182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
edeleny #34373 Megfigyeltetek a Ferrari taktikat,a Bridgestoneok az elsö par körben tapadtak de nagyon,utana viszont mar nem annyira,ez most be jött,jol kitalaltak. -
Nem voltam akkor túl boldog, ez igaz, de most még mindig a verseny és a győzelem hatása alatt vagyok :))))))
És még ez így lesz vagy egy pár napig :DDD -
edeleny #34371 Gondolom egy eve ilyenkor epp utban volta a pszhiologusod fele
-
két hét szünet :-( -
akkor majd váltunk :D -
Dexantreal #34368 háhh
Michael Schumacher

Szép volt Michael Schumacher és Ferrari,csak így tovább
-
van még francia futam? ha igen azt ne nézd inkább menj el piálni mert ott tuti hogy végig csak a csigaevőket fogják mutatni és az még gagyibb pálya mint ez, ott az elmúlt 10 évből arra emlékszek csak hogy az esőben kigyulladt 1 francia járgány :) -
jaja, sőt, amint a "hülyék" lesznek többségben, ők lesznek a "normálisak" :) -
De ő igen, mert idézte... -
én soha nem mondtam hogy nem vagyok hülye, normálisnak lenni unalmas :) -
Off.
Punker, felejtsd el, kar szot vesztegetni erre a vitara.
"Sajnálom, hogy engem nagyobb látószöggel áldott meg a természet..."
Mi hulyek vagyunk a srac meg beledolne a sajat kardjaba csakhogy megmutassa, hogy az ove a legelesebb. -
partotmos #34362 maximális egyetértésem.... -
akkor sem értem, az idény elején vagyunk, nem? -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
MEGNYERTÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA SCHUMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA FERRARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyerekek, amikor Schumi beért a célba (vagyi inkább amikor Alfonzó hibázott), akkor ordítottam! Aztarohattélet, hogy feltarotta már Alonsót kb. 25 körön keresztül!!!! Nem hiszem el, tiszta extázisban vagyok még most is!!! -
G_ArchAngel #34359 Számomra MS után Kimi a mezőny legjobb pilótája, aki jobban megérdemel egy VB címet, mint Michaelen kívül bárki más - sajnos az impotens Ron szétrombolta a csapatot, ezzel az ezüsttalicskával élő ember nem lesz VB, főleg Newey nélkül... -
Nem tettem idézőjelbe ... -
"Rendben az én értékítéletem más, mert én azért ülök le a TV elé, hogy VERSENYT nézzek! Elnézést kérek..." -
Van ilyen. Sőt, emlékszem Malájziában Verstappen, hogy tartotta fel Mikát, aztán ez a két észlény kijelentette: Mika nagyon lassú. Eszükbe sem jutott, hogy hasonló beállításokkal, előzésre kevés lehetőséget adó pályán sokszor van ez így ... -
Csak pár megjegyzés a futammal kapcsolatban...
Természetesen Grat Suminak Alonsonak és Montynak csodásan mentek, DE a közvetítés kritikán aluli volt több mint 20 körön át csak 2 embert nézni akik se előre se hátra 1máshoz képest elég kiábrándító volt, számomra unalmas. Nagyon remélem ennek lesz még valami következménye a tisztelt sanmarinoi közvetítők felé...
Még valami a pályával kapcsoltban, sikerült az 1etlen normális előzési pontot is elbaxniuk grat nekik ezért is. -
"pár futammal a vége előtt"
?!? -
te nem értettél meg semmmit? elavult a pálya? ja vannak jobbak, közvetítés elfogult volt? igen de ez szerintem természetes ha olasz pályán olasz járgány vezet ezen nem kell csodálkozni, ezekben igazad van, de miért mondod hogy nem volt verseny? azért mert 2 olyan ember volt az élen és vívott nagyon jó csatát akit nem kedvelsz? te hőbörögsz valamennyire okkal, de azért semmibe venni 2 jó pilóta munkáját az már nagyon elvakult dolg. -
"pár futammal a vége előtt" -
Hülyeség a pályát szidni. Ha Alonso annyival gyorsabb lett volna akkor mindenféle képen megelőzte volna Schumit. Egyszerüen nem volt annyi Alonsoban meg a Renaultban. Hiszen lehetett is látni, hogy az egyenesekben gyorsabb volt a Ferrari. A kanyarokban lasabb, de ez beállítás. A Renaultnál pont fordítva. De mégsem volt a kanyarban annyival gyorsabb, hogy képes lett volna előzni. -
edeleny #34350 Igazad van!!! -
ha Kimi elmegy a Mclarentől, nemtom kinek fogok szurkolni...:-( -
edeleny #34348 Ööööööööööö,kernem idezni azt a mondatot,hogy nem volt verseny,igen is jo verseny volt. -
Hogy ez a Palik milyen hülye!
Ilyet kijelenteni pár futammal a vége előtt!? Ráadásul ezt a pályát a Ferrari úgy ismeri, ahogy tán más soha sem fogja. Plusz hol nyerjenek, ha nem itt?!
Kimi pár ponttal van lemaradva. Itt eltaktikázták magukat vagy nem jó gumit választottak, ez meg már rangsorolja a pilótákat:
Csak Alonso és Schumacher szólhat bele a VB címbe!
Szóval ez hülye!
Tavaly is kb. itt kezdte el verni a farkát, hogy milyen jó lett a Ferrari, a végénmeg nem igazán sült el neki ...
Nem rossz most a Ferrari, de azért szerintem várjunk két-három versenyt. Ha azután is ilyen jó lesz a Ferrari, akkor tényleg nem rossz VB végkifejlet várható, de ha visszaszürkülnek?
Kiváncsi leszek! -
Ha Zsoltika ülne ott, akkor is elkapcsolnának, hogy néhány szót magyarul a szurkolóidnak? :) -
"(ettől függetlenül örülök a Ferrari sikerének, mert bízom benne, hogy jövőre átül oda a finn)"
hát én nem... -
edeleny #34344 Teljesen igazad van,de Olaszorszagban vagyunk,ha mind a ket Ferrari kiesik is az allo kocsit mutattak volna.Mint Japanban Satot,nincs ebben hiba. -
a pálya tényleg nem nagy durranás, de azt mondani hogy nem volt verseny nagyon hm..... buta dolog, mert az a 2 ember tuti hogy sétakocsikázás közben izzadt le :) -
G_ArchAngel #34342 ebben sem értünk egyet, nekem az F1 nem két emberről szól: Felipe vs. Kimi egy másodpercre sem volt, hogy lett JPM 3.?
Mi volt Webber-rel, Villeneuve-vel?
Miért állt ki DC?
Sajnálom, hogy engem nagyobb látószöggel áldott meg a természet...
(ettől függetlenül örülök a Ferrari sikerének, mert bízom benne, hogy jövőre átül oda a finn) -
nemaz, csak év elején úgy berobbant, most meg 11dik -
te felfogtad miről van szó? :) -
edeleny #34339 Taktikai meccs Ferrari Bridgestone:Renault Michelin 2:0 -
Ricco87 #34338 nem szimpik...sokan meg schumyt utálják...ezért vagyunk emberek... -
nem tom kört nem kapott -
Nincs egyedül! Ferrari Forever! -
edeleny #34335 nem igaz,Sumi mar megint a szponzoroknak beszel,ujj üzemanyagot hozott a Shell,gondolom Alonso egy lejart szavatossaguval ment. -
tényleg, Rosberg elfáradt?