182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
És? elegendő előnyre tett szert, ha ez volt a takitka tökéletesen bejött nekik. -
Hát remélem nem lesz több eső:DDD -
a verseny egyik szakaszában volt csak gyorsabb -
Ms mákolt pontot :), de a rönó jobb pozícióban volt ( 1.) és gyorsabb volt mint a Ferrari. -
nem szoktam tippelni:)
persze, csak ez a nyilatkozat ugy tünik hogy "na megvertük a ferrarit".
pedig nem, mert mindentől eltekintve ms szerzett pontot ő meg nem szal fura:) -
Mi mást mondana? fejlesztenek ezerrel, és igen előreléptek, és természetesen a céljuk hogy a legjobb kocsit csinálják meg és nyerejenek... Más csapatoknál nem ez a cél és nem igy gondolkoznak?
Szerintem meg majd kiderül a következő futamon... Magyar Nagydíj végeremdényére is ilyen jól tippeltél? -
hmmmm
Ez az ember nagyon beteg:D
Ezzel magát akarja nyugtatni vagy mi? Szerintem száraz időben semmi változás nincs továbbra se, és nem igazán lehet nyugodt:DD -
ő sem mondta másként,...és spec. én sem, mindenki tudja hogy nem kellett volna elmennie piros alatt.
Csak a pit bejárat még jócskán odébb volt, semmiképpen csak azért lassított, meg nem is a piros miatt mivel minek? az azt jelzi hogy vége minden programnak a pályán.
A csávesz csak úgy nem lassít, annak célja volt.. és az nem Kubica DQ-ja volt.
Kubica azért lassított mert különben eltolta volna Alonso-t, és még így is kiszedte a kormányt nehogy véletlenül is nekimenjen.
Témának meg azért téma mert van mit róla írni és vitázni :))
-
Ráadásul ez az 1 pont rengeteget számit ha sumi 1 alonso 2-t nézzük a hátralévő versenyekre -
volt 30 uj hsz ránézésre ezment végig :DDDDD -
nem értitek? leírtam (#40252), Sumi hibázott, mint Monty a piros lámpánál. Csak Alonso ki is provokálta, g*ci módon trükközik a srác, ennyi. Nem mondtam, hogy nem kellett volna büntetni. Minek írom le, ha nem veszitek figyelembe? :) -
A téma még mindig ez? Ha a nagy Sumit beszopatták ilyen gyenge trükkel akkor megérdemelte, ha nem akkor is. Ha csak kimegy melléjük és nem előzi le őket akkor lehet nem kap büntit, de látható hogy gyorsan elment, szvsz hibázott, a bmwn meg jobban működik a fék mint a piros kocsiba. Amugymeg tök lényegtelen, hozott 1 pontot, mákja is volt, lehet örülni... -
edeleny #40261 Igen sok jo szakembert odavittek,és ugy néz ki,hogy Renaultra váltanak.(Newey-nek nem izlik a Ferrari koncepcio) -
edeleny #40260 Azt hiszem a verseny kimenetele szempontjábol elmondhatjuk,hogy semmi jelentosege nem volt az idömérön,és elötte történteknek.
Ha nem büntetik meg Sumit,ugyan ugy nem ment volna mint most,legfeljebb 5-el többen elözték volna meg verseny alatt,és 2 körrel késöbb érte volna utol Alonso,ugyan az történt volna vele mint Massával.
A végeredményre semmi hatással nem volt az idömérö.
A másik dolog,hogy ha Alonso ugy fékez,hogy Sumi van közvetlenül mögötte,akkor valszeg más elbirálás alá esik a dolog.Oké azért elözte meg Sumi a Spanyolt mert a Spanyol ki akart szúrni vele,és direkt lassitott,de akkor miért elözte meg Kubicát,vagy Kubica jobban tudta a szabályokat?Ö le tudott lassitani?
Szerintem tul kell ezen lépni,most ez rosszul esik a Sumi Fanoknak,de az ellentábornak meg mondjuk az emlékezetes visszatolás esett rosszul.
Sokadszor védem Alonsot,pedig se neki,se a Renaultnak nem szurkolok. -
nirdo #40259 Elég az hogy Red Bull&Newey. -
Hát sztem nem véletlenül ment oda, biztos többet tud a csapat jövőjéről mint amit mi sejtünk is.
(Igen Jaguar volt) -
nirdo #40257 Hihi'' Pont nekem is ez jutott az eszembe, amikor a cikket elolvastam:))) -
gergelyanevem #40256 amugy a Red Bull a volt Jaguár, nem?
nem lehetett nehéz megegyezni, hiszen ott már volt, bár gondolom sok változás történt azóta -
nirdo #40255 Nah, Webber csak kikötött a Red Bullnál:) -
csak Sumi tudhatta Monacoban...
miért lassított volna, már percek óta piros zászló volt, és előtte is alig ment, majd szinte megállt. Valóban, logikus lépés -
cask ő tudhatja, de szerintem a piros zászló miatt lassított, ennyi...
