182273
  • Istencsászár
    1-2-3 ponton egy vb is múlhat... ( 2003 )
  • Marki
    1 pont nem sok vizet zavar
  • passatgt
    de így legalább 10 pont lesz alonso és sumi között
  • Istencsászár
    6? te duplán nézted a futamot ?:D:D:D , ott szarrá koptak a gumik mer a kocsi nem jól használta őket, és féktávon hááát, nem volt valami stabil ezér kiment, ahogy sumi is kiment a kis tapadás miatt, de senki sem kapott büntit ezér most el lehet felejteni azt is hogy mer Alonzo monacóban levágta...
  • Marki
    Diszkvalifikálhatják a túl könnyű Kubicát

nemá..
  • allock #40108
    jók
  • Marki
    Ilyen izgalmas futam nem volt még idén. Remekül pótolta Spa-t, képletesen fogalmazva...

És szerintem Törökben is hasonló dolgok lesznek! ;)
  • pauly
    Szerintme meg ez megint azt mutatja hogy mázlista ALonso,mivel Schumi is pont most esett ki,amikor elég sokat tudott volna hozni...
    Szerintem megint rohadt nagy szerencséje volt...
  • gordon 24
    De lesznek ilyen hangok.. Alonso nem lenne soha bajnok ha tavaly jó lett volna a ferka. annál a srácnál legalább 4 jobb pilota van az f1-be most. (raikonnen Button,SCHUMACHER) az hogy sumi levágta a sikánt? igen levágta de miért? azért mert már irányithatatlan volta gép. Tavaly Monacoba a rönö nem volt irányithatatlan. Alonso 6x vágta le a sikánt Sumi 2x. szóval nincs igazad.
  • Mauro

Hungaroring 2006 fotók

http://kep.tar.hu/daninokia/
  • gabor1968
    Sumi az autó sérülése miatt ált ki, és nem a gumik miatt! De azt hiszem hogy nem is lett volna szabad ennyire lekoptatnia a gumikat! Vagy ez a szabály csak tavaly volt érvényben? De símán cserélhettek volna kereket, és bejöhetett volna a legroszabb esetben is az 5. helyen!
  • manettino
    bocs hogy kétszer küldtem el
  • manettino
    massa esö gumikkal ment a safety car után nem inerekkel szoval ezért volt lassu, ugyhogy felesleges a megbüntetésén gondolkodnod.
  • manettino
    massa esö gumikkal ment a safety car után nem inerekkel szoval ezért volt lassu, ugyhogy felesleges a megbüntetésén gondolkodnod.
  • edeleny
    Az esöben c. mondat azt jelenti,hogy esik az esö,nem azt hogy már elállt,de még meg nem süt a nap.
  • gergelyanevem
    vagyis megdőlt az az elmélet, hogy esőben jobb a bridge
  • gergelyanevem
    nem eldőlt, hanem megdőlt
  • Istencsászár
    Pedro meg próbálhatta volna megelőzni, de mivel a pálya külső részei vizesek, nedvesek voltak, inkább nem ment ki oda, mer kifékezésnél valszeg egyenes úton ment volna bukótérbe... Kigyorsításnál a célegyenesben rátapadt, ám ki kellett menni sumi mellé mivel nekiment volna, de egyenesbe a ferrari jobban volt beállítva és gyorsabban ment ezér ott csak mellé tudott menni, de el nem.
  • Istencsászár
    "Megdölt,hogy esöben jobb a Bridgestone." ezzel vitáznék, esőben ( amikor szakadt esett stb ) a Michlein másodpercekkel jobban ment mint a Bridge. Az már igaz hogy a száradó pályán vagyis a száraz pályán, jobban ment az inter mint a Michlené, de sokat nem értek vele, mer a többiek lecsereélték igy fordult a kocka és másodpercekkel lasabb lett.
  • edeleny
    Azt hiszem sokminden megdölt a mai futamon.
    Elöször is,hogy Alonso mázlista,(ha az lenne most 19-21 pontal vezetne),meg hogy fél,meg hogy nem tud vezetni.
    Remélem nem halljuk tovább azokat a hangokat sem,amik még mind azt követelik miért nem büntették meg tavaly Monacoban,mert 2X levágta a sikánt.
    Megdölt,hogy esöben jobb a Bridgestone.
    Szerintem Briatore azt keresi,hogy tudna kibujni Fisico szerzödéséböl(kölcsön adja a Red Bullnak).
    Massa sem nagy szám,jo autoval,jo gumival,jol megy,ha gáz van meg bénázik.Számomra ma ö volt a napnegativ höse,az SC után feltartott mindenkit,pedig le volt körözve,csodálkozom,hogy ezért nem kapott büntetést.
    Kimi peches,tudtuk,tudjuk,tudni fogjuk.Talan jövöre.......
    Viszont a 2. hely dacára De La Rosa leszerepelt nálam,igaz,hogy a verseny bizonyos szakaszában gyorsabb volt mint Kimi,de nem éreztem átütö eröt Sumi elözésénél.
    Lehet,hogy Sumi öregszik,de Ross papa gyorsabban veszti el zsenialitását,ebben az évben már nem ez volt az elsö dolog,amit félreszámolt az atomtudos.Igazábol nem tudom miért állt ki Sumi,az auton nem lehetett sérülést látni,a gumit meg le lehetett volna cserélni.Egyébként ha valaki szerencsés,akkor inkább Sumi az.Kanadában a Ferrari küszködött,normál esetben pontot sem kellett volna szerezni,erre a kiesések,és az SC jovoltábol be jött 2. helyre.Aztán mikor a renault küzködött,nem volt ilyen szerencséjük,maradtak 5.-ek.Aztán most is majdnem szerencséjük lett,csak Suminak jött jol az SC,ö felzárkozott az elejéhez,miközben az addig 7 mp-re mögötte lévö öccse egy körrhátrányba elé került.
    Mansell a 12. helyröl nyert,most egy másik angol a 14.-röl,csak dicsérni lehet.Ez a gyüzelem már kijárt neki.Kiváncsi leszek ezek után mennyire fogja feldobni,öt és a Hondát ez a gyözelem.
  • akyyy
    képet:D mire vársZ?
  • Cream78
  • mflex #40091
    A te hsz-ed mítől volt színvonalas attol , hogy megdícsérted a résztvevőket!
    Gratula ígényes erőteljes hozzá nem szólás volt...

