182273
  • desigo
  • DJ Bee18
    :DDDDDDD
  • RelakSfromhome
    Biztos, hogy >víz< volt?
  • BuzzFuzz
    nem balfasz hanem maximalista... nagy különbség
  • DJ Bee18
    ez biztos nem jelent semmit, ilyen típus és kész.
  • DJ Bee18
    az már érv hogy kedveli Montyt... okés, vitát innentől nem folytatom...
  • Lteebee
    Alonso mindig iszonyat megizzad.
    Emlékszem, amikor ott szédelgett, talán Sepangban a futam után.
  • Gabor_(HSF)
    Ja nemtom figyeltétek e,de alonso-nak még a tökeiről is folyt a viz a derby után,mig sumi még törölközőt sem kért
  • Gabor_(HSF)
    Az nem inkább egy "L" betű?
    Látod Alonso most nyertél utoljára
  • G_ArchAngel #32323
    Schumi: 2. lettem (kettőt mutat)
    Alonso: 1. lettem (egyet mutat)
    Kimi: 5 vodkát kérnék...

:P
  • Lteebee
    Schuminál nem is vettem észre az élőadásban.
    Alonsonál meg vártam, hogy még a kocsiban mutatja.
  • Roolcsy
    Úgy látszik ragájos :)))
  • GregSB
    Most veszem csak észre, Sumi meg Alonso is mutogat :DDDDD
  • RelakSfromhome
    XD Ez yó :D
  • Lteebee
    Szegénynek évek óta ilyen gondolatai lehetnek...
  • Lteebee
    1. Nem én írtam, de vicces:)
    2. Nosza! Nyomasd az összes többi pilótáról is, hadd higyjek neked!
    3. A valahonnan az Villeneuve szája.
  • kiserik
    Vagy éppen az jár a fejében, hogy "bazzeg, ha az a sz@r nem törik el, akkor ezt a két majmot agyba főbe verem a pályán..."
  • Lteebee
    Ilyenkor úgy képzelem, mint a Kepest.

"én most mosolygok, én ilyen vagyok, amikor mosolygok..."
  • kiserik
    Érvek:

1. "Mert egy kokain szökevény és már ugy született" NC

2. Egy incidens, amilyet szinte az összes hírességről lehet találni...

3. Egy valahonnan kivett idézet, mely miatt abszolult nem értem, miért lenne bunkó...

Érvek?!
  • G_ArchAngel #32313
    Hülye vagy, nézd már, hogy mosolyog!!!:DDD

• Punker
    szerintem az aki leghátulról dobogóra verekedi fel magát és ennek nem tud örülni egy b@lfasz.
  • Lteebee
    Egyébként szerintem nincs itt semmi csoda.
    Tégla van a Ferrarinál és kész.
  • Lteebee
    Szerintem érvek, csak esetleg téged nem győznek meg.

Mi az, hogy nem érvek?!
  • Istencsászár
    Ott a pont, köszönöm!

Bocs a többiektől, de azok nem érvek, hogy láttatok 1 szitut és az alapján "elítéltek" egy embert.
  • G_ArchAngel #32308
    Problémák a Renault hátsó szárnyával is?

A Bahreini Nagydíj hétvégéjén a Renault panaszt emelt a Ferrari hátsó szárnya ellen. A francia csapat állítása szerint a Scuderia hátsó szárnya nagy sebességnél meghajlik és ezáltal csökkenti a légellenállást. Az úgynevezett hajlékony szárnyak azonban könnyen eltörnek, így azokat évekkel ezelőtt biztonsági okokból betiltották.

Az FIA Bahreinben megvizsgálta a Ferrari hátsó szárnyát és nem találta azt szabálytalannak. A német Auto, Motor und Sport információi szerint azonban a FIA-t meglepte, hogy a Renault azt állította: információi vannak arról mi történik a Ferrari szárnyával, ezért figyelmük most a Renault hátsó szárnyára irányult. Charlie Whiting, az FIA technikai delegátusa szerint a francia csapat hátsó szárnyának oldallemezei túl vékonyak, így könnyen eltörhetnek terhelés alatt.

A FIA azon a véleményen van, hogy intézkedéseket kell tenniük annak érdekében, hogy betömjék a hátsó szárnyra vonatkozó szabályon az esetleges kiskapukat, amelyeket elképzelhető, hogy jelenleg mind a Renault, mind a Ferrari kihasznál – és természetesen ezt a többi csapat esetében sem lehet kizárni.

LOOOOOOOOL!!!!!!!
  • DJ Bee18
    attól függetlenül a pályán én is élvezem, amikor kicsit agresszívebben nyomja... :DDD
    Mondjuk Moncoban is érdekes dolgot művelt tavaly...
  • DJ Bee18
    mentem már neki én is utcán sok embernek, sőt olyan is volt, hogy nekem jöttek, még akkor sem akartam lekaratézni az ipsét, mondta, hogy bocs és kész. Annyira neki se fájhatott. Sztem ez normális érv...
  • b-type
    áá, sztem nem kell felvállalni egy versenyző személyiségét,..legalábbis én nem cimborára vágyom, csak az érdekel mit tesz le a pályán.
    Lehetne erre alátámasztó példákat keresni a neten, hogy más nagy versenyzők, vagy más nagy sportolók mit/miket követtek el ami miatt emberileg elmarasztalható.
    De felesleges, mert valóban semmi közöm nincs hozzá hogy ő hogyan éli és itéli meg ezeket a helyzeteket, és nincs semmi rálátásom hogy miért viselkedik az adot szituban, vagy akár életének abban a szakaszában így.
    Én Monty-t kifejezetten kedvelem, azok közé tartozik akiket szivesen nézek a pályán.
  • Lteebee
    "Nekem legalább nem tapad vér a kezemhez..."
    (huán)
  • GregSB
    Lehet felkapnám a vizet, de nem kezdenék el "fókin idijöt"özni meg pattogni mint egy kis surmó kamerák előtt :D
  • GregSB
    Kommentár nélkül :D
  • Istencsászár
    Jajjj az a video amikor kamerással összefutottak? na nehogy azt mond ha téged fejbekólintanak egy big kamerával nem kapod fel a vizet... tényleg bunkó:)))

Normális választ még mindig ne kaptam.
  • Gabor_(HSF)
    Mert egy kokain szökevény és már ugy született
  • tehen_m
    Mert agresszív és a nőjének kell "lefognia", hogy a figyelmetlenségéből következően mást ne "bántson"...
  • Istencsászár
    Ha így szóba jött... Miért bunkó Montoya??? valaki magyarázza el, lehetőleg olyan akinek van normális kézzel fogható indoka, nem pedig hogy "csak"!
  • Roolcsy
    Az biztos hogy aki nem sajnálta meg szegény Raikkonent az időmérőn történtek után annak ugyan úgy nicsenek érzései, mint Kiminek az autója iránt! :)
  • JGTC
    ezt azért Te sem gondoltad komolyan, tudom elfogult vagyok de akkor is
  • JGTC
    ezért is drukkolok neki!! mintha én írtam volna
  • Gabor_(HSF)
    A minardiban csodát tett az igaz,utánna valahogy ellaposodott
  • Gabor_(HSF)
    Pont ezaz,hogy volt 1-1 jó versenye,amikor jó paszban volt és kijött neki a lépés,de hát Zsófikának is volt egyszer egy ilyen