182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nyiri, láttad őt versenyezni? ha láttad volna, és az elejétől a végéig követted volna a pályafutását, akkor most nem beszélnél ekkora baromságokat.
az neked mit mond hogy mikor beülhetett kipróbálni a wiliams kocsiját 1 másodpercel megjavította a körrekordot amit az aktuális világbajnok tartott ugyanazzal a kocsival. és azokban az időkben századok döntöttek a helyezésekről, nem másodpercek mint manapság mákja volt nem?!
-
Nyiri #34698 Mar evekkel ezelott tulvagyok ezen veled kapcsolatban :P -
G_ArchAngel #34697 azt hiszem nálam ez az eddigi SG-s jelenlétem legszánalmasabb olvasott hozzászólása... -
G_ArchAngel #34696 életemben egy F1 futamon voltam, A1-en, Senna miatt...
senki nincs elfelejtve én végigizgultam a GPM-t Mansell-ért... -
nem vágja a témát de ezt tudtuk hisz fanatista :)
szal a lényeg így visszanézve jobbak voltak azok a futamok sokkal, mennyivel primitívebbek voltak a verdák így mai szemmel, látszik hogy fullosan dolgoztak velük.
a senna effektus tipikusan a szponzorok műve halálában 10x akkora sztár lett mint életében, tény hogy jó versenyző volt meg minden de azért a többieket se kéne elfelejteni (már csak azért se mert én nekik drukkoltam:) -
Nyiri #34694 Oke jo pilota volt, de folyton a legjobbnak mondani mar vicces. Amikor balesete volt mar akkor Sumi eleg szepen vezetett a bajnoksagban es ha nem hal meg akkor is megveri. -
A "megölette magát" dolog feketehumor.
A többi szvsz szubjektív. -
G_ArchAngel #34692 Te eddig csak ittál, de látom már szedsz is mellé valamit...
A szemét kapitány meg direkt vitte a Titanicot a jéghegynek, mert tudta, hogy az unokája kincskereső lesz, Csernobil meg azért robbant fel, hogy a STALKER elkészülhessen? -
olyan mint 2Pac egy zseniális marketing fogással megölette magát és azóta a csúcson van.....Mansell és társai sokkal szimpatikusabbak voltak csak ők még élnek. -
G_ArchAngel #34690 akkor tartsd magadban a véleményed... -
sose szerettem..... -
G_ArchAngel #34688 Emlékvideó a Forma 1 legnagyobb személyiségéről, örökös világbajnokáról...
-
edeleny #34687 

Ezek hianyoztak. -
G_ArchAngel #34686 ööö
most nem értem, hogy nem értetted a poént, vagy elfelejtettél egy smiley-t rakni a mondat végére... -
edeleny #34685 Arra miert nem terjed ki az informacio,hogy ezek az erdekes valtoztatasok elönyere,vagy hatranyara valtak az auto vezethetösegenek. -
G_ArchAngel #34684 "a filmben szekérhajtóként feltűnő Michael Schumacher-t is."
remélem fekete lovat kötnek a vörös szekér elé:)
-
Schumacher az új Asterix filmben! :) -
G_ArchAngel #34682 Montezemolo: nincs szerződésünk Räikkönennel
Az elmúlt hetekben számos hír látott napvilágot Kimi Räikkönen Ferraris szerződése kapcsán. A konszern elnöke, Luca di Montezemolo a Gazzetta dello Sport-nak azt nyilatkozta, hogy minden valóságnak vélt történet mese.
"Semmi sem igaz belőlük. A legjobb három versenyző közé soroljuk őt is. Ennyi." – jelentette ki az elnök, abban bízik, hogy Michael Schumacher még legalább két évig marad.
"Michael kedvet kapott ahhoz, hogy még egy évig maradjon. De az lenne a legjobb ha két évre írna alá." Ebből a kijelentésből több Formula-1-es szakértő is arra következtetett, hogy Michael Schumacher egy évig még biztosan folytatja a versenyzést.
