182273
  • kulabácsi
    mit akarsz azzal mondani h különcködik??
  • Istencsászár
    Nemfog ez 100%...

Jah, kár hogy a Ferrari megint különcködik:/
  • kulabácsi
    hát mint az összes többit!! még a renault is lepadlózhat, bár kevés rá az esély, de ebben a sportban bármi megtörténhet...
  • Lteebee
    Ferrarit majd meglátjuk.
  • kulabácsi
    jaja!! majd a végére biztosan felzárkóznak, de sztem ha a ferrari így folytatja akkor idén csak 3számú csapat lehet...
  • Lteebee
    Mit csodálkoztok?
    Szezon eleje van.
    Meki sehol sincsen, ez a normális munkatempójuk.
  • Istencsászár
    És a Hondát és a Bmwt és a satöbbit:)) RIP F1
    Kimi még 1 régi használt mocival ment, ha ez számít valamit:)
  • edeleny
    Ezzel csak egy a bi-bi,ezek a motorok nem rre keszültek,korlatozni a teljesitmenyt meg mar,mar nevetseges ötlet.Mondjuk egy nitroszerü dolgot el tudok kepzelni,egy olyan egyeget,amit egy egy verseny alatt 5-7 alkalomra valo anyaggal töltenek fel.
  • G_ArchAngel #34525
    huhuhuuuuu, de elverte a Renault a Mekiket...
    tesztelik az új motort és a karosszériát, mi?

RIP McLaren:(
  • Istencsászár
    Teszteredmények – Silverstone – Szerda:

01. - Alonso - Renault (M) 1:18.640 - 94 kör
    02. - Fisichella - Renault (M) 1:18.975 - 116 kör
    03. - Button - Honda (M) 1:19.383 - 137 kör
    04. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1:19.395 - 72 kör
    05. - Raikkonen - McLaren-Mercedes (M) 1:19.558 - 37 kör
    06. - Barrichello - Honda (M) 1:19.695 - 108 kör
    07. - Speed - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:20.123 - 105 kör
    08. - Webber - Williams-Cosworth (B) 1:20.191 - 72 kör
    09. - Kubica - BMW-Sauber (M) 1:20.556 - 53 kör
    10. - Rosberg - Williams-Cosworth (B) 1:20.641 - 72 kör
    11. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:20.667 - 75 kör
    12. - Coulthard - Red Bull-Ferrari (M) 1:20.962 - 25 kör
    13. - Liuzzi - Red Bull-Ferrari (M) 1:21.058 - 43 kör
    14. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:21.870 - 32 kör
    15. - Monteiro - MF1-Toyota (B) 1:22.083 - 84 kör
  • Lteebee
    Ne felejtsd el gyulám, hogy suhamérnak még két és háromnegyed körre elegendő +50 lóereje van.
  • G_ArchAngel #34522
    Cosworth-javaslat a több előzésért

Bernard Ferguson, a Cosworth kereskedelmi igazgatója szerint egy, az A1GP-ben és a Champ Carban sikerrel alkalmazott megoldás átvételével a Forma-1 hatékonyan és egyszerűen tudná növelni a szurkolók által kevesellt előzések számát. Az említett sorozatokban a motorok fordulatszáma korlátozott, ám a pilóták egy gomb megnyomásával minden versenyen meghatározott ideig ezt a határértéket megnövelve extra teljesítményt préselhetnek ki az erőforrásból. Ez a normál üzemmódban 520 lóerős motorokkal hajtott A1GP-ben 30, míg a 750 lóerős Cosworth-ökkel felszerelt Champ Carok esetében 50 plusz lóerőt jelent. A pilóták természetesen nemcsak előzéskor aktiválhatják a szerkezetet , hanem védekezéskor is, a keret beosztása mindenkinek az egyéni taktikájára van bízva. "Látványos és viszonylag egyszerű megoldás az az ötlet, hogy a futamok során egy vagy két körrel megegyező ideig extra fordulatszámot biztosítsunk a pilótáknak" - idézi a Williams-nek és a Toro Rossónak motort szállító cég képviselőjét az olasz Autosprint. A megvalósításhoz szükséges fordulatszám-korlátozás első hallásra ugyan idegen a Forma-1 szellemétől, ám megvalósítása szerepel Max Mosley FIA-elnök 2008-as terveiben, és korábban a Mercedes sportprogramját irányító Norbert Haug is úgy nyilatkozott, jobb ötletnek tartotta, mint a V8-asok bevezetését.
  • BaliBoy
  • G_ArchAngel #34520
    Montagny a Super Aguri színeiben lép pályára

Yuji Ide napjai a Super Aguri istállónál meg vannak számlálva. A japán pilóta a San Marinoi Nagydíj első körében balesetet okozott, s már a szabadedzéseken is csak a megpördüléseivel hívta fel magára a figyelmet. A japán istálló úgy határozott, az Európa Nagydíj pénteki szabadedzésén egy harmadik autót is pályára küld, amelyet Franck Montagny vezethet majd.

