182273
  • desigo
    Vajon,hogyan kapják a fizetésüket?
    Hetente,havonta vagy egy összegben?
  • Dexantreal
    Jól tette. Kíváncsi vagyok mit produkál a NASCAR-ban.
  • Dexantreal
    Egy kérdfés:

Régi (olyan 1998-99) versenyeket lelehet tölteni a netről valahonnan? Teszem azt, van egy ilyen oldal, ami scak ezzel foglalkozik, vagy torrent vagy satöbbi. Szívesen nosztalgiáznék
  • G_ArchAngel #42037
    Montoya megszabadult a McLarentől

Egyezség született a kolumbiai pilóta és a McLaren Mercedes között, Montoya akár a jövő héten megkezdheti a NASCAR-os teszteket.

Miután a Formula 1-es McLaren istálló elküldte a jövő évben az amerikai NASCAR-sorozatban induló Juan Pablo Montoyát, megtiltotta a kolumbiainak, hogy bármilyen más versenyautóban teszteljen a McLarenen kívül. A pilóta választhatott: vagy lemond a szerződésében szereplő fizetéséről, vagy év végéig nem ülhet át NASCAR-autóba.

Montoya sokáig utóbbit választotta, most azonban úgy döntött, mégiscsak fontosabb a jövő évi karrierje, mint a neki járó McLaren-es fizetés, és lemondott a további juttatásokról. Ez egyben azt is jelenti, hogy immár semmiféle kötelessége nincs az F1-es csapattal szemben, s ha minden jól megy, jövő héten megkezdi a tesztelést jövendőbeli istállójával a tengerentúlon.

• desigo
    A versenyek után az Enzo biztos kárpótolja
  • Mersant
    szerintem csak megunta hogy szarra megy alatta a gep es szerette volna befejezni a versenyeket....
  • Sysfox
    Szerintem is. Nekem is úgy tűnik, hogy Kimi nem igazán motivált... De majd jövőre!
  • Kit--Kat
    Szvsz Coulthard semmi durvát nem mond, és semmi köze Alonso gyalázkodásához...
  • Punker
    ezt hívják motiváció hiánynak.
  • G_ArchAngel #42031
    álljon meg a nászmenet - én Kimi-fan vagyok, de ebben az évben kicsit alulmúlta önmagát...

tudom, szar a technika, de azért máskor lehetett látni, hogy gyenge autóval is akart - idén meg többször is csak elvonatozgatott, mint MS két éve...
  • Dodo55
    Kiminél nem lehet jobb.
    Kimi elég sokszor bizonyította, hogy ő a legjobb.
    Lehet, hogy Kubica élete 3. futamát 3. helyen fejezte be, de azért annál sokkal több kell, hogy jobb legyen mint Kimi.
    Ahhoz, hogy azt mondhassuk, hogy jobb mint Kimi:
    -Dobogós helyen kéne végeznie néhányszor úgy, hogy az utolsó helyről indul
    -Szar autóval párszor majdnem világbajnokságot kéne nyernie pár pont híján
    -Nagyon durva baleseteket kéne kikerülnie, úgy hogy mások összetörik magukat, de ő megússza a reflexeinek köszönhetően
    -Meg kéne előznie szar autóval pár sokkal jobb autóval versenyzőt(akik 1. helyen állnak) pár futam utolsó körében
    -STB....

Meg remélem jövőre hozzátehetem ehhez a listához, hogy vilgbajnokságot kéne nyernie.

Szóval van még mit tennie, hogy felérjen Kimi szintjére.
    De amúgy szerintem jó versenyző, de nem annyira mint Kimi.
  • G_ArchAngel #42029
    Jövőre kiderül - idén nekem Kimi egy elhasznált robotnak tűnt, aki végzi a dolgát, de programja frissítésre szorul...
  • Mersant
    kiminél nem lehet jobb
  • G_ArchAngel #42027
    szerintem jobb, mint Alonso:)

és talán Kiminél is jobb...
  • V8
    Azért ne túlozzanak XD
  • DJ Bee18
    azért még nem éppen :), de 1-2 év múlva ott lehet, jó pilóta
  • G_ArchAngel #42024
    Sauber: Kubica egy szinten van Alonsóval
  • Marki
    Ez is jl félre lett értelmezve.. Annyit akarnak, hogy a lágy gumik SZÉLE pirosra lesz festve. Nem az egész gumi lesz színes.
  • Istencsászár
    Ügyes(ek)(az újoncok). Pedro vagy Hami? ez lassan nem kérdés, én már nyakig abba az ülésbe képzelem jövőre :)
  • G_ArchAngel #42021
    Pos Driver Team Time Laps
    1. Piquet Renault (M) 1:19.510 84
    2. Kovalainen Renault (M) 1:19.585 102
    3. Hamilton McLaren-Mercedes (M) 1:20.153 50
    4. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:20.277 111
    5. R.Schumacher Toyota (B) 1:21.390 54
    6. Panis Toyota (B) 1:22.214 83
    7. Wurz Williams-Toyota (B) 1:22.958 97
    8. Sato Super Aguri-Honda (B) 1:23.186 85

Na, ma már Hamilton volt a leggyorsabb a Renault-k után, ez a két GP2-es srác nagyon tud valamit:)
  • DJ Bee18
    hát ha már megbüntetnek, minek kérjek bocsánatot? :)
    és Alonso, aki megfingatta? :DD
  • Istencsászár
    Nem a háta mögött, hanem a világ előtt és hamár ennyien mondják neki talán észre veszi magát 1szer...
  • BaliBoy
    Hááát, én akivel jóban vagyok azt a háta mögött nem szapulom.
  • Istencsászár
    Attól még lehet olyan dolog amiben "rossznak" tartja... köztudott hogy jóban vannak, de senki sem tökéletes...
  • Istencsászár
    Amugy neki is igaza van, van ideje bőven megismerni a kocsit jövő év kezdetéig...
  • BaliBoy
    Nem nagyon hiszem el, hogy valójában ezt nyilatkozta. Vagy akkor benne sincs nyoma gerincességnek, hiszen a monacoi eset után védelmébe vedte...
  • Istencsászár
    Hhooppssz, sumis cikknél leragadtam ^^
  • bardocz
    scak úgy csinálnak
  • G_ArchAngel #42010
    #42003 ???
  • Istencsászár
    A McLaren gyáva, Hamilton kishitű?

