182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
na ez érdekes lesz... -
?
Éppenkapuccino-t csináltam :D -
partotmos #34891 :))) -
nem. Massa jön -
na... egyszerre jönnek???? -
én kérek elnézést... akkor mindjárt átmegyek hozzád:) én a meki boxban vagyok:) -
partotmos #34887 innen a ferrari boxból forumozok egyebkent... -
hullanak már :) -
partotmos #34885 sztem ms. áll ki előbb... -
kiváncsi leszek hogy ki áll ki előbb a pitbe... -
Nyiri #34883 Versenykepesnek tunik a ferrari. Biztato :) -
partotmos #34882 kár bizony.
pedig nagyon tud, bíztam benne... -
Monty-nak nem jósolok nagy jövőt
jó futam :) -
partotmos #34880 fisichella hogy tűri... -
jó lesz ez a csata köztük :) -
szép :) -
Mekkora genya ez az alonso :D:D:D:D:D -
partotmos #34876 vééégre palikmentes futam... -
SC :) -
széftikár?
vagy csak sárga -
pofozkodás ^^ -
partotmos #34872 Lapaj sztorizik: Schumit szentté avatnák egy Hockenheimhez közeli faluban....
Gyulai: Gyönnyörű sztori, köszonjük szépen (lekezelően)
no comment... -
abszolut érthető -
G_ArchAngel #34870 ezek ennyire nyalnak a rötyónak? Vébert még megértem...
remélem JV, ha mást nem is tesz, de Fisico-t kilöki...
kedveltem az olaszt, de ezzel a viselkedéssel öngólt rúgott...(nálam) -
Dávid Sándort minek hívják meg a műsorba? Annyi baromságot hord össze, hogy rossz hallgatni... -
G_ArchAngel #34868 mivel? azzal hogy téglát tesz a gázra? -
Hát ezzel vitatkoznék. Lehet, hogy fiatalon nyert néhány versenyt, de azóta semmi. Abszolult semmi. Észre sem venném ha kiszállna a Forma 1-ből. Fisco sokkal jobb pilóta, csak olyan mint Rajkőnen, hogy mindíg üldözi a balszerencse. (Bár megjegyzem a finn rá is segít erre.) -
biztos nem így
-
Hát az esetet nem láttam, de nem tudom, hogy viselkednék, ha engem tartanának föl. -
mert egy szerencsétlen balfék a Renault-ban... -
lehetséges! de azt nemértem hogy pont ő hogyan mer így leordítani egy világbajnokot! Villeneuve újonc évében(!) több versenyt nyert mint Fisico egész karrierje során... -
az bassza a csőrét, hogy Alonso sokkal jobban megy, ő meg másodszor nem képes első tízből rajtolni... Inkább hallgatnék a helyében -
nemtom mit képzel magáról Fisichella... nyílván azt hogy Ő egy Renóban ül és hogy most ő a legjobb csapat egyik versenyzője... hát akkor már csak azt nem értem, hogy volt 20(!)perce hogy bekerüljön a legjobb 10be. ahogy egy jóbarátom mondta róla: "Jó hogy nem azt szeretné hogy mindenki menjen le a pályáról mert ő jön." abszolút igaz. Ráadásul nem nagyon szeretem ha Villeneuve-vel egy ilyen "mitugrász" ordibál!!!
-
Nekem imolában nem tűnt rosszabnak a ferrari,szte csak spóroltak a motorral a következő versenyre -
G_ArchAngel #34859 Haug: Schumi meg fogja mutatni a fiataloknak
A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug sosem rejtette véka alá mennyire tiszteli Michael Schumachert. A német szakember szerint idén ugyan Fernando Alonso és a Renault a világbajnoki cím legnagyobb esélyese, de Schumacher nagyon megnehezítheti a dolgukat egy valamivel gyengébb autóval is.
„Fernando Alonso a favorit. A Renault erős, de Michael Imolában megverte őket egy gyengébb autóval. Ha valaki azt hiszi, hogy ez csak Imolában sikerül neki, az hamarosan jobb belátásra tér. Ugyan nem vagyok Michael sajtószóvivője, de a mi jó öreg barátunk még sokszor meg fogja mutatni a fiataloknak, hogy még mindig mennyire fiatal és dinamikus.” – mondta Haug a Nürburgringen.
-
Szánalmas... ilyen sokszor megesik a sok kocsi egyszerre a pályán effektus, ha jólemléxem nem ez az első eset idén hogy valaki valakit feltartott időmérőn, mégse kapott büntit. -
Elvették Villeneuve három leggyorsabb körét
Szerintem azért ez kicsit durva -
-.- -
Alonso autója könnyebb a Ferrariknál, véli Brawn -
edeleny #34854 Es ez pontosan miert is erdekes?Ugyanis Webber kap egy tiz helyes büntetest,es igy valoszinüleg meg az üditös kulacsaba is benzint tettek.