182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
McLaren nem esik vissza sehova, ottvan ahol eddig is volt ebben az évben, onnan kéne előre... -
Gabor_(HSF) #34971 Ja ..a F1-et igy kell elfogadni ahogy van..a rally-ban sem előznek,mégis izgalmas és jobban tetszenek azok a csaták amikor egymást idegesitve autóznak egymás mögött 1-2 tizedre,mint amikor kajakra törik egymást..
Láttuk már Kimit is meg Hakkinent is sírni a pálya szélén,mikor Sumi a "halálba" kergette őket.... és nem érttem,hogy ez igy miért is lehet unalmas -
Honnan tudja mindeki ilyen nagyon hogy Ron a csúnya gonosz aki tönkrebassza a csapatot??? ennyire ismeritek??? Elvileg ő a csapatvezető és szerzett már 1-2 vb címet, tavalyi év sem volt katasztrófa, ahol nem a McLaren hiábozott nagyot hanem a Mercedes, akkormeg miért mentek el az emberkék? és miért a Red Bullhoz? mer Ron elkergette? nem, ez a legnevetségesebb érv. -
partotmos #34970 egyetertes batyam:))) -
G_ArchAngel #34969 Azért ha a külföldi F1 portálokon is az elégedetlen nyilatkozatokat lehet olvasni a finntől, akkor annak lehet alapja:
1., mert szar a McLaren (az élbolyhoz képest ez igaz is)
2., Kiminek nagyon jó menedzserei vannak és így akarják jobban megfejni a McLarent...
A következtetéseket levonhatod abból, amit látsz - ugyanaz lesz az eredmény:
- Ferrari magára talált
- Renault erősebb lett, de minimum átmentette a tavalyi formáját
- McLaren szép lassan visszaesik a Honda és Toyota szintjére, de még Ők vezetik a középmezőnyt...
Szerintem egyik Ferrari rajongó sem örült annak, amit tavaly látott, ezt érzem én is - ahogy tavaly MS hozta a 3. helyet a vacak Ferrarinak, így idén Kiminek is maximum ez jut... -
Gabor_(HSF) #34968 De engem nem érdekel a sok szar bulvár cikk!én azt hiszem amit látok és abból vonom le a következtetéseimet....Írogatni lehet akárkinek akármit,ahoz nem kell tudomány................. -
az F1-ből kiirtották az előzést a szabály módosítások..... -
G_ArchAngel #34966 A Forma-1-ben egy győztes van, a 2. már vesztesnek számít...
Tavaly a Ferrari gyenge volt, összeszedték magukat, igazoltak új mérnököket, visszacsalták az eltévelyedetteket...
Ezzel szemben a McLaren-t minden jelentős agy elhagyta, Ron a viselkedésével is bomlasztja a csapatszellemet, folyamatosan ígérget...
Norbert Haug tanult a tavalyi idényből, csináltak egy jó motort, szerényen nyilatkozik, elismeri a lemaradást - idén a Mercedes megtette a magáét, a McLaren ellenben elszúrt mindent, amit lehetett... -
edelény nagy antiferkás és antisumi, szívesen látnálak :DDD -
G_ArchAngel #34964 tudom, hogy nagyrész bulvár, de mindennek van alapja - ha végigolvasod a formula.hu/a5.hu/f1hirek.hu ide vonatkozó cikkeit, akkor látod, hogy Kimi folymatosan panaszkodik, pedig ha valaki nem szokott az Ő...
ez olyan, mint a Ferrarinál az MS-faktor, ennyivel jobb, mint JPM - ugyanazzal az autóval 1mp-cel többet tud, de az a McLaren gyengesége, mert Montoya Top5 pilóta, de ezzel az autóval nem tudja megismételni a tavalyi győzelmeit... -
Ha jobban belegondolunk, bizonyos szempontbol az F1 unalmas:)))) Az elozo futamot dicsertek, de nem volt mire:) Ha mar a "lehetetlen elozni" - a palyan, ami a lenyege lenne az autoversenybek:D - kifejezessel illetik a versenyt, akkor mar a fene megette az egeszet:DDD
De mi is tortent (Imola)?! Az 1. harmadban a szokasos taktikai talalgatasok, korozgetes. A 2. harmadban kergetozes, igazi lehetoseg nelkul. A 3-ban az egyertelmu technikai elony utan mar csak nehany koros autozas, levezetes. Ennyi;))))) A kozepe az izgalmas - altalaban - ki probalkozik, hibazik, ki alatt doglik meg a csucstechnika;)))
-
Gabor_(HSF) #34962 Na nehogymár Monty teljesítménye alapján vonjunk le következtetéseket a Merci kapcsán!
Igen is jól megy a merci mostanság,csak még mindig ugyan azt a hibát követik el,az elején túl tankolva,amihát egy szar stratégia és az elején elvesztett idő már nem behozható... -
G_ArchAngel #34961 tévedsz, volt egy leszakadt futómű, egy resetelő autó (az indiai mekkorát ugratott tavaly és nem 0-zta le magát a szoftvere)
és ugye más csapat a rossz beállítást és a folyamatos alulkormányzottságot is technikia hibának fogja fel... -
G_ArchAngel #34960 Komolyan mondom, mi a faxért kell kötekedeni megint?
Mentruáltok megint?
FELFOGJÁTOK? HOGY ÖRÜLÖK MS SIKERÉNEK???
IGEN?
AKKOR AZT IS, HOGY JOBBAN ÖRÜLTEM VOLNA, HOGY A VERSENYKÖRBEN ELŐZI LE, MERT AZ SZEBB AZOKNAK, AKIK SZERETIK A FORMA-1 ÉS AZ AUTÓVERSENY SZELLEMÉT???
ILYEN K*URVA NEHÉZ FELFOGNI, VAGY MÁR HOBBY MINDEN KOMMENTEMBE BELEKÖTNI???
[sry, de ezek a negatív IQ-s barmok már nagyon felhúztak...] -
partotmos #34959 bezonyam... -
Első olyan technikai hiba, amikor kényszerből kellett kiállniuk... tragédia... számoljuk össze a többieknek hány volt? -
G_ArchAngel #34957 igen jó az autó, hiszem Montynak sem volt semmi baja, csak pisilnie kellett...:P
Sőt olyan jó, hogy valószínűleg csak az utolsó 10 körben engedték meg Kiminek, hogy tekerje fel a fordulatot...
Ez ám a jó autó!:) -
Az F1-es autokkal, a GP palyakon mar nem nagyon van/lesz komoly csata, verseny, elozes a palyan, itt mar nagyreszt a technika, taktika szamit. Persze, mind kituno pilota, de ez van. Barmelyik "kisseb" kategoriaban, vagy a WTCC-ben ugyanezeken a palyakon komoly "autoverseny" van... -
"...ha a versenyzo nem eloz."
Miét ne előzött volna, szerinted Schumi az első helyről indult? -
Igen a palyan nyomtak le izombol. -
igen, de a forma-1 nem csak erről szól...itt minden közrejátszik a taktikától kezdve az erőforrásig. Így is meg lehet nyerni egy futamot. -
G_ArchAngel #34952 Félreértesz, én örültem, hogy MS nyert (számomra Ő volt a 2. legjobb győztes), csak az szebb, ha a nagyarcú Renault-t a pályán nyomják le, izomból... -