A Ferrari gondolkodási időt adott Valentino Rossinak is, aki nagyjából Schumacherrel egyidőben dönt majd jövőjéről. "Az elkövetkezendő hetekben megkezdjük a tárgyalásokat Rossival, s csak ez után hozzuk meg döntésünket." - tette hozzá Montezemolo.
Így már azért világosabb: Kimi-nek nem sok sansza van, úgyanis nem kell a Ferrarinak - a legszebb, ha Ron kiteszi a csapatból és akkor kereshet helyet egy (másik) középcsapatnál...
-
G_ArchAngel #34681 Red Bull Racing: szabotázs humorral fűszerezve
A Toro Rosso főmérnöke, Laurent Mekies elégedett volt a csapat múlt heti tesztjével. "Versenyzőink nagyszerű munkát végeztek és nem vétettek hibát." A Red Bull Racing alakulata azonban nem egészen így értékelte a múlt héten történteket.
"A mi kedves Mekies barátunk bizonyára emlékezetkiesésben szenved, ha azt mondja, hogy a versenyzők nem hibáztak. Egyesek ezt szabotázsnak neveznék. Kölcsönadtuk a Red Bull Racinges barátainkat Tonionak, aki remek munkája során sikeresen szétszedte az egyik autót." – olvasható a Red Bull sajtóközleményében.
Vitantonio Liuzzi a szerdai tesztnapon 275 kilométeres óránkénti sebességgel haladt, amikor elvesztette uralmát a Red Bull autója felett, majd a korlátnak csapódott. Az olasz pilóta sértetlenül úszta meg az esetet, így a csapat humorral fogadta a malőrt.
"Tonio néhány érdekes változtatást hajtott végre az autón." – közölte a csapat. -
edeleny #34680 AZt meg vegkepp nem tudom,hogy hogy fogjak ravenni a Retekklubbot,hogy legalabb a felvezkört ne a felétöl mutassa.(mikor lattunk utoljara hivatalos kezdest jelentö FIA logot?)A magazinban meg ne Barichello nagymamajat lassuk fözes közben.De tenyleg miert is kell ezt egy liftböl közvetiteni,miert nem lehet legalabb az Europai futamokat a helyszinröl? -
edeleny #34679 A rajongok egy resze magaert az "ür"technikaert szereti a sportot,a masik resze a sebessegert.Lassan mindkettöt szamüzik,a technikat visszafogjak,es a vegsebesseg is csak csökkent az elmült evekben.Igen,igen a jo köridöhöz nagyobb kanyarsebesseg kell inkabb,mint nagy vegsebesseg(az az elözeshez kell),de kit erdekel,hogy ki milyen sebessegel vesz be egy egy kanyart,a vegsebesseg latvanyosabb lenne,de az aerodinamikai hatekonysag miatt,szinte evek ota nem valtozik.Az FIA a technikat zabolazza,holott az aerodinamikat kellene.Szerintem azert is unalmasak a futamok,mert nagyreszt az autok versenyeznek egymassal,es nem a pilotak.Ezek utobbiak,viszont savanyuak,es unalmasak,vagy azza teszik öket.HA mar Montoyarol volt szo,a 3 evvel ezelötti Monty meg tetszett,ez mar nem.Az egy vagany srac volt,es egy unalmas aktakukac.Olyan ez mint a magyar foci,hozhatnak ide VB focistat is egy idö utan szepen hozza szürkül ehez a ... ..,nagy semmihez. -
edeleny #34678 Maximalisan egyet ertek az elöttem szolokkal,nem Miss Hungaroring kell,hanem igazi pilotak.A vezetest segitö összes elektronikat ki kellene tiltani.Anno azert volt nehez a sport,mert 350-röl le kellett fekezni,közben az egyik kezzel vissza valtani ,szepen egyesevel 6-bol 2-be,ja es közben rugdalni a szinkronizalatlan valto tengelykapcsolojat,valtasonkent ugy ketszer.Most mar csak a G erök leküzdese okoz nehezseget,ha igy haladunk egy ket ven belül,mar urhajos ruhaban fognak ülni,hogy egy egy gyors kanyarban ne ajuljanak el az eröhatasaok miatt.A legmegdöbbentöbb,mikor mutatjak,hogy ki mikor fekez,mikor ad gazt.Csak padlo gáz,és satu fek van,köztes átmenet nincs.Minek az elektronika dolgozik.Azt mondja,balvanyok kellenek,hogyan balvanyozzak egy olyan pilotat,aki ugyan azt csinalja mint en itt a PC elött a billentyüket nyomogatva. -
igen.
