182279
  • Kit--Kat
    Szerintem Massa nem való a Ferrariba.... Nem hozza azt a szintet amit elvárna tőle az ember, még hátvédként sem...
  • Dexantreal
    na látod, más is azt mondja, hogy jó ő és lehet hátvéd simán

thanks sferrari
  • sferrari
    massaa teszteken nagyon jól bizonyított az elmúlt évben nem véletlenül kaptam meg a pilótai állást :D
    remélem ráéreza versenyzésre !
  • Dexantreal
    nem baj..kötöm az ebet a karóhoz
  • G_ArchAngel #37671
    Massa, Montoya, Fisico, Klien nagyon az elvárható szint alatt teljesít - a csapattárshoz viszonyítva pláne...
  • Istencsászár
    Saubernél mit csinált, malmozott? sé főleg hogy az autót teljesen ismeri és a csapatot. Ez nem kifogás.
  • Dexantreal
    nem..de tavaly még tesztpilóta volt vagy mi, most ült bele az autóba..max1-2 év és beérik szerintem. Türelem, hátvédet teremt
  • Istencsászár
    Kezdő?... jó lassan tanul ezek szerint, majd 5-6 év mulva?
  • Dexantreal
    ..ne szidd már,még kezdő a srác..ha belejön,lehet hátvéd:P
  • Istencsászár
    Massa nem hátvéd mer közelébe sincs, meg valami Sato féle reinkaráció aki minden pályán összetör 1-2 Ferrarit.
  • Dexantreal
    Én:P

Ferrari: M. Schumacher+F. Massa:P:P

McLaren: Alonso+Hamilton(vagy valaki más esetleg, ez mind1)

Renault: K. Raikkonen+F. Fisichella

ne legyenek már olyan nagy változások vazze, gondolkozzunk reálisan..Ferrari nem adná el Michaelt, kell nekik.. kell1tapasztalt hátvéd is,aki hűen betartja a hátvédi törvényeket - ezért marad majd massa - Renault és Mclaren: előrelefutott ügy, hogy Alonso el McLarenbe..akkor Raikkonen valszeg ott fog nézelődni Renaultnál, nem hinném, hogy más"kisebb" csapatba - pl Williams, BMW menne, bár még ez is megeshet,d e az, hogy Ferrari...hol jártok ti? Le a fellegekből. Ő Mercis volt és ...nem hiném, hogy átmenne a Ferrarihoz és azt se, hogy a Ferrari megakarta venni..csak média,média...hogy leygen miről csámcsognia a világnak jó sok időn át.

Tehát: McLaren másodszámú pilóta: fiatal tehetség, vagy öreg, vén róka, de mégis veterán. Na, yol megkell válogatni a jelentkeőket, sztem lesz Hamilton, mer ebszéltek róla. Renaultnál meg marad fisichella, mivel már régi motoros ott és majd valakit előre löknek az egyes számú kocsiba és Fisichella megin megszívta, hogy ő csak második..de az nem semmi lenne, ha Fisichella foglalná el Alonso helyét
  • Istencsászár
    Ferka: Kimi Sumi
    Rönó: Kova Webber ( mer megérdemli )
    Meki: Alonso Hami
    Rb: DC Monty ( csak hogy többet beszélgessenek :D )

Massa, Fisco meg megy a levesbe

Érdekes most leszállt mindeki a Kimi Ferrari témáról és a Rönóba akarja ültetné...
  • b-type
    Én meg:
    - Renault: Kimi+MS
    - Ferka: Monty+Heidfeld
    - McLaren: Alonso+..ide jöhet Hamilton tanulni..uis Alonso-t fogják tolni.
    ..stb.

De tettszene egy olyan felállás is ahol a Super Aguri 4autót állítana ki, és a pilóták:
    - MS+Kimi+Alonso+Sato
  • G_ArchAngel #37662
    nem rossz elképzelés...
  • edeleny
    Ha rajtam mulna.
    Renault:Kimi,Kovalainen
    McLaren:Alonso,Hamilton
    Ferrari:Fisico,Sumi
    Red Bull:D.C,Montoya , vagy Toyota:Trulli,Montoya
    A többi maradhat.
  • G_ArchAngel #37660
    [URL=http://f1hirek.hu/?t=article&id=14503]"Ha én maradok, akkor egy ülés még mindig üres, amibe szinte száz százalék, hogy egy finnt fognak beültetni."[/URL]
  • G_ArchAngel #37659
    Symonds szerint Hamilton készen áll az F1-re

Faludi Zoltán, 2006. június 14. szerda [10:14]

A Renault főmérnöke, Pat Symonds nem hezitálna Ron Dennis helyében, és azonnal leszerződtetné a GP2-es sorozat éllovasát Lewis Hamiltont a következő évre, noha a McLaren vezetősége köztudottan ódzkodik az újonc versenyzők szerepeltetésétől.

