182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ha ilyen szinten marad a mclaren akkor bárki megbánja ha oda megy..... -
pauly #38710 hülye alonso már megint mit össze mutogatott hogy menjenek előle :) -
edeleny #38709 Alonso megbánta a McLaren szerzödést.
Nyár van,meleg van,egy két firkasz unatkozik,nem tudnak mit irni,kitalálnak hülyeseget. -
edeleny #38708 De szerintem ráérünk meg a pilotákon rágodni.Nem volt egy hűdeizgalmas futam,igaz volt mar rosszabb is.Nem hiszem,hogy nagyon más lett volna,ha Alonso negelözi Massa-t az elsö körben.Vegig csak körözgetés folyt.Szamomra erdekes volt,a McLaren sebesseg valtozása,teli tankkal igen lassúak voltak,üresen,meg egesz türhetö volt a tempo.
Egyértelmüen a gumik döntöttek.Ugy latszik a rövid szakaszokon jobb a Bridgestone,mig hosszútávon a MIchelin viszi a primet.Alonso gumijai lazan birtak 29 kört,es a befutónál sem tüntek leharcoltnak,mig Webber Bridgestone-ja nem birta a terhelést.(a Japánok partnerei közül ö futotta a leghosszabb tavot egyben)
Erdekes lesz,hogy milyen erösorrend lesz egy hagyományos 2 kiállasos pályán. -
edeleny #38707 Úgy látom megint nem értünk egyet,vagy csak igen megszoktad a Ferrari elmúlt 10 évét.Mert az Olasz csapaton kivül sehol sincs igazi elsöszamu versenyzö.Gondold meg mekkora verést kockazttnál,ha epp a tavozo Montoyanak azt mondtad volna,hogy masodikszamu pilota,de ezen Ralf,Nico,Mark,,Jarno,David,Scott,........., stb ugyan úgy megsertödne.Egy hasonlo kaliberü csapattars igen csak inspiralo tud lenni,persze vannak kivetelek nem mindenki ilyen bevállalós...... -
Gabor_(HSF) #38706 Na ez is egy nagy kamu cikk,vagy szemfényvesztés...
Nincs az a marha aki az ilyen sportokban csapaton belül,riválist keresne egy segitő helyett -
Pedro de la Rosa elég jól kezdett, persze a csapatot nem menti meg. -
Toyota tényleg mindig elszúr valamit ami alap dolog lenne. :( -
G_ArchAngel #38703
2006. július 16., vasárnap - [13:55]
Alonso: Räikkönen jó csapattárs lenne
Fernando Alonso örülne, ha a McLarennek sikerülne megtartania Kimi Räikkönent, és a következő szezontól egy csapatban küzdhetne a finn pilótával a világbajnokságért. A jövőre a Renault-t a wokingiak kedvéért elhagyó címvédő az ITV-nek elmondta: "Nagyszerű lenne, szerintem Kimi fantasztikus pilóta. A sebessége kétségkívül megvan, de nem volt túl sok szerencséje az elmúlt néhány évben. Ennek ellenére ma ő az egyik legjobb versenyző a Forma-1-ben." Alonso elismerte: azért is szívesen fogadná, ha Räikkönen a McLarennél maradna, mert így első számú riválisa nem semmiképp sem kerülhetne az övénél erősebb autóba. "A jövőben - az előttünk álló öt-hat évben - Kimivel kell majd megküzdenem, ha világbajnokságot akarok nyerni, így ha egy csapatban vezetünk, talán könnyebb dolgom lesz, hiszen ugyanabban az autóban ülünk majd." A spanyol szerint ugyanakkor nemcsak Räikkönen, hanem az ifjú Lewis Hamilton személyében is erős csapaton belüli ellenfelet kapna. "Ha valaki úgy nyer a GP2-ben, ahogy ő teszi jelenleg, nem nehéz látni, hogy szuper pilóta. Amint Nico Rosberg és Heikki Kovalainen esetében is láttuk, a GP2-ben csodálatos versenyzők vannak, és mire megérkeznek az F-1-be, készen állnak a harcra. Egész biztos, hogy Hamilton a jövő egyik sztárja lesz" - fogalmazott. -
Gabor_(HSF) #38702 Nálam meg nem...
Sajnos most is megmutatkozott,hogy ő is csak egy pár körös versenyző,a 2. etapot nagyon elaludta és ez sajnos 2 pontba került....
Toyota csalódás még,mert több volt bennük,dehát náluk még a boxkiállások is körülményesek..
