182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Minek az ? :P Punker eleget jar ide, hogy ne kelljen HG. -
Ki itt a házigazda, srácok? -
A mozgatorugo az, hogy nem tud sportemberkent viselkedni. Vesziteni meg plane.
Ha megbuntetik egybol csalozik es ilyen undorito nyilatkozatokat ad.
Raadasul meg buta is, mert ezt lehet sokkal burkoltabban is eloadni es mindenki megfogja erteni a celzast.
Tudod ha a FIA megbunteti, amugy is a FIA-val kellene foglalkoznia, nem azzal, hogy MS csal.
De lehet nala maskepp mukodik, lehet ha megbuntetik gyorshajtasert, akkor ugye nem o a gyorshajto a hibas, hanem az utca, mert kihalt volt es lehetett szaguldozni ?
Szapulja magat ha ugyerzi, de jellemtelen es gerinctelen dolog mast hibaztatni azert, ha meg csak nem is erintett meg kozvetve sem az ugyben.
Attol hogy most MSnek kedvezett ez a dontes, attol meg nem o a sportszerulten pilota.
Sot tovabbmegyek az a sportszerutlen pilota, aki ilyet nyilatkozik.
-
sztem teljesen másképpen nézzük.
Nekem nem kell egyetértenem egy dologgal ahoz hogy ne találjak benne kivetnivalót ha egy másik ember cselekszi vagy mondja,...csak meg kell értenem a mozgatórugóit.
Onnantól kezdve értem hogy miért mondja és nyitott is tudok rá maradni...el tudom fogadni, bár nem értek vele egyet.
egy sporthoz közeli példa, Max Biaggi egy Donnington-i futáson stop&go-t kapott korai rajt miatt, jó volt a gépe be is volt rágva mert tudta hogy nem ugrott ki, ezért nem jött ki, kapott egy fekete zászlót..ennek ellenére megnyerte a futamot.
majdnem eltíltották még egy versenyről..amikor újra nézve a felvételt kiderült hogy nem volt korai az elrajtolása.
Erre nyilatkozta a csapatvezetője azt..illetve hasonlót, miszerint nem ért egyet Max döntésével, de el tudja fogadni.
-
"én nem látok semmi kivetnivalót ebben a megjegyzésben"
Hat akkor mit jelent szerinted?
Mintha ezt mondta volna:
"En nem latok semmi kivetni valot a hazugsagban, csalasban, az alattomos megnyilvanulasokban stb"
Persze majd jossz azzal, hogy ezek azert mas dolgok.
Igen mas dolgok, viszont ha nem latok valami kivetnivalot valamilyen ilyesfajta cselekedetben, akkor az azt jelenti, hogy szamara nem elitelendo a cselekedet, tehat valamelyest egyetert vele.
Tehat szamara nem elitelendo, ha egy versenyzo nem tud a hamis igazsagerzeten uralkodni.De hogy egyszeruen megfogalmazzam, nem tud sportemberhez meltoan vesziteni.Ezzel ert egyet a cikkiro, ami egyszeruen nonszensz.
Ja es megvalami a hasonlatod igencsak santit, mert ha egy muugro egy indaval a laban ugrik le (ez a sajat dolga es nem mas lejaratasa) az kozel sem egyenlo azzal a cselekedettel, mintha odamenne az ellenfelehez es szajonvagna, mert o jobb pontot kapott a pontozobiraktol. -
még egy OFF (bocsesz, több nincs)
youtobe video hogy hogyan is néz ki mozgásban a dolog..:)))
ON: -
off:
Mármint a Vanuatu csávók? :D
hát egy 4emeletes ház az 16méter, ezek a figurák meg 20métert ugranak, és két indával vannak megkötve a bokáiknál...a csavar az egészben hogy akkor sikeres az ugrás ha a fejük érinti a talajt.