-
G_ArchAngel #34950 Ross Brawn mellett, mint valami fejletlen kisgyerekek, úgy néznek ki a pilóták:)
(milyen lenne, ha Heidfeld állna mellette? felérne Ross köldökéig?:P) -
Majd Kimi dönt... Még van pár verseny az évben, annyira nemrossz ( hülye szó mer jó a kocsi ) de van 2 csapat ami jobb, láttuk Rönó uralma is megcsappant elég hamar, még bármi történhet...
Természetesen Grat Sumáknak, szépen megetette Alonsot:)))
Jó verseny volt, JÓ KÖZVETÍTÉSSEL!, sok csatával... -
Miert nem ott tette ?
En ugy tudtam az nyeri a futamot, aki az ossztavot gyorsabban teszi meg.
Na mar most ez ma Schumacher volt, ha tetszik , ha nem.
Ezert rohogok mindig azon a marha kijelentesen, amikor valaki azt kepzeli, hogy az nem igazi futamgyozelem ha a versenyzo nem eloz. -
partotmos #34947 
-
Dexantreal #34946 Nyert Michael Schumacher 
,meg a Ferrari
és Massa
.Igaz,hogy ő csak 3dik lett, de szépen versenyzett

-
Jó verseny volt, az eleje szoros volt, de végül azért csak nyert Schumi! 
Bár Massa megelőzhette volna Alonsot. Vagy bárki, csak hátrébb ért volna be.
Na mindegy, van még hátra futam! -

-
G_ArchAngel #34943 annyit fűznék hozzá, hogy az tett volna boldoggá igazán (gondolom nem csak engem), ha Schumi a pályán alázza meg Csalonzót... -
Ehhez a győzelemhez nincs mit hozzáfűzni :)
Egy remek taktikával megvertük a Renaultot :)
Szép volt Schumi! Szép volt Felipe! Szép volt Ferrari!!!

-
G_ArchAngel #34941 mit gondolsz miért hajtogatom már a téli tesztek végétől, hogy Kimi írjon alá a Scuderia-hoz?
sokan nem fogják fel, hogy a vezető tervezők/technikusok elvesztését meg egy olyan csapat sem tudja átvészelni, mint a McLaren - pedig biztos, hogy kitűnő szakemberek vannak a második vonalban is, de egy Tombazis, Newey, Wurz kivállását nem lehet pótolni hónapok alatt...
Montoya-nak volt egy érdekes kijelentése: "Neki jó az idei autó, nem akarja, hogy jövőre Alonso egy jó autóba üljön bele..." -
R9 #34940
-
Na, ha a Ferrari hozza ezt a szintet, akkor már kezdhetik is vésni cipész 8. kupáját :) -
partotmos #34938 mert jobb annal, hogy utazgasson cspatrol cspatra:) -
gabor1968 #34937 Nem szeretném fényezni a Ferrarit, de mostmár biztos vagyok abban hogy a multkori győzelem az nem véletlen volt! Amikor kiment Alonso Sumi egyből 2mp vel gyorsabbat tudott menni! Tehát ennyivel volt gyorsabb ma Sumi, és a Ferrari! -
lehet hogy jobb, de akkro miért nem megy jobb csapathoz? :) -
partotmos #34935 tiszteletem sumiéknak, szep volt
de kimi a jobb... -
Nyiri #34934 osszeszedte a gumidarabokat a levezotokorben. Egy kis micslen darabka jo ha van :) Lesz mibol tanulni illetve kovetkeztetni.