Annak ellenére, hogy a McLaren nem szívesen ültetne újonc versenyzőt a jelenlegi világbajnok, Fernando Alonso mellé a 2007-es idényben, a Renault főmérnöke szerint Jenson Button és Nico Rosberg példája is jól mutatja, nincs félnivalójuk az élcsapatoknak a zöldfülűektől.

"Kérdezzék meg Rosberget, vagy Buttont. Kérdezzék meg mindannyijukat" - mondta Symonds az Autosport magazinnak adott nyilatkozatában, mikor arról faggatták, mit gondol, jól venné-e az akadályokat Hamilton az első évében a Forma-1-ben.

"Mindig nehéz a döntés, mikor egy újonc versenyző kerül a képbe, de én hiszem, hogy nem kell tartani ezektől a srácoktól. Ennyire egyszerű a dolog. Talán Rosberg már nem tűnik ki annyira a mezőnyből, mint az év elején, de ha Mark Webberhez viszonyítjuk a teljesítményét, akkor jól láthatjuk, hogy fantasztikus munkát végez. Meggyőződésem, hogy az újonc versenyzők is fel tudják venni a lépést a nagyokkal."

Dennis eközben elmondta, nem sürgeti Hamilton teszteltetését, mert véleménye szerint több évbe telik, míg egy kezdő pilóta hozni tudja azokat az eredményeket, melyeket elvárnak tőle.

"Bárhol is folytatja a jövő évben - és minden esélye megvan, hogy a Forma-1-be kerüljön - el kell fogadni, hogy egy újonc versenyző nem képes olyan kimagasló teljesítményt nyújtani debütáló évében, hogy azzal esélyes legyen a bajnoki cím megszerzésére. Erre a történetemben még nem volt példa. Legalább egy-két évnek el kell telnie ahhoz, hogy bajnoki esélyessé lépjen elő valaki" - magyarázta Dennis.

"Most annyit tehetünk, hogy a lehető legjobban felkészítjük debütáló évére. Bízom benne, hogy a kemény munka meghozza majd a gyümölcsét, és berobbanhat a királykategóriába. Célunk az, hogy egy minden eddiginél erősebb újoncot juttassunk az F1-be."

"Azonban azt még túl korai lenne megmondani, hogy miként fognak alakulni a dolgok, és melyik csapatban folytatja versenyzői pályafutását" - magyarázta Dennis. "A legfontosabb most az, hogy az eddigi eredményeitől ne szálljon el, és folytassa tovább a kemény munkát."
  • G_ArchAngel #37658
    Kérdezd meg Ron Dennist, Frank Williamset és Nick Fryt, a három fő hangadót...
  • DJ Bee18
    egyébként pont olyan unalmas az F1 mint két éve. Megint csak két pilóta nyerhet futamot. Többiek meg hol vannak? Régen jóval több lehetőség akadt, ezért unalmas.
  • G_ArchAngel #37656
    tudod, minden elismerésem a Renaulté lesz, ha leigazolják a finnt és kibírja az autó - igaz, ha kibírja, akkor Kimi a 2.nak is rendszeresen kört fog adni...:)

[vicc volt, mielőtt valaki belémköt :DD]
  • DJ Bee18
    lehet hogy nem egy Kimi ,,széthajtomagépet" Raikkonnen :DDDD

[vicc volt, mielőtt valaki belémköt :DD]
  • edeleny
    Bonyolodnak a dolgok,ma már tegnapi hirkent,az F1 hireken is Fisico nyert!Valyon megerjük,hogy egy futam vegeredmenyeben is ennyi kaosz lesz?
  • Dexantreal
    hoppá...ez 06.09-dike hír...picit elkéstem vele,csak mostanába nem néztem a híreket és annyira megörültem,hogy marad,hogy bemásoltam ide gyorsan..sry érte...ha már volt
  • desigo
    kell neki is jövőre állás

ha már nem fog versenyezni
  • Dexantreal
    Michael Schumacher marad a GPDA vezetője

• desigo
    várjuk

• edeleny
    Ez mar nem elöször fordul elö,a Formula.hu-n neha egeszen vad hirek vannak.
  • Istencsászár
    Mindehol ugyan az van ami az Fhireken, köztük a5ön is és a külfödi oldalakon is. Na akkor mi az igaz? direkt nem ezt raktam be mer ez valszeg hibás.
  • edeleny
    Monza - 1. tesztnap (2006.06.13)
    Egy masik verzio a mai napra.
    Meg jo,hogy csak 3 F1-es oldal van nalam belinkelve,az A5-on nics eredmeny,az F1Hireken az elözö,.ez meg a Formula.hu.
    Ha esetleg valakinek van ujabb eredmenye,(netan epp Mika volt ma a leggyorsabb) örömmel varom.
  • G_ArchAngel #37646
    banner holnap, nincs jó hangulatom - a nap nagyobb részét a lakás legkisebb, kerámiával burkolt helyiségében töltöttem:(
  • Istencsászár
    Teszteredmények - Monza - Kedd:

