182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szerintem egyenrangú motorokkal v. autókkal kéne menniük!!
-
fasza eze a 7-en is f1 -
Megvetettem nagykerben a twingom 60000-es szervizéhez a motyót.
Épp a 20%-át fizetem az összegnek, amit a gyári szerviz legombolna.
Nem hiszem, hogy ekkora összegek érvényesülnek az eladásnál a vezetett szervizkönyvhöz képest.
És ez egy legkisebb autó!
Mi van a nagyoknál?! -
az alkatrészeken van a hasznuk nem az autón :) -
Az új autókat nem építik nagyon tartósra elég ha 3-4 évet kibír aztán vedd az újat a hozzáállás.
Amúgy az utcai autókat nem szerencsés összehasonlítani a sportautókkal és az ár/teljesítmény tényező se mind1. -
G_ArchAngel #32086 érdekes, hogy a cimborám 12 éves 405-ös dízele megbízhatóbb volt, mint az 1 éves 307-es...
nem tudom, hogy miért jó ez a gyártóknak - én kevés kivételtől eltekintve 2 millióból inkább egy szép 8-12 éves autót vennék, mint egy fiatalabb hibahalmazt... -
Látom nagyon komolyan vetted a hozzászólásom. :) Gratulálok! -
Gabor_(HSF) #32084 Nem csak ott,pl GT 91,92 wb cim a 906 ossal,vagy 2000 a 406 turakocsik és akkor még nem beszéltünk az "olajkályháról"...
Csak itthon utáják mert másképpen kell szerelni(épp ezért évekig nagyon jól is éltem belőle)
Egyébbként meg jó kezekben a legmegbízhatóbb kocsik egyike,bár a mai középkategorás kocsiaik már nekik is elég kommersz -
G_ArchAngel #32083 kerekedésből egyből a bontóba mentek vagy átmentek a szervízen is?:)))
amúgy a Pözsóról annyit: rallyban letettek pár bajnoki címet az asztalra... -
Gabor_(HSF) #32082 Hogy mi a Peugeot? ja ezt már sokszor kérdezék a jappánok mért nem érik útól őket soha...
15 évig volt Peugeot, szervizem,aútókereskedésem és bontom..
ezt a kérdést ne feszegessük,ha egy mód van rá
-
Ahhoz Briatore vissza kéne vonuljon.. :( -
"Tavaly megnyertem az első futamot, aztán nehéz évem volt," mondta Fisichella. "Idén remélem, hogy ez fordítva lesz, egy rossz verseny aztán pedig sok jó eredmény."
remélem összejön neki :)
-
Na, azt sosem fognak... -
ez a minimum, de ha Fisco alá is egy olyan hibátlan kocsit raknának mint Alsonso alá... -
Nézzétek csak...
A Renault elnézést kért Fisichellától
Bőven kijárt neki :( -
ne foglalkozz vele, reménytelen eset..... -
ki beszélt erről? VICC semmi több.. ennyire nemlehet már valaki vak és utálatos... -
Amikor McLaren volt alatta akkor is tönkreverte Hakkinen és Raikkonen is... ugyhogy jobb lenne ha meg se szólalna, nyilván fontos az autó, de Kimin kívül nem sok pilótának sikerült volna az utolsó helyról 3.-ként befejezni a versenyt... ez tény, aki más mond irigy, rosszindulatú és hazudik -
Alázza kicsit durva szó... ez csak 1 pálya volt 1 verseny és mivel 1 kiállással ment ebből az következik hogy ez a red bull még ilyen kaliberű dolgokra nemalkalmas.. -
G_ArchAngel #32072 Ha az életben nem lett volna McLaren pilóta, akkor vicces, de mikor Klien alázza a RedBull-ban, akkor már nem az... -
Nemértem mit kell ezen kiakadni és leugatni Dc-t... " és viccből mondtam neki " az a pár szó a vicc része se több se kevesebb... -
G_ArchAngel #32070 Coulthard: nem McLaren van alattam
A Red Bull Racing versenyzője, David Coulthard egy cseppet sem örül annak, hogy Malajziában tíz hellyel hátrébb sorolják majd a rajtfelállásban, miután a Ferrari motor a levezető körben megadta magát.
"A szabályok azt a célt szolgálják, hogy kevesebb motort használjunk, és kell a büntetés is. De ennek a megmérettetésen nyújtott teljesítményre kellene épülnie. Talán százalékban a leggyorsabb időhöz képest, de a tíz pozíciós büntetés helytelen. Az élmezőny ott van az első tízben, így nekünk csak az utolsó kockák jutnak." – jelentette ki Coulthard.
