182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
miért, hát őket basztatták megint, egyből mondta mindenki, tessék megint csak a Ferrari kiskapuzik -
ez beszarás. Ugyanabban a hsz-edben beismered, hogy elvakult vagy, majd pedig mondod a másiknak, hogy ne legyen elvakult. Röhej :DDD Meg békén lehetne már hagyni a Ferrarit, régebben az volt a baj, hogy mindig nyertek, most meg túl vannak egy szar szezonon, most csak versenyezgetnek. Foglalkozz már a Mekivel inkább... :) -
edeleny #33129 Erdekes,hogy minden forumnak van törzsközönsege,es az nem sokat valtozik. -
Néha beesik egy-két idióta, antiszociális arc is.
Na, ők hamar repülnek:) -
csak ledöbbentett hogy 1,5 éve abbahagytam az olvasást és visszajövök és mintha itt megállt volna az idő:) minden ugyanúgy:D Otthonos:) -
G_ArchAngel #33126 ez van:) -
Ez a topic nem fejlődött semmit az elmúlt 2-3 évben:D
Visszaolvasgattam:D ugyanazok az emberek ugyanabban a témában ugyanazon az oldalon ugyanúgy majdnem ugyanolyan stílusban vitáznak:) -
Jövőre veszélybe kerülhet az Ausztrál Nagydíj
faxa... :@ -
edeleny #33123 En mar csak azt szeretnem tudni,hogy lenyegében,es egészeében mi köze van ehez a Super Aguri-nak? -
edeleny #33122 Nem irtam olyat,hogy tesztkorlatozas,az mar az elözö evek kiteljesedese volt csupan. -
Nyiri #33121 Ha van eszed es atgondolod akkor tavaly total igaza volt a Ferrarinak, hogy nem irta ala a tesztkorlatozast. Hulye lett volna. Iden megszuntek azok a korulmenyek ami miatt tavaly nem irta ala. Mi van? Gond nelkul azonnal beleegyezett.
Kivancsi lettem volna, hogy nagyobb csapat irta volna ala, ha hasonlo helyzetben van.
Egy sem. Csak igy tobbsegben konnyu mutogatni a masikra.
Az a masik hogy a FIAnak ennek semmi koze. Csapatok dontottek igy egymas kozt. Persze a sok csokkent kepessegu agyatlan vadbarom megint frocskolt mindent a pirosokra, pedig figja sem volt mirol van szo. -
G_ArchAngel #33120 előfordul, hogy hibázok... -
edeleny #33119 Lehet,hogy mikor elindult az egesz,meg egyszerü ugyecskenek indult(a Renault raküldte az FIA-t a Ferrarira),de most maregyertelmüen politikai az ügy.Tavaly is lehetett latni,hogy a "9" csapat a Ferrari-FIA ellen.Azzal,hogy a Ferrari mindig szembe ment a többiekkel,flegman nem erdekelte a többiek velemenye,nagyreszt egysegbe kovacsolta a többi csapatot.En erdeklödve varom mi lesz a vege,mert itt mar regen nem arrol van szo ki hasznal illegalis szarnyakat. -
edeleny #33118 A Williams miert?Nem vagy lemaradva egy evvel,a BMW-röl volt szo,es az mar nem Williams,mondjuk attol meg ök is hasznalhatnak ilyet. -
"Ferkat már "megbaszták", tavaly"
Fejtsd ki lécci!
Köszi. -
Azvagyok, de ezt nemkell leírnod minden hszdbe mer tudom:))) Csak te meg ne légy elvakult... Ferkat már "megbaszták", tavaly, idén ez kilőve. Peace!! -
Igen, meg még vegyük hozzá a pontnullázós ötletet is!
Az is fontos lenne a győzelemhez. -
Nyiri #33114 Ki nem fossa le hogy latvanyos vagy nem? Ha a tobbinek is az van akkor nem kellene jelentgetni kepmutatoan a Ferrarit. Bar neked lehet beszelni. Elvakult anti Ferraris vagy. Mindegy mivan csak basszak meg a Ferkat hogy a taliga gepetek vegre VB-t nyerjen. -
Na nehogy a Ferrari legyen már a mártír! Talán ővék volt a leg látványosabb mint ahogy az egész világ láthatta... (( A többi csapat sem sík hülye, ők is tudták... )) -
Nyiri #33112 Ott a pont. Formula.hu-n olyan szanalmas ordibalasok mentek. Most meg mindenki befoghatja a szajat. Jean Todt is mondta, hogy nincs takargatnivalojuk :) Valszeg tudta, hogy a tobbi is ilyen.
