182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azért irtam hogy hülyeség.. De mind1. Én leállok szerintem nem hibás ebbe a szituba. De ahogy gondolod. De ez nem tesz jöt ennek asportnak hogy mindent egy asztal mellől döntenek el. Szar hogy igy van. -
gergelyanevem #40153 pedig sok igazság van benne, dehát felőlem feküdhetsz... -
#De ez hülye példa: Menj pár kört Monacoba egy F1-es játékkal és vedd be azt a kanyart és nézd meg mennyi hely van ott. Ha Sumi ott rákormányzott volna akkor ahátsó kereke törik ki ,Én már egyszer pont igy jártam a játékba. Prőbáld ki.#
ezen feküdtem egy jót -
Arra akaor célozni, hogy nem a Ferrari volt a topkocsi(ahogy a Benetton se amikor Schumacher 2 VB nyert velük)amikor Schumacher tarolt velük 5 évig(a Ferrari csak egy volt az élcsapatok közül, de korántse a legjobb).
Mit gondolsz miért volt az, hogy a Toyota és a BMW is(ez a2 amiröl szól a fáma, de ahogy a kommentátorok is mondták a BMW-s esetnél biztos volt sokkal több csak enyi szivárgott ki)üres papírt rakott Shumacher elé mondván, hogy azt ír rá(pénz, személyzet, stb..)amit csak akar csak írjon álá hozzájuk.
Shumacher kiemelkedik a mostani mezőnyből a tudásával és ezért tart a 8. VB címe felé, de nem azért, mert a Ferrari jobb, mint a többi.
Tudod azt se véletlenül mondták régen(és mondják néha még ma is), hogy Schumacher ugyanazzal a kocsival körönként minimum fél másodpercer ver bárkit.
Nemhiszem, hogy tel láttad versenyezni szenáék ellen Schumachert, de náluk is jobb volt pedig a régi öregek(Szena, Prost, stb..)símán vernék a mai mezőnyt.
Ha van ellenfele nemvalószínü nemnyer 7 VB-t(szerintem meglessz a 8.), de akkor is úgy beszélne róla mindenki, hogy ő a legjobb!
Ismétlem nemvagyok se Schumacher se Ferrari fan(Piquet viszavonulása óta nincs igazi kedvencem)csak elismerem Schumacher tudását
ITT nézz körül és akkor te is nekem adsz igazat!
Ha akarod holnap folytatjuk, de mostmár tényleg lépek aludni! -
Úgy látom abszolult nem vágod, hogy miről beszélek. Azt, hogy a Rönó gyors nem arra írtam, hogy a Ferrari nem az. Hanem arra, hogy Alonso így lett világbajnok, míg Schumi nem...
Egyébként inkább anti drukkernek tűnsz aki azt várja, hogy valami ne úgy működjön a Ferrari körül ahogy kell. (a gumis mondatodra célozva) Egyébként az elmúlt 3 versenyen nem lehet semmit a gumikra kenni. Sem a Bridgestonra sem a Michelinre. Kb. egálba vannak. Hogy a rönó rósszúl választott gumi szettet (állítólag!! Briós szerint) azt nehogy már a Bidgestonnak, vagy a Ferrarinak ródd fel.
Egyébként lásd, hogy próálok korrekt lenne, és nem elvakult:
Eddig (1-2 hónapra visszamenőig) úgy voltam vele, hogy ha Schumi majd valamikor vissza fog vonulni akkor Alonsonak fogok drukkolni mert azért azt el kell ismerni, hogy van benne potenciál. De az utóbbi időkben tett inkolatlan kirohanásai, megnyílvánulásai és néhol arrogáns nyilatkozatai egy kicsit unszimpatikussá tették számomra. -
Schumacher öregszik, 8 körbe tellett neki hogy megtalálja a helyes pályaívet :DD Híába na szögre kéne már akasztani a sisakot ;) Ross Brown ámokfutásáról meg ne is beszéljünk. -
Persze mert az FIA-ba is tele van az egész versenyzőkkel. Azokis inkább azzal foglalkozzanak amihez értenek.
Nem sajnos én sem vezettem még ilyen autót.
De ez hülye példa: Menj pár kört Monacoba egy F1-es játékkal és vedd be azt a kanyart és nézd meg mennyi hely van ott. Ha Sumi ott rákormányzott volna akkor ahátsó kereke törik ki ,Én már egyszer pont igy jártam a játékba. Prőbáld ki.
