Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem nem mentem. Mert nem vagyok versenyző. Én mind két sporttal csak gamékel tudok versenyezni. De szerintem eszméletlen nehéz mind kettő.
a másik az hogy nem küldtelek el a Picsába, de azért ezek szerint te is tudod mi a gond, ezek a versenyzők akiket igy lesajnálsz legalább akora versenyzők mint az F1-esek. És tudod miért azért mert az ut ahogyan a NASCAR-ba jutottak ugyan az mint az f1. Gokart, turaautóbajnokságok stb.Pl Robby Gordon mint mondtam megy a DAKARon amerikába sivatagi Rally versenyeken. Tony Stewart, Dale Earnhardt Jr az amerikai 24 orás versenyeken szerepelnek. Casey Mears szintén ment már ilyen versenyeken. Szóval elég jó versenyzők ezek. És szerintem az F1 és a NASCAR között túl nagy ahozz a különbség hogy hasonlítgatni kéne.
De ha megteszitek akkor Az f1-es autók mind televannak különböző elektronikai kütyükkel. A NASCAR-ban ez mind tiltott dolog és régi hagyomanyos hátsóhidas felfügesztésük van nincs kipörgésgátló és az autók 700-800le között vannak és ezzekkel az autókkal mennek azon a pályán is ahol volt F1 2x anyit. Ja és nem csak ezen a pályán mert van még egy az INFINEON. Ja és nem 20-indulnak hanem 43-an.
De mindegy gondolom igy se fogjátok azt mondani hogy jó mert amerikai meg stb.
Ugyhogy leszarom.