182273
  • Random work
    A versenyzésben a bevett szokás az, hogy a lekörözendő húzódik le az ideális ívről engedve a másik versenyzőt a tempója megtartásában.
  • Cream78
    Hát én vízfüggönyt kamionnal szoktam húzna az utakon, a sok marha + jön a kamion seggébe! Nem tudom mennyit látnak, lehet csak a két hátsólámpámat! :)
  • G_ArchAngel #32049
    a kis Hernyószeműnek szerencséje volt, de vastagon: ha a Takuma vezetéknevű egyén jött volna mögötte, akkor az fejre állította volna a kék-sárga talicskát, aztán pöröghetet volna az sisakján...

Kanadában is tuti azt hitte, hogy a fal megijed, mint a Skót és kikerüli...
  • G_ArchAngel #32048
    a paraszt BMW-s sem szokott az M7-esen, mikor villogok rá a Peugeot-val:)
    karikát megtekerem jobbra, vissza 3, padló, 4, 5...
    a 100 paci felágaskodik, aztán a bajor csajozós szekér már csak a kis francia oroszlán távolodó hátulját nézheti...:)))))
  • Cream78
    Mondjuk az ivás kötődik a forma 1-hez! Mokor 2002-ben kint voltam a Magyar Nagydíjon annyi részeg német drukkert láttam lépni sem lehetett tőlük..
    Mondjuk ami szép a dologban egy sem kötekedett! Nem ám mint a foci szurkolók!
    Kerepesnek gyalogoltunk a HÉV felé a verseny után, Hakkinen zászló a vállamon odafut egy német azt hittem ütés lesz, erre behívott minket a házba amit béreltek oszt eggyutt ünnepeltük Schumi győzelmét...

(nem biztos, hogy 2002-ben volt öregszem :D)
  • Punker
    én azóta drukkolok a kis franco utódnak zseniális volt :)
  • Punker
    aha persze, kár hogy az ott nem egy széles autópálya volt + ha lemész az ívről ott még több a víz, DC nem akarta kinyírni csak szóltak neki picit tartsa föl ő meg nagyobbat fékezett mint kellett volna, ezt csinálta a kis spanyol is DC-vel csak ott nem volt víz így nem csattantak, nem 100 hanem 110 méternél lassított és ezzel bezavart a másiknak.
  • Snecie Smicie
    igen, csakhogy nem veszed figyelembe azt a tényt, hogy Coulthard hülye módon viselkedett, mert nem húzódott le az ideális ívről.
  • G_ArchAngel #32043
    Kimi és Michael párszor már bacardizott együtt, a különbség az, hogy a német testvérpár bútorokat dob ki az ablakon, míg Kimit és Klient inkább kidobják..::)
  • Punker
    finn ilyen beállítottságú emberek

egyszer kimegyek oda mikor a több hónapos sötétség van és bezakkanak az emberek, hatalmas pia és sex orgiákat csinálnak :)
  • G_ArchAngel #32041
    egy egyszerű példa: ha mész egy többsávos autópályán, ahol az egyik sávban közlekedik egy autó és erősen felveri a vízet, akkor mit csinálsz?

a., belemegyek a vízfüggöny közepébe, mint MS
    b., kikerülöm, mert széles az aszfalt...

ez az eset után mondták többször MS-re a régi öregek, hogy csak kapaszkodik a kormányba, de nem tekeri...
  • Punker
    az zsófika kategória, neki már élete végig elég a pénze szal nem hinném hogy a pénzért csinálja.
  • Random work
    Iszik és vezet. :)
    Néztem szegényt a dobogón. Mindenki örült ő meg csak ott ácsorgott. Szegény...
  • Cream78
    Jah hát van pár ivós fajta pilóta(Ralf,Kimi) dehát szeretnek bulizni, oszt ha valami hülyeséget csinálnak egyből a sajtó csámcsog rajta..

Mondjuk az faca lehetett mikor Ralfék összetörték a hűtőszekrényt! :D
  • Snecie Smicie
    szerintem ilyen több millió dolláros fizetésekkel én egy rossz szót nem szólnék a csapatomra, még akkor sem, ha sereghajtók.
  • Punker
    pedig Kimi full jogosan anyázhatná a csapatot, de hát finn azt inkább iszik :)
  • Cream78
    Én azokat a versenyzőket szeretem akik annak ellenére, hogy sokszor minden összejön nekik, nyugodtak tudnak maradni, és nem a másikat hibáztatják a kudarcok miatt..(Pl:Kimi) Mostanában Montoya-t nem szeretem a nyilatkozatai miatt, ha nem megy neki akkor másokat okol...
  • Snecie Smicie
    nem beszélve arról, hogy Coulthard nagyon amatőr módon lassított le egy viszonylag egyenes részen, de ami mégnagyobb baj, hogy az ideális íven.
  • Snecie Smicie
    Igen, az a 98-as Belga nagydíj volt.
    MS szavai elég erős voltak, senki nem akarta őt megölni, viszont az biztos hogy én MS helyében lepofozom Coulthardot, tudniillik:
    - Coulthard lekörözött volt, és már vagy 5 kanyar óta lengették neki a kék zászlót, amiről ő tudott minden bizonnyal
    - A látótávolság nagyon kicsi volt, MS gyakorlatilag csak a vízfüggönyt láthatta maga előtt, és a csattanás előtt megpróbált kitérni, hogy nem volt rá idő.
    - MS reakcióját megértem, ugyanis nagyon értékes világbajnoki pontoktól esett el akkor, amikor a VB már a végkifejlethez közeledett, és valahol itt is ment neki el a VB cím.

