182273
  • b-type
    Ott nem hiszem hogy olyan nagymértékben beleszólna hogy melyik játékoson milyen tapadással rendelkező csuka van, vagy milyen a légellenállási mutatója a mezének.
    A technikai spotban jóval több mindent nem tud a versenyző befolyásolni.
    A vitában azt látom hogy megvannak a válaszok, de a kérdések sztem nem tiszták.
    ..vagy talán a válaszok fontosabbak mint a kérdések.
    A futamgyőzelmeket nem kell megmagyarázni..Monty-nak annyi van amennyit meg bírt nyerni..MS nyert már 18-ból 13-at..meg még kettőt nyert a csapattársa.
    Így elég nehéz volt odaférni.
    Most meg Kimi jobb mint Monty, ezt mutatják az eredmények..kidobálhatnánk még versenyzőket, akikről ennek annak nincs jó véleménye, de Montoya még képes futamgyőzelemre..kár lenne kivágni, egyenlőre az autót kellene rendberakni sztem, mert ezzel az autóval se Monty se Kimi nem volt képes nyerni.
  • edeleny
    Most mar beszallok akkor en is a küzdelembe,es Bahrinba mi volt Alonso akkor futotta a gyors köröket amikor kellett,ez neki nem jo tulajdonsag?
  • edeleny
    Mindenaron azt a latszatot akarod kelteni,hogy a kedvenc pilotadat tamadom,nem szeretem ezt teny,de senki nem mondta,hogy Alonso gyorsabb lett volna ezt:(ezt a kerdest mas versenyekre,mas pilotakkal ugyan ugy fel lehetne tenni) - el sem olvastad?
  • [Jakuza]
    Ez csak porhintes, ebben a sportban pontosan tudja mindenki, hogy ez a plusz tulajdonsaga a sumaknak.
    Most is ket szinte azonos autonal futotta a leggyorsabb koroket egymas utan es erdekes modon pont akkor amikor kellett.
    Ezek a dolgok nem veletlenek.
  • G_ArchAngel #35129
    "Ja hogy kerem azert utalatos a cipesz, mert tud menni mondjuk egy versenyen tobbszor menni folyamatosan 5 olyan kort, amire mas nem kepes ?"

tavaly a finn versenytávokon keresztül volt egyenletesen a leggyorsabb, ha bírta a McLaren, nem 5 körön keresztül...
    Míg a Ferrari a csúcson volt MS végig szédületes köröket futott, a végén sporólt, hogy Rubinho annyira ne égjen, nem 5 körig volt gyors, hanem a verseny 90%-ban...

Ezen a szinten, akár Alonso-t, akár Montoyat nézzük, ez nem versenyző, hanem technika függő...
    Az élpilóták képesek gyorsak lenni végig, ha bírja a hardver...
  • [Jakuza]
    Pont errol beszelek, hogy akkor lehetne utalni Henryt, mert olyat tud amit mas nem vagy Zidane vagy barki mas.
    Amitol jobb abban az adott dologban, mint valaki mas.
  • [Jakuza]
    Csak egy valaszt varok.
    Ki tette meg gyorsabban az ossztavot, tehat ki volt gyorsabb ?
    Lehet valaszolni ra felrebeszeles nelkul.
    Amugy latom a te olvasatodban nem egymas ellen versenyeztek. :P

