182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
de szerinted és akkor meg neked van igazad :) nem?
meddő dolog ez. nem vagyunk 1formák :) de azért ne öljük egymást :) -
edeleny #36865 Na arra mar nem emlekszem valahol az elsö 4-be. -
Felesleges ilyen emberekkel vitatkozni, hiába válaszolok, úgysem fejezed be, mindketten a sáját véleményünket írjuk le. Csak szerinted akkor és mindig neked van igazad, ennyi.
És ezzel is be akartam fejezni, de te azért is "szítod a flémet" -
kezdő vok :). és hol végzett?? -
Ahogy mondod. -
edeleny #36861 Azt hiszem ott Alonso is hatulrol indult. -
Deee nagy futam volt az:)) -
edeleny #36859 Nem emlekszik senki a tavalyi Japan GP-re? -
Tehát nincs válasz.
Punker miatt félsz?
Én indítottam a flémet?
"Ebből ismét látszik hogy a rönónak és alfonznak mekkora kurva nagy mázlija van, semmit nem csinált, csak feltartotta a gyorsabbakat, mint már sokszor ..."
De ez is nagy kedvencem:
"És igen, biztos hogy az a bajom amit kitalátál, mert a modok minden tudnak és nekik van igazuk."
A mártír, akinek rettegnie kell a modtól, akire fél oldal flém és néhány megválaszolni nem akart kérdés után nagylelkűen ráhagyja, amit az írt.
Persze előbb még ráfogja a flémszítást.
-
igazad van!!
csak sajnos az elvakult fanok ezt nem látják :(
ez olyan mint 1 mszp-fidesz vita :)
hozzá kell tennem h nem vok nagy f1 fan. kb 3 hónapja nézem intenzíven és csak próbálom objektíven nézni..... -
.
félek hogy jön punki havarod és kapok 3 büntit, az általad indított flém miatt -
Őszintén válaszolj, kérlek!
Te el is hiszed, amiket írsz?
Fordított esetben hol voltál?
Amikor Schumacher tartotta fel Alonsot?
Akkor Schumachernek csak mázlija volt? -
Nem, az a szánlams hogy egyfolytában szánalmasozol. Bár ez lehet hogy csak primitív. És igen, biztos hogy az a bajom amit kitalátál, mert a modok minden tudnak és nekik van igazuk. -
Persze te még nem voltál itt, amikor a "Schumi nem tud előzni" éra volt.
Most jön, hogy Alonso nem tud előzni igaz?
Az a szánalmas, hogy nem is az a bajod, hogy nem nyer a kedvenced, hanem hogy olyan győz, akit újságcikkek, magyarra fordított nyilatkozatok alapján utálsz. -
Ja nem volt muszáJ, Kimi 50 körön keresztül majd letolta a pályárol, tényleg nem volt muszáj, mert nem tudott. -
Neki nem kell hátulról indulnia, mert jó az autója és nem büntetik kétes esetek miatt sem. -
neki nem..... és neki ez számít. ne hidd hogy ha sumi direkt csinálta akkor mondta volna.....
mindenkinek a helyezés a fontos.. mi meg (nézők) elégedjünk meg ennyivel -
Akkor miről beszélünk? Ha, meg ... -
nem az számít h ki mit hozott ki. suminak muszály volt hajtania így hajtott is. alonsonak nem volt fontos így nem is....
szerintem logikus. -
OK, ha MSC direkt csinálta a kicsúszást és nem büntetik meg akkor nyer. Akkor sem számít hogy hogy nyer? :D -
Főleg mert Kimi nem jutott el a 74.-ig és mert senki nem sietett már a végén. -
csak az számít a sportban h nyer az ember v h nem. a hogyan az nem mindíg (sőőőt) számít.
és ez nem csak a forma 1 re érvényes (pl. foci) -
Ez a "szánalmas" meg "primitív" a modok szófodulata lett? Ez a LOL
Ha a boxban előz akkor már eleve gyorsabb, különben nem tudná megtenni. Megnézném már egyszer alfonzot hogy mit tudna kihozni egy utolsó helyből, MSC és Kimi is bizonyított ezt már nem egyszer ... -
neki nem -
Egyébiránt MSC a 74. körben futotta meg, szal attól már nem sokkal lehetett volna könynebb egyik autó sem. -
Jajj de szánalmas ez megint.
Akkor viszont Schumacher és a Ferrari sem csinált semmit, csak lenyomta a szarokat, boxban leelőzte a leelőzhetőket és megvárta, mig kiesnek előle Kimi és a Williamsek.