Emberi viselkedés volt, ezt speciel megértem, mégha nem is igazán sportemberi...
  • Cream78
    Arra gondoltam mikor Schumi hátulról beleszállt Culthardba, bementek a boxba, Schumi tajtékozva megindult a MCLaren box fele, oszt a szerelőknek kellett megállítani Schumit nehogy nekimenjen Culthardnak. A futam után azt nyilatkozta, hogy DC meg akarta ölni... Akkoriban nagyon utálták egymást, aztán megbeszélték a dolgokat...Nem tudom pontosan hol történt...Ja az igaz, hogy mostanában "normálisabb" Szerintem belátta már, hogy más is lehet jó, megtanulta tisztelni az ellenfelet....
  • BuzzFuzz
    nem érted a lényeget... nem direkt ment neki, de a stílusa olyan hogy bármikor képes balesetet okozni, hogy megtartsa a pozicióját, elég csak pár évvel ezelöttre gondolni, amikor a rajtnál többször is ütközött egymás utáni futamokon...

• Snecie Smicie
    Én a Rosberges kiábálásainál kapcsoltam át a német rtl-re, elég is volt az infantilizmusából-.-
  • Dodo55
    Ja, az durva, meg amikor először megszólal Palik akkor suttogva beszél, majd amikor a piros lámpák elalszanak, akkor meg hirtelen elkezd ordítozva beszélni.
  • Snecie Smicie
    Hát volt egy-két jelenete az biztos :>
    Egyébként az 1998 Spái esetre gondolsz?
  • Cream78
    Hát azé elég agresszív...Mikor Culthardal csattantak anno, akkor is megakarta verni szegény srácot pedig ő nem csinált semmit, lehet kicsit korán fékezett de ez nem ok arra, hogy belészálljon...
  • Random work
    Az valóban nagyon régen történt azóta változott sokat Schumi és a csapatok stratégiája is szerintem. Tanulva az ilyenekből inkább óvatosabbak.
  • Snecie Smicie
    az már nagyon rég volt.
    Szerintem ma már százszor meggondolná azt, hogy test test elleni csatában bárkinek is nekimenjen-:-
  • Punker
    hát persze 200+ fölötti sebességgel direkt csattan hátha megpusztul, ezt te se gondolhatod komolyan.
  • Cream78
    Azé arra ugye emlékszik mindenki amikor Schumi és Hill harcoltak a VB címért?
    Akkor Schumi csak azért lett világbajnok mert nekiment hillnek Hill kocsija nem tudott tovább versenyezni....Na azóta nem szeretem Schumit amióta ez a dolog történt....Bár én is kitünő pilótának tartom, de a stilusa nem jön be....
  • Magic Boy
    Ha megakarja előzeni akkor nem marad le ennyire és símán megelőzi mivel elég széles volt a pálya ahhoz, hogy Alonso sokáig tarthassa).
    Nem mellékeasen akkor a Bokxutca kijáratánál se engedi el oélyan "könnyen"(alonso a helyében tuti összetöri mindkét kocsit)!
  • Punker
    annál rutinosabb, ha úgy érzi nem túl kockázatos a dolog akkor tuti megpróbálja de ha túl sokat veszíthet akkor jobb neki a biztos 2. hely.
  • Lteebee
    Nem, nem vagyok elvakult.
    A kedvenc csapatom (a kedvencek közül) a Ferrari és Schumacher szerintem még mindig a legjobb.

De ez a ha meg akarja, megcsinálja dolog elég légből kapott szvsz.
  • Shiwo
    biztos akkor ért vissza a wc-ről
  • JGTC
    :))

Én azt birom amikor a Gyula a rajt elötti percekben folyamatosan baszél , és a startnál meg egyszer csak elhalgat mint akit leütöttek. És akkor egyszer csak KÖSZÖNÉS NÉLKÜL megszólal a Palik, hogy "kigyulladnak a piros lámpák....." LOL
  • Shiwo
    Mondjuk egy dolog igaz..Kimi tényleg "jégember"....képzeljétek el pl. Alonso reakcióit, ha ugyanolyan pech-sorozata lenne, mint a finnek...
  • Magic Boy
    ennyire nemlehetsz elvakult!
  • Lteebee
    Szerintem bemutatta, hogy ha akarná, simán be tudna mutatni egy előzési kísérletet.
  • Shiwo
    és az baj ? én pl az NHL szabályait sem értem teljessen, mégis szeretem nézni..
  • Magic Boy
    Emlékszel mindenki arrol beszélt, hogy nemakaraja megelőzni aztán seperc alatt utolérte és bemutatott egy előzési kisérletet (bemutatta, hogy, ha akarná símán megtudná előzni Alondo-t) majd újra lemaradt tisztességes távolságra.
  • Lteebee
    Simán?

Na persze.