Ennek ellenére szép győzelem volt
-
gabor1968 #38701 Szerencsére nem lett igazam! Massa megérdemelte volna a 2. helyet! -
1. Michael Schumacher GER Ferrari B 1ó32:07.803 70
2. Fernando Alonso SPA Renault M + 10.131 70
3. Felipe Massa BRA Ferrari B + 22.546 70
4. Ralf Schumacher GER Toyota B + 27.212 70
5. Kimi Räikkönen FIN McLaren-Mercedes M + 33.006 70
6. Giancarlo Fisichella ITA Renault M + 45.265 70
7. Pedro de la Rosa SPA McLaren-Mercedes M + 49.407 70
8. Nick Heidfeld GER BMW-Sauber M + 1 kör 69
9. David Coulthard GBR Red Bull-Ferrari M + 1 kör 69
10. Scott Speed USA Toro Rosso-Cosw. M + 1 kör 69
11. Jacques Villeneuve CAN BMW-Sauber M + 1 kör 69
12. Christian Klien AUT Red Bull-Ferrari M + 1 kör 69
13. Vitantonio Liuzzi ITA Toro Rosso-Cosw. M + 1 kör 69
14. Nico Rosberg GER Williams-Cosworth B + 2 kör 68
15. Christijan Albers NED MF1-Toyota B + 2 kör 68
16. Franck Montagny FRA Super Aguri F1 B + 3 kör 67
-
G_ArchAngel #38699 na, ezt is átaludtam...
mondjuk ma volt verseny is a TV-ben, délután meg jött az F1 altatónak...
szerencsére az utolsó négy futamot már nem néztem végig, így nem is tudok hozzászólni:)
azért bannert készítek:) -
jefferson83 #38698 Nálam a meccs embere: Massa :) Grt
-
Eeeeez igeeeen !!!!szép volt Sumi!! -
sztem is jó ötlet:) -
dav1d #38695 nah látom vannak vevők az 5letre , akkor holnap kitárgyaljuk ezt a témát :) -
bazzee hogy elszállt a bmw kereke
-
ehh -
gogo kimi told le te is alonsót^^ -
toyota box bazzeee :( -
a ferrari a sikánban 5-10 centire dobja fel a kocsit,a rönó meg 10-15 centire:) -
ugratásért plusz pont? :) -
Nyiri #38688 Hja. -
Alonso elszokott tőle hogy vannak előtte ugy laccik^^ -
Nyiri #38686 Massa. Bazz. Van ver a breben. -
Toyota-nak fogok most szurkolni :) -
Nyiri #38684 Jo futamnak igerkezik nekem meg pont el kell mennem :(
A startot azert megnezem. -
Én sztem meg rendesen elpics...k a Renaultokat vagyis Alonsot..
-
gabor1968 #38682 Valami miatt úgy érzem hogy nem fog nyerni ezen a versenyen a Ferrari! Bár ne lenne igazam!
-
gabor1968 #38681 Így volt! -
PeeVee #38680 hát remélem behozza sumi alonsot és jo versengés lesz a világbajnoki cimérT! -
HAJRÁ Schumacher ő fog nyerni!!!!!!!!! -
jefferson83 #38678 Támogatom az ötletet, én is elolvasgatnám az itteni emberek okfejtéseit egy külön honlapon is. -
edeleny #38677 Az edzések után úgy nézett ki,hogy a Mc. az első 10-be sem jut be,jo hogy ünnepeltek.Ettöl eltekintve,tenyleg jó a Bridgestone,ezt bizonyitja a Toyota,és a Williams teljesitménye.(na jó ez utobbi nem szignifikáns,de valamit elronthattak,mert Webber volt ettöl gyorsabb is.) -
edeleny #38676 Van ékezetes billentyüzet,csak nagyon sokáig Wap-oltam és megszoktam,hogy nem használom.
Úgy maradt szerintem 4 szett,hogy 1 elment pénteken(16 kör),szombat reggel 5 kört ment Sumi,az esetleg meg egy szett(úgy gondolom,az az öt kör a keményebb keverékből volt),es az idömerö eleje.Igaz ez utobbi gumit még fel lehet használni a futamon,mivel csak pár kört ment vele. -
PeeVee #38675 el...rontotta ;) Azt álmodtam eh..., hogy Alonso széttörte a kocsiját...
Na de mind1...
Szerintem is jó ötlet a weboldal! Lenne néhány író emberke, én meg olvasó!
-
G_ArchAngel #38674 szerintem szar a Michelin - a McLaren még a finn 6. helyét is ünnepelte... -
mondjk azt nem értettem, hogy Alonso miért volt lasabb utolsó gyors körén, mint az utolsó előttin? Mert mindig gyorsultak, elhibázta? -
De ha ennyire rövid a boxutca, sztem többen megpróbálják majd, lágyabb gumi+3 kiállás. Egyébként honnan tudod, hogy maradt 4 szett?