182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Monacoban rendes kocsival a pole az az első hellyel egyenlő. -
én meg sávszélességgel :) -
én már itt lentebb nem leirtam miért vagyok teljesen biztos hogy ebbe semmi szándékosság nem volt !
- Nem versenyt nyert volna csak polet
- 7 szeres világbajnok nincs szüksége erre
- Veszélyes kanyarba állt meg tudván hogy még nagyon sokan gyors körön vannak tehát nem lassan mennek nem kockáztatná saját és társai testi éppségét egy nyomorult pole pozicióért ! ( igaz hogy sárga zászlónál lassítani kell de ha ott valaki neki csúszik akkor ott nem sok minden marad belöle) -
KOmolyan nem érted?
Valamit elbaszhattam, én kérek elnézést. -
Dexantreal #36945 ja,végülis igaz. Ahogy Yonda mondta:
Ne foglalkozz a jövővel ifjú padawan, mindig a jelen fontos. A jövő mozgásban van, kifürkészhetetlen...
-
Dexantreal #36944 :S....nem igazán,de hagyjuk a témát és legyen igazad 

de Michael a szememben továbbra is ártatlan és teljes válszélessggel kiállok mellette
-
Nagy ívben leszarják, készülnek a következő futamra... -
Nem, nem ezt akartam mondani.
Azt akartam mondani, hogy ha valaki azt mondja rám, hogy loptam, nem biztos hogy az én szavam lesz mérvadó, csak mert állítom, hogy nem loptam.
Mert ilyen logikával mondhatnák emberek, hogy: dehát nem lopott, hisz állítja.
Érted mire célzok? -
Dexantreal #36941 de a tisztelt publikummal,versenytársakkal még meglehetne értetni,hogy ártatlan...csak most nagy a visszhang,meg mittoménmi... -
Sajnos én nem értek az f1-hez olyan magas szinten, mint te, ezért nem tudok nyilatkozni ilyen bizonyossággal sem.
Attól azonban, hogy szeretem a Ferrarit és elismerem Schumacher tudását, nem állok mellé feltétlenül. -
Ő is F1ben dolgozik, igen van beleszólás, van véleménye... 7végée folyamán mindeki elmondta mit gondol ez esetről/Sumiról. Valaki nyiltan vállalta valaki nem, valaki támogatta valaki nem. Aki eddig sem volt vele jó kapcsolatban az nemfog ugy nyilatkozni az esetről, aki pedig felnéz rá és tiszteli mint Pl Dc az diplomatikusan áll a helyzethesz... Ezért emberek, nem 1 formák.
Már teljesen lényegtelen hogy jogtalanul vagy sem, versenybírák döntöttek az adatok és a kihallgatások után, elkell fogadni, nemlehet visszacsinálni. -
Dexantreal #36938 egyetértek -
Dexantreal #36937 ezzel azt akarod mondani,hogy azért nem ment el,mert mégis vétkes és ott rábizonyították volna?nem hiszem :P...egyszerűen igaza van és,ha van pár hülye,ki nem képes felfogni, hát nem foglalkozik velük, had jártassák szájukat,majd megunják..vagy ilyesmi -
az baj hogy jogtalanul vádolják ! -
Nem egy eset.
És valószínűleg olyan dolgot vélt látni, ami nem egyeztethető össze az elveivel.
Már ez is baj?
Ő legalább nyíltan vállalja a véleményét, nem úgy mint Mosley, meg a többi pilóta. -
az egy dolog hogy meg van de kinek képzeli magát ?
Ultimátumot ad hogy schumi marad akkor ő megy! Éppen mintha ő lenne ott az isten hát menjen! Engem az zavar hogy egy eset után igy neki ugranak jó hogy már nem azt követelik hogy zárják ki az F1-ből. -
Pedro teszt pilóta... neki is megvan a véleménye mint mindekinek, és ettől se több se kevesebb. -
Úgy érted, mit mutatott, amikor a motoros tenisz-sztár távol volt?
Hát tud a csávó, az biztos. -
Lehet. -
Van egy nagyformátumú politikusunk, aki azért nem ment el a meggazdagodását vizsgáló bizottsági meghallgatásra, merthogy "ő semmi törvénytelent nem követett el", mint mondta.
Kis párhuzamot vélek felfedezni azok között, akik azt elhitték és azok között, akik ezt elfogadják. -
ez tényleg nevetséges és szánalmas hogy ilyen névtelen pénzért bevásárolom magamaz f1-be pilóták pattognak! De larosa mit mutatott mióta F1-be van?
