182273
  • CHEAPBOY
    szerintem nagyon buta cikk.

Schumira fogni az alacsony padloszintet, benzintartalyt, meg hogy felvasaroltak masoktolmernokoket?:D

JOEEEEGGG

Nagy szaki a srac.
  • DjDano
    Egy nagyon jó cikk a Schumacher botránnyal kapcsolatban:

Se vele, se nélküle
  • Istencsászár
    1 kör Monacoban A3 3.2 Quattro -val :)
  • Istencsászár
    Bocs, félre:) Punkernak szólt természetesen.
  • CHEAPBOY
    Jah latom csak a valasz nevet irta be rosszul:)
  • CHEAPBOY
    Eszt nem értem...:)
  • Istencsászár
    Megtévesztette hogy Alonsotol ( 4. helytől ) csak 2 tizeddel maradt el... :)))
  • Punker
    ez de sz@r :)

"Amikor megkérdezték, hogy mit szól a 22. helyről az 5-ödikre felkapaszkodó Michael Schumacher teljesítményéhez, Juan-Pablo Montoya azt felelte: "Tavaly én is az utolsó rajtkockából indultam, és negyedik lettem!" Sajnos azonban Montoyát cserbenhagyta az emlékezete, mert a 2005-ös Monacói GP-n valójában ő is 5. lett - ráadásul akkor még csak 20 autó volt a mezőnyben. Mindenki tévedhet"
  • CHEAPBOY
    alonsot rengetegen utaljak csak tudnam mijéé. de hát az o bajuk, s nem hiszem hogy nagyon izgatna a beszéd alanyát is:)
  • Lteebee
    A kérdés továbbra is az, hogy utálandó-e, illetve hibáztatható-e ezért.
  • AnuluWork #36980
    Hát azért Alonso első és második helyei idén, és a tavalyi forma sem egy finn versenyzői mázli faktort takar ...
  • Lteebee
    Akkor tavalyelőtt és azelőtt pá évig XD
  • bardocz
    már most vannak xD nem tudom miért de nem szeretem meg a mclaren-t se de ez a hétvége durva volt Webber aztán Trulli aztán Klien na meg sumi is nagyot szo***t meg perzse raikönen is de ő bármikor mehet második helyen webber trulli meg klien ebben az évben nem lesz még1x 3. helyen
  • DJ Bee18
    egyébként az élbolyból sztem Kimit szeretik a legtöbben, nincsenek úgy megosztva az emberek. De ha egyszer ő is VB lesz, egyből lesznek útálói :DD Fogadjunk
  • sferrari
    rosszul fogalmaztam lassan beérik az utáljuk schumit tábort :D
  • DJ Bee18
    sok Ferraris utálja... Sajnos, mert miattuk általánosítják az összes Ferrarist...
  • Lteebee
    Lassan? LOL

Hol voltál tavaly?

:DD
  • sferrari
    sokaknak Shcumachert utálni sport :D (habár lassan jön már utáljuk Alonsot tábor is)
  • DJ Bee18
    Alonsora miért mondják sokan, hogy csak mázliból nyer??

ugyanaz, kevés olyan ember van, akinek a szimpátiája ne befolyásolná véleményét...
    Mellesleg nem értem, Suminak szurkolok, mégse mondom azt Alonsora, hogy csak a szerencse miatt tart ahol, meg idegbeteg, hülye stb, tavaly csak az interjúi miatt nem volt szimpatikus, de később nem zavart. Miért nem tudnak sokan úgy szurkolni, hogy közben nem vádolnak senkit? Az FIA úgyis eldönti. Sokan mondták már nekem, minek védem Sumit, sztem védeni vkit nem olyan rossz tett, mint másokat vádolgatni...
  • DJ Bee18
    ők bizonygatnak

a többiek meg vádolgatnak, a kettő mindig együtt jár :)