Kimi Räikkönen menedzsere nem érti, miért töpreng a McLaren még mindig azon, hogy Lewis Hamilton felkészült-e a Forma-1-re. David Robertson azt ajánlja Ron Dennisnek, hogy legyen ismét olyan bátor, mint Räikkönen öt évvel ezelőtti szerződtetésekor, és azonnal adjon egy versenyzői állást a brit tehetségnek. "Nevetnem kell. A McLaren azon vacillál, hogy készen áll-e Lewis Hamilton. Kimi annak idején a gokartból és a Formula Renault-ból érkezett a Forma-1-be, és azonnal megmutatta a világnak, hogy felkészült" - mondta Robertson az Autosport magazinnak adott interjújában. - "Hamilton a Formula Renault után a Forma-3-ban és a GP2-ben is bizonyított. Hogy felkészült-e? Ne vicceljünk már."

A menedzser ugyanakkor nemcsak a McLarent, hanem magát Hamiltont is hibáztatja a helyzetért, hiszen a 21 éves pilóta egy nyilatkozatában maga is azt mondta, hogy egyelőre a tesztpilótasággal is megelégedne. "Lewisnak nincs igaza, amikor azt mondja, szívesen vár még egy kicsit. Inkább követelnie kellene azt a versenyzőülést" - fogalmazott.
  • Istencsászár
    Persze a többi 21 is tud
  • bardocz
    sumi legalább tud vezetni
  • Istencsászár
    Persze mindenki az:), amugy igaza van... hosszú időt tőltött az f1ben és az első sorban figyelt, tehát nemcsoda hogy a piszkos-kétes húzásai minden pilótában megmaradtak, és a szurkolókban is ( nem a ferrári fanokban )

"Nem emlékszem rá, hogy valaha is bocsánatot kért" ez is igaz.
  • Norbi7
    Szemét patkány ez a skót is!
  • G_ArchAngel #42004
    Coulthard is szembeszállt Schumacherrel

David Coulthard, a Formula 1-es Red Bull istálló skót pilótája Fernando Alonso mellé állt, és úgy véli, hogy Michael Schumachernél sportszerűtlenebb versenyzőt még nem hordott hátán a föld.

Alonso a monzai futamot követően nyilatkozta azt, hogy Schumacher bármilyen jó versenyző is volt, nem tud tisztességben visszavonulni, mert nála sportszerűtlenebb pilóta még nem versenyzett a Formula 1-ben. A spanyol nyilatkozatát többen felháborítónak találták (elsősorban Schumacher elkötelezettjei), de semmiképp sem tartozik ebbe a körbe David Coulthard, aki szerint Alonso nem járt messze a valóságtól nyilatkozatában.

- Nem emlékszem rá, hogy valaha is bocsánatot kért volna, mikor a pályabírók megbüntették valamelyik szabálytalanságáért. Sok sportszerűtlenség fűződik a nevéhez, és egyik után sem kért elnézését. Meglehet, annyira magabiztos, hogy még a bizonyítékok ellenére sem érzi felelősnek magát, de az is megeshet, hogy egyszerűen nem akart gyengének mutatkozni - vélekedett a skót pilóta.
  • G_ArchAngel #42003
    A McLaren gyáva, Hamilton kishitű?

Kimi Räikkönen menedzsere nem érti, miért töpreng a McLaren még mindig azon, hogy Lewis Hamilton felkészült-e a Forma-1-re. David Robertson azt ajánlja Ron Dennisnek, hogy legyen ismét olyan bátor, mint Räikkönen öt évvel ezelőtti szerződtetésekor, és azonnal adjon egy versenyzői állást a brit tehetségnek. "Nevetnem kell. A McLaren azon vacillál, hogy készen áll-e Lewis Hamilton. Kimi annak idején a gokartból és a Formula Renault-ból érkezett a Forma-1-be, és azonnal megmutatta a világnak, hogy felkészült" - mondta Robertson az Autosport magazinnak adott interjújában. - "Hamilton a Formula Renault után a Forma-3-ban és a GP2-ben is bizonyított. Hogy felkészült-e? Ne vicceljünk már."

A menedzser ugyanakkor nemcsak a McLarent, hanem magát Hamiltont is hibáztatja a helyzetért, hiszen a 21 éves pilóta egy nyilatkozatában maga is azt mondta, hogy egyelőre a tesztpilótasággal is megelégedne. "Lewisnak nincs igaza, amikor azt mondja, szívesen vár még egy kicsit. Inkább követelnie kellene azt a versenyzőülést" - fogalmazott.
  • DJ Bee18
    ez tényleg jó
  • edeleny
    Szerintem jo ötlet.
    Nézzük csak meg mitöl is volt izgalmas a Magyar futam?
    Attol,hogy változnak a körülmények.A kötelezö lesz más más keverékü gumit használni,akkor mindenki máskor lesz gyorsabb,és talán muszály lesz elözni,
    a pályán!
  • Sysfox
    Szerintem jól néznek ki ezek a színes gumik... :D
  • Ch_Slater
    biztos lekopik majd róla szín, ha eléggé elhasznált.