Megint kiderult, hogy az egyik 19 a masik 1 hijjan 20. Csak a piros feltuno. -
FIA erőteljes átszervezése lenne itt a megoldás, mer nem képesek uralni a helyzetet az idióta érthetelen itt-ott nem 1értelmű szabályaikat! szerintem... túl sok a botrány már és intézkedés semmi! -
És nem is mentek keveset. -
Persze, hogy nulláznál.
LOL -
Ismét Kovalainen végzett az élen
Ezmár kezd kínos lenni, hogy a merci ma se szart be:))) -
Gabor_(HSF) #33107 Na látod én inkább összes politikust huznám le, leginkább itthon és nem a pontjaiból -
G_ArchAngel #33106 Én a Ferrari, Renult, McLaren, Williams pontjait lenulláznám, mivel ők kerültek először gyanúba, és így precedensértékű ítélet születnne...
Csak legyen róla videó, mikor Biatore meghallja:))) -
Gabor_(HSF) #33105 Pl.én! na mondjuk nem azt konkrétan,hogy mindenki ilyen tipusú szárnyat használ,de mindenki próbálkozik minden féle kiskapuk adta ügyes trükkökkel, az biztos..
De ezt már egy pár sorral lejebb leírtam,hogy ez az egész csak "MŰBALHÉ"
a külömbség csak az,mig sokan rögtön kikeltek megugból a Ferrari miatt ,addig én a BAR próbálkozására egy szót sem szóltam,de még a michelin széles gumijára sem...
Ez hozzá tartozott(zik) ehez a játékhoz..csak van aki megdől ,van aki nem és van akit felnyomnak...hát ennyi -
persze hogy az, csak ennél job bok nincs a ferrari-t fikázni. -
olyan ez az egész, mintha ezeknek a flexibilis szárnyaknak a használata valami főben járó bűn lenne..
Szerintem pont az ilyen megoldásokban rejlene az f1 lényege..mindenki legyen annyira találékony, amennyire csak tud. -
F@sza... -
edeleny #33101 Nezzen az ördög!! -
ezek után a ferrari fikázók nézzenek magukba..... -
ki gondolta volna:) -
G_ArchAngel #33098 Mindenki flexibilis szárnyakat használ?
Sergio Rinland a Sauber csapat volt főtervezője a védelmébe vette a Ferrarit. A szakember szerint ugyanis a teljes mezőny flexibilis szárnyakat épített, ám azok nem annyira jól látható módon hajolnak el, mint amit az olasz gárda használ.
Az argentin szakember, aki jelenleg a Trident GP2-es csapatának műszaki igazgatójaként tevékenykedik, az Autosprint magazinnak adott interjúja során „leplezte le" a többi csapatot.
„A Ferrari első szárnya körüli mizéria egy nagy színjáték." -mondta Rinland. „Az összes többi csapat is ugyan olyan elemeket használ mint a Ferrari, csak azok szabad szemmel nem láthatóak."
„Mindenki azon dolgozik, hogy a hajlékonyságon túl az egyes erőhatások során a szárny formája is megváltozzon. A McLarennél is ez a helyzet, csak ők az extra szárny nélkül érik el ugyanazt a hatást. Ezért pedig dicséret illeti őket."
„Nagyon meglepődtem a Renault szárnyán, amelyik függőlegesen hajol el. A FIA a tesztjei során csak a vízszintes elmozdulást méri. Meg vagyok lepve, hogy eddig senkinek nem jutott eszébe lemásolni az R26-os összeállítását."
A FIA még hétfőn közölte, hogy a többi csapat ellen is vizsgálatot indítottak, melynek eredményére a következő versenyig várnunk kell. -
Ezt a f@szt másképp nem lehet megállítani! -
mond a számlaszámot :) -
edeleny #33095 A teli tesztek alatt volt hogy meg kellett szakitani a tesztelest,mert szakadt a ho.Lehet hogy tudnak valamit? -
A múltkor arról volt szó, hogy Francia-, Német-, Olaszországból kivesznek egyet, mert ott kettő van (Fr.: Monaco) -
- A következő körben lehet, hogy be kell küldeni a hótoló autót, ha tovább havazik.
- Nézdd csak Gyulám, mintha hópelyheket látnék a kamera lencséjén!
- Én is láttam!
- Na, az még rendesen megzavarhatja a versenyt, ha mindenki kijön téligumiért.
Hát ez qrva jó!

-
Van egy frappáns ötletem, föl kéne fogadnunk egy profi bérgyilkost és el kellene takarítani, nem csak az F1-ből de az élők sorából is azt a szemét Mosley-t.