182273
  • m1c1mack0
    nem tudom figyeltétek e de lehet hallani hogy ezek már nem v10 es motorok azok mitha vadabbúl üvöltöttek volna
  • kemszi2
    Na ze végre F1 volt a javából.Nem voltam a v8-asok híve de tény ,hogy jót tett a mezőnynek
  • Carti19
    Massa kicsúszása nincs meg valakinek???
  • Kikoki
    szerintem is az időmérő is izgi volt és a verseny is csak az a baj szerintem hogy a nézők szemében sokkal bonyorultabbak a szabályok
  • osho
    Az elmult évek legígéretesebb szezonkezdetét láthattuk.

Szerintem
  • edeleny
    Norbert Haug szerint elkepzelhetö,hogy a Michelin megis marad!
  • edeleny
    Talan Suminak ott ment el az elsöhely,mikora futam elött az FIA egyel kevesebb kört irt jova,mint amit az idömerön futott,vagy ami biztosabb,az utolso kiallasa 1 mp tovabb tartott mint Alonsoe.
  • Lteebee
    Idegesen vezet, az biztos.
  • Roolcsy
    Azért látszott hogy Alfonso ideges volt, hogy kalimpált már a lekörözendőknek! még jó hogy nem hibázott az idegeskedése miatt!
  • edeleny
    Palik katasztrofa,tegnap Sumit dicserte a vegtelensegig,ma meg Alonsot,meg jo hogy nem latta a LiveTiminget mit szolt volna Rosberg körihez!
  • edeleny
    Te jo isten,most neztem csk Nico.-nak az elsö körben szarnyat csereltek,ha ezt levonom,igen csak dobogos a teljesitmenye,elsö versenyen gratula,gratula.
  • Lteebee
    A Williams végre megszabadult a csajozós autók gyártásában éllovas kolonctól, grat nekik.

Ez az egykiállásos dolog bejöhet michelinnel a továbbiakban is, akkor viszont reszeltek a bridgestone-nak.
  • JGTC
    Honda elcseszte a boxban, meg a teljesítmény sem volt a várt. Williams viszont nagyot lépett előre. Legjobb privát csapat a gyáriak közt!! Webber Nico
  • dav1d
    uncsi már ez az Összeesküvés elmélet mi szerint Alonsoval kivételeznek..
    gyakorlatilag semmikép nem érné meg egyik csapatnak sem ha mindig elcseszné az egyik autóját...
    A másik: Szerinted ha valóban ki akarnának szúrni Fisicoval akkor miért hagyják hogy kiesenn holott akár annyit is tehetnének hogy lassabbá teszik az autóját aztán probálja utolérni Alonsot?!
  • jefferson83
    Nagyon jó meccs volt, én is csak azt sajnálom, hogy lecsúsztunk az első helyről :( Még az is lehet, hogy új kedvencem született, Rosberg nagyon ment ezen a meccsen :) Kiváncsi leszek mit produkál majd az elkövetkezőkben.

Palikot alapvetően bírom, de azon én sem tudtam elsülni amikor mindig benyögte, hogy Alonso korábban fékez LOL :))) Aztán rájött talán azért mert elől megy :)

UI: További jó szurkolást!
  • oneal1
    Hát sajna lecsúsztunk az első helyről!:(
    Na de majd legközelebb!!Mostmár legalább látni lehetett az erőviszonyokat úgyhogy meglehet nyugodni!!
    Massa-t sajnálom kicsit...nemtudom mit csinált ott amikor kipördült!
    Rosberg előtt le a kalappal!!!

A Palik meg egy akkora állat hogy nemigaz!!Át is kapcsoltam a németre, mert ezt már nem bírtam hallgatni!!

ennyi:D
  • Kit--Kat
    Ésss ígggggen utánanéztem Baghetti 1961 francia nagydíj. Király vagyok, vagy király? 20év ide vagy oda ez nem sikerült:DDD
  • Kikoki
    De megcsinálta
  • Kit--Kat
    A helyes válasz Giancarlo Bagetti 1958ban talán, Von Trips halála után ugrott be a csapatban és 1. lett élete 1. futamán.
  • Gabor_(HSF)
    oké igy is nézhetjük
  • Punker
    vigyázz ember ha az én oldalamra állsz kitagadnak a Punker által banratettek klubjából :)
  • gabber_saviola
    11. Vitantonio Liuzzi !!!!!4

legközelebb az első nyolcba vele -.-
  • Snecie Smicie
    egyébiránt tényleg érett neked a büntipont.
  • Punker
    ő is olyan mint kimi vonza a technikai gondokat.
  • Snecie Smicie
    bocs..de ettől függetlenül a 2. versenye volt neki az ahol 5. volt, és itt most az elsőről volt szó.
  • fifi
    OFF:
    emlékeztetnélek a torrent topikos okoskodásodra, érdekes mindig más a hülye...
    ON:
    A Rosberg gyerek hol versenyzett ezelőtt? Tehát az autósport melyik ágában? Mert nem volt semmi amit művelt.
  • dav1d
    Massát leszámítva semmi mákja nem volt egyébként ///>>KIMI<<\\\ -re gondoltam...
  • Snecie Smicie
    Fisichella nem sok élvezetet lelhet a Renaultnál való versenyzésebn :<(
  • Gabor_(HSF)
    Ja! és nem benézni szoktam hanem megnézni,egyébbként meg azok egyike vagyok itt aki 25 éve követi figyelemmel az F1 et és nem hallómásból írogatok össze-vissza
  • Punker
    nem a kedvencem nyert? ember olvass már pár évet vissza mióta komálom Alonso-t.....
  • Snecie Smicie
    egyébként igazad van, Olaszországban ötödik volt, de az már hiavatlosan a 2. versenye volt ;)
  • Punker
    ezt most találtam :)

"Tudjátok mi a hasonlóság a Bahrain és a Hungaroring között? A por és a homok! És mi a különbség. Szinvonalasabb és korekt lelátok vannak!!!!!!!! "
  • BuzzFuzz
    Menj orvoshoz, azért mert nem a kedvenced nyert, ideges vagy és nevetséges indokokkal büntetőpontot adsz mindenért... itt vitatkozni se lehet, mert aki vitázni mer sz igy jár... rossz lehet neked nagyon

• Snecie Smicie
    ettől még az első versenye volt neki, függetlenül attól, hogy a Jordannel vagy Benettonnal.
  • Istencsászár
    Honda - Talán gyors, de versenyen ahogy gondoltam hozza a szokásos formáját szvsz lassú!
    Ferrari - Nem rossz, de majd elválik!
    McLaren - Jobb mint amire bárki is számított volna!
    Rönó - Hozza a tavalyi formát Alonso alatt tökéletes, de csak alatta!
  • Gabor_(HSF)
    Téves az infód,spa csak beugró volt egy jordennal,ami nema legelső verseny..azthiszem rögtön utánna volt az valamilyik pálya amikor már a benetton leszerződtette és első versenyén az 5. volt,de ha gondolod visszakeresem a vidokazit
  • Punker
    szeretnél csatlakozni az előző 3 emberhez?
  • Snecie Smicie
    mert a flémben a normális betüméret nem tünik ki..
  • Punker
    többször szóltam hog ymoderáld magad, nem voltál képes rá, most 3-a tkaptál mint a többiek, legközelebb repülsz.
  • Punker
    és miért is kell ordítozni?