182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Olyat nemlehet, mer össze vissza megbüntetik... tudod FIA... -
Olyan jóak a beszólásid, csak tudnám mi olyat vétettem azzal a mondattal ami nem fedi a valóságot... -
edeleny #35090 Peldaul? Egyebkent tenyleg nem szeretem,de akkor is sotlan.Hol van mar az a Sumi aki fel akarta pofozni DC.-t? -
Gabor_(HSF) #35089 Attól mert a boxban egy csöndes profi,az még nem jelenti,hogy unalmas is..
De balhé a boxban? Kérdezd meg Kockafejet,biztosan tudna mesélni -
edeleny #35088 Egy kis Montoya vedelem -
Szerintem is utálja, mert nagyon elfogult a kárára és ha Sumiról van szó akkor az emlékezete is erősen kihagy! -
van 1 olyan érzésem te utálod őt..... -
edeleny #35085 Eleteben ketszer vagy egyszer volt rajta az a paroka,es az F1 szempontjabol szinte erdektelenek a jotekonysagi meccsek.Sumi olyan mint a közepiskolai mintagyerek,kivaloan tanul,az iskolai focicsapat oszlopos tagja,meg templomba is jar,de ettöl meg unalmas,tulsagosan jovagasu.Mikor csinalt valami balhet a boxutcaban,vagy valami trefat?Az interjuk alatt meg az Elektromodulatornak is több erzelem latszodik az arcan. -
Szerintem igen!
-
edeleny #35083 Es szrinted veletlen az egybeesés? -
G_ArchAngel #35082 Ron és Haug optimista, Kimi kevésbé...
olvasva a hozzászólásokat már a rajongóknak is televan a zacsijuk az ígéretekkel... -
na most azért mert mi nem értjük az ő művészetét nem biztos hogy ő a hibás :)
pont az ilyen ökörségeit csípem a pilótáknak qrvajót röhögtem azon :) -
Hagyjad már a folyamatos McLaren nyalást, mit mentegeted 1folytában?!
JA és most jöhet a soronakövetkező Ferrarinak beszólás! -
G_ArchAngel #35079 sajnos nem minden országban olyan erős az alapszintű oktatási rendszer, mint nálunk...
itt egy felsős kisdiák olyan dolgokat tanul biológiából, amit tőlünk nyugatabbra a középiskolákban sem oktatnak, így talán elnézhetjük ezt a tévedését...:DDD -
biztos ez is benne van + de hidd el a sikertelenség be is belefásulnak + Alonso ha másnak nem is de legalább magának csinálja a poénokat, lásd a szarvas ami csak szerinte volt kenguru :) -
Ezvan, mindehol megvannak a játékszabályok, ha nemfogadod el akkor lehet menni. -
G_ArchAngel #35076 Kimi sótlan és unalmas? Igen, az.
Nincsenek barátai a parc-ferme-ben, ezt Ő is bevallotta, otthon vannak a haverjai, egyszerű emberek, akikkel bulizik, mikor a McLaren megengedi, mert már azt sem mindig teheti...
Régebben voltak kisebb színes hírek jótékonysági hokimeccsekről, crossmotorozásról: Ron az ivás mellett ezt sem nézte jó szemmel, főleg Montoya teniszbalesete miatt.
Jelenleg saját csapatát irányítgatja és egy finn gyermekfalu felépítésével foglalkozik.
Az egyetlen versenyző, akivel néha leül dumálni, Michael Schumacher.
Kapott tavaly a nyakába a McLarentől egy felvigyázót, egy finn hölgyet, akinek a dolga az volt hogy kicsapongó életmódját visszafogja, és verjen bele egy kis angol modort...
Mindenesetre unalmas, szürke egyéniség azoknak, akiknek az F1 az RTL Klubon túl nem létezik...
Ők csak egy embert látnak, aki ásítozik a futamok elött, helyezéstől függetlenül int egyet a végén majd eltűnik a garázsban.
Montoya verekedett mióta a McLarennél van? Ugrált vagy ünnepelt? Nem. Most volt egy kifakadása a csapat ellen - ennyi.
A régebbi McLaren pilóták is bevallották: ha a csapatnál akarsz maradni, azt kell tenned amit a vezetőség mond, nem nyilatkozhatsz engedély nélkül, nincs magánélet.
Garantálom nektek Alonso 2008-ra ugyanilyen zombi lesz, igaz eddig sem volt egy nagy egyéniség.
Ron agymosását senki nem éli túl. Emlékeztek a régi DC-re és gondoljatok a mostanira, aki felvette a Red Bull mezt és majdnem kiemelete Massa-t az autójából, beszólt mindenkinek, hetekig borostás volt...
