182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ezaz... -
G_ArchAngel #35011 Persze, ebben igazad van, ezért neveztem bulvársajtónak magam is, de Te is említetted: 30% a valóságra épül...
ha pedig 10-ből 3 interjúnak valós, de mind a 10nek ugyanaz a tartalma, akkor a hír 99%-ban igaz...
a magyar oldalakon nem emelték ki, hogy rossz a felfüggesztése a McLaren-nek, rossz a hűtése és baj van a váltójával...
az ilyen hírek a pitpass.com-on vagy hasonló helyeken feltűnnek, de nem fordítják le...
minek is, nekünk elég Ron optimista, Haug pesszimista nyilatkozatkötege... -
Ha mondjuk olyan látványosan süllyedt volna le évek után mint a Ferrari tavaly akkor tényleg szar lenne, de mivel évek óta nemképes összeállni 100%osan ezért egyenlőre csal 2.,3. top csapat... majd 1szer eljön az az idő is amikor összejön minden. -
Neked, hogy hatha belebuksz. :P
Na persze, ha jobban menne visszavasarolnam toled olcsobban.
-
Gabor_(HSF) #35008 Hogy van saját véleményed azt látjuk,meg hihető is..de hogy felnőtt ember lennél,azzal azért még várj egy kicsit.... -
te is eladnád rögtön mi :) -
Barcsak enyim lenne ez a rossz szar istallo. :P -
tudod ez nézőpont kérdése, lehet úgy is nézzni hogy a Mclaren 6 éve csak süllyed vergődik. -
Nah, meg KV-ztam, egy hetig "kiszalok" az F1-es topicbol:))) -
Egyertelmu, a Ferrari fejlodott a Renault meg mindig jo de annyira nem, hogy meg mindig folenyben legyen masokkal szemben.
A MCLaren meg ugyanolyan megbizhatatlan mint eddig.
Vagy turhetoen megy, vagy kiesik.
-
Sértésnek veszem ezt most nagyon... Felnőtt ember vagyok, van véleményem, ahogy neked vagy akárkinek... Mást látszt a dolgok mögött mint én, telán te tulságosan is negatívan és Kimi kisebb sikertelenségét oly módon a csapatra vetíted ki hogy már-már nevetséges... Rossz, szar, középmezőnyös kocsi stb... szerintem nem, 3. legjobb csapat és kocsi, most a Rönó is rossz mer 2szer elfenekelték őket meneküljön Alonso onnan? Inkább bízzunk bennük hogy javítanak, még mindog sokkal jobban állunk mint tavaly ilyenkor, semmi sincs lefutva. -
Mindegy melyiket "nezed". A Magyar es kulfoldi szaksajtonak, legyen az TV, radio, myomtatott vagy elektronikus kb. a 30%-a ami igaz, a tobbi talalgatas, spekulacio, hirveres;) Nekik is meg kell elniuk valamibol:) De ez igy van rendjen! Ha ez nem lenne, akkor a ket futam kozott a rengeted rajongo nem tudna mivel tolteni az idejet, nem vitatkoznanak feleslegesen, nem neznek meg a TV-ben az F1 magazinokat, nem vennenek ujsagot, nem neznenek masodlagosan reklamokat a weboldalakon stb.:))))
Ezzel csak akkor van gond, ha ezeket valaki elhiszi, magaeva teszi, meggyozodik a sajat igazarol, es erre alapozva nem eleg hogy rengeteg idot "pazarol" forumozasra, hanem meg kepes mas torkanak esni... -
partotmos #35000 kozos nevezo, arany kozeput rulezzzz:))) -
ha 1 tüzes latin szenyoríta se tud felvidítani akkor ez már a végső stádium :) -
G_ArchAngel #34998 Ő még nagyon hisz a Ron Dennis által fel- és leépített McLarenben...
Én már nem, lehet azért mert Ő kőkemény szurkoló én meg realista vagyok...
A közös nevező lenne a megfelelő:) -
Jolanka en hamarabb irtam ide mint te, szoval ezt a "szánalmas divat-fan"-ozast is befejezheted.
Masik senki nem neked ugrott, hanem annak a kijelenetesednek, hogy a gyozelem akkor az igazi, ha a palyan zajlik.
