182279
  • gordon 24
    Kiru végre megint ferka az élen.

Mi vb jelenlegi állása? Hány pont kell még alfonsoig?
  • Punker
    ez kész:

"A kilencedik helyről kezdtük meg a futamot, és ugyanott fejeztük be. Ez szánalmas" - mondta felháborodva Coulthard. "Nagyon csalódott vagyok. Jelenleg mi vagyunk a mezőny keselyűi, akik csak akkor tudnak pontot szerezni, ha mások elbuknak. Mindezek ellenére élveztem a hétvégét, hiszen az ember mindig tanul valamit."
  • Gyocsika
    Megmondtam!
  • Gabor_(HSF)
    Nem egészen értem,mit is akartál ezzel mondani,de gyanitom te leragadtál a régi F1 nél,vagy csak azt szeretnéd visszahozni amit pl Senna-Prost müvelt azonos csapatban...
    Nos ez már elég régen csapatmunka,kimondva kimondatlanul,van akik felválalják van akik nem,de hát hogy is nyilatkozhatnának erről....
    Legjobb esetben is az képzelhető el,hogy az évad elején egyenlő esélyek,aztán pár futam és kialakul ki lesz 2-es számu..
    Ha csapaton belül veszik egymástól el a pontokat,arra rámehet az egyéni és a csapat wb is,tehát ezt a mi kedvünkért már nem fogják megtenni..
    Csupán annyi a külömbségmig az egyik titkolja,a másik felválalja....
  • Punker
    régen lehetett előzni, a mostani légterelők stb miatt ez már nem úgy megy mint akár 5-6 éve.
  • edeleny
    Kivételesen igaza volt.Ha jol láttam valamalyik Red Bull volt mögötte,es egy Honda elötte.A Honda Kb 1,5-2 mp-re volt a Bikák elött,vagy masfel kört mutattak,hogy Alonso közöttük ment,aztan mikor elengedte a Honda egy fél kör alatt mar latótávolságon kivülre is kerültek.
    Az más kérdes,hogy utólag ezen nem múlt semmi.
    Valahogy furcsak ezek a lekörözések is.Regebben még rendesen meg kellett elözni ezeket is,ha tudtad,most meg lassan az a divat,hogy egy körrel hamarabb mar a füre hajt a delikvens.
  • Punker
    ha ilyen szinten marad a mclaren akkor bárki megbánja ha oda megy.....
  • pauly
    hülye alonso már megint mit össze mutogatott hogy menjenek előle :)
  • edeleny
    Alonso megbánta a McLaren szerzödést.
    Nyár van,meleg van,egy két firkasz unatkozik,nem tudnak mit irni,kitalálnak hülyeseget.
  • edeleny
    De szerintem ráérünk meg a pilotákon rágodni.Nem volt egy hűdeizgalmas futam,igaz volt mar rosszabb is.Nem hiszem,hogy nagyon más lett volna,ha Alonso negelözi Massa-t az elsö körben.Vegig csak körözgetés folyt.Szamomra erdekes volt,a McLaren sebesseg valtozása,teli tankkal igen lassúak voltak,üresen,meg egesz türhetö volt a tempo.
    Egyértelmüen a gumik döntöttek.Ugy latszik a rövid szakaszokon jobb a Bridgestone,mig hosszútávon a MIchelin viszi a primet.Alonso gumijai lazan birtak 29 kört,es a befutónál sem tüntek leharcoltnak,mig Webber Bridgestone-ja nem birta a terhelést.(a Japánok partnerei közül ö futotta a leghosszabb tavot egyben)
    Erdekes lesz,hogy milyen erösorrend lesz egy hagyományos 2 kiállasos pályán.
  • edeleny
    Úgy látom megint nem értünk egyet,vagy csak igen megszoktad a Ferrari elmúlt 10 évét.Mert az Olasz csapaton kivül sehol sincs igazi elsöszamu versenyzö.Gondold meg mekkora verést kockazttnál,ha epp a tavozo Montoyanak azt mondtad volna,hogy masodikszamu pilota,de ezen Ralf,Nico,Mark,,Jarno,David,Scott,........., stb ugyan úgy megsertödne.Egy hasonlo kaliberü csapattars igen csak inspiralo tud lenni,persze vannak kivetelek nem mindenki ilyen bevállalós......
  • Gabor_(HSF)
    Na ez is egy nagy kamu cikk,vagy szemfényvesztés...
    Nincs az a marha aki az ilyen sportokban csapaton belül,riválist keresne egy segitő helyett
  • Punker
    Pedro de la Rosa elég jól kezdett, persze a csapatot nem menti meg.
  • Punker
    Toyota tényleg mindig elszúr valamit ami alap dolog lenne. :(
  • G_ArchAngel #38703

