182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem sokat jelent.
Fernandonak ugyanis nem kellett gyorsnak lennie. -
talán ha ez az idézet beláttatja Veled:
"Nem sokkal később Rosberg a célegyenes ráfordítónál nekicsapta autóját a palánknak,..."
F1hirek.hu
A Rascasse véletlenul sem célegyenes ráfordító.... de valószínűleg mindenki hulyén látta, csak Te nem. -
donpedro #36782 Pláne, hogy még igaza sincs... -
Monteiro 13. leggyorsabb kör, szép -
De mivel a Ferrarinak engedték a flexit. Renault is használhatja.
Ha teszik, örülök, hogy teszik és örülök, ha más is teszi, mert hatalmas újításnak tartom. -
én nem az időmérőről beszéltem, hanem arról h szerintem ki volt az a három pilóta aki gyorsabb/vagy olyan gyors volt a versenyen mint Alonso, de úgy látom jól is gondoltam -
visszavontad? -
Hát ezaz... -
erről beszélek, lehetnél toleránsabb másokkal, mindenkivel ilyen stílusban bánsz... -
Amugy is jobb pilota, mint a Csalonzo.
Csak hat oneki nincs olyan makja mint a spanyolnak.
Amugy most senki nem kiabal a szarnyak miatt, hogy tul nagy volt a sebessege Alonsonak ?
3as kanyarnal a mogotte azonosan halado 2.nal (Kiminel) 5 km/h-val volt gyorsabb, a MS-nel 12-vel.
Ez nem hihetetlen elteres csak a Ferrari 3km/h-ja ? -
nem természetesen, de amíg ki nem hozzák h mi van addig nem biztos semmi sem! -
te maradnál ilyen esetben? -
mi bajod van? mindenki oltogatsz egyfojtában. Vedd már észre magad -
miért ez már biztos h elmegy??? -
Na, azért Coulthardon csodálkoztam volna, ha nem hozza be legalább dobogós helyre a Red Bullt azon a pályán, ahol mindig is jól ment :)
Kimi sztem meg amikor felment arra a hajóra, akkor egyből nekiesett a Finlandiás üvegnek :)
Na, de viccet félretéve, elég szánalmas ez már a Mercedestől...nem is csodálom, hogy kimi elmegy onnan... -
de hamár ennyi idős akkor miért veszed fel a dumáját? hagyad rá, nem kell vele foglalkozni!!! -
Te ki a pocs vagy hogy megmondod mit csinaljak ? Birom itt ezeket a vegyel vissza dumakat a 10 eves kis tacskoktol.
masodsorban egy fal van jobb oldalt a Rasscasse kanyar jobb oldalanal, az Antony Noghes kanyar jobboldalanal nincs csak egy korlat.
Marpedig ahol esett ott fal volt. -
Dexantreal #36766 jó, akkor igyekszek nem annyit szmájlizni, dehát pont erre találták ki,hogy szmájlizzanak a szmájlikkal....
-
Dexantreal #36765 Na, tehát újból igyekszem szóról szóra leírni gondolataimat a versenyről, bár nem ígérek semmit:
Michael Schumacher megmutatta megin midnenkinek, hogy ő milyen nagy versenyző, uccsó helyről, sőt, bokszból rajtolva behozta végülis 5dikre a Ferrarit, grat érte
. Alonsonak is gratula a győzelméhez, kiálta a próbák próbáját, hisz Monaco mindig különleges és nehéz, embert próbáló verseny, ezért nyugodtan lehet a próbák órbájának nevezni. Így hát Alonso is megérdemel tapsot,mindent. Massa is ügyes volt, jót ment, sikerült behoznia az autót 9dik helyre. Lett volna ez 8dik is és, Michaelnek meg 4dik,ha van még pár kör idejük. Nem baj, szép volt Massa
. Egyébként a sors fintora, hogy Michaelt megint Rubens akadályozta a jobb hely elérésében, mint tavaly. Na de majd egyszer lesz ez máshogy is. Talán jövőre Michael nyer majd itt.
A kiesetteknek üzenem, különösen Webbernek, aki szépen oda csapkodta azért a kormányát a nemistommármihez - dehát bánata érthető, 3dik helyről motorhiba miatt kiesni kicsit bosszantó, na de ez van - hogy elkell fogadni ezt is, majd legközelebb lesz jobb, talán egy évmúlva jobban teljesítenek Monacoba. Bármi megeshet. Raikkonent is sajnálom, hogy nem sikerült Alonsotól pontokat rabolnia, jó lett volna, majd legközelebb. Az is egy kérdés Raikkonennél, McLarennél, hogy vajh, ez a feltámadás -de csak részben, hisz Raikkonen kiesett - Monacora érvényes, vagy a többi futamon is láthatjuk majd repeszteni az ezüstnyilakat? Mert, ha utóbbi, annak örülnék, de csak azért, mert mint melítettem, lenyúlhatnának ppár pontot Alonsotól.
Aztán külön gratuláció, tapsvihar, virágok David Coulthardnak, meg a RedBullnak, hoyg végre sikerült egy dobogós helyezést összehozniuk, főleg itt Monacoban. Szépvolt.

