182273
  • Istencsászár
    Montezemolo mindig felvan pörögve, tök mind1 hogy teljesít a csapat, akkor is kiváló, legjobb és sikeres... pozitív hozzáállású tag.
  • Lteebee
    Az utóbbi 5 évben hol voltál?
  • Lteebee
    Nem láttam Imolát.
    Asszem, Erdélyben voltam.
  • Dexantreal
    Montezemolo nem lepődött meg a Ferrari sikerén
  • Dexantreal
    áááá...lepadlózok...ez a csaj......nem mindennap lát az ember ilyet....kikéne mennem nekem is a spanyol nagydíjra
  • G_ArchAngel #35047
    Hamilton a McLaren-Mercedeshez igazolhat

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug a múlt héten többször elmondta, hogy nem szerepel a csapat tervei között, hogy a 2007-es esztendőben két új versenyzővel kezdik meg a világbajnokságot. Ám azt követően, hogy Lewis Hamilton a Nürburgringen kettős győzelmet aratott, változhat a helyzet.

"Nagyon jó munkát végzett. Továbbra is figyelemmel kísérjük a teljesítményét. Norbert és én sok pénzt és időt áldoztunk a pályafutására, ha nem tévedek akkor már tizenegy esztendős kora óta támogatjuk. Örömünkre szolgál, hogy láthatjuk milyen jól boldogul." – jelentette ki Ron Dennis.

A csapatvezető nem tartja elképzelhetetlennek a pilóta leigazolását sem. "A célunk az, hogy a legjobb versenyzőt szerződtessük le. De jelenleg a győzelmekre és nem a jövő évre összpontosítunk. Nagyszerű, hogy vannak lehetőségeink."
  • G_ArchAngel #35046
    azzal az a baj, hogy a legtöbb agyonsminkelt, rondaarcú, unalmas hostess...
  • G_ArchAngel #35045
    [URL=http://www.surfersvillage.com/surfing/18326/news.htm]Googe ezt az eredményt adta ki a "spanish + babe" képkeresésre...:)[/URL]
  • Punker
    de azért 1 igazi pitbabe jobb lett volna nem?
  • JGTC
    wow eddig miért nem ilyenek voltak?
  • G_ArchAngel #35042
    Itt van, mielőtt mindenki kérni fogja:D
  • Punker
    ó anyám
  • G_ArchAngel #35040
    Spanyol banner, plz cseréljétek...
  • Dexantreal
    Imolába hol voltál?
  • G_ArchAngel #35038
    igen, de az olasz szerint a célegyenes utáni kanyarban történt előzést sikerült visszavernie...

szerencsétlent annyira elveri Alonso állandóan, hogy folyamatosan kényszerképzetekbe kergeti magát...
  • Lteebee
    Aha, mert "ők" meg bírták előzni őt, igaz?
  • Lteebee
    Na végre csoroghat a nyála a sok antifannek.

Fisico nem a boxból kijövet jött be huán elé?
  • Dexantreal
    [URL=http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=7442]Schumacher: "Gyorsabbak voltunk"[/URL]

ezt bezzeg senkise linkelte be.. Ferrarisok, interjú Michaellel, lessétek meg..a többiek is megnézhetik,ha akarják
  • Dexantreal
    "A csatába küldött harcos, vagyis az idei évben már második vereségét elszenvedni kényszerülő Fernando Alonso azonban nem tudta elrejteni csalódottságát. A dobogón állva látszólag elgondolkodott azon, hogy ha minden erőfeszítése csak ennyire volt elég, akkor a jó öreg Schumacher még ma is kő kemény ellenfél, amibe még egy oly rendkívüli tehetség bicskája is beletörhet, mint ő."

• Dexantreal
    méghogy visszavett......nem bírta megelőzni őket:P
  • Dexantreal
    hol él Fisichella? még a vak is leverte volna a tévé kapcsolt,ha nézi a műsort...Montoya úgy gyalogolt át rajta, mint ahogy kés megy át a vajon
  • G_ArchAngel #35031
    Fernando Alonso: "Érdekes volt a ma délutáni verseny számomra. Jól rajtoltam a pole pozícióból, és az első szakaszban én irányítottam. Az első kiállásom rendben volt, de néhány körrel hamarabb jöttünk be a másodikra mint a Ferrarik, és megvolt a sebességük, hogy elénk kerüljenek. Ezután lejjebb vettem a motort, hogy kíméljem egy kicsit a jövő hétvégére. Szerintem a második hely egy fantasztikus eredmény ezen a versenyen. Ma a Ferrarik egy kicsit gyorsabbak voltak nálunk és bár a gumijaink rendben voltak, az ő sebességük mindenképpen jobb volt. Ugyanakkor optimista vagyok, szerinem Barcelonában fordítani tudunk, és már alig várom hogy a hazai rajongók előtt versenyezhessek."

Köszönöm Fernando, hogy visszavettél és nem volt szíved küzdeni...
    Kár, hogy Massa és Kimi nem ért utol...
  • G_ArchAngel #35030
    Giancarlo Fisichella: "Volt egy szép kis csatám Montoyával az első kanyarban, nem volt könnyű, de sikerült megtartanom a helyemet."

