182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
pauly #40194 Na ja,én inkább mostmár nem is szólok egy rossz szót se alonsora,mert akkor itt mindig csak a vita megy ha alonsorol van szó :) -
:))
jaja, átpörgetős lett a topik kicsit. -
Gabor_(HSF) #40192 Hogy mi megy itt az elképesztő!!! -
Gabor_(HSF) #40191 Jésszussz!! Te is beülhetsz Gyula mellé a homokozóba
"Schumacher öregszik, 8 körbe tellett neki hogy megtalálja a helyes pályaívet :DD Híába na szögre kéne már akasztani a sisakot ;)"
Mert a 2 okostojás az RTL en eldöntötte,hogy Sumi gumijai a külső iven jobban tapad,vagy gyorsabban melegszik.....LOÁL kár,hogy nem közölték a Ferrarival,pedig csak pár méterre voltak a boxtól...
Nem kommentálom tovább,mert azt hinnéd megbántalak.....................
-
mert a másik oldal termelné a pénzt hirtelen, mi? :) Politikát hagyjuk, ott még annyira sincs ha -
meg ez a mániád, hogy azért utáljuk, mert győz. Ezzel a hülyeséggel leállhatnál, a szezon első felében Sumi bukdácsolt, Alonso meg nyert. Mégse szóltam, meg még jópáran se (elvakultak vannak, de a másik oldalt is), nem volt vele semmi bajom, tette a dolgát, versenyzett, nem dumált. Amint rosszukl áll a szénája, mutogat, idegbeteg, másokat veszélyeztet is lassan. Szted jó ez így? Miért csodálkozol, hogy egyeseknek nem tetszik ez? Elkezd veszíteni, erre ideges? Ez nem szimpatikus, és nem sportszerű -
PeeVee #40188 gyurcsók 

-
PeeVee #40187 Én se vagyok feltétlen Ferrari szurkoló... sőőt.. Merciket szeretem! Csak sajnos nem nagyon mentek az év első felében, és Kimi is peches stb... Nagyon örültem Buttonnak, hogy végre nyert és a Hondák jók voltak! Régóta várom, hogy öszejöjjön nekik! Jövőre nagyon tetszene, ha Toyota is feljönne és akkor igazi verseny lenne! És nem lennék elkeseredve se, ha Sumi visszavonulna, mert érthető... Na mind1, Alonso nem szimpatikus a viselkedése miatt és kész! -
Ha, ha, ha, ha, ha, nincs ha... Ami megtörént megtörtént, ha nem gyurcsók lenne most, akkor nem kéne szívnunk, de nincs ha mer ezvan. -
de amikor Monacoban büntették Sumit, róla beszélt mindenki... Egyértelmű, aki mutogatgat, megbüntetik, kiről lenne szó, ha nem róla? -
pauly #40184 Szerintem kár megint felsorolni hogy miért nem való,már sokan elmondták hogy mi a bajom nekem is vele.
Tudtam hogy most megint azzal fogsz jönni hogy megverte Sumit,meg a ferrarit,és ezért utálom,de hidd el nem.Én is azt mondom hogy ha pl raikonnen nyerte volna a vb-t,akkor annak is örültem volna,mondjuk suminak jobban.Mert raikonnen normalis,nem mutogat,nem veszélyeztet másokat a hülye idegeskedéseivel,nem csal stb.
Azt meg nem vitatom hogy jól tud vezetni,már mondtam.De szerintem nem elég jól vezeti,sportszerűnek is kell lenni,nem nyavajogni,idegeskedni stb...
Látszik hogy mikor ideges,már nem tud koncentrálni,majd egyszer jól megjárja(vagy más járja meg jól miatta)...
A másik,lehet hogy vb lett,de naaagyon nagy szerencséje volt.
És nemcsak én látom így Alonsót.
Mindegy,ezen kár vitatkozni,én így látom,te meg úgy.Én nem szeretem.Bárkit szívesebben láttam volna vb-ként,még Montoya-t is :)
Na igen,te meg a ferrarit nem szereted...erről ennyit..
-
Nono, de mivel ahogy látom főként a ferrari szurkólók mondják ezt rá, ezér engedd meg már hogy azt irjam...
Ja UTÁLOM a Ferrarit, de nem azon lovaglok a nap 24 órájában, mer szarom le. -
em F1be való egy Világbajnok akkor ott elvakult fanatizmus lehet leginkább a Ferrari iránt mer azoknak szurja a szemét a spanyol.
Te általánosítókirály, neked meg a Ferrari van bögyödbe, ebből is látszott, úgyghogy te ne tarts hegyibeszédet arról, miért nem "szabad" nem szeretni Alonsot :DDDDD -
én is emléxek 
-
PeeVee #40180 Pontosan! :D Idegbeteg, baromi türelmetlen és nagy a pofája mint az állat! Emlékszem amikor megnyerte a VB-t egyik Renault-os szerelő hátán volt egy felirat... asszem "Who is Schumacher?" vagy valami ilyesmi volt pff.. szánalmas :D -
Na álljon meg a menet...