Szerinted hol zajlott ? A kukutyini strandon sor-virsli evo versenyen ? -
partotmos #34996 ok.
miert birkoztok? -
G_ArchAngel #34995 még Ron részvényeit nem tudtam megvenni, de dolgozunk a fiúkkal rajta, csak előbb a Chelsea-t elakarom adni Al Bundynak:P -
G_ArchAngel #34994 nem, Istencsászárnak...
tisztelem ezt benne, évekkel ezelőtt én is ezt csináltam volna, de mióta nem csak magyar F1 infókból táplálkozom, azóta máshogy látom a dolgokat... -
Sajat csapatod van?! 
-
G_ArchAngel #34992 saját csapatomat minősítettem, míg örültem MS győzelmének, erre pár hiéna megint a torkomnak ugrott...
kicsit többet foglalkozok az F1-gyel, ez lehet az idegeimre is megy, de rühellem ha olyan emberek ugatnak, akik futamok után nyomnak pár okos kommentet és nem látjuk addig Őket, míg s szívük csücske futamot nem nyer...
-
Gabor_(HSF) #34991 Ó! nehogy már megzuhanny...es kis flém mindig inspirálja az embert...
Meg külömben is Gábor vagy..... -
partotmos #34990 jaH, ezt egyebkent nekem irtad?
"még nagyon fiatal vagy, majd évek múlva máshogy nézed a világat, addig jó ez a naívitás: könnyebbé teszi a mindennapokat..."
#34973 -
G_ArchAngel #34989 ha nem haragszol, akkor most legkevésbé ehhez van kedvem, sry... -
Sy Punker, de utalom, ha minden heten ilyen szanalmas ez a fazon, ha valaki mast allit mint o aztan lehulyezi, mint ahogy veled is tette elozo heten. :P
-
te minden futam után csak dühöngsz amit a többség kezd unni még ha jogos is. -
Spanyol Nagydíj
2006. május 14 -
na emberek nyugi inkább a köv futam banner-jába keressetek 1 spanyol kislányt :) -
G_ArchAngel #34984 Azt hiszem én normális leírtam, mit szerettem volna látni, erre a hozzád hasonló gyorsfelfogásúak belém kötöttek...
nem ez volt az első, eddig nyeltem, de az ilyenekkel csak így lehet beszélni - néha nekem is lekell ereszkednem erre a szintre... -
Off
Ilyenekre gondolsz?
Akinek az ervei mas eletkorara es inteligencia hanyadosara utalnak ?
Darkangel:
"még nagyon fiatal vagy, majd évek múlva máshogy nézed a világat, addig jó ez a naívitás: könnyebbé teszi a mindennapokat..."
"sry, de ezek a negatív IQ-s barmok már nagyon felhúztak...]"
Nos latom a trollgepezet beindult.
Szerintem szedjel gyogyszert, vagy iratkozz be egy pszichiatriara, ha nem tudod mas hozzaszolasat elviselni, ha mast allitanak mint te. -
hát azért régen jobb volt mikor 10-15 kör lélektani csata után a nyertes elhúzott, ilyet egyre ritkábban látunk. -
partotmos #34981 jaja, ha mar jellembeli dolgoknal tartunk, asztemm fizikella kemenyebb lesz a futam soran... -
G_ArchAngel #34980 van akinek tisztelem a véleményét, míg azokét leszarom, akiket akkor fúj a szél a topic környékére, mikor nyer a kedvencük, szánalmas divat-fan... -
Gabor_(HSF) #34979 Ezekszerint le... bár nem a szószoros értelmében hullatta a könnyeit,mikor hibázott Sumi előtt az első helyen,de az ő arckifejezéséből az másnál már hisztérikus könny özön... -
G_ArchAngel #34978 erre utaltam már 2 hete - egyszer mindenki belefárad a folyamatos sikertelenségbe, főleg ha mindig egy kevéssel csúszik le a végső győzelemről... -
Vigyazz magadra te csunya bacsi, hogy megmered mondani a velemenyedet, mert leleszel hulyezve te kis IQ bajnok, a trollunk altal. :P -
G_ArchAngel #34976 Kimi mikor sírt? úgy tudom a legdurvább dolog tőle a kormány falhoz vágása volt, de lehet lemaradtam valamiről... -
Gabor_(HSF) #34975 Persze ,hogy panaszkodik Kimi,hiszen semmi nem jön össze neki,de ez már lehet a belefáradás első jele is -
tök jó futam volt!!!!
Allonso-tól azér megkérdeztem volna most hogy hogyan is látja azt hogy a ferrarinak csak az imola-i pálya fekszik!!:D
Hajrá Ferrari!!!!!! -
G_ArchAngel #34973 még nagyon fiatal vagy, majd évek múlva máshogy nézed a világat, addig jó ez a naívitás: könnyebbé teszi a mindennapokat...