Lassan már sorozatgyilkosnak tituláják Schumachert !
De la rosa meg szálljon ki kinek hiányzik Scumira nagyobb szükség van ott!
Csodálkozom Schumin hogy ennyire higgadtan kezeli !
Coulthardot eddig nem birtam de ez szimpatikus volt tőle ! -
Szerintem nem füst volt. A poroltó "szarja" mehetett a szemébe a felnyitott sisakján át. -
mondjuk ilyen munka és fizetés mellett azért nem lennék öngyilkos :DDD -
Ambivalens érzelmek a McLarennél -
Dexantreal #36925 "Ezt mondja ő."
erre írtam neked,hogy mindenbe bele lehet kötni, mikor válaszoltál a Michaeles interjúra.
csak gondoltam kiigazódsz itt a hsz-k erdejében.

-
szegény, ez már azért megviseli még őt is... -
Nem, de 4-5 rákérdezés után majd csak elárulod. -
"A hővédő lemez okozott kisebb tüzet az autón, ettől megrongálódott néhány vezeték, s vége lett a versenyemnek." K.R. -
Dexantreal #36921 használom én nyugi,csak így most összesítve,mindenkinek írtam1hsz-ben,hogy ne legyen fléjm,off vagy mittoménmi,na...
...de azért gondolom sikerült kihámoznod,hogy mire írtam.
-
Dexantreal: használd a válasz gombot és tudni fogom, mire reagálsz!
Köszi -
Dexantreal #36919 Stuck szerint nem volt szándékos
-
Dexantreal #36918 DJ Bee egyetértek, a kettőt nem kéne keverni, főleg, hogy nem is csalt, de ezt most hagyjuk. Én se róttam volna ki ilyen súlyosat rá, elég let volna csak a középmezőnybe hátrasorolni, vagy pedig egy nagyadag pénzbüntetés...
Lteebee: mindenbe belelehet kötni:P...
-
Ezt mondja ő. -
"más tuti nem kapott volna ennyit még ha szembe megy a forgalommal se....."
Mivel Ide már nincs közöttük, ezt már sosem tudjuk meg.
-
de utolsó hely?? miért nem csak a 10-es csoport végére? főleg annak tudatában, hogy kétes az eset -
Coulthard szerint ráadásul Jakobi nem feltétlenül az az ember, aki hitelesen képviselhet egy ilyen akciót: „Julian Jakobi átadott nekem egy aláírási ívet Pedro de la Rosa aláírásával és arra kért, hogy írjam alá. A vicces az, hogy Jakobi annak az Ayrton Sennának a menedzsere volt, aki 1990-ben Suzukában szándékosan kiütötte a versenyből Alain Prostot. Nem helyes, ha menedzserek ilyen dolgokba avatkoznak. A versenyzők vagy a GPDA részéről senki sem vette fel velem a kapcsolatot. Sajnos egy ilyen dolgot gyakran megpróbálnak politikai játszmákra használni.”
Coulthard szerint Schumachernek továbbra is helye van a szervezet vezetői között: „A GPDA a versenyzőkkel és a biztonsággal foglalkozik, nem a politikával. Az elmúlt években senki sem tett többet a pályák biztonságáért, mint Michael. Ő a GPDA egyik kulcsfigurája. Szerintem ezt a két témát egymástól függetlenül kellene nézni és kezelni.”
-
kivétel volt más tuti nem kapott volna ennyit még ha szembe megy a forgalommal se..... -
Nem állítom de nehogy már kézpénznek vegyük a nyilatkozatát!
De ha nem is csalt, akkor is megérdemelte a büntetését. Bárki kapott volna ő sem lehet kivétel! -
"(ja Ron Dennis,szimplan kivetel,ö mindig tud hülyeseget mondani.)"
Egészen pontosan ő csak azt tud mondani.
(lehet nem véletlenül)
-
Dexantreal #36910 De la Rosa kiszáll a GPDA-ból, ha nem váltják le Schumachert
Ha menni akar, menjen, engem nem érdekel. De ez már nevetséges ez az aláírásosdi akció...nyissák már fel a szemüket könyörgöm...
. Coulthard legalább jól kiosztott mindenkit
.Arra kíváncsi lennék,hogy vétkesnek találja-e Michaelt a tegnapi esetben...hátha ott is azt mondaná,hogy Michael nem tet ilyet, mármint tiszta. Na mindegy.
Zsoltika....szal te azt állítod továbbra is,hogy csalt?... na yolvan...