LOL vagy. -
de most őszintén . nyert? nyert. számít h hogyan? nem.
ha te lettél volna ott ugyanezt csináltad volna nem? de.
csupa költői kérdés :D
#36840 erről nem is beszélve..... -
Egyébiránt, ha nem láttad, felvilágosítalak, hogy amikor Kimi kiesett, gyorsult, mivel fogyott a naftája.
Szal valszeg ő lett volna a leggyorsabb, nem Schumacher. -
Nem, nem semmit, valamit.
Ebből ismét látszik hogy a rönónak és alfonznak mekkora kurva nagy mázlija van, semmit nem csinált, csak feltartotta a gyorsabbakat, mint már sokszor ... -
grat a fiadnak akármi is lett a vége 
és nem neked írtam :) -
edeleny #36837 Igen jelent valamit,Suminak nagyon sürgös volt,hogy utolerje Rubenst a vegen,Alonsot meg nem igazan hajtottak megVegig inkabb ment taktikusan,mint gyorsan.Ezen kivül semmit nem jelent a leggyorsabb kör. -
Tudod mit jelent?
Semmit. -
:)))) -
fb2 #36834 nem, mert itt americaban nem mutattak. Es kulonben is, el voltam foglalva a fiam eredmenyeivel a Suzuki Marka Kupa ban ma az Orfui versenyen..... -
mert nem kellett h a leggyorsabb legyen. nézted egyáltalán a futamot? -
fb2 #36832 Azt probaltam mondani hogy ha Schumi megtarthatta volna az elso helyet, biztosan nyert volna mert o volt a leggyorsabb a versenyen ami azt jelenti hogy: a Ferrari vegre ismet versenykepes, a gumi jo volt, szoval van remeny arra hogy tud valamit csinalni a kovetkezo versenyen...ha persze az FIA nem tatalja ki, hogy: "Schumi's kesztyuje nem ugyanojan szinu mint a ruhaja, es ezert muszaj vissza dobbi a 22. helyre" (hipotheticaly speaking) Sajnos az FIA neha 'furcsa' donteseket hoz, de nem csak Formula 1 ben hanem mas kategoriaban is.....
Go Schumi! -
Coulthard: Horner ruha nélkül ugrik a medencébe
A Red Bull Racing versenyzője, David Coulthard megszerezte első dobogós helyezését az idei esztendőben, így 'Superman-ként' állhatott fel a monacói pódiumra. "Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült. Én nem igen hittem benne, hogy sikerülni fog, de a csapat igen." – lelkesedett DC.
"Most tudtam meg, hogy Christian Horner azt mondta, hogy meztelenül beugrik a medencébe ha sikerül a dobogóra jutnunk. De miért is ne? Elvégre Monacóban vagyunk – itt meg lehet tenni."
A munka után édes a pihenés, pláne, ha pénz spórolhat vele az ember. "Biztosan nagy buli lesz az 'Energy Station'-ben, de ott van a hotelem is, ahol megspórolhatom a monacói hatalmas árakat. Ott is ünnepelni fog
-
hmm alonsó leggyorsabb köre pont fél másodpercel lett lassab mint sumié!! hát ez azért jelent vmit...ennyit a renaultról -
Te csak tudod, Coulthard gyors körökben hol is van? a végén.. és hányadik lett? 3... ebből semmit sem lehet következtetni... Talán nyert volna talán nem, az biztos hogy Alonso, Kimi, Sumi közül került volna ki a győztes. -
fb2 #36828 alonso nem volt a leggyorsabb. Ha Michael lett volna a pole on, akkor megnyerte volna. Itt van a leggyorsabb kor a versenybol. Elbirjatok kepzelni hogy ki volt a leggyorsabb...?
The Monaco Grand Prix - 28/05/2006
1 . M. Schumacher - Ferrari 248 F1 - 1:15.143 (+ 0.000 ) - lap 74
2 . K. Raikkonen - McLaren Mercedes MP4-21 - 1:15.325 (+ 0.182 ) - lap 19
3 . F. Alonso - Renault R26 - 1:15.671 (+ 0.528 ) - lap 11
4 . M. Webber - Williams Cosworth FW28 - 1:15.680 (+ 0.537 ) - lap 23
5 . G. Fisichella - Renault R26 - 1:15.919 (+ 0.776 ) - lap 58
6 . J. P. Montoya - McLaren Mercedes MP4-21 - 1:16.008 (+ 0.865 ) - lap 20
7 . F. Massa - Ferrari 248 F1 - 1:16.612 (+ 1.469 ) - lap 40
8 . J. Trulli - Toyota TF106 - 1:17.180 (+ 2.037 ) - lap 30