Végezetül egy zárógondolat, vagy mi a szösz: kötöm az ebet a karóhoz, vagyis Michael Schumacher nem vétkes a tegnapi ominózus esetben, mert csak tette a legoptimálisabb dolgot, amit itt ilyenkor tenni lehetett: félre állt amennyire tudott és elengedte a többieket, ennél jobbat ő nem tehetett volna, hisz tömegkaramból meg mi minden lehetett volna ott még. Az pedig aljas rágalom szerintem, hogy ő, a legtapasztaltabb, a legjobb, a 7szeres világbajnog stb-stb, szántszándékkal csinálta volna. Nem hinném, nem is hiszem el. Ez egyszerűen nem illik hozzá, egy ilyen aljas húzás.
Vagyis: továbbra is hajrá Michael Schumacher, a Ferrari és Felipe Massa

-
Szerintem vagy ne szmájlizz annyit, vagy darabold a hsz-t! -
ezt kérdezem én is, már vagy 20 perce ezen az apróságon megy a vita... -
Erdekes lenne az Antony Noghes kanyar meg csak nem is hasonlit arra a kanyarra es be is lathato.
Épp ezért nem kellett az SC, mert belátható volt a kanyar, tehát nem ott volt :DD Amúgy ilyen dologból mit kell nagy felhajtást csinálni? :) -
igen persze:D -
szerintem neked, mert az azutani kanyarban volt, nem baj majd megtanulod eccer a palyakat:) -
vegyél vissza, még ha igazad is van...
de sztem se ott volt -
Rosberg a célegyenes ráfordítóban ment a falnak... nézd vissza ha nem hiszed el... mindeki ugy látta, csak te nem? :) -
Erdekes lenne az Antony Noghes kanyar meg csak nem is hasonlit arra a kanyarra es be is lathato.
Rosberg a Rascassban esett el. -
Dexantreal #36755 a kruva éééllet...írtam1 nagy hsz-t,amibe mkindent magába foglaltam és csak 10szmájlit enged be max
...nekiveselkedek mégeccer,de nemtom milyen lesz
Lteebbee pls terjeszd fel már ezt20beszúrható szmájlira
..meg lehessen kezdeni valamit az ilyen hsz-ekkel,elmenteni,vagy ilyesmi,mert ez szar,hogy most újból beírhatom az egészet...
-
Jóhogy ő, túl sokat ment Kimi mögötte és a szélárnyékban nagyon felhevült a gép és miatta esett ki... 1értelmű
[ nehogy elhidd, csak vicc volt :))) ]
Szépen ment Alonso. De a legjobb Webber :/ valamint Coulthard volt! -
Nos, a mai versenyről:
Kimit nagyon sajnáltam, kár, hogy nem a renaultos lópofa esett ki helyette. Amúgy pedig hatalmas elismerés Schuminak, hogy felhozta a 22. helyről az ötödikre (Kár, hogy Rubinho-t már nem volt ideje megelőzni) az autót ezen a pályán!!!

Ui: Mostmár viszont, ha még esélyt akarunk látni a vb-cím megszerzésére, akkor keményen bele kel húzni basszus...21 pont előny sok... -
egyértelmű!!:D nem különben én igazából a legjobban (bár nem szeretem) kimit sajnálom, simán lenne már világbajnoki címe, ha a meki nem szarna be mindíg alatta! remélem jövőre a ferkánál folytatja, sztem lenne helye sumi mellett, és érdekes párosítás lenne az tuti!! -
tehen_m #36751 Kicsit nyálas, de szerintem is jól megy, le a kalappal előtte.
Csak keke tapló nyilatkozatáért vagyok dühös. -
Alonso tette a dolgát hiba nélkül, grat neki.
Schuminak is grat, bár Alonso az ő esetében szemét csíter mákkirály lenne.
Kocka megint megmutatta.
Kimi... ehh, szegény. Persze Alonso a hibás ugyebár. -
OK -
jefferson83 #36748 Nem rossz versenyző, csak ennek előzménye van :)) -
nem olyan rossz az a srác azért, első éve, és nem megy rosszúl sztem!! -
tehen_m #36746 Azt még könnyebb bevenni...
Niconak még van pár hónapja beadni az egyetemre a jelentkezést. -
donpedro #36745 Az egyszerűség kevéért, MS a Rascasse-ból kifelé jövet parkolt le, Rosberg meg a célegyenes előtti kanyarban, ami a Rascasse utáni kanyar. Kb. 80-100 méterrel később történt. -
:)) Nemkell nézni, mer nem ott volt... -
donpedro #36743 Nem abban a kanyarban volt, rosszul láttad