Ha olyat csinál mint amit Coulthardal tett ( előtte befékezett hogy a pozíciót tartsa ) akkor az elitélendő, persze akkor még fiatal volt, DC is megmondta neki hogy még nincs tapasztalata, szvsz kis hülyegyerek aki meg merte tenni.
Ha te azt mondod hogy nem F1be való egy Világbajnok akkor ott elvakult fanatizmus lehet leginkább a Ferrari iránt mer azoknak szurja a szemét a spanyol. Nemtudom miért amikor ez verseny és nem a ferrariról szól, ha őket megveri valaki az már minden rossznak a kiindulója. Te irtad hogy nem F1be való, kérdem én miért? sorold fel... Azt nézzünk még 1 pilótát, hogy ne mennyünk messzire a másik Világbajnokot Sumit és neki is sorold fel a tettei majd utánna döntsd el hogy ide valók vagy nem... ez tőled egy totális hülyeség volt, hogy a mai F1 egyik legjobb versenyzője ( Kimi, Sumi, Alonso számomra a legjobb ) nem oda való...
Hogy miért kevertem be a hszbe? hát olvass már, te kérdezted #40172os hszbe, és nem akartam külön irni mer minek, csak ennyi volt se több se kevesebb.
Mi értelme van annak ha gyűlölöd? neked attól jobb? nekem nem... jó versenyt akarok látni, és persze azt hogy Kimi nyer vagy más, és nem Sumi, Alonso... Örültem hogy kiestek, de annak nem hogy Kimi is... És most mivan? összedől a világ? nem, egy jó versenyt láttam és jót szórakoztam. -
csalonzósok levehetnék már a szemellenzőt...
-
pauly #40177 Amúgy meg azt figyeltem meg hogy sokszor direkt belekötsz abba aki mondjuk szidja alonsot,vagy csúnyát mond rá,és egyből veszed elő Sumit hogy hát igen akkor ő is így meg úgy...Ahhoz képest eléggé véded hogy nem Alonso-nak szurkolsz :) -
pauly #40176 na te szoktál csak hülyeségeket írni...
-
(sry ilyenko reggel meg nem tok gépelni remélem azert érthető) -
ez fassag oylan nincs h kiprovokoálja h megelőzze őt,asszem kubiva volt alonos mögött,ő is el tudott lassitani...
#Persze ezt már megszokhattuk tőle :)# emmegmi? :||||ww -
Miért ki való az F1be? lol, ilyen hülyeséget írni...
"Sumi belsőkamerás felvételét nem lehet amúgy megnézni valahol?" hirtelen elromlott a feldézeti kamera és nincs róla publikus felvétel!... -
pauly #40172 Sumi belsőkamerás felvételét nem lehet amúgy megnézni valahol? -
pauly #40171 Háát Alonso tényleg nagyon lelassított,lehet hogy tényleg kiprovokálta hogy majd megelőzi őt így.Persze attól még hibázott Sumi.De ha így volt,akkor ez nagy szemétség Alonsótól.Persze ezt már megszokhattuk tőle :)
Én még mindig azon a véleményen vagyok hogy Alonso nem való az F1-be.
A FIA-t meg szvsz nem is érdekelte kinek van igaza,jó alkalom volt így Sumit is megbüntetni,és kiegyelíteni az esélyeket...
-
az utolsó bekezdésben is van igazság rendesen. -
pauly #40169 és a Konstruktőri versenyen is hoztak 3 pontot így :P -
Mondom +3LAP
(NumLock off rulz) -
Reggel felkel az ember és ilyen jó hirt kap :) persze nem az hogy kubicát kizárták őszintén szólva hidegen hagy :D ! De Schumi kapott egy nagyon fontos pontot :D elég jó teljesítmény úgy hogy kiesett :D ! -
Na pont erről beszéltem ez Alonso -
Oszt közbe tényleg XD Monteiro: +LAP XD -
Igen, de valszeg a mögötte lévők pont annyi kör hátrányba voltak, hogy Schumi 3 körrel a vége előtt kiálva is a 8. helyen fejezte be. Azért ez se semmi.
-
Pedig Schumaher kiállt a verseny vége előtt, nem? Legalábbis én úgy emléxem. Ez alapján viszont a pont Monteiro-nak járna... -
gabor1968 #40162 Sumi mégis kapott egy pontot, mert Kubica-t kizárták utólag!1 pont Suminak -
én benn 
-
kint voltam
-
jefferson83 #40159 Jaja valami ilyesmit akartam volna kihozni belőle :) -
ha nem is ért hozzá,ez van ők döntenek... -
jefferson83 #40157 Elmagyarázom. Azt mondtad, hogy a Ferrari egyeduralkodó időszakában csakis a kocsinak köszönhető, hogy Schumi VB-ket nyert. Kisarkítva: a pályán 2 ferrari száguldozott a többi "trabant" ellenében. Ebből arra következtetnénk, hogy ebben az időszakban a világbajnoki pontverseny első két helyezettje a ferrari első és másodikszámú pilótája volt. És így a kérdés:
"Hányszor lett VB 2. a 2-es számú ferrari pilóta Schumi mögött? Köszönöm... "
-

-
Az FIA ért hozzá.