182273
  • edeleny
    A Banneres csaj szebb,sokkal termeszetesebb.Az a msik igen müanyag.
  • Punker
    szerinted a magyar futamra külföldről hoznak hostesseket? látom logikával nem vagy kapcsoltaban :)
  • Dexantreal
    hopsz..nem figyeltem..mer msn-ezek is meg minden..szal..add meg a teló számukat
  • Lteebee
    Mostanában nem néztem ferraris csajokat.

Mindazonáltal a banneres csajszi természetesebbnek hat és látszik, hogy jók a dudái.

• Dexantreal
    magyarok ők? addig meg akkor a teló számukat
  • Punker
    inkább a magyar hostess-ek :)
  • Dexantreal
    huhh....hiába...a Ferraris csajok a királyak..vagy királynők
  • Lteebee
    Push up...
  • Lteebee
    Az tic tac.
  • AnuluWork #34604
    Nana. #33801!
  • AnuluWork #34603
    Azért nálunk volt pár csajszi igen komoly - khm - teljesítménnyel ... :)
  • edeleny
    A gombelemre gondolsz?
  • Shiwo
    a pólót ? le :P
  • Lteebee
    A legjobb ez a csaj eddig.
    Nagyon tetszik.
  • G_ArchAngel #34599
    leszedjem?:o)
  • desigo
    A bannerban a csajnak a pólóján van valami
  • G_ArchAngel #34597
    és így talán bejöhet a valószínűsíthetően leggazdagabb csapat: a japán-bahrain-angol érdekeltségű McLaren Dubai F1 Team, Alesi irányítása alatt...

nem is értem, hogy Mózlí hogy hagy ki egy olyan ziccert, amit egy dubai csapat jelentene...
  • Dexantreal
    ...szívesen látnám Stoddartot ismét F-1-be egy új csapattal...Prodrivere meg kíváncsi leszek, hogy mihez fognak tudni kezdeni 2008-ban....ill 2007ben már nem is tudom pontosan
  • Istencsászár
    12 csapatnál is lehet több az F1-ben

A FIA előreláthatóan hamarosan hivatalosan is bejelenti, hogy a Dave Richards által nevezett Prodrive elfoglalhatja a 12. helyet a 2008-as Forma-1-es világbajnokság nevezési listáján.

A többi nevező csapat már megkapta az elutasítást tartalmazó levelet, ám a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, Max Mosley ma arról beszélt, hogy valójában nincs leküzdhetetlen akadálya annak, hogy 24-nél több autó állhasson fel a rajtrácsra.

„A probléma valójában ott kezdődik, hogy az egyes pályák boxutcái, garázsai nincsenek felkészülve a több autó befogadására. Ellenben amennyiben a jelentkezők és a szervezők részéről úgy döntenek, hogy érdemes befektetni a változtatásokba, akkor lehetséges a bővítés."
  • Dexantreal
    ehh:P...full Ferraris
  • passatgt
    Suminak olyan hondás a pólója
  • G_ArchAngel #34592
    Foci és Forma-1: Egy mindenkiért, mindenki egyért

• kulabácsi
    a renaultnak évek óta a legjobb a rajtelektronikájuk (v mi:D) szal ezért ilyen jók a rajtnál, bár nem mondom h nem röhögnék ha vmi kis turpisság lenne benne :D
  • Dexantreal
    Na végre, nem csak a Ferrari. Helyes-helyes

Embereek, miért rajtol jól a Renasuuult? Náluk bezzeg nem papol az egész cirkusz, nem küldenek levelet..továbbra is rajtolgatnak yol...ehh. na mind1.

Honda meg sztem lapítson, mer mindjárt rájuk sóznak valami újabb büntetést...tényleg,mi lett a nyalókás emberrel? kirúgták a szerencsétlent, vagy maradhatott?
  • G_ArchAngel #34589
    a Honda kicsit érzékenyebb ezekre a dolgokra a duplatankos botrány miatt, ráadásul most jár le az 1 éves felfüggesztésük, így most kezdhetnek balhézni...