• b-type
    Hát ahogy gondolod :)
    Amíg nekem egy Ms 'utáló' azt válaszolja a miért kérdésre, hogy azért mert miatta unalmas az F1, addig semmit nem jelent hogy hányan vannak.
    De összeségében sem jelent semmit, a hazai F1 hallgatók nagy része pl. készpénznek veszi amit a Palik L.-ék mondanak.
    Igazából kevés a jól megalapozott saját vélemény, és amikor ilyenekkel találkozol akkor előkerülnek a 10évvel ezelőtti dolgok.
    Vmivel rosszabb esetben az FIA-Ferrari házasság, vagy ha az mégsem akkor a 'Bernie Ferrariba fektet' ezüstérmes érv.
    Egyébként ez sok rajongóra is igaz, tehát az sem befolyásol hogy kit mennyire tenger sokan szeretnek.
    szal lehet hogy sokan utálják MS-t, de azt sem tudják miért,...ahogy sokan respektálják Senna-t, de őt sem tudják hogy miért..
    (teli vagyok helyesírási hibákkal, de beteg vagyok mint dög :( )
  • edeleny
    Azt hiszem ket dolgot külön kell valasztani,az idömeröre nem volt megoldas,illetve ha mar mindenaron el akartak meszelni,akkor tulzottan szigoru volt az itelet,elveszik a legygyorsabb köret es kesz.Az emberek szeretete mas kerdes,az egy hosszu folyamat resze,es talan azon kellene elgondolkodni,hogy miert is nem tisztelnek egy 7X bajnokot,miert is hiszi el a többseg latatlanban hogy valami nem volt rendben.A Ferreri-Sumi utalat nem valasz erre,csak takargatas.Na en ezzel befelyeztem,mar csak azert is mert megyek meloba,majd este.
  • edeleny
    Valasz magamnak,ugy gondoltam,hogy joparszor elö fog jönni meg az ev folyaman. -Lregalabb egy öszinte ember.jo latni mennyire tud örülni egy kiscsapat a sikernek.
  • b-type
    Sztem más oldalról nézzük a dolgokat (hát nem volt nagy fejtörés ezt megállapítani :))) )
    Mert spec. az én oldalamról mindegy hogy ki mit nevez stiklinek, főleg a tévé előtt ülve. A világ sportkedvelőinek nagy része egyáltalán nem tájékozott, másik nagy része meg azt szajkózza amit olvas, és hall.
    A nethasználók még teljesen oké és más kategória, személyes beszélgetésben éppen tegnap dumálgattam egy cimbinél és egy ott lévő figura pl. váltig állította hogy még 5perc volt hátra mikor MS megpördült.
    A tévé előtt ülő arc azt mondja hogy direkt volt, vagy hogy nem volt direkt..de általában azt látja amit látni akar.
    Szal felöllem lehetnek akárhány százalékban akármilyen véleményen emberek, ez nem kell hogy befolyásoljon egy ilyen esetben, ahol még az összes telemetriai adattal rendelkező bentfentes bírák is vmi 6-7órán keresztűl vitatkoztak.
    ..és végül döntöttek amit döntöttek.
    Az én véleményem meg az hogy ilyen kérdésben ők ne döntsenek,..ismételjék meg az időmérést, kérdezzék meg az érintetteket..vagy csináljanak olyasmit amihez értenek, de ne legyen jogosultságuk azt mondani hogy egy vezetői hibának látszó esemény vezetői hiba volt vagy nem.
    Egyrészt mert ez szvsz túl messzire vezet, másrészt egy gyors kör az a határon autózást jelenti, és nem tudom hogy hozhatnak komolyan ilyen megfogalmazást hogy az elöző körökben egyszer sem fékezett olyan erősen mint akkor, mert a határon autózva ha egy kicsit is más az ív, már más a fordulás és a tapadás.
    Szal felőllem mondhatja az emberiség 75% hogy MS sáros volt vagy sem, ebben a kérdésben ők sem láthatnak jobban mint én, de tájékozatlanabbak még lehetnek.
  • Istencsászár
  • sferrari
    Lol
    Pucéran ugrott seggest a Red Bull főnöke Coulthard miatt

Beváltotta ígéretét a Monacói Nagydíj után Chris Horner, a Red Bull Racing csapatfőnöke, és meztelenül ugrott az istálló medencéjébe. A mendzser a futam előtt kijelentette, ha skót pilótája, David Coulthard dobogóra kerül, pucéran veti magát vízbe. A versenyző harmadik lett.
  • Dexantreal
    ....
  • Istencsászár
    A téma le van zárva, a Ferrarisok még midig kivannak ők bizonygatnak más nincs is ebbe a topikban ha a mai napot nézem... Mennyetek a Ferka topikba azt ott folytassátok...
  • Lteebee
    De La Rosa II.

:D
  • edeleny
    Szerintem ez meg tema lesz egy darabig.
  • G_ArchAngel #36959
    amig téma és a MS vs. stewardok, addig hanyagolom ezt a topicot, banner sem lesz addig új...

most már a nemlétező csontot rágjátok!
  • edeleny
    Ugyan ilyen aprosagok voltak 3-5-7 eve is,csak azokat nem ebben az iranyba biraltak el,talan epp ezert esik nekik most rosszul.
  • edeleny
    Nem gondolom,hogy Sumi szemetlada,vagy csalo,vagy rossz ember,egyszerüen azt,hogy nem mindig jatszik tiszta eszközökkel,meg ha most ez nem is volt szandekos.Söt inkabb az FIA-ra,vagy Bernire kellene haragudni,amiert csak most neztek a körme hegyere,es nem voltak erelyesebbek mar az elsö stikliknel.
  • Punker
    pedig most ők azok.....amúgy meg az egész egyszerű FIA és társai mindig a VB-t védik kivéve ha az a ferrari éveken keresztül.
  • edeleny
    Marhara meglepett volna,ha JT. mast mond,sok dologban ö is benne van nyakig.Azon mar neki kellene elgondolkozni,hogy miert van az,hogy az emberek Kb.a 75% helyesli ezt a döntest,illetve miert van az egesz sportszakma,ujsagirostul a Ferrari ellen.Talan ez nem veletlen.Nehogy mar ök legyenek a martirok!
  • DJ Bee18
    de sokan hiszik, hogy Sumi aljas szemétláda, és ezért elhiszik
  • Punker
    "- Veszélyes kanyarba állt meg tudván hogy még nagyon sokan gyors körön vannak tehát nem lassan mennek nem kockáztatná saját és társai testi éppségét egy nyomorult pole pozicióért ! ( igaz hogy sárga zászlónál lassítani kell de ha ott valaki neki csúszik akkor ott nem sok minden marad belöle)"

szerintem ez a lényeg az egészben
  • sferrari
    ezt már soha nem tudjuk meg de ha schumi 2. első Alonso egy jobb boxtaktivál simán fordíthatott volna !
  • DJ Bee18
    de nem érted, még a feltételezés is rossz, olyan kanyarban még Sato sem állna keresztbe szándékosan...
  • Dexantreal
    [URL=http://formula.hu/index.php?lap=cikk&id=7788]"Michael az egyik legjobb ember, akivel valaha találkoztam"[/URL]

Jean Todt is nylatkozik a szombati esetről

Lteebee én hamar belekavarodok az ilyesmibe.Nyugi,majd csak megértem,sztem nem basztál el semmit

sferrari: jó ötlet,sávszélességgel állok ki akkor én is mellette