Mondjuk ez tényleg csak találgatás. -
igen ezt mondja sumi
te már vezettél ilyen autót? :o
mellesleg az én és a sok okosba beletartzik a FIA,innetől kezdve sztem nincs miről bezsélni mert ők jobban értenek a dologhoz mint mi ketten vagy akár az egezs fórum egybevéve -
Ezt a vitát már befejeztük.. Sumi nem direkt állt keresztbe az időmérőn ez szinte biztos.. Egyszreűen megmentette a ferrarit. Mert ha összetörik akkor jön a 10 helyes rajt böntetés. Bevállalta a megállást hátha igy nem törik a gép és elkerüli abüntit nem jött össze ez van és megbüntették. De te és az a sok okos aki életébe nem vezetett még ilyen autót és mo.ról többezer km ről megmondja hogy sumi direkt csinált és nem védekezett akkor rendben. Biztos jobben tudjátok mint egy 7x vb bajnok. -
most nem értem ezzel mire akarsz célozni o,O -
holnap folytassuk :)
igen mki latta h szarok voltak a ferrari gumijai de az előző versenyeken a bridge annyival jobb volt h a michelin mondhatni szar volt mellette -
jo hat sumi előző ~3 versenyét nem tom h tehtségének köszönheti vagy annk h jók a bridgestone gumik? ugy gondolom h a ferrari is kibaszott gyors(ahogy ma is látható volt,de la rosa csak nyöge-nyelve tutda megelőzni)és emelett megbizhato...
#Nekem az sent amit Sumi csinál#
ez akkoris is igy volt amikor keresztbe állt az időmérőn?
mer ha alonso tette volna akkor nekem egyáltalán nem lenne sent,elítélném mert nem tisztességes de emelett ugyanugy szurkolnék neki tovabb
remélem nem elsz meg neki a 8.
amugy nem tudom lattad e a foci gálát,de nem csak aktív f1es versenyzők jáccottak hanem sokan masok és mivel sumi szeret jótékonykodni/focizni ezert sztem az állításodtól teljesen függetlenül megjelenhet a pályán jövő iylenkor ;> -
jefferson83 #40142 Hányszor lett VB 2. a 2-es számú ferrari pilóta Schumi mögött? Köszönöm... -
Alonsó jó pilóta, de hiányzik belölle pár dolog, hogy Shumi nyomdokaiba lépjen.
Engedelmeddel válaszolnék a feltevéseidre, de leszögezem, hogy nemvagyok Schumacher drukker.
Volt, hogy Alonso verte Schumachert, se akkor gyengélkedett a Ferrari. Amikor meg Schumacher verte Alonsot akkor a Röno ereje teljében volt.
Azért volt Ferrari uralom cirka 5 évig, mert Schumacher volt anyira jó pilóta(Alonso nincs ezen a szinten és mivel még nincs így nem is lessz soha), hogy az ő segítségével a ferrari újra nagycsapattá tudott válni.
Bár fiatal vagy hozzá, hogs emlékezz de kérdezz meg bárkit, hogy hol volt a ferrari schumacher odakerülésekor.
A mai versenyel ne példálózz, mert azt a vak is látta , hogy a ferrarinak szarok voltak a gumijai.
Ha nem vagy elvakkult Alonso drukker akkor holnap sívesen folytatom a vitát, de most megyek aludni! -
Az lehet.. Nem is akarok vitázni veled. Megs enkivel sem..
Én Sumi Drukker vagyok te Alonso. Nekem az sent amit Sumi csinál neked az ami Alonso. Ez van..
De idén meglesz a 8-dik az biztos. És ha igy lesz akkor többet nem lesz ilyen vita mert sumi szépen hazamegy és nézi tv-n az f1-et
Egyébként szerintem elszólta magét a Foci gálán.
Azt kérdezték tőle hogy jövöre ha lesz ilyen részt vesz rajta?
