182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Vajon,hogyan kapják a fizetésüket?
Hetente,havonta vagy egy összegben? -
Dexantreal #42039 Jól tette
. Kíváncsi vagyok mit produkál a NASCAR-ban.
-
Dexantreal #42038 Egy kérdfés:
Régi (olyan 1998-99) versenyeket lelehet tölteni a netről valahonnan? Teszem azt, van egy ilyen oldal, ami scak ezzel foglalkozik, vagy torrent vagy satöbbi. Szívesen nosztalgiáznék
-
G_ArchAngel #42037 Montoya megszabadult a McLarentől
Egyezség született a kolumbiai pilóta és a McLaren Mercedes között, Montoya akár a jövő héten megkezdheti a NASCAR-os teszteket.
Miután a Formula 1-es McLaren istálló elküldte a jövő évben az amerikai NASCAR-sorozatban induló Juan Pablo Montoyát, megtiltotta a kolumbiainak, hogy bármilyen más versenyautóban teszteljen a McLarenen kívül. A pilóta választhatott: vagy lemond a szerződésében szereplő fizetéséről, vagy év végéig nem ülhet át NASCAR-autóba.
Montoya sokáig utóbbit választotta, most azonban úgy döntött, mégiscsak fontosabb a jövő évi karrierje, mint a neki járó McLaren-es fizetés, és lemondott a további juttatásokról. Ez egyben azt is jelenti, hogy immár semmiféle kötelessége nincs az F1-es csapattal szemben, s ha minden jól megy, jövő héten megkezdi a tesztelést jövendőbeli istállójával a tengerentúlon.
-
A versenyek után az Enzo biztos kárpótolja
-
szerintem csak megunta hogy szarra megy alatta a gep es szerette volna befejezni a versenyeket.... -
Szerintem is. Nekem is úgy tűnik, hogy Kimi nem igazán motivált... De majd jövőre! -
Szvsz Coulthard semmi durvát nem mond, és semmi köze Alonso gyalázkodásához... -
ezt hívják motiváció hiánynak. -
G_ArchAngel #42031 álljon meg a nászmenet - én Kimi-fan vagyok, de ebben az évben kicsit alulmúlta önmagát...
tudom, szar a technika, de azért máskor lehetett látni, hogy gyenge autóval is akart - idén meg többször is csak elvonatozgatott, mint MS két éve... -
Dodo55 #42030 Kiminél nem lehet jobb.
Kimi elég sokszor bizonyította, hogy ő a legjobb.
Lehet, hogy Kubica élete 3. futamát 3. helyen fejezte be, de azért annál sokkal több kell, hogy jobb legyen mint Kimi.
Ahhoz, hogy azt mondhassuk, hogy jobb mint Kimi:
-Dobogós helyen kéne végeznie néhányszor úgy, hogy az utolsó helyről indul
-Szar autóval párszor majdnem világbajnokságot kéne nyernie pár pont híján
-Nagyon durva baleseteket kéne kikerülnie, úgy hogy mások összetörik magukat, de ő megússza a reflexeinek köszönhetően
-Meg kéne előznie szar autóval pár sokkal jobb autóval versenyzőt(akik 1. helyen állnak) pár futam utolsó körében
-STB....
Meg remélem jövőre hozzátehetem ehhez a listához, hogy vilgbajnokságot kéne nyernie.
Szóval van még mit tennie, hogy felérjen Kimi szintjére.
De amúgy szerintem jó versenyző, de nem annyira mint Kimi. -
G_ArchAngel #42029 Jövőre kiderül - idén nekem Kimi egy elhasznált robotnak tűnt, aki végzi a dolgát, de programja frissítésre szorul... -
kiminél nem lehet jobb
-
G_ArchAngel #42027 szerintem jobb, mint Alonso:)
és talán Kiminél is jobb... -
Azért ne túlozzanak XD -
azért még nem éppen :), de 1-2 év múlva ott lehet, jó pilóta -
G_ArchAngel #42024 Sauber: Kubica egy szinten van Alonsóval -
Ez is jl félre lett értelmezve.. Annyit akarnak, hogy a lágy gumik SZÉLE pirosra lesz festve. Nem az egész gumi lesz színes. -
Ügyes(ek)(az újoncok). Pedro vagy Hami? ez lassan nem kérdés, én már nyakig abba az ülésbe képzelem jövőre :) -
G_ArchAngel #42021 Pos Driver Team Time Laps
1. Piquet Renault (M) 1:19.510 84
2. Kovalainen Renault (M) 1:19.585 102
3. Hamilton McLaren-Mercedes (M) 1:20.153 50
4. de la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:20.277 111
5. R.Schumacher Toyota (B) 1:21.390 54
6. Panis Toyota (B) 1:22.214 83
7. Wurz Williams-Toyota (B) 1:22.958 97
8. Sato Super Aguri-Honda (B) 1:23.186 85
Na, ma már Hamilton volt a leggyorsabb a Renault-k után, ez a két GP2-es srác nagyon tud valamit:) -
hát ha már megbüntetnek, minek kérjek bocsánatot? :)
és Alonso, aki megfingatta? :DD -
Nem a háta mögött, hanem a világ előtt és hamár ennyien mondják neki talán észre veszi magát 1szer... -
Hááát, én akivel jóban vagyok azt a háta mögött nem szapulom. -
Attól még lehet olyan dolog amiben "rossznak" tartja... köztudott hogy jóban vannak, de senki sem tökéletes... -
Amugy neki is igaza van, van ideje bőven megismerni a kocsit jövő év kezdetéig... -
Nem nagyon hiszem el, hogy valójában ezt nyilatkozta. Vagy akkor benne sincs nyoma gerincességnek, hiszen a monacoi eset után védelmébe vedte... -
Hhooppssz, sumis cikknél leragadtam
^^
-
scak úgy csinálnak
-
G_ArchAngel #42010 #42003 ??? -
A McLaren gyáva, Hamilton kishitű?
