Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sztem más oldalról nézzük a dolgokat (hát nem volt nagy fejtörés ezt megállapítani :))) )
Mert spec. az én oldalamról mindegy hogy ki mit nevez stiklinek, főleg a tévé előtt ülve. A világ sportkedvelőinek nagy része egyáltalán nem tájékozott, másik nagy része meg azt szajkózza amit olvas, és hall.
A nethasználók még teljesen oké és más kategória, személyes beszélgetésben éppen tegnap dumálgattam egy cimbinél és egy ott lévő figura pl. váltig állította hogy még 5perc volt hátra mikor MS megpördült.
A tévé előtt ülő arc azt mondja hogy direkt volt, vagy hogy nem volt direkt..de általában azt látja amit látni akar.
Szal felöllem lehetnek akárhány százalékban akármilyen véleményen emberek, ez nem kell hogy befolyásoljon egy ilyen esetben, ahol még az összes telemetriai adattal rendelkező bentfentes bírák is vmi 6-7órán keresztűl vitatkoztak.
..és végül döntöttek amit döntöttek.
Az én véleményem meg az hogy ilyen kérdésben ők ne döntsenek,..ismételjék meg az időmérést, kérdezzék meg az érintetteket..vagy csináljanak olyasmit amihez értenek, de ne legyen jogosultságuk azt mondani hogy egy vezetői hibának látszó esemény vezetői hiba volt vagy nem.
Egyrészt mert ez szvsz túl messzire vezet, másrészt egy gyors kör az a határon autózást jelenti, és nem tudom hogy hozhatnak komolyan ilyen megfogalmazást hogy az elöző körökben egyszer sem fékezett olyan erősen mint akkor, mert a határon autózva ha egy kicsit is más az ív, már más a fordulás és a tapadás.
Szal felőllem mondhatja az emberiség 75% hogy MS sáros volt vagy sem, ebben a kérdésben ők sem láthatnak jobban mint én, de tájékozatlanabbak még lehetnek.