De igen, Kimi maga a megtestesült unalom... -
:)
Nagy ígéret volt Monty az tény, de akkor ez nem volt elég...ő azért akart, fenyegetett meg minden, de újra rá kellett szokni az itteni pályákra, meg akkor a Ferka erős volt nagyon...belemerevedett sajnos.
Sztem igazán nem volt pariban Bímer a Ferrari-val, amikor idejött a McLaren-hez itt lehetett volna mit keresni, de elrontotta, és más okból de Kimi-nek sem sikerült.
Most meg nem tudom, sztem már az a hév nincs meg, elment az idő..vagy legalábbis ezt érzem rajta, bár ne lenne igazam, mert egy sikeréhes Monty-t szivesebben nézek mint uezt a versenyzőt ebben a hintában amiben most van.
De ehez sok mindennek kellene összejönni, autó, ő maga...sztem lassan kidolgozza magából az F1, és még csak nem is nagyon látom hogy bosszantaná.
Azért én kedvelem őt is bőven :) De aki nem akar nyerni, aki nem azért megy ki...az nem is fog. -
Jó ez erős volt igazad van.
De ahhoz képest mekkora arcal jött miket művelt és még mindíg mennyire elvan szállva magától, kb semmit nem muatott fel semmit. -
Akkor mindenki lúzer kivéve Alonso. -
Persze hogy hitt benne, és nem sikerült.
meg még sokaknak a mezőnyben.
Amikor Monty szorongatni akarta MS-t akkor MS igen a csúcson volt technikailag.
most meg már kicsit kedvetlen, meg van mindene amit csak elérhet, család, kölök valag pénz...már valszeg nem akarja annyira.
Na de azért a Looser???
Tavaly még futamot nyert..sőt tudna nyerni idén is ha meg lenne az autó. -
Csak most látom a nicked, van is olyan város, mint a neved. -
Sumi sótlan? arról az emberről beszélsz aki ki mer állni piros parókában énekelni, aki feszt jótékonysági focimeccseket szervez? ébredj már fel még az ilyen dolgokban is az elsők között van...... -
Szar érzés lehet olyan vesztesnek lenni mint Montoya, ő hitt benne, hogy lefogja valaha győzni Michaelt 

Nagy loser a forma
-
edeleny #35068 Nagyon sokaknak nem tetszik,de az ilyen nagypofajuak,mint Vill,vagy Monty visznek szint az F1-be, Sumi sotlan,Alonso unalmas,Kimi meg Full unalmas. -
edeleny #35067 Azert,hogy Montoya ilyen egyetlen egy ember a felelös,Ron Denis.Mig a Williamsnal volt volt benne tüz,egyetlen biztosito se adott volna egy fikarcnyit se arra a helyezesre amit ö utolert,a Mc-nel szepen beleszürkült a mezönybe,neki is es Kiminek is jot tenne egy csapatvaltas. -
És vihetne még pár nagypofájú, de nagyjából semmit nyújtó arcot magával. -
de ha elmegy akkor kinek a kiesésért fogok szurkolni?
-
Szerintem Montinak kellene inkabb utilaput kotni a labara, mert ezt barki a varolistas versenyzok kozul produkalni tudja. -
Gabor_(HSF) #35063 A sok irigy! de kiturnák már őt az F1-ből,hogy valamilyen szinten érvényesülni tudjanak...... -
Monty is elkezdett keményen inni? vagy már nem csak termeszti hanem fogyasztjai is kolumbia specialitását? vagy a riportereknek adott túl sok kóstolót? :) -
ő igen, ő de Alonso egy nagyképű köcsög...
lol -
Gabor_(HSF) #35060 Ja igen! Sumi meg Imolában tette ugyan ezt azért nyert Alonso.vagy mégsem?
-
edeleny #35059 Alonso sporolt -
edeleny #35058 Egyebkent csodalkozom.Voltam mar Spanyolba,es ööö. ,inkabb a termetesebb hatso a divat arrafelé.De ez tökeletes. -
Gabor_(HSF) #35057 ÓÓÓHHH, na végre egy jó segggg.... -
edeleny #35056 Kiraly a Banner,ha ilyen futomüve lenne az Agurinak,gumi nelkül is nyernek a futamokat.
-
Ha nem tudod, hát nem is érdekes. -
Dexantreal #35054 mindig megnéztem a versenyeket és 2000-2004 Ferrari dominancia, meg előtte is még 99 asszem...:S....szal nemtom mit akarsz ezzel az5évvel,Alonso csak tavaly nyert sokat -
digó, de jófej :)