pl.:"Úgy gondolom, hogy többet kell tennünk azért, hogy jobban vonzzuk a szurkolókat"
erre én mondjuk kapásból kivenném a váltást segítő összes berendezést, pl. a GP Masters futamát nézve feltünt hogy akár 4tizedet is lehet hozni ha több hibalehetőséget hagynak a pilótáknak (felülemelkedve azon hogy nem érdemes a két sorozatot összehasonlítani).
Ki kell venni/meg kell nyírbálni a vezetési segítségeket az autókban, és akkor valóban bámulni fogjuk a pilóták tehetségét. lassan a teljesítmény visszeseik arra a szintre amikor még ezek nem léteztek (term. eltekintve a turbós időszaktól), viszont azóta a gumitechnika (slick-et vissza!), és az aerodinamika nagyon sokat fejlődött. -
G_ArchAngel #34676 -
G_ArchAngel #34675 Dennis , Te mekkora ostoba vagy!
Van két versenyződ, akik egyéniségek lehetnének: az egyik egy party-boy, de leállítottad, a másik egy heves latin, akit szintén visszafogtál, a merev angol felfogásoddal...
A foci nem veszélyes? Az utóbbi években hány F1 pilóta halt meg és hány focista?
Ha az autóversenyben hősök kellenek, akkor a rallysok azok, akik sziklák, szakadékok, fák között száguldanak és ott is hagyják évente egy-ketten a fogukat...
Aki láttam a MotoGP-t, az tudja, hogy soha nem fogja az F1 azt a hangulatot elérni egy futam után...
Sajnos Senna óta nincs egyéniség, akiben lenne valami, azt a csapata kiírtja...
Dennis: Kimi és JPM nem szólalhat meg a McLaren beleegyezése nélkül...
Talán Villeneuve lehetett volna érdekes arc, de neki is elvették a kedvét az egésztől...
-
edeleny #34674 Denis megreformalna az F1-et
En maris megvalasztottam a Miss Nürburgringet:ott van a bannerban. -
edeleny #34673 Peltyka szinten az jarja,hogy Webber az egyik legkemenyebben dolgozo pilota,mind afejlesztesek,mind a sajat fizikuma teren. -
sokan kritizálják, sőt utálják pedig nem hiszem h volna miért, na meg meg kell nézni az eredményeit h mivel érte el
csúcs ez a banner

-
Dexantreal #34671 miért nem akar menni a Renaulthoz?
