182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
edeleny #34613 A Banneres csaj szebb,sokkal termeszetesebb.Az a msik igen müanyag. -
szerinted a magyar futamra külföldről hoznak hostesseket? látom logikával nem vagy kapcsoltaban :) -
Dexantreal #34611 hopsz..nem figyeltem..mer msn-ezek is meg minden..szal..add meg a teló számukat
-
Mostanában nem néztem ferraris csajokat.
Mindazonáltal a banneres csajszi természetesebbnek hat és látszik, hogy jók a dudái.
-
Dexantreal #34609 magyarok ők?
addig meg akkor a teló számukat
-
inkább a magyar hostess-ek :) -
Dexantreal #34607 huhh....hiába...a Ferraris csajok a királyak
..vagy királynők
-
Push up... -
Az tic tac. -
Nana. #33801! -
Azért nálunk volt pár csajszi igen komoly - khm - teljesítménnyel ... :) -
edeleny #34602 A gombelemre gondolsz?
-
a pólót ? le :P -
A legjobb ez a csaj eddig.
Nagyon tetszik. -
G_ArchAngel #34599 leszedjem?:o) -
A bannerban a csajnak a pólóján van valami
-
G_ArchAngel #34597 és így talán bejöhet a valószínűsíthetően leggazdagabb csapat: a japán-bahrain-angol érdekeltségű McLaren Dubai F1 Team, Alesi irányítása alatt...
nem is értem, hogy Mózlí hogy hagy ki egy olyan ziccert, amit egy dubai csapat jelentene... -
Dexantreal #34596
...szívesen látnám Stoddartot ismét F-1-be egy új csapattal...Prodrivere meg kíváncsi leszek, hogy mihez fognak tudni kezdeni 2008-ban....ill 2007ben már nem is tudom pontosan
-
12 csapatnál is lehet több az F1-ben
A FIA előreláthatóan hamarosan hivatalosan is bejelenti, hogy a Dave Richards által nevezett Prodrive elfoglalhatja a 12. helyet a 2008-as Forma-1-es világbajnokság nevezési listáján.
A többi nevező csapat már megkapta az elutasítást tartalmazó levelet, ám a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, Max Mosley ma arról beszélt, hogy valójában nincs leküzdhetetlen akadálya annak, hogy 24-nél több autó állhasson fel a rajtrácsra.
„A probléma valójában ott kezdődik, hogy az egyes pályák boxutcái, garázsai nincsenek felkészülve a több autó befogadására. Ellenben amennyiben a jelentkezők és a szervezők részéről úgy döntenek, hogy érdemes befektetni a változtatásokba, akkor lehetséges a bővítés." -
Dexantreal #34594 ehh:P...full Ferraris
-
Suminak olyan hondás a pólója
-
G_ArchAngel #34592 Foci és Forma-1: Egy mindenkiért, mindenki egyért
-
a renaultnak évek óta a legjobb a rajtelektronikájuk (v mi:D) szal ezért ilyen jók a rajtnál, bár nem mondom h nem röhögnék ha vmi kis turpisság lenne benne :D -
Dexantreal #34590 Na végre, nem csak a Ferrari. Helyes-helyes 

Embereek, miért rajtol jól a Renasuuult? Náluk bezzeg nem papol az egész cirkusz, nem küldenek levelet..továbbra is rajtolgatnak yol...ehh. na mind1.
Honda meg sztem lapítson, mer mindjárt rájuk sóznak valami újabb büntetést
...tényleg,mi lett a nyalókás emberrel? kirúgták a szerencsétlent, vagy maradhatott?
-
G_ArchAngel #34589 a Honda kicsit érzékenyebb ezekre a dolgokra a duplatankos botrány miatt, ráadásul most jár le az 1 éves felfüggesztésük, így most kezdhetnek balhézni...
arra vagyok inkább kíváncsi, hogy a Renault miért rajtol ilyen feltűnően jól - vizsgálná inkább ezt a FIA és Nick Fry:) -
nincs mit...