arra vagyok inkább kíváncsi, hogy a Renault miért rajtol ilyen feltűnően jól - vizsgálná inkább ezt a FIA és Nick Fry:)
  • kulabácsi
    nincs mit...
  • Dexantreal
    kösz
  • Istencsászár
    Szélcsatorna mire van ha nem ilyenek vizsgálatára? nemértek hozzá, csak gondolom ott lehet nézni mi hajlik és hogy...
  • kulabácsi
    sztem jogos a véleményed :D
  • Dexantreal
    ezért mondom én is..hülyék voltak a többiek, hogy igazítottak a szárnyakon...nyugodtan repeszthetnének a régiekkel, hisz a FIA nem tud tenni semmit
  • Dexantreal
    Ja, értem én, amiket leírtál, de mindegyik scapat összefog és akkor is a nagyot, a Ferrarit akarják elcsípni, mert... na amit előbb írtam. Te meg most leírtad, hogy amíg belátható kereteken belűl van az ügy, addig a FIA nem lép semmit ez ügyben. Az a többi csapat baja, hogy engedelmesteka felszólításnak és állítotak a szárnyakon, mert..HA Ferrari netántán télleg csalna, amit remélek, hogy nem, akkor is nyugodtan csinálhatja tovább, mert a FIA nem lép semmit, amíg belátható kereteken belűl van az egész. Szal nem vészes..a többiek meg hoppon maradtak azzal, hogy rögvest állítottak rajta...mert még mindig meglehetne az a szárny most is nekik is, mint a maranellóiaknak...HA csal a Ferrari. De nem csal.

Nick Fry meg dugja fel a seggébe a mérő eszközt és ne akarjon itt ingyen mréegetni...bocs,ha ez durva volt, több nem lesz ilyen..csak puhábban fogom megfogalmazni legközelebb
  • kulabácsi
    há nem vágom!! akkor faszok voltak, azt majd lesz vmi!! én már nem tudom követni az érthetelen ferrariellenes szabályok sorozatát, utálom ezt a csak hogyan tudnánk a ferrarinak betenni h ne ők legyenek az elsők dolgot!! már a versenyzők sem értenek tisztán néhány szabályt!! hogy lehet úgy fejleszteni h minden évben új szabályok, új módosítások...
  • G_ArchAngel #34581
    Ez a lényeg, amíg ez a kiskapu nyítva van, addig a Honda hiába okoskodik:

Továbbra is kérdés maradt azonban, hogy mi legyen a hátsó szárnyakkal. A hátsó szárnyak esetében is tiltott elvileg a mozgás, ám technikailag szinte lehetetlen ellenőrizni, hogy autón menet közben meghajlik-e a szárny vagy sem, álló helyzetben pedig többek szerint nem alkalmasak a rugalmasság mérésére az FIA által jelenleg alkalmazott módszerek.
  • Istencsászár
    Ha áttervezte volna akkor most nem pattogna a Honda, amugymeg mig a többiek kijelentették hogy elől hátúl stimm, addig a Ferka csak elől változtatott, de ezt mondták is, keresd meg a cikkeket.
  • kulabácsi
    de az még nem derűlt ki h a ferrari még nem tervezte át!! sztem nem olyan hülyék h megcsinálták volna azt h szarnak bele, azt majd kapnak egy büntit!! de majd kiderűl úgyis minden...
  • Istencsászár
    Jah azt a kis elemet rögzítették...
  • G_ArchAngel #34577
    így igaz, és ha jól tudom, akkor a Ferrari is megszüntette az első szárnyak torzulását...

a hátsó szárnykat viszont csak a két másik csapat korrigálta, a maranellóiak nem: a Honda ezen bukott ki...
  • Istencsászár
    Jól mondod, múlt idő... használt mivel ők egyből át is tervezték.
  • kulabácsi
    jaja de a ferrariról kell csak beszélni?? ha jól tudom a honda, meg a meki is ilyet használlt....
  • G_ArchAngel #34574
    halkan megjegyzem, ez a dolog bőven az idei első győzelem előtt kezdődött, semmi köze Imolához...

- a Ferrari elismerte, hogy flexibilis szárnyakat használ, de míg azok megfelelnek a FIA által használt mérés követelményeinek, addig nem változtatnak...
    - nem a Ferrari a hibás, hanem a FIA nem használ olyan ellenőrzési metódust, ami alátámasztaná a szabályokat és azokat betarthatóvá tenné...

egyszóval: a Ferrari nem követi betű szerint a szabályokat, de míg ez a FIA ellenőrei szerint mérve határértéken belül marad, addig nem érdemes szerintük foglalkozni a dologgal...
    az más kérdés, hogy Nick Fry lemérné ingyen is nano mm pontosan:)