182273
  • Jeff Gordon
    na ez érdekes lesz...
  • RelakSfromhome
    ?

Éppenkapuccino-t csináltam :D
  • partotmos
    :)))
  • Jeff Gordon
    nem. Massa jön
  • Jeff Gordon
    na... egyszerre jönnek????
  • Jeff Gordon
    én kérek elnézést... akkor mindjárt átmegyek hozzád:) én a meki boxban vagyok:)
  • partotmos
    innen a ferrari boxból forumozok egyebkent...
  • Punker
    hullanak már :)
  • partotmos
    sztem ms. áll ki előbb...
  • Jeff Gordon
    kiváncsi leszek hogy ki áll ki előbb a pitbe...
  • Nyiri
    Versenykepesnek tunik a ferrari. Biztato :)
  • partotmos
    kár bizony.
    pedig nagyon tud, bíztam benne...
  • Punker
    Monty-nak nem jósolok nagy jövőt

jó futam :)
  • partotmos
    fisichella hogy tűri...
  • Punker
    jó lesz ez a csata köztük :)
  • Punker
    szép :)
  • RelakSfromhome
    Mekkora genya ez az alonso :D:D:D:D:D
  • partotmos
    vééégre palikmentes futam...
  • Punker
    SC :)
  • RelakSfromhome
    széftikár?

vagy csak sárga
  • RelakSfromhome
    pofozkodás ^^
  • partotmos
    Lapaj sztorizik: Schumit szentté avatnák egy Hockenheimhez közeli faluban....
    Gyulai: Gyönnyörű sztori, köszonjük szépen (lekezelően)
    no comment...
  • Jeff Gordon
    abszolut érthető
  • G_ArchAngel #34870
    ezek ennyire nyalnak a rötyónak? Vébert még megértem...

remélem JV, ha mást nem is tesz, de Fisico-t kilöki...

kedveltem az olaszt, de ezzel a viselkedéssel öngólt rúgott...(nálam)
  • DjDano
    Dávid Sándort minek hívják meg a műsorba? Annyi baromságot hord össze, hogy rossz hallgatni...
  • G_ArchAngel #34868
    mivel? azzal hogy téglát tesz a gázra?
  • BaliBoy
    Hát ezzel vitatkoznék. Lehet, hogy fiatalon nyert néhány versenyt, de azóta semmi. Abszolult semmi. Észre sem venném ha kiszállna a Forma 1-ből. Fisco sokkal jobb pilóta, csak olyan mint Rajkőnen, hogy mindíg üldözi a balszerencse. (Bár megjegyzem a finn rá is segít erre.)
  • Jeff Gordon
    biztos nem így
  • Lteebee
    Hát az esetet nem láttam, de nem tudom, hogy viselkednék, ha engem tartanának föl.
  • DJ Bee18
    mert egy szerencsétlen balfék a Renault-ban...
  • Jeff Gordon
    lehetséges! de azt nemértem hogy pont ő hogyan mer így leordítani egy világbajnokot! Villeneuve újonc évében(!) több versenyt nyert mint Fisico egész karrierje során...
  • DJ Bee18
    az bassza a csőrét, hogy Alonso sokkal jobban megy, ő meg másodszor nem képes első tízből rajtolni... Inkább hallgatnék a helyében
  • Jeff Gordon
    nemtom mit képzel magáról Fisichella... nyílván azt hogy Ő egy Renóban ül és hogy most ő a legjobb csapat egyik versenyzője... hát akkor már csak azt nem értem, hogy volt 20(!)perce hogy bekerüljön a legjobb 10be. ahogy egy jóbarátom mondta róla: "Jó hogy nem azt szeretné hogy mindenki menjen le a pályáról mert ő jön." abszolút igaz. Ráadásul nem nagyon szeretem ha Villeneuve-vel egy ilyen "mitugrász" ordibál!!!
  • passatgt
    Nekem imolában nem tűnt rosszabnak a ferrari,szte csak spóroltak a motorral a következő versenyre
  • G_ArchAngel #34859
    Haug: Schumi meg fogja mutatni a fiataloknak

A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug sosem rejtette véka alá mennyire tiszteli Michael Schumachert. A német szakember szerint idén ugyan Fernando Alonso és a Renault a világbajnoki cím legnagyobb esélyese, de Schumacher nagyon megnehezítheti a dolgukat egy valamivel gyengébb autóval is.

„Fernando Alonso a favorit. A Renault erős, de Michael Imolában megverte őket egy gyengébb autóval. Ha valaki azt hiszi, hogy ez csak Imolában sikerül neki, az hamarosan jobb belátásra tér. Ugyan nem vagyok Michael sajtószóvivője, de a mi jó öreg barátunk még sokszor meg fogja mutatni a fiataloknak, hogy még mindig mennyire fiatal és dinamikus.” – mondta Haug a Nürburgringen.
  • Istencsászár
    Szánalmas... ilyen sokszor megesik a sok kocsi egyszerre a pályán effektus, ha jólemléxem nem ez az első eset idén hogy valaki valakit feltartott időmérőn, mégse kapott büntit.
  • DjDano
    Elvették Villeneuve három leggyorsabb körét

Szerintem azért ez kicsit durva
  • Gonosz Élien
    -.-
  • 0ppika
    Alonso autója könnyebb a Ferrariknál, véli Brawn
  • edeleny
    Es ez pontosan miert is erdekes?Ugyanis Webber kap egy tiz helyes büntetest,es igy valoszinüleg meg az üditös kulacsaba is benzint tettek.