-
Dexantreal #34587 kösz 
-
Szélcsatorna mire van ha nem ilyenek vizsgálatára? nemértek hozzá, csak gondolom ott lehet nézni mi hajlik és hogy... -
sztem jogos a véleményed :D -
Dexantreal #34584 ezért mondom én is..hülyék voltak a többiek, hogy igazítottak a szárnyakon
...nyugodtan repeszthetnének a régiekkel, hisz a FIA nem tud tenni semmit
-
Dexantreal #34583 Ja, értem én, amiket leírtál, de mindegyik scapat összefog és akkor is a nagyot, a Ferrarit akarják elcsípni, mert... na amit előbb írtam
. Te meg most leírtad, hogy amíg belátható kereteken belűl van az ügy, addig a FIA nem lép semmit ez ügyben. Az a többi csapat baja, hogy engedelmesteka felszólításnak és állítotak a szárnyakon, mert..HA Ferrari netántán télleg csalna, amit remélek, hogy nem, akkor is nyugodtan csinálhatja tovább, mert a FIA nem lép semmit, amíg belátható kereteken belűl van az egész. Szal nem vészes..a többiek meg hoppon maradtak azzal, hogy rögvest állítottak rajta...mert még mindig meglehetne az a szárny most is nekik is, mint a maranellóiaknak...HA csal a Ferrari. De nem csal
.
Nick Fry meg dugja fel a seggébe a mérő eszközt és ne akarjon itt ingyen mréegetni
...bocs,ha ez durva volt, több nem lesz ilyen..csak puhábban fogom megfogalmazni legközelebb
-
há nem vágom!! akkor faszok voltak, azt majd lesz vmi!! én már nem tudom követni az érthetelen ferrariellenes szabályok sorozatát, utálom ezt a csak hogyan tudnánk a ferrarinak betenni h ne ők legyenek az elsők dolgot!! már a versenyzők sem értenek tisztán néhány szabályt!! hogy lehet úgy fejleszteni h minden évben új szabályok, új módosítások... -
G_ArchAngel #34581 Ez a lényeg, amíg ez a kiskapu nyítva van, addig a Honda hiába okoskodik:
Továbbra is kérdés maradt azonban, hogy mi legyen a hátsó szárnyakkal. A hátsó szárnyak esetében is tiltott elvileg a mozgás, ám technikailag szinte lehetetlen ellenőrizni, hogy autón menet közben meghajlik-e a szárny vagy sem, álló helyzetben pedig többek szerint nem alkalmasak a rugalmasság mérésére az FIA által jelenleg alkalmazott módszerek. -
Ha áttervezte volna akkor most nem pattogna a Honda, amugymeg mig a többiek kijelentették hogy elől hátúl stimm, addig a Ferka csak elől változtatott, de ezt mondták is, keresd meg a cikkeket. -
de az még nem derűlt ki h a ferrari még nem tervezte át!! sztem nem olyan hülyék h megcsinálták volna azt h szarnak bele, azt majd kapnak egy büntit!! de majd kiderűl úgyis minden... -
Jah azt a kis elemet rögzítették... -
G_ArchAngel #34577 így igaz, és ha jól tudom, akkor a Ferrari is megszüntette az első szárnyak torzulását...
a hátsó szárnykat viszont csak a két másik csapat korrigálta, a maranellóiak nem: a Honda ezen bukott ki... -
Jól mondod, múlt idő... használt mivel ők egyből át is tervezték. -
jaja de a ferrariról kell csak beszélni?? ha jól tudom a honda, meg a meki is ilyet használlt.... -
G_ArchAngel #34574 halkan megjegyzem, ez a dolog bőven az idei első győzelem előtt kezdődött, semmi köze Imolához...
- a Ferrari elismerte, hogy flexibilis szárnyakat használ, de míg azok megfelelnek a FIA által használt mérés követelményeinek, addig nem változtatnak...
- nem a Ferrari a hibás, hanem a FIA nem használ olyan ellenőrzési metódust, ami alátámasztaná a szabályokat és azokat betarthatóvá tenné...
egyszóval: a Ferrari nem követi betű szerint a szabályokat, de míg ez a FIA ellenőrei szerint mérve határértéken belül marad, addig nem érdemes szerintük foglalkozni a dologgal...
az más kérdés, hogy Nick Fry lemérné ingyen is nano mm pontosan:)