2006. július 16., vasárnap - [13:55]
    Alonso: Räikkönen jó csapattárs lenne

Fernando Alonso örülne, ha a McLarennek sikerülne megtartania Kimi Räikkönent, és a következő szezontól egy csapatban küzdhetne a finn pilótával a világbajnokságért. A jövőre a Renault-t a wokingiak kedvéért elhagyó címvédő az ITV-nek elmondta: "Nagyszerű lenne, szerintem Kimi fantasztikus pilóta. A sebessége kétségkívül megvan, de nem volt túl sok szerencséje az elmúlt néhány évben. Ennek ellenére ma ő az egyik legjobb versenyző a Forma-1-ben." Alonso elismerte: azért is szívesen fogadná, ha Räikkönen a McLarennél maradna, mert így első számú riválisa nem semmiképp sem kerülhetne az övénél erősebb autóba. "A jövőben - az előttünk álló öt-hat évben - Kimivel kell majd megküzdenem, ha világbajnokságot akarok nyerni, így ha egy csapatban vezetünk, talán könnyebb dolgom lesz, hiszen ugyanabban az autóban ülünk majd." A spanyol szerint ugyanakkor nemcsak Räikkönen, hanem az ifjú Lewis Hamilton személyében is erős csapaton belüli ellenfelet kapna. "Ha valaki úgy nyer a GP2-ben, ahogy ő teszi jelenleg, nem nehéz látni, hogy szuper pilóta. Amint Nico Rosberg és Heikki Kovalainen esetében is láttuk, a GP2-ben csodálatos versenyzők vannak, és mire megérkeznek az F-1-be, készen állnak a harcra. Egész biztos, hogy Hamilton a jövő egyik sztárja lesz" - fogalmazott.
  • Gabor_(HSF)
    Nálam meg nem...
    Sajnos most is megmutatkozott,hogy ő is csak egy pár körös versenyző,a 2. etapot nagyon elaludta és ez sajnos 2 pontba került....
    Toyota csalódás még,mert több volt bennük,dehát náluk még a boxkiállások is körülményesek..
    Ennek ellenére szép győzelem volt
  • gabor1968
    Szerencsére nem lett igazam! Massa megérdemelte volna a 2. helyet!
  • Punker
    1. Michael Schumacher GER Ferrari B 1ó32:07.803 70
    2. Fernando Alonso SPA Renault M + 10.131 70
    3. Felipe Massa BRA Ferrari B + 22.546 70
    4. Ralf Schumacher GER Toyota B + 27.212 70
    5. Kimi Räikkönen FIN McLaren-Mercedes M + 33.006 70
    6. Giancarlo Fisichella ITA Renault M + 45.265 70
    7. Pedro de la Rosa SPA McLaren-Mercedes M + 49.407 70
    8. Nick Heidfeld GER BMW-Sauber M + 1 kör 69
    9. David Coulthard GBR Red Bull-Ferrari M + 1 kör 69
    10. Scott Speed USA Toro Rosso-Cosw. M + 1 kör 69
    11. Jacques Villeneuve CAN BMW-Sauber M + 1 kör 69
    12. Christian Klien AUT Red Bull-Ferrari M + 1 kör 69
    13. Vitantonio Liuzzi ITA Toro Rosso-Cosw. M + 1 kör 69
    14. Nico Rosberg GER Williams-Cosworth B + 2 kör 68
    15. Christijan Albers NED MF1-Toyota B + 2 kör 68
    16. Franck Montagny FRA Super Aguri F1 B + 3 kör 67
  • G_ArchAngel #38699
    na, ezt is átaludtam...

mondjuk ma volt verseny is a TV-ben, délután meg jött az F1 altatónak...
    szerencsére az utolsó négy futamot már nem néztem végig, így nem is tudok hozzászólni:)

azért bannert készítek:)
  • jefferson83
    Nálam a meccs embere: Massa :) Grt
  • sumi
    Eeeeez igeeeen !!!!szép volt Sumi!!
  • Count Adyn
    sztem is jó ötlet:)
  • dav1d
    nah látom vannak vevők az 5letre , akkor holnap kitárgyaljuk ezt a témát :)
  • Punker
    bazzee hogy elszállt a bmw kereke
  • Count Adyn
    ehh
  • Count Adyn
    gogo kimi told le te is alonsót^^
  • Punker
    toyota box bazzeee :(
  • passatgt
    a ferrari a sikánban 5-10 centire dobja fel a kocsit,a rönó meg 10-15 centire:)
  • Punker
    ugratásért plusz pont? :)
  • Nyiri
    Hja.
  • Count Adyn
    Alonso elszokott tőle hogy vannak előtte ugy laccik^^
  • Nyiri
    Massa. Bazz. Van ver a breben.
  • Punker
    Toyota-nak fogok most szurkolni :)
  • Nyiri
    Jo futamnak igerkezik nekem meg pont el kell mennem :(
    A startot azert megnezem.
  • mflex #38683
    Én sztem meg rendesen elpics...k a Renaultokat vagyis Alonsot..
  • gabor1968
    Valami miatt úgy érzem hogy nem fog nyerni ezen a versenyen a Ferrari! Bár ne lenne igazam!
  • gabor1968
    Így volt!
  • PeeVee
    hát remélem behozza sumi alonsot és jo versengés lesz a világbajnoki cimérT!
  • Gyocsika
    HAJRÁ Schumacher ő fog nyerni!!!!!!!!!
  • jefferson83
    Támogatom az ötletet, én is elolvasgatnám az itteni emberek okfejtéseit egy külön honlapon is.