én akkor egy másik versenyt nézhettem...
  • G_ArchAngel #35029
    Briatore: ’Túl erős volt a Ferrari nekünk’
  • desigo
    Na ki a kakukktojás:)))))))
  • RelakSfromhome
    Azt nem mondtam, hogy nem igazi, csak nem szeretem az ilyet :P
  • RelakSfromhome
    Lehet, de ha a pályán ütik egymást, az jobb :)
  • b-type
    Igazad van.
    Ezzel együtt azért jó ha van a pályán előzési pont, pláne hogy az F1 kategóriája az nem is akármilyen előzési pontokat kíván, mert míg egy kasztnis berakja az autóját test-test ellen, addig egy formula autó szabadon forgó kerekei összeakadva akár égnek lökhetik az egyik autót... meg elég ripityom autók is ehez.
    Pláne hogy a Porsche SupCup-ban sem volt az a haj de nagy előzés.
    Ha nincs előzési pont akkor mehet a vonatozás és a pittaktika. :(
    Én mondjuk az Imola-i versenyt végigizgultam, én szeretem az ilyen csatákat is, amikor arról szól hogy hogyan szedjük szét a mögöttünk autózó versenyritmusát-versenykoncentrációját. De ezt lehet a hátulról jövőnek is játszani...az egész egy szép játék sztem, de a hátuljövőnek ha kevés az előzési pont akkor nagyobb esély van arra hogy ő kerül a hintába, mivel nem tud eléggé fenyegetni.
    Fernando ritmusa szét is hullt Imola-ra (legalábbis ahogy én gondolom).
    Nekem tetszett a mai futam is, bár tény hogy nem volt túl sok gyepa.
  • sumi
    kellett a siker a csapatnak (ferka)

Egyéni
    Név Nat Csapat Pt

1. Fernando Alonso SPA Renault 44
    2. Michael Schumacher GER Ferrari 31
    3. Kimi Räikkönen FIN McLaren 23
    4. Giancarlo Fisichella ITA Renault 18
    5. Felipe Massa BRA Ferrari 15
    6. Juan-Pablo Montoya COL McLaren 15
    7. Jenson Button GBR Honda 13
    8. Ralf Schumacher GER Toyota 7
    9. Rubens Barrichello BRA Honda 6
    10. Mark Webber AUS Williams 6
    11. Jacques Villeneuve CAN BMW 6
    12. Nick Heidfeld GER BMW 5
    13. Nico Rosberg GER Williams 4
    14. Christian Klien AUT Red Bull 1
    15. David Coulthard GBR Red Bull 1
    Konstruktőri
    Csapat G Pt

1. Renault M 62
    2. Ferrari B 46
    3. McLaren-Mercedes M 38
    4. Honda M 19
    5. BMW-Sauber M 11
    6. Williams-Cosworth B 10
    7. Toyota B 7
    8. Red Bull-Ferrari M 2

Gumiszállítók
    Gumiszállító Pt

1. Michelin 132
    2. Bridgestone 63
  • Gyocsika
    Nagyon jó volt Schumi és reméleem ilyen jó is lesz az évad végéig!!!
    Raikonenék is nagyon oda vannak és ezis remélem így lesz az évad végéig!!!
    HAJRÁ SCHUMACHER!!!!!!!!!!
  • sumi
    butuska vagy!!ahhoz kellet az a 2 gyors kör,hogy sikerüljön a boxtaktika...
  • [Jakuza]
    "Ezert rohogok mindig azon a marha kijelentesen, amikor valaki azt kepzeli, hogy az nem igazi futamgyozelem ha a versenyzo nem eloz."
  • RelakSfromhome
    Sztem meg box-ban lett "kielőzve", mert Sumival gyorsabban végeztek, vagy ilyesmi...
  • DjDano
    Szerintem a McLaren alaposan eltraktikázta a mai versenyt... Hasonló taktikát kelett volna követni mint a Renault és a Ferrari, egy elején könnyű autóval akár a gfyőzelem is meglehetett volna Kiminek... nem beszélve arról, hogy az edzésen is előrébb végezhetett volna.. akkor eleve jobb esélyel indul a futamon
  • [Jakuza]
    Ah, csak gyors fejszamolas szerint kb oda eleg lett volna annyi plusz uzemanyag. :P
    Az volt a vicc, hogy tobben 7mp alatt tankoltak ugy, hogy 8 korrel hamarabb jottek ki mint Monti.
    11 kor es kozel 9 mp tankolas, azert az mar valami. :P
  • Istencsászár
    Aztsem értem miért kell őket kiküldeni nyakig tankolva... Igy arra sincs sok remény a pole meglegyen, ebből következik hogy felkell magukat közedni, netán be is ragadnak, azt láthattuk ha optimális az üzemanyag akkor gyors és versenyképes , de az első kiállásig annyira leszakadt a nehéz a kocsival hogy....
  • Punker
    Kölnbe? át akarta passzolni a verdát a Toyota-nak? :)
  • [Jakuza]
    Amugy a mai napi rossz csapatmunkat ismet a MCLaren szallitotta.
    Montinak volt hatra 11 kore a tankolasnal es 8,2mp-ig tankoltak.
    Mondtam is magamnak, ezt hogyan szamoltak ki ? Minek plusz 8-9 kornyi uzemanyag ?
    Na persze amilyen pechje volt megint kiesett, igy aztan nem kellett szerencsejere meg elmenni a gepezettel Kolnbe. :P
  • Istencsászár
    Ott a Honda, Toyota, Williams, RedBull na ezek rosszak tényleg, ahogy robannak fel a kocsik, potyognak ki futamról futamra...
  • [Jakuza]
    Ez igaz, elvegre a kocsi megbizhatatlansaga miatt nem lett szerintem tavaly vilagbajnok Kimi.
    Utolso korben lefullado auto vagy szetrobbano gumi es sorolhatnam.
    Egyszeruen megbizhatatlan a gep, ennyi es nem tobb.
    Peldaul egy ket istallo vergodese latvanyosabb, mint pl a Toyota szereplese.