Egyes lapértesülések szerint Montagny a Nürburgringen készülhet majd fel első Formula-1-es versenyére, a Barcelonában megrendezésre kerülő Spanyol Nagydíjra.

"Örülök, hogy Franck az Európa Nagydíjon csatlakozik hozzánk." – jelentette ki a csapatvezető, Aguri Suzuki. A csapat megerősítette a hírt, hogy további lehetőségekről is tárgyalnak Montagny-val.
  • G_ArchAngel #34519
  • edeleny
    Amilyen lökharitoja van 300-al ez is nekimehetne a falnak,max a müanyag fröccsenne szet.
  • Gabor_(HSF)
    Kiez az ostoba szilikon némber?
  • desigo
  • AnuluWork #34515

• Nyiri
    Inkabb jarok egy autoval kevesebbet, minthogy vegyek egy olyat amit utalok :)
  • Kit--Kat
    abba annyi benzin kell majd, mint 1 utasszállítóba...
  • Nyiri
    Chevrolet a kedvenc markam, de mikor meglattam a Chevy logot egy 3 hengeres kis moslekon sirtam. A marka meggyalazasa. Ezert is fogom majd noveli a fenyet a kovetkezo auto vasarlasomkor. Meghozza valami 5000+ ccm-s geppel.
  • sferrari
    mondtam én ilyet hogy blikket olvasok :D akkoriba a cimlap szembeötlött :D kedvenc csapatom kiszáll az f1ből :D!
  • Lteebee
    Én hasonlítanám a következőhöz: tudom, hogy mostmár chevrolet van ráírva, de engem ezek a daewoosok nem vernek át:)
  • Magic Boy
    Ez azért túlzás!
    A Blikk kezd kikupálódni!
    Sok olyat írtak már meg amit addig sehol máshol nemlehetett olvasni és párnapra rá az egész világ arról írt. PL. Azt is ők írták meg elsőnek, hogy a FIAT csoport nehéz helyzetben van és a FERRARI-i is érinteni fogják a várható megszorítások!
    Jó ír a Blikk pletykákat is, de már csak töredékét annak amit régen.
    Én már nemszámítanám pletykalapnak a Blikk-et.
    a cikkjeiken igenis érdemes elgondolkozni, mert az esetek igennagy %-ánab igazat írnak!
  • edeleny
    Te Bliiket olvasol?Es hiszel nekik? Az is 1 perces ujsag,azt jelenti,mig a maganyos helyisegben a dolgodat vegzed at lehet olvasni,söt akar masra is hasznalhato.
  • Lteebee
    Szerintem sem valószínű a teljesítmények alapján, hogy a Ferrari odaérhet előlre, bár nagyon szeretném.

Most akkor az a baj, hogy a pirosakat nem sorolja a legjobbak közé?
  • CHEAPBOY
    vajon miért érzem hogy a mázlista alatt a Spaniard lurkó jut eszedbe?:D Hozzáteszem tévesen:)
  • CHEAPBOY
    szerintem suttyóság, amilyen autot adtak eddig alá, szerintem pofa súlyba Wókingban:) 1 szarabb verseny s máris eresztenek egy ilyet? Na ne máááá
  • sferrari
    erre csak annyit mondok : hogy blikk
    olvastam pár éve a blikkbe hogy a ferrari kiszáll a forma1ből cimlap stb. elolvasom a hátul lehet hogy 2008-ba rivális széria lesz stb mára már tudjuk hogy marad minden csapat az f1be :D
  • Istencsászár
    Nemtudom mi bajod van, nemis érdekel... foglalkozz mással mint hogy engem fárasztasz a hülyeségeiddel, thx.
  • Kit--Kat
    csak nézz magadba
  • Istencsászár
    Igen, biztos, ha te mondod.
  • Kit--Kat
    ha a mekti írta volna már vernéd a fejed a monitorba...
  • BaliBoy
    Ha te így látod...
  • Istencsászár
    Miért? semmi rosszat nem mondott.
  • passatgt
    Mai blikket olvastátok?(vagy a tegnapi nemtom:D)
    Benne van,hogy ideén szorosabb volt mint tavaj és ott van a tavaji kép e van írva 54 cm az idei képhez meg 34cm.Ekkora baromságot
  • BaliBoy
    Ugy az egésszel. Elég pökhendi. Szerintem
  • passatgt
    alles zusammen:)
  • Lteebee
    Melyik részével a nyilatkozatnak?