"Egy futamnak az egymaselleni csatakrol kellene szolnia"
  • Bandee1987
    banner:
  • G_ArchAngel #35125
    Henry meg olyanokat tud, amit Ronadinho nem, Zidane meg olyanokat amelyiket egyik sem - minden nézőpont kérdése...
  • edeleny
    Szerintem most erröl epp nem volt szo.
  • edeleny
    Ne forgasd ki a szavaimat.Nekem az F1 nem azt jelenti,hogy mennek egymasutan masfel oraig es az gyöz aki elsönek indult.Egy futamnak az egymaselleni csatakrol kellene szolnia,hiaba autozott Alonso-Sumi egymas utan masodpercekre,nekem unalmas volt.1,Elöször magamat cafolom:mennyivel lett volna izgalmasabb,ha elterö taktikan vannak,es az aktualis könnyebb mindig megelözi a palyan a nehezebbet,Ua. lett volna a vege,csak oda vissza megelöztek volna egymast. 2, A masik dolog,szerinted nyert volna Sumi,ha nincs egy kiallas sem a versenyen? (ezt a kerdest mas versenyekre,mas pilotakkal ugyan ugy fel lehetne tenni)
  • [Jakuza]
    Na igen ezt nem tudjak feldolgozni.
    Ja hogy kerem azert utalatos a cipesz, mert tud menni mondjuk egy versenyen tobbszor menni folyamatosan 5 olyan kort, amire mas nem kepes ?
    De kerdem en ezert a Sumi a hibas ? Azert utaljak mert van egy ilyen pozitiv tulajdonsaga ?
    Talan a tobbi versenyzo is megtehetne, ha kepesek lennenek ra.
    Tehat bennuk van a hiba nem a sumakban.Ezert talan oket kellene utalni.
    De jelenleg egyedul most erre csak Alonso kepes.
    Erdekes ha igy nyer mondjuk Alonso, akkor senki sem pipa, hanem jonnek azzal, hogy milyen nagyszeruen versenyzett.
    Egy mercevel kellene mindenkit merni, ettol nagyszeru versenyzo valaki, hogy valamit jobban tud mint a masik.
    Ez elismerest erdemel nem utalatot. Ez kb olyan, mintha azt mondanam, hogy Ronaldinhot azert utalom, mert o olyan cseleket betud mutatni, amit mas nem.
  • DJ Bee18
    :)
  • DJ Bee18
    :DDDD
  • G_ArchAngel #35119
    szálljatok le a finnről, diplomás pantominművész:)
  • edeleny
    Igen ö is tiszta szeretnivalo erzelem.
  • Kit--Kat
    Hagyjad, reménytelen...
  • G_ArchAngel #35116
    a 60%-os alkohol kiölte a mimikáért felelős idegrendszert:)

olyan, mint Joker, de nem mosolyog...:P
  • DJ Bee18
    Az interjuk alatt meg az Elektromodulatornak is több erzelem latszodik az arcan.

Kimit meg szinte dicsérik idegmentessége miatt....
  • [Jakuza]
    Ne nevettesd mar ki magad.
    Mar leirtam ha 300Km a resztav az nyer aki gyorsabb a palyan.
    Tehat az fog nyerni aki mondjuk 1h 30 perc alatt teszi meg a tavot, tehat gyorsabb annal, mint aki 1h 32perc alatt teljesit.
    A verseny egesze szamit nem 10 darab elozes a palyan.
    Ne akard azt suggalni senkinek, hogy a 2 mp-vel gyorsabb kerekcsere az ami miatt nyer a cipesz.
    Marpedig nekem az eredmenyek azt sugaljak, hogy nem Montoya a leggyorsabb, szoval ezt kar eroltetned.
  • Istencsászár
    Kicsit nézegess vissza amikor Sumival harcolt... Amugy ki beszélt itt Kimiről? ő sokmindenki felett áll gyorsaságban...

Hiába mondod, mer nem béna, igen is gyors és nagyon jó pilóta... nemlesz Vb mer nemtud egyenletesen teljesíteni, mostanság, de nemlehet mindenki béna aki nem a vb címér harcol... azt ugyis csak 1 ember kapja meg.
  • edeleny
    Ha visszaolvasnal kb. 300 Hszt, statisztikailag ki lett mutatva,hogy nem van külöbmseg a ket pilota közt.
  • edeleny
    Nekem meg csak egy kerdesem van,mikor elözött a "Cipesz" utoljara pontert versenyben?Nem a boxban!Na jo tavaly elözött harmat San Marinoban,meg meg vagy kettöt,es kesz. Lehet,hogy valakiknek izgalmas volt a vasarnapi futam,de en valahogy nem tudtam fellelkesülni rajta.Ha rajtam mulna az egesz kiallast betiltanam,nem a gumik miatt, hanem az ott törtenö elözesek miatt,es ez ugyan ugy vonatkozik Alonsora,es Montyra is,meg mindenkire.
  • [Jakuza]
    El ne ajuljak mar a kozel szaz futam alatti 8 futamgyozelmetol, amikor csak jo autokban ul miota versenyez.Tehat nem kellett beleulnie egy Minardi szintu autoba.
    Raadasul Kimi is ugyanabban az autoban ul mar 2 eve, megis lathatoan eg es fold a kulonbseg kettojuk kozott.
  • desigo
    jó lett a banner
  • Istencsászár
    2005 Silverstone...
  • Punker
    "Bar lehet neked az az izgalom, amikor fusttol fuldokolva kaszalodik ki az autojabol."