01. - Kubica - BMW-Sauber (M) 1:22.878 - 79 kör
    02. - Fisichella - Renault (M) 1:23.641 - 97 kör
    03. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:23.656 - 105 kör
    04. - Kovalainen - Renault (M) 1:23.737 - 109 kör
    05. - Rosberg - Williams-Cosworth (B) 1:23.816 - 69 kör
    06. - Rossiter - Honda (M) 1:24.565 - 114 kör
    07. - Zonta - Toyota (B) 1:24.669 - 75 kör
    08. - Davidson - Honda (M) 1:24.755 - 125 kör
    09. - Panis - Toyota (B) 1:25.424 - 78 kör
    10. - Wurz - Williams-Cosworth (M) 1:27.017 - 32 kör
  • desigo
    Szerintem sosem megy el a Ferraritól.
    Miért tenné?
    Elért már mindent amit akart.
    Korának legjobb pilótája volt

De most már engedje a fiatalokat előtérbe

Akkor nem lesz unalmas egy verseny.Ha van izgalom ha van előzés
  • Istencsászár
    Ez akkora kamu amugy, Todék biztos megbeszélték és tudják hogy mit döntöttek, ugy ismeri mint ha a fia lenne, csak a médiát bolondítják.
  • G_ArchAngel #37642
    Briatore: Michael 2008-ig marad a Ferrarinál

Michael Schumacher szerződése az évad végén lejár, hogy hosszabbít-e, azt egyelőre nem lehet tudni. A hétszeres világbajnok San Marinoban kijelentette, hogy "valószínűleg a Ferrarinál maradok...", amivel egyben cáfolta a Red Bullos és Renaults híreszteléseket is.

A Renault csapatvezetője, a Bild című lapnak azt nyilatkozta: "Michael 2008-ig marad a Ferrarinál." Mivel sem a Ferrari, sem Michael Schumacher nem beszélt a nyilvánosság előtt erről a témáról az utóbbi hetekben, és habár a téma újra és újra előkerül, - leszámítva a találgatásokat – döntés csak szeptemberben várható.

Schumi marad?

"Soha nem hagyja el a Ferrarit." – jelentette ki a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo.

"Soha nem lesz másik csapaté." – véli a csapatvezető Jean Todt.

Az már valószínű, hogy amennyiben marad, kitart a Ferrari mellett, a kérdés csupán az, hogy hosszabbít-e, ha nem sikerül megnyernie a bajnoki címet. Vagy talán éppen ez motiválja majd Michael Schumachert?

Az idő a Ferrari ellen dolgozik?

A csapat felajánlotta Schumachernek, hogy az évad végén döntsön, elég időt hagyva így neki a gondolkodásra. Az időhúzás azonban Niki Lauda szerint annak a jele, hogy a Ferrari pilótája visszavonul. "Azt hiszem, még ő maga sem tudja, de minél tovább vár, annál valószínűbb, hogy nem marad."

Michael Schumacher a Ferrari hazájában, Monzában kívánja bejelenteni hogyan döntött. "Ez lesz a megfelelőbb pillanat." – így Schumacher. "A Scuderia egy elfogadást vagy egy elutasítást vár tőle." – jegyezte meg Jean Todt.
  • edeleny
    Valami ilyesmire gondolok en is,Imolaban is az az egy körön volt gyors amikor kellett.
    Igaz lehet,hogy ez Ferrari sajatossag,regebben is lehetett latni,hogy ha lassan utolert valakit,majd lekörözte/megelözte,1-2 körön belül elment 3 mp-t,majd ismet csak lassan tavolodott.
  • edeleny
    Kep a progibol.
    Mivel nekem cak 20 Kb enged kepet berakni,ime egy kep a honlaprol kedvcsinalonak.
  • edeleny
    F1 history
    Kis,progi erdemes leszedni,statisztika.
  • G_ArchAngel #37638
    szerintem a hardverrel lesz gond, ha megbízható lenne 100%-ig, akkor Ross Brawnék nem fognák vissza...

azért mégiscsak szebb lett volna 2 mp-cel kikapni, mert akkor lehetne mondani, hogy a McLaren tartotta fel...

így viszont mondhatjuk, hogy ment egy kört full fogyasztással, miközben az angolok flambírozták Kimi autóját...
  • DJ Bee18
    Szeretnéd látni, pontosítok :DDDD
  • DJ Bee18
    Gábor szerint MS egész versenyeken tudott gyors lenni, most pedig csak néha-néha...

Érdekes hogy pont akkor volt gyors, amikor kellett. (megint) :DDD Véletlen egybeesés? :DD