Erre a válasz: természetesen mindig örömmel jövök ilyen eseményekre. Tehát ez azt is jelentheti hogy jövöre itt lesz a Hungaroringen.. -
ilyen alonsoval is megesett mar nem egyszer,mellesleg ha ma nem jön be a safety car akkor alonzo percekkel oda veri a mezőnyt(akkor volt 50mps előnye)
Azért azon godolkozz el, hogy ezt a saját tehetségének köszönheti vagy annak, hogy a Bridgstone gumik cirka 3 mp-el voltak lasabbak. Egyébként erőssen kétlem, hogy Alonso valaha is lesz 7 vagy 8x-os világbajnok. Emlékeztetnélek arra, hogy Schumi az első két VB címét a Benettonba szerezte ami akkor nem volt egy top autó. Alonso úgy tudot múlt évben, meg idén is parádézni, hogy egy kb@szott gyors és megbízható kocsi van alatta. -
Miért jó gyűlölni ennyire? titkon szereted vagy mi? -
'ferrari uralom volt cirka ~5 éven át ehhez nem tok mit hozzá fűzni enyivel jobb volt az auto'
itt kiemelmén h az auto,nem sumi ;> -
sztem sumira is ezt mondtak -
Soha nem lesz neki 7-vb cime sajnos.....hehe
+x kéne ujjá születnie hogy ez összejöjjönn. -
remélem nem vagyok egyedüli alonso szurker ezen a fórumon :) -
alonsonak is lesz annyi neféjj
#Alonso kocsija jó volt és a gumi is. Most viszont sumi autóján nem volt minta.#
a gumijan ugyanugy nem volt minta mint ma schuminak es ne akarj meg etetni azzal h nem így volt,kösz
#De hányszor legyőzte már Alonsot küzdelembe#
azert volt h alonso is elkalapálta
#Hányszor lett vb bajnok a ferka és sumi?#
ferrari uralom volt cirka ~5 éven át ehhez nem tok mit hozzá fűzni enyivel jobb volt az auto
#20-30 sec ért be elübb?#
ilyen alonsoval is megesett mar nem egyszer,mellesleg ha ma nem jön be a safety car akkor alonzo percekkel oda veri a mezőnyt(akkor volt 50mps előnye) -
Ennyi erővel Sumié is az... -
Hát én nem ugy emlékszem de legyen igazad. Attól függetlenül arcátlan és gusztustalan megoldás volt tőle.. -
dav1d #40130 Alonsos kocsiján szvsz elfogytak a gumik csak h emlékezteselek
-
jól beszélsz
-
Győztünk!!!!!!!!!!!!!
-
hallod szvsz sumáknak nem véletlen van a 7 világbajnoki cime
-
Én láttam azt a versenyt.. Alonso azon a futamon lehet nem 6x-vágta le hanem kevessebszer van benne egy kis tólzás az igaz.
De akkor Alonso pozicióért mennő csatában vert hejzetből egyszerüen keresztül ment a sikánon az alagut után kb 3-4 körön keresztól. Sumi most De la Rosaal megcsinálta egyszer ez igaz de akkor Alonso kocsija jó volt és a gumi is. Most viszont sumi autóján nem volt minta.
Alonso egy szerenvsés kis hule.-. Hiába irtok akármit nem fog megváltozni a véleményem..
"hát igen se sumi se a ferrari nem képes mashogy pontot szerezni ha igazi küzdelem van...."
Te irsz nem kicsi hülyeséget.. Ez most egy szerencsés szitu ez igaz. De hányszor legyőzte már Alonsot küzdelembe? Hányszor verte el ugy a mezőny hogy 20-30 sec ért be elübb? Hányszor lett vb bajnok a ferka és sumi? Miről beszél? milyen versenysorozatot nézel mert ilyen hule irások után szerintem biztos nem az f1-et.. -
hát igen se sumi se a ferrari nem képes mashogy pontot szerezni ha igazi küzdelem van....
#Tavaly Monacoba a rönö nem volt irányithatatlan. Alonso 6x vágta le a sikánt Sumi 2x. szóval nincs igazad.#
OMG szerintem te a tavalyi monacoi versenyt csak hírből hallottad és valszeg nem egy alonso szimpatizánstol,mivel h alonso kurvara nem 6szor vagta le a sikant és valoban nem volt iranyithatatlan,de a ferrari sem volt az,való igaz egyikőjük kereken se volt tul sok anyag,de azert mielőtt iylenekt irnek keccer atgondolnam -
Bizony már csak 10 hihihihihihi........... -
Nah, örülök ennek az 1 pontnak, sokat jelent :) -
tudni kéne olvasni, és szöveget értemezni, kurvára nem ugyan azt linkeltem be, köszi hogy törölted
Kizárták Kubicát, Schumacher pontszerző -
jaja, semmi cikk az élcsapatoktól az érintettektől... -
edeleny #40120 És szegény Spnyolt tartják a szerencse gyermekének,akkor a Német mi,ha ezzel az 1 pontal lesz bajnok?
Ahoz képest,hogy itt volt a futam meglepöen kevés a hir a portálokon. -
edeleny #40119 Döl az elfogultság,Alonso,2x,Sumi 3X(2x Rosa,1X Heidfeild)
Nem is arrol van szo,hogy ki hányszor vágta le,lényegében érdektelen,de minden második héten beirja valaki,hogy Alonsot tavaly miért nem büntették meg,most már csendbe lehet lenni a Piros táborban.
(Ki kit milyen pilotanak tart szubjektiv,egyéntöl függö.Nalad az a sorrend,nálam teljesen más,de ez full természetes.) -

nah hozott sumi 1 pontot:))
-
#40109 -
pontosan -
Tudom.