...yo,olvastam,h miket mondott,de akkoris..na mind1. Emlékeztek arra még,h anno Palik vagy nem is tom ki felvetette,hogy Fisichella lehet majd az első számú pilóta a Renaultnál 2007be?na ez elég nehezen fog összejönni. Szegény Fisichella marad a 2dik számú...úgy néz ki.Pedig megérdemeéhetné sztem. Briatore meg rögtön Kovalein és Webber...ehh. Na mind1, nem az én dolgom. Webberben meg tisztelem azt, hogy saját erejéből szeretne világbajnok lenni és nem úgy,hogy már vki úgymond előre bemelegítette az ülést a csapatnál meg midenn és ő neki csak követnie kell azt az útvonalat és csontnélkül nyerhetne vb-t. Szal hajrá Webber
. Majd összejön neki..remélem.De azért a helyében akkor is megfontolnám ezt a Renault dolgot
-
gabor1968 #34670 Majd igyekszem bekapcsolódni én is! Egyenlőre olvasgatom az eddigi hozzászólásokat! -
edeleny #34669 Igen,de mar igy is az emberi türökepesseg hataran vannak a terhelesek,szal valamit szabalyozni kell,de egyebkent tenyleg az ürtechnikarol kellene szolnia a technikanak. -
edeleny #34668 Hali Gabi,örülök higy idetalaltal.Az MF-el ellentetben itt van elet,es nem csak ketpolusu a vilag. -
csak neked -
gabor1968 #34666 Így néz ki a Ferraris háttérképpel az asztalom:
-
G_ArchAngel #34665 békás naptár?:) -
gabor1968 #34664 Sziasztok!
Most én újnak számítok itt! Edelény invitálására jottem! 84 óta követem az f1 eseményeit, kissebb kihagyásokkal! Szinte a kezdetektől Ferrari szurkoló vagyok! Van egy nagyon jó Ferraris háttérkép naptáram! mutatja az aktuális napot, és havonta változik a kép. Ezenkívűl van egy hasonló jellegű képernyővédőm is! Akit esetleg érdekel annak szívessen elküldöm!
-
a király kategóriának a maximális fejlesztésről kellene szólnia szerintem..... -
G_ArchAngel #34662 Webber nem akar a Renault pilótája lenni
Amióta bejelentették, hogy Fernando Alonso 2007-ben a McLaren-Mercedesnél folytatja pályafutását, megkezdődött a találgatás arról, hogy ki fogja a spanyolt felváltani a Renault-nál. A kézenfekvő jelölt a finn Heikki Kovalainen lenne, akit a csapat ugyanúgy képez tesztpilótaként a nagy feladatokra, mint annak idején Alonsóval tették. Kovalainent nagy tehetségnek tartják, hátránya azonban, hogy 2007-ben újonc lenne és egy újonctól nem lehet elvárni, hogy azonnal a világbajnoki címért legyen harcban.
Ezzel együtt Kovalainen esélyeit az is növeli, hogy menedzsere neki is Flavio Briatore, akárcsak Fernando Alonsóé. Briatorénak azonban más védence is van a mezőnyben: mégpedig a Williams-Cosworth versenyzője, Mark Webber. Éppen ezért a Renault az ausztrál versenyzőt is egy lehetőségként tarthatja számon. Maga Webber ugyanakkor inkább jelenlegi csapatát választaná: „Én jobban szeretnék a Williamsnél maradni. De majd meglátjuk, hogy Frank hogyan dönt az opciómmal kapcsolatban.” – nyilatkozta az ITV-nek.
Webber két okot nevez meg, amiért nem szeretne csapatot váltani – annak ellenére sem, hogy jelenleg a Renault a legjobb csapat, miközben a Williams jövője bizonytalan. Az egyik ok az, hogy nem akar újra egy ismeretlen közösségbe beilleszkedni: „Egyszerűen nehezemre esne ismét 250-400 új emberrel megismerkedni. A Williamsnél szeretném folytatni a pályafutásomat.”
A másik ok az, hogy Webber úgy szeretne a csúcsra jutni, hogy abban a saját munkája is benne van, nem pedig a készbe beleülni. Az ausztrál versenyző ennek megfelelően rendületlenül bízik a Williamsben és a Cosworth-ban.
Webbert eddig is kedveltem, de most hatalmasat nőtt a szememben!
-
jah hát nem igen, de ha azt nézzük az alonsóval ugyanez lenne, és ha jól tudom ő már biztos h a mekinél lesz, zsal akkor sztem kimike el fog menni, az utójuk sem túl jó, hát majd meglássuk h mi lesz... -
ismételten jó a banner