-
de a bizonyíték ennyi volt a szándékosságot illetően... Alonso meg ugyanott sárga zászló figyelmenkívül hagyása mellett száguldott el mellette, és az veszélyesebb manőver, mint egy lépésben haladót kikerülni... Sumi elnézte, úgy ahogy Monty a piros lámpát, de ne mondja senki, hogy Alonso nem ezt akarta -
latom jol elvagy magaddal...amugy kmeg azert buntettek meg mert keresztbe allt a kocsijaval, lefulladt es igy akadalyozta a tobbieket. jogos volt
-
miért is aktuális? hát téged tényleg nem értelek, Alonsora bármit mondunk kezded, hogy nem aktuális stb. Nehogymár homokba dugjuk a fejünket... De ha másról van szó, benne vagy a buliban -
azért idegesít, mert Sumit azért b*szták meg Monacoban, mert "indokolatlanul gyorsabban ment, és tett kománymozdulatokat". Akkor ez itt mi volt?? -
de miután Sumi elment Alonso hogyhogynem megnyúlt Kubica előtt, előtte fékez, aztán begyorsít a boxkiálláshoz? -
b+ most mondtad ki!
,,miért lassitott vele,"
mi a túrónak fékezett Alonso szted?? Hátha valaki túlszalad rajta, amúgy mi oka lenne rá? mert mint tudjuk F1-es autónak nem igen tesz jót lépésben haladni -
edeleny #40247 Igazábol az a külömbség,hogy az pont a boxutca bejárat volt,Alonso be ment a boxba,mig Sumi nem.Igy akár indokolt is lehetett az a lassitás. -
A szándékosság és a másikkal való kicseszés esélye miatt.
Ez az ami már kezd sok lenni (nekem).
Mert nem a saját versenyzésével foglalkozik, hanem azzal hogy a másikat hozza hátrányos helyzetbe. :(
...és nincs más ami indokolná, nincs hiba vagy ilyesmi, hanem ez volt a célja....hátha MS túlszalad rajta.
MS persze hunyó ettől még, ő is megmondta, de ha ezt a hozzáállást hagyják és átveszi még pár pilóta abból lehetnek még gubancok. -
edeleny #40245 Tényleg miért is aktuális ez?
Ha szándékosan tette,akkor a közvetlenül mögötte jövö,(szerintem Honda),miért lassitott vele,Csak Sumi elözött,mind kettöt. -
Aha, és ez most miért is aktuális? amugymeg, Kubica és Sumaher előtt... -
Alonso befékezett Schumacher előtt
http://www.a5.hu/cikkek/2/16793.shtml -
Gabakka #40242 Új vagyok itt, én úgy hallottam, hogy Ross Brawn helyét venné át jövőre. Szerintem idén befejezi a versenyzést, ezt abból gondolom, hogy Ross Brawn szeretne egy évet pihenni, és Schumi nélküle nemhiszem hogy versenyezne. -
edeleny #40241 Ha visszavonul mást nem is tudok elképzelni. -
Az igy mien mikor majd sumi dumál a fülesbe kiminek hogy toljad:DDD -
gabor1968 #40239 Szerintem az idén Sumi is befejezi a versenyzést! Álítólag ő lessz a csapatfőnök a Ferrarinál! -
Gabor_(HSF) #40238 Hát azé Sumi még ott van neked
-
Rosberg egyenlőre 0-a... amit futamok óta művel az nem ebbe a csapatba illő, tör zúz, hibázik kicsúszik, elszúr mindent, azt a végén mindig nyomja mer a gumi hideg volt balbla... nem tanul a hiáiból... szerintem túl hamar dobták a mélyvízbe, és 1 évre betenném tesztpilótának. -
edeleny #40236 Meg egy dolog,ha a Midlandtol küldenének el pilotákat ugyan az lenne az érzésem mint igy,ez olyan mint a magyarnbéegy,elég gátlástalan,és rossz szájizü.
nem kell nagy jóstehetség,jövöre már egy teljesen más F1-t láthatunk,és csak remélem,hogy jobb lesz mint ez. -
edeleny #40235 Az F1 leginkább a csúcs motorokrol szól,ez hülyeség
DE:
ha már befagyasztják,akkor tegyék az idén,2008-ban visszatérni a Silverstone.-i motorokhoz,ugy hogy jövöre adnak a semminek egy csomo lovét,pocséklás.
Ezzel érik a Red Bull-Renault.