"Találkoztam Max Mosleyval, és viccből mondtam neki, hogy ezen változtatnia kellene. A tizennegyedik voltam a rajtfelállásban. Ha tíz hellyel hátrasorolnak, akkor utolsó leszek. Nem McLaren van alattam, nem tudok a huszonkettedik helyről feljönni a harmadikra." – jegyezte meg a skót pilóta.
DC, és mi lenne ha McLaren lenne alattad?:) -
persze inkább nyomjad a teljesen a gázt hadd haljál meg mi? ez hülyeség sztem -
keresett? szerintem benne van a szerződésben hány ilyet kell csinálnia futamok után :) -
G_ArchAngel #32067 igen, Kimi gondolkodott egyet a verseny után: "mit csináljunk, mit csináljunk... ááá megvan! Keressünk egy aranyos bulvársajtóst, aki aranyos bulvárkérdéseket tesz fel, amitől minket aranyos gyerekeknek látnak az olvasók"
:))) -
nem tom nem olvastam 1-et se :) -
miért, az 1 hét alatt leadott kb 5 sumis kérdezz felelet cikk nem az? -
hát nekem ez nagyon PR szagú..... -
Räikkönen: olyan vagyok mint egy kisgyerek... -
ebben is lehet valami..bár őt tudtommal azért küldték vissza, hogy szerezzen 1 pontot, mivel már csak 6 vagy 7 pilóta volt versenyben. -
A 70% az a hivatalos vizsgálat, a fél gáz pedig költői túlzás. :) Mindenben egyetértek Veled, kivéve azt, hogy DC minek ment volna vissza pályára a sokadik kiállása után ha nem hasonló miatt?! -
Dehogy fáj! :) Ameddig versenyben van, ilyen körülmények között illik normál tempóban menni, DC-nek meg teljesen mindegy volt akkor 8 körös hátrányban. -
Persze nyomjon 100% os gázt! Had csusszon ki alóla a szekér! Persze DC szándékosan kiejteti magát a versenyből! Fáj az igazság, hogy Schumi is hibázhat! -
G_ArchAngel #32058 a fél gáz nem 70%:)
ráadásul nem volt sötét, látni lehetett - ha valakinek gondja van az esőben, akkor senki nem kötelezheti, hogy nyomja a gázt...
itt a legnagyobb gond az volt, amit korábban írtam: MS a fiatalabb éveiben néha elfelejtette a kormányt használni, DC hibás volt, ez egyértelmű, de az F1-es autó nem sínen megy, kormányozható... -
Én anyám autóját hajtom mióta megvették (ők nem is nagyon ültek benne) most kezd fájni a dolog mert költözök és ott kell hagynom az autót én meg visszakapnám a Buzukimat. :( 30 lóerővel kevesebb minimum és nincs benne klíma.
PM-ben küldök egy szakmai kérdést válaszolj már légyszi rá. -
Hi! Coulthard nem csinált semmit? Te viccelsz? Van egy olyan iratlan szabály, hogy esöben nem fél gázzal közlekedünk,éppen az ilyen balesetek elkerülése miatt, ennek ellenére DC csak 70%-os gázt nyomott mint késöbb kiderült. Jogosan volt felháborodva MS, sztem a szándékosság DC részéröl nem vitás, azt akarta elérni ami történt! -
G_ArchAngel #32055 ha nekem egy látványosan gyors autóm van, amiből nézve igencsak közeledik a vízfüggöny, akkor használom az irányváltoztatásra beépített eszközt...
-
G_ArchAngel #32054 anyóstól kaptam ingyen, így ajándék lónak nem nézem a forgalmiját:)
ezüst, 1.6-os, ülésfűtés, klíma, esőérzékelős ablaktörlő, kormányról vezérelhető audiórendszer, 4 éves és 200e km van benne - megunt cégautó a kicsikém:)
nekem nincsenek igényeim, egy fullos Nissan Navara jó lenne, elmegy a legtöbb helyen, megbízható, igénytelen és munkárafogható... -
Annyi bőven elég ha fényesebb akkor tudod, hogy fékezni kell. :D -
Pözsóóóó az mi? Ugyan már! Csigazabálók kocsija.
Inkább egy jó kis rizsrakéta az kell a népnek! :D