az aláírásod tükrőzi , hogy ki vagy erre még nem gondoltál
  • gordon 24
    Jó verseny volt Grat Button..
    Sajnálom Sumit nagyon.. De még nincs veszve Alonso sem szerzett pontot igy mindig 11 p majd legközelebb. Meglesz a 8-dik....
  • Bandee1987
    A mai futamról: A Schumi incidensen kívül sztem egy rohadt jó futam volt, izgalmas, tele eseménnyel.
  • MrSpock
    Gratula Buttonnak!
    Alonso peches volt..a nagy agytrösztök meg eltaktikázták!
    Persze lehet úgy is nézni,hogy milyen bevállalósak,meg úgy is,hogy elb.....k!
  • b-type
    bocsesz, nem Alonso pfff, hanem a Renault pfff,...Alonso mai teljesítménye:
  • b-type
    Hát bzz meglepett ez a futam :D
    GRatta Button-nak és a Honda-nak.
    Alonso pfff
    MS pfff+pfff....duplán elrontották a futamot, egyszer hogy nem hívták ki szárazra, de ha már meg nem ment ki akkor nem kellett volna leállni vívni MS-nek.
    persze ez csak okoskodás, nekem valójában tetszett hogy nem sajnálta magát és nem biztonságizott MS hanem versenyzett.
    Viszont mivel én a minnél szorosabb idényzárásért drukkolok így kár hogy hagyták elbukni a 7-6-5pontot amit hozhattak volna Alonso-n.
    ...van önbizalom a Ferrari-nál.
    Egyébként jó futam volt, de szvsz az összes esővel-kavarással együtt is jobb volt a tegnapi GP2-es futás szárazon.
  • nearo
    Denagyon lecsökkent itt a színvonal... az utóbbi 300 hsz.-ben egy értelmes véleményt nem olvastam... de lehet, hogy csak én vagyok ilyen... na mindegy, szép futam volt, szép volt Renault, szép volt Ferrari, szép volt Liuzzi, szép volt első három helyezett!
    Tudom, ez sem volt egy túl értelmes hsz....
  • DJ Bee18
    mmeg a Bridge hihetetlen szar volt, az optimális hőfokot nagyon elmérték. Nedves guminál mit vártak? Hogy jobban fog melegedni???
  • DJ Bee18
    a Ferrari taktikája nem VB-hez méltó. Minek akarnak 8 pontot, amikor 5-6 biztos lett volna...
  • DjDano
    egy olasztól mit vársz?
  • Swy
    nem tudom...
    Talán jó így!!!

Ha schumi kiesett akkor alonso is.... fordítva!!! schumi ne nyerjen, ha alonso, se teheti!
    Räikönenért kár de ez van!!! Liuzzival kéne v.mit csinálni mert nagyon felbaszta az agyam!
  • MrTressy
    Most mutatták a német rtlen hogy Heifeld nem ért hozzá Sumihoz, még 1 kanyarig elötte volt aztán egyszerüen félreállt amit már mi is láttunk
  • Istencsászár
    Igen, sejtettem, de mindeki egyből rávágta hogy kilökte, látszott hogy nem törött le durván, csak elengedte magát... ne ítélkezz , amig nem láttad...
  • mflex #40078
    Sumi azt a nyilatkozatot adta ,hogy a sok kicsuszástól és határon való "száguldozástól" elszállt a felfüggesztés meg valami el is tört...
  • MrTressy
    hid utáni kanyart el lehetne nevezni alonso kanyarnak
  • Istencsászár
    A vége ugyan az egál.
  • DjDano
    szerintem jobb így hogy Schumi sem szerzett pontot, jobb ha versenyben győzik le egymást :))
  • Istencsászár
    Olvasd :D