182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nem tudom figyeltétek e de lehet hallani hogy ezek már nem v10 es motorok azok mitha vadabbúl üvöltöttek volna -
Na ze végre F1 volt a javából.Nem voltam a v8-asok híve de tény ,hogy jót tett a mezőnynek -
Carti19 #31929 Massa kicsúszása nincs meg valakinek??? -
Kikoki #31928 szerintem is az időmérő is izgi volt és a verseny is csak az a baj szerintem hogy a nézők szemében sokkal bonyorultabbak a szabályok -
Az elmult évek legígéretesebb szezonkezdetét láthattuk.
Szerintem -
edeleny #31926 Norbert Haug szerint elkepzelhetö,hogy a Michelin megis marad! -
edeleny #31925 Talan Suminak ott ment el az elsöhely,mikora futam elött az FIA egyel kevesebb kört irt jova,mint amit az idömerön futott,vagy ami biztosabb,az utolso kiallasa 1 mp tovabb tartott mint Alonsoe. -
Idegesen vezet, az biztos. -
Azért látszott hogy Alfonso ideges volt, hogy kalimpált már a lekörözendőknek! még jó hogy nem hibázott az idegeskedése miatt! -
edeleny #31922 Palik katasztrofa,tegnap Sumit dicserte a vegtelensegig,ma meg Alonsot,meg jo hogy nem latta a LiveTiminget mit szolt volna Rosberg körihez! -
edeleny #31921 Te jo isten,most neztem csk Nico.-nak az elsö körben szarnyat csereltek,ha ezt levonom,igen csak dobogos a teljesitmenye,elsö versenyen gratula,gratula. -
A Williams végre megszabadult a csajozós autók gyártásában éllovas kolonctól, grat nekik.
Ez az egykiállásos dolog bejöhet michelinnel a továbbiakban is, akkor viszont reszeltek a bridgestone-nak. -
Honda elcseszte a boxban, meg a teljesítmény sem volt a várt. Williams viszont nagyot lépett előre. Legjobb privát csapat a gyáriak közt!!
Webber
Nico
-
dav1d #31918 uncsi
már ez az Összeesküvés elmélet mi szerint Alonsoval kivételeznek..
gyakorlatilag semmikép nem érné meg egyik csapatnak sem ha mindig elcseszné az egyik autóját...
A másik: Szerinted ha valóban ki akarnának szúrni Fisicoval akkor miért hagyják hogy kiesenn holott akár annyit is tehetnének hogy lassabbá teszik az autóját aztán probálja utolérni Alonsot?! -
jefferson83 #31917 Nagyon jó meccs volt, én is csak azt sajnálom, hogy lecsúsztunk az első helyről :( Még az is lehet, hogy új kedvencem született, Rosberg nagyon ment ezen a meccsen :) Kiváncsi leszek mit produkál majd az elkövetkezőkben.
Palikot alapvetően bírom, de azon én sem tudtam elsülni amikor mindig benyögte, hogy Alonso korábban fékez LOL :))) Aztán rájött talán azért mert elől megy :)
UI: További jó szurkolást! -
Hát sajna lecsúsztunk az első helyről!:(
Na de majd legközelebb!!Mostmár legalább látni lehetett az erőviszonyokat úgyhogy meglehet nyugodni!!
Massa-t sajnálom kicsit...nemtudom mit csinált ott amikor kipördült!
Rosberg előtt le a kalappal!!!
A Palik meg egy akkora állat hogy nemigaz!!Át is kapcsoltam a németre, mert ezt már nem bírtam hallgatni!!
ennyi:D -
Ésss ígggggen utánanéztem Baghetti 1961 francia nagydíj. Király vagyok, vagy király? 20év ide vagy oda ez nem sikerült:DDD -
Kikoki #31914 De megcsinálta -
A helyes válasz Giancarlo Bagetti 1958ban talán, Von Trips halála után ugrott be a csapatban és 1. lett élete 1. futamán. -
Gabor_(HSF) #31912 oké igy is nézhetjük -
vigyázz ember ha az én oldalamra állsz kitagadnak a Punker által banratettek klubjából :) -
11. Vitantonio Liuzzi !!!!!4
legközelebb az első nyolcba vele -.- -
egyébiránt tényleg érett neked a büntipont. -
ő is olyan mint kimi vonza a technikai gondokat. -
bocs..de ettől függetlenül a 2. versenye volt neki az ahol 5. volt, és itt most az elsőről volt szó. -
OFF:
emlékeztetnélek a torrent topikos okoskodásodra, érdekes mindig más a hülye...
ON:
A Rosberg gyerek hol versenyzett ezelőtt? Tehát az autósport melyik ágában? Mert nem volt semmi amit művelt. -
dav1d #31905 Massát leszámítva semmi mákja nem volt egyébként ///>>KIMI<<\\\ -re gondoltam... -
Fisichella nem sok élvezetet lelhet a Renaultnál való versenyzésebn :<( -
Gabor_(HSF) #31903 Ja! és nem benézni szoktam hanem megnézni,egyébbként meg azok egyike vagyok itt aki 25 éve követi figyelemmel az F1 et és nem hallómásból írogatok össze-vissza -
nem a kedvencem nyert? ember olvass már pár évet vissza mióta komálom Alonso-t..... -
egyébként igazad van, Olaszországban ötödik volt, de az már hiavatlosan a 2. versenye volt ;) -
ezt most találtam :)
"Tudjátok mi a hasonlóság a Bahrain és a Hungaroring között? A por és a homok! És mi a különbség. Szinvonalasabb és korekt lelátok vannak!!!!!!!! " -
Menj orvoshoz, azért mert nem a kedvenced nyert, ideges vagy és nevetséges indokokkal büntetőpontot adsz mindenért... itt vitatkozni se lehet, mert aki vitázni mer sz igy jár... rossz lehet neked nagyon

-
ettől még az első versenye volt neki, függetlenül attól, hogy a Jordannel vagy Benettonnal.
-
Honda - Talán gyors, de versenyen ahogy gondoltam hozza a szokásos formáját szvsz lassú!
Ferrari - Nem rossz, de majd elválik!
McLaren - Jobb mint amire bárki is számított volna!
Rönó - Hozza a tavalyi formát Alonso alatt tökéletes, de csak alatta! -
Gabor_(HSF) #31896 Téves az infód,spa csak beugró volt egy jordennal,ami nema legelső verseny..azthiszem rögtön utánna volt az valamilyik pálya amikor már a benetton leszerződtette és első versenyén az 5. volt,de ha gondolod visszakeresem a vidokazit -
szeretnél csatlakozni az előző 3 emberhez? -
mert a flémben a normális betüméret nem tünik ki.. -
többször szóltam hog ymoderáld magad, nem voltál képes rá, most 3-a tkaptál mint a többiek, legközelebb repülsz. -
és miért is kell ordítozni?