182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Grat az első 3-nak!!!!! -
Számolj utána: 4. lett, mínusz 10=14. Szerintem. -
Palik most találja ki a szabályokat:) -
el tudom képzelni hogy mehet
-
hát az új Swift 1 tonna, és abban azért több anyag van :DD -
Rosbegre kíváncsi vagyok, feláll-e a dobogóra? :) -
de ha a kispolákba beülnek 4 en
és tételezzük fel mind 1enként 100 kilós tag akkor, meglehet az 1 tonna
-
Dodo55 #32525 Jaj már megint az 1 tonnás kispolszki -
jááááj láttam:) -
Dodo55 #32523 Múlt héten még durvább volt a haja. -
Igen.... haj. -
Valami van Weber Gabi fején??? -
:))
Reggel nem láttam s most bepótolom. -
kb mint egy zombi-ufo keverék:)) -
miért,hogy nézett ki?
pont lekéstem -
reggel volt még, amikor bekapcsoltam a tvt még alig láttam, komolyan mondom megijedtem a látványátol:D:D:D -
Ha nem hallottam volna meg Wéber Gabi hangját akkor megse ismerem. 
Jajj mit csináltak a hajával.
-
"Feleslegesen nem cserelgetnek" persze ezt mondom, nem volt 100-as. -
Nyiri #32514 Arra nem gondoltal, hogy Massanak csutortok-penteken kellett motort cserelni es Suminak meg ma? Lehet hogy mar megjott a javitott valtozat es Massa azert kapott ujat hogy neki is jobb legyen. Feleslegesen nem cserelgetnek. Biztos okuk volt ra. -
Nyiri #32513 Az egesz koltsegcsokkentes duma egy kabare az F1ben. -
A tökéletesen működő motort nem szokás agyba főbe cserélgetni, legalább is eddig nemvolt, de lehet a ferrari uj szokást teremt:), és persze költségcsökkentés powa:D -
Hát ez kellemetlen. Mire jók lennének, a motor lesz megbízhatatlan.
-
Nyiri #32510 Miert ne? Ugy is hatrasoroltak. Legalabb zsir motorral mehet. -
Nyiri #32509 Uj konstrukcio. Meg fog ez szunni. -
nem is emlékszem, hogy a Ferrarinak valaha is motorproblémái lettek volna.. -
Rosberg: A versenyen még jobbak lehetünk -
Massa autójában ismét motort cseréltek
A Ferrari versenyzője, Felipe Massa a héten új motort kapott, így David Coulthardot követően az ő sem tudja azonos (Ferrari) aggregáttal teljesíteni a két egymást követő futamot. Ez tíz pozíciós büntetést jelentett (volna) az időmérőn elért eredményéhez képest.
A Scuderia azonban úgy határozott, hogy az időmérő edzés előtt ismét motort cserélnek a brazil pilóta autójában, amivel már húsz pozíciós hátrányba került. Mivel ezzel biztossá vált az utolsó sorból való rajtolás, egy harmadik motorcserére is sor került.
"Ez már semmit nem számít, ezért úgy döntöttünk, hogy új motort szerelünk az autóba." – jelentette ki a csapat sajtószóvivője.
hányadik motor már? ez a 4., szép! csak igy tovább -
Nyiri #32505 11.rol. Szamolj utana.
Bari motorcsere. Hatrebb kerul Sumi elorebb.
Coulthard motorcsere. Hatrebb kerul Sumi elorebb.
Ralf motorcsere. Hatrebb kerul. Sumi elorebb. Vagyis? 11. hely
-
"két stratégia sem tér el jelentősen egymástól" sima 2 kiállásos taktika akkor -
14.-ről, de mind1 -
G_ArchAngel #32502 Haug: a motorcsere mindig indokolt
A McLaren-Mercedes alakulatának versenyzői, Juan-Pablo Montoya és Kimi Räikkönen az ötödik, illetve hatodik pozíciót szerezték meg a Maláj Nagydíj időmérő edzésén. Michael Schumacher motorcseréjének következtében mindketten egyel jobb pozícióból vághatnak neki a holnapi megmérettetésnek. A Mercedes motorsportigazgatója, Norbert Haug bízik a jó eredményben.
"Elégedettek vagyunk. Majd holnap elválik, hogy melyik stratégia kifizetődő. Nem tudom, hogy akik előttünk állnak könnyebbek-e, mint mi, de a stratégiánk rendben van. Ha az autók megbízhatóak, akkor minden rendben lesz. A harmadik sor megfelelő. Michael és Alonso, akik Kimi előtt állnak a bajnokságban, mögöttünk vannak."
"Ha hasonló tempót tudunk diktálni, mint Bahreinben, akkor dobogósak lehetünk. Szerencsére Juan-Pablo is azzal a motorral indul, amivel Bahreinben, habár panaszkodott rá. Most olyan gyors volt, mint Kimi. A két stratégia sem tér el jelentősen egymástól."
"Nem lesz egyszerű, de nem is jósolunk győzelmet magunkak. Eddig jó munkát végeztünk. Öt hete még komoly problémáink voltak, de ezeket sikerült gyorsan megoldani. Nem szeretnék semmit elkiabálni, mert aki komolyan veszi a dolgát, az nem jelentheti ki, hogy problémamentesen célba fog érni. Néhányan kijelentették, most pedig motort kellett cserélniük. Egy kis tiszteket is szükséges. Az évad eleje mindig nagy kihívást jelent, mivel a motorok még nagyon fiatalok."
"Itt senki nem a biztonságosság miatt cserélt motort. Ha úgy tűnik, hogy valami tönkremehet, akkor nem lehet kockáztatni. Akik cseréltek, biztosan cserélniük is kellett, de a pontszerzés nekik is benne van a pakliban." – tette hozzá Haug.
Azért visszafogott Norbi fiú is a tavalyi arcából... -
Én is csak néztem, mert régen pont arról volt szó, hogy ezek a dögök egy kispók tömegével rendelkeznek. Palik szavai alapján meg a trabi könnyebb, mint a kispók :D -
Szép volt. -
looool
ütős kép
-
Kivételesen Ralf nem volt Wc-n a fotózás ideje alatt:DD
-
G_ArchAngel #32497 NG csatornán a majmok párzási rituáléjának része ez a kifejezés... -
G_ArchAngel #32496 AZ ARC! (18+) -
Részidők és csúcssebességek, időmérő - Malajziai GP
Igen. -
G_ArchAngel #32494 Ha jól gondolom, akkor Cosworth és Mercedes motorok maradtak életben 2/2, míg a legnagyobb égés a kétcsapatosok közül a Ferrarié 3/4 motor... -
A megbízhatósági etalonok (téli tesztek alapján) hullanak ki sorra és a legszarabb (Merci) marad bent? jó vicc... :D