nem az izgalom csak az élvezet
  • Gabor_(HSF)
    Jaja a gólyák is besegitettek:)
  • G_ArchAngel #35105
    Tavaly néztél F1-et?
    A kis narkóbárónak 3 első helye volt és nem a fecskék hordák össze neki...
  • [Jakuza]
    Miert kellene atgondolni ?
    Neked kellene inkabb visszaidezni azt, hogy miota izgalmas egy verseny a Montoya miatt.
    Bar lehet neked az az izgalom, amikor fusttol fuldokolva kaszalodik ki az autojabol.
    Mikor is vivott kesremeno kuzdelmet az elso helyert ?
    Jo kerdes, mert mar en magam se emlekszem mar ra.
    Jobban hasonlit egy kiegett 40eves versenyzore mint a cipesz.
    Ezen kar vitatkozni.
  • edeleny
    Ezt gondold at megegyszer legyszi,mert remelem komolyan gondoltad amit irtal,mert viccnek igen roszz!
  • G_ArchAngel #35101
    Nem volt ez így mindig: mióta Ron letiltotta Montyt a kóláról, azóta ilyen 0 a stílusa, régebben meglátta MS-t és már húzta is felé a gépet, ha kell akkor mindketten vesszenek...
  • [Jakuza]
    Amugy az teny, hogy mar reg nem szuletnek nagy baratsagok, mint mondjuk 20 evvel ezelott az F1-ben.(Persze akkor is volt utalat)
    De manapsag, mar mindenki mindenkinek szinte az ellensege.
    Eluralkodott sajnos az ilyen hangulat a palyakon es ehhez nagyban hozzajarult a FIA es a Bernie is.
  • [Jakuza]
    Na azert a verseny szituaciokrol, ha beszelunk meglehet nezni ki az unalmasabb Sumi vagy Monti.
    Altalaban ha tortenik valami akkor nem Monti miatt izgalmas a verseny.
    Tehat ilyenteren unalmasabb es sotlanabb mint Sumi.
    Az meg engem nem erdekel, hogy ki milyen szinure festi a hajat, lasd Vili.
  • Gabor_(HSF)
    És ez igy is van rendjén
  • edeleny
    Pontosan erröl beszelte,est ezt hianyolom,de nagyon.Valamikor a dijjatadot a pezsgözes miatt szerettem,de amit most csinalnak.....
  • G_ArchAngel #35096
    Lássuk be, vannak egyéniségek, mert beszélünk róluk:
    MS, Kimi, VIlleneuve, Alonso, JPM, DC, Klien, Sato, Rubinho, Liuzzi, Trulli, Fisico...

van köztük aki a versenyzési képességekkel, van aki veszélyességével, van aki a viselkedésével hívja fel magára a figyelmet - a többiek talán annyira nem egyéniségek, de bennük mindig találunk valamit, ami miatt leírjuk a véleményünket...
  • Istencsászár
    Unalmas, mer nincs meg a pilóták és csapatok között az hangulat mint 10-15 éve... semmi ünneplés, semmi kirívó mozdulat ( amikor Alonso csinált az autója tetjén 1-2 manővert, mit váltott ki a közvéleményből? ) Elég csak megnézni a MotoGp-t és Rossit, poénkodik, bohóckodik valamiféle kontaktusban van a nézőkkel szurkolókkal... ( multkor, leszállt a motorról, odament a pályán levő legközelebbi kamerához, belevigyorgott és megcsókolta és még sorolhatnám... )
  • edeleny
    Azt hiszem egy kicsit eltertünk attol,ammire en delutan reagaltam.Szoval arrol volt szo,hogy a mostani pilotak elegge unalmasak,ugy az összes,aztan ebböl lett kiemelve,hogy Sumi nem,vagy igen.Egyebkent erre utalt Berni egy hetvegi nyilatkozataban,Alonsot kritizalva,valamint meg regebben a Ron fele szeressuk az F1 fiukat nyilatkozat.
  • Gabor_(HSF)
    Mit gondolsz,ha monty megér még egy pár évet és esetleg sikeres lenne az F1-ben akkor is dulna-fulna?
    Egy idő után mindenki lenyugszik