 1. legjobbról csináltam volna inkább szavazást, mert lehet, hogy 7X vb Schumacher, azért nem biztos, hogy ő legjobb. -
De igen Kimi kitünő pilóta bent van a 3 legjobb képessgű pilóta között...
Montoya-nál szerintem jobb..... -
értem, thx -
Nem csak időmérőn és nem csak ő nyúlkált :)))
Szvsz a célegyenes előtti egyenesben előrébb tolták a fékerőt, az megengedett F1-ben de csak manuálisan.
( Valamikor egy gombnyomásra előhozták az előre beállított értékeket akár minden egyes kanyar előtt :)) -
Kár hogy 1szer sem mutatták Kimi-t belső kamerából...
Amugy Sumi időmérőn mit nyulkált ott jobb alul állandóan? csavarta az no2őt?:D:D -
Nekem ez már "túl" furcsának tűnik azért :)))
Kimi nagyszerű pilóta , na de nehogy már....
Vagy nem tom ...:)))) -
hát igen pedig ők ott elől aztán határon mentek, de maradt végig az a 19-20 sec... -
talán mer nemvolt hibátlan... -
G_ArchAngel #32123 az is furcsa volt, hogy Kimi tartotta megtankolva MS és FA tempóját, keményebb gumikon... -
"Az MP4-21 elektronikai vezérlőegységében két hibás vezeték okozott szoftverhibát, amely a sebességváltó tönkremeneteléhez vezetett. A váltó cseréjekor a McLaren úgy döntött, a hátsó felfüggesztést is kicseréli, az új szerkezet egyik eleme azonban a szombati időmérő elején megadta magát, az utolsó rajtkockába száműzve a finnt."
Mi bús fenének cserélték ki a hibátlan felfüggesztést? -
hogy biztos e az már sosem fog kiderülni, viszont ha meki ennyire nem zabálja a gumit akkor nemlehet őket megállítani idén sem... -
G_ArchAngel #32120 Biztosnak vélt győzelmét siratja a McLaren -
edeleny #32119 A Mc. kellemes csalodas volt a teli tesztek utan. -
G_ArchAngel #32118 jó motorral hányadik lett volna a 15. helyről? Nem Kimi, így talán 2-3.... -
Nemtudom, de gondolom mivel a motor nemvolt annyira szar, hogy indokolt lett volna a csere ezért nem cseréltek. -
Montoya motorja egyértelműen nem volt százas, mert egy jó motorral a 3-4. hely is meglehetett volna neki,,, szerintem -
G_ArchAngel #32115 Dennis, a patkány meg átvágta szombaton JPM-et, hétfőn meg beismerik, hogy rakás kaki a motor? -
énsenem oszt mégsekaptam:D -
Megvizsgálják Montoya motorját -
Totti, G_Archangel és jómagam is mclaren drukkerek vagyunk mégse kapunk büntit. -
én szeretem a ferrarit
-
Kicsit el vagy tévedve.
És ráadásul ezt a ferraris dolgot pont nem a megfelelő embernek tolod.
Sokkal szerényebben kéne. -
ti meg elfogultak vagytok és ha nem Ferrarinak szurkol valaki, már kapja is a 3 büntetőpontot!! -
Czoller Gyuszival (remelem jol irtam, ha nem elnezest) -
Legjobb az RTL klub Palik Lacival' 
-
Tudja valaki hogy az UPC parabola hányas csatornán fogja a Premier World TV csatornát? Mert tudtom szerint ott úgy adják a futamokat hogy a belső kamerákkal közvetítenek és no comment! Valaki tud mág jó csatornákat? -
#31849 :) -
Jó jó meg értettem részemről téma lezárva! Már tudom mikor kezdődik! -
Gabor_(HSF) #32103 Nem vettem komolyan,csak évtizedeket vitáztam ebben a témában szakmai dólgokról és ez is elég érzékenyen érint, mint ahogy minden alaptalan meg igazságtalan állítás... sajnos a realitás születési rendellenességem -
Tegyetek inkább középre is F1-es cicákat!
-
G_ArchAngel #32101 egy képnek nem arról kell szólnia, hogy túlzsúfolt giccs legyen... -
Jó csak mert láttam a napernyő és a pályarajz között a helyet azért gondoltam hogy megkérdezem! -
nem merik, ahányszor szidták nyert még1et :) -
És hogy-hogy senki nem akarja letörni Alfonzó mutatóujját?
:) -
G_ArchAngel #32097 bekartam rakni a pontállást is, de túlzsúfolt lett volna... -
Ok! Csak kérdeztem! -
meg szerintem legalább annyian nézik néme tadókon mint a magyaron, szal ne menjen át tv műsorba. -
port.hu kössz az infót! -
kutyát nem érdekli, amúgy meg megnézed port.hu-n és hasonlókon :) -
Hi all! Azt szeretném kérdezni hogy a bannerba ami (egész frankó) nem lehetne e berakni azt is hogy az RTL KLUB mikor közvetíti az időmérőt meg az edzést?!?