...hát nem gyenge, de ez náluk elég régi hagyomány.
on: -
G_ArchAngel #41871 (volt szerencsém látni ezt a dokumentumfilmet, ritka nagy barmok, a hangyás haverjaikkal együtt...) -
Ez kábé olyan hogy én nem találok semmi kivetnivalót abban hogy egy törzsnek az a szokása hogy tornyot ugrik indával a lábukon (önként), mindazonáltal én nem tenném és nem is igazán értek egyet vele, de az ő élete, és az ő szokásaik. :)
Ha ez a jó neki hát ugorjon. -
"Éppen ezért találtam tragikomikusnak Alonso nyilatkozatát arról, hogy Schumacher az F1 történetének "legsportszerűtlenebb" versenyzője. Másokkal ellentétben én nem látok semmi kivetnivalót ebben a megjegyzésben..."
erre gondolsz?
Mert sztem nem jön le sehol hogy egyetértene.
-
Na ja hát igen, szive joga, én a igazsághoz legközelebb álló kritikának nevezném pontosabban az egészet. Engem nem zavar hogy utálja mst meg a ferrarit mert legalább értelmesen tud irni ami nem mondható el az ellendrukerek90% ról:D -
Pont ezert nem szeretem az irasait, mert a negativan elfogult, mint ahogy a #41860-ben mar leirtam.
Mar tobb eve vergodik a pacak a burkolt MS fikazasban es lejaratasban. -
Nem ezt kerdeztem.
Az iro hozzaallasat, miszerint Alonso nyilatkozataval egyetert. -
G_ArchAngel #41865 azt azért ne felejtsük el, hogy Farkas Péter bevallottan anti-Schumacheres, és kedveli Alonso-t... -
Végülis F.A helyzetébe érthető ha ugy érzi, az hogy olyan hülye hogy le is nyilatkozza az ő baja:D -
Azzal is egyetertesz, hogy igazat adott Alonsonak, a nyilatkozataval kapcsolatban ?
Hiszen egy vilagbajnoknak szerinte igy kell megnyilvanulnia.
Szerintem meg eleg ketseges. -
nagyon jól megfogalmaz mindent
-
ez most jó szerintem. -
Valoban eleg szubjektiv.
Amugy sem szeretem Farkas irasait, mert teljesen negativan elfogult MS-el es a Ferrarival szemben.
Erdekes volt amikor az Indianapolisban elozo evben a Michelinesek nem indultak, egybol fikazta a Ferrarit, hogy milyen szemetek, hogy elmernek indulni stb.
-
A5 Szubjektív - Monzai Görbe Tükör
hmm, az én véleményem szerint nagyon rendben van, fullosan egy a véleményem mindkét dologról..belölem is kihozza a mérget ha vki a 'csúcson akarja abbahagyni'.
..és a Massa-Alonso esetnél detto. -
A Michelin csalással vádolja a Bridgestone-t
gyülekeznek a felhők... ;) -
tudom csak poénból írtam ezen plz ne veszünk ösze amugy a rönó nem tom hányszor esett ki de szerintem kell hozzá a lbujjaim is hogy meg tudjam számolni
-
jó akkor sárga-kék -
sárga autóban sokszor mert akkor még volt jordan nem? :Dpiroskában meg két kézen meg lehet számolni az elmúlt öt évet :D lehet nekik van a legmegbízhatóbb motorjuk? :D -
megtudod számolni 1 kézen hogy piros autóban hányszor, de azt is számold meg hogy az elmúlt 5 évben hányszor szart be, piros szürke és sárga autóban :) -
Év elején párszor ( 1 kezemen nemtudom megszámolni :) ) beszart... -
ö egy kérdés. ferrari motor mikör füstölt el legutoljára? 
ugyértem a piros autóban:D -
csak el lehet villnövösödni :D -
azért Kimiéknek még bőven van 10 évük... -
Jóvolt a rajtnál fisco kicsit megfogott mindenkit alonsónak a féktávon^^
meg a boxban egymás melett menős előzős:D -
edeleny #41848 De Hamilton McLaren-ben lesz,Kovalainen meg Renaultban,Kubica meg BMW-ben.
Az uj szabályok egyértelmüen a kissebb csdapatoknak kedveznek.
Az uj gumiszabály,(két keverék lesz ezt használja majd a Ferrari is meg az Aguri is,meg a többi is),szintén a kissebb csapatoknak kedvez majd,nem is beszélve a versenyhétvégék ujszerü átszervezéséröl.
Én ugy látom egyértelmüen abban az irányba megy a sport,hogy az is ritka lesz,ha két egymáskövetö évet ugyan az az istálo nyer majd,nem több évet.
Egyébként a jövö talán már ma elkezdödött,ha minden igaz Hamilton ma kiprobálja a Mc-et,a Williams teszteli a Toyota motorokat.
Nem is beszélve arrol,hogy mi lesz a Jordan-Midland utoddal.Egy sportautokkal is foglalkozo cég vette meg,M. Gascoyne már az övék,és ugy néz ki a megsértödött Ferrari nekik adja a motort,nem a Toro Roso-nak,(pláne,hogy van egy közös tulajuk) -
én most konkrétan a #41834-ra gondoltam.
de mondjuk ettől függetlenül egyértelmű, hogy inkább vágja le, minthogy összetörje magát vagy a másikat. nem is szoktak nagyon szívózni a dologgal a versenybírák, csak akkor ha látszik, hogy valaki nagyon "rákapott az ízére". de egy-egy nyilván belefér.
levágás akkor nem lesz soha, ha építenek egy 1 autó széles pályát, betonfallal a két oldalán :D -
G_ArchAngel #41846 jön még kutyára kamion...
ezek a srácok egymáshoz közelebb vannak köridőben, mint az alattuk lévő technika...
ülhet Vettel vagy Hamilton egy Williams-be vagy McLaren-be, ha a Ferrari vagy a Renault 1 mp-cel gyorsabb... -
edeleny #41845 Nos,szerintem Alonsonak igaza van.Neki és Kiminek még van egy évük,hogy bizonyitsák,megérettek a bajnoki cimre,aztán jön Kubica,Hamilton,Rosberg,Vettel,és ök is a mult lesznek ezen a szinpadon.
-
és itt ez történt: youtobe video
Heidfeld nem tudta elkezdeni a sikánt, azaz használni a kerékvetőt mert ott volt Alonso, alonso vágott, Heidfeld meg nem...lehet látni hogy törekszik vissza a versenyvonalra. -
Minden csak türelem kérdése. Egy pályán nem egy kanyar van... De ilyeneknél az a baj hogy abban a kanyarban lehet előzni, mer többek megtették, csak annál az esetnél az a pilóta nem tudja megcsinálni mer túl nagy sebességgel esik be oda és ilyenkor kiegyenesíti... Ezzel nem is lenne gond, de akit megelőz az szabályosan beveszi, mivel ő nem röviditett, nem nyert vele időt és távot. -
G_ArchAngel #41842 de miért?
ez autóverseny, ha a nyomorék pályákat úgy tervezték, hogy lehetetlen a sikán levágása nélkül előzni, akkor használják ki - legfeljebb szétveri az autó alját és kész...
én nem arról beszélek, hogy minden körben, de ha a pozicióharcban szüksége van rá, akkor had tegye meg... -
Ha levágja és úgy előzi meg, de nem engedi vissza, amikor a másik szabályosan veszi, akkor igen is kapjon egy áthajtásos büntetést.. nem 1 nehéz szabály, a betartatása sem bonyolult... és tök egyértelmű! -
G_ArchAngel #41840 köztünk szólva, én nem büntetnék senkit a sikán levágásáért...
legtöbb esetben ilyenkor sérül vagy elállítódik az autó (futómű), ami elég büntetés szerintem a figyelmetlen versenyzőnek...
ha meg olyan sikánt vág le, ahol nem sérül az autó, akkor istenem, szerencséje volt - vágja le más is... -
Mondjuk én csak akkor büntetném ha mondjuk már 3x vág le egy versenyen, mer amugy előzni se mernének:/