Kimi Räikkönen menedzsere nem érti, miért töpreng a McLaren még mindig azon, hogy Lewis Hamilton felkészült-e a Forma-1-re. David Robertson azt ajánlja Ron Dennisnek, hogy legyen ismét olyan bátor, mint Räikkönen öt évvel ezelőtti szerződtetésekor, és azonnal adjon egy versenyzői állást a brit tehetségnek. "Nevetnem kell. A McLaren azon vacillál, hogy készen áll-e Lewis Hamilton. Kimi annak idején a gokartból és a Formula Renault-ból érkezett a Forma-1-be, és azonnal megmutatta a világnak, hogy felkészült" - mondta Robertson az Autosport magazinnak adott interjújában. - "Hamilton a Formula Renault után a Forma-3-ban és a GP2-ben is bizonyított. Hogy felkészült-e? Ne vicceljünk már."
A menedzser ugyanakkor nemcsak a McLarent, hanem magát Hamiltont is hibáztatja a helyzetért, hiszen a 21 éves pilóta egy nyilatkozatában maga is azt mondta, hogy egyelőre a tesztpilótasággal is megelégedne. "Lewisnak nincs igaza, amikor azt mondja, szívesen vár még egy kicsit. Inkább követelnie kellene azt a versenyzőülést" - fogalmazott. -
Persze a többi 21 is tud
-
sumi legalább tud vezetni
-
Persze mindenki az:), amugy igaza van... hosszú időt tőltött az f1ben és az első sorban figyelt, tehát nemcsoda hogy a piszkos-kétes húzásai minden pilótában megmaradtak, és a szurkolókban is ( nem a ferrári fanokban )
"Nem emlékszem rá, hogy valaha is bocsánatot kért" ez is igaz. -
Norbi7 #42005 Szemét patkány ez a skót is!
-
G_ArchAngel #42004 Coulthard is szembeszállt Schumacherrel
David Coulthard, a Formula 1-es Red Bull istálló skót pilótája Fernando Alonso mellé állt, és úgy véli, hogy Michael Schumachernél sportszerűtlenebb versenyzőt még nem hordott hátán a föld.
Alonso a monzai futamot követően nyilatkozta azt, hogy Schumacher bármilyen jó versenyző is volt, nem tud tisztességben visszavonulni, mert nála sportszerűtlenebb pilóta még nem versenyzett a Formula 1-ben. A spanyol nyilatkozatát többen felháborítónak találták (elsősorban Schumacher elkötelezettjei), de semmiképp sem tartozik ebbe a körbe David Coulthard, aki szerint Alonso nem járt messze a valóságtól nyilatkozatában.
- Nem emlékszem rá, hogy valaha is bocsánatot kért volna, mikor a pályabírók megbüntették valamelyik szabálytalanságáért. Sok sportszerűtlenség fűződik a nevéhez, és egyik után sem kért elnézését. Meglehet, annyira magabiztos, hogy még a bizonyítékok ellenére sem érzi felelősnek magát, de az is megeshet, hogy egyszerűen nem akart gyengének mutatkozni - vélekedett a skót pilóta.
-
G_ArchAngel #42003 A McLaren gyáva, Hamilton kishitű?
Kimi Räikkönen menedzsere nem érti, miért töpreng a McLaren még mindig azon, hogy Lewis Hamilton felkészült-e a Forma-1-re. David Robertson azt ajánlja Ron Dennisnek, hogy legyen ismét olyan bátor, mint Räikkönen öt évvel ezelőtti szerződtetésekor, és azonnal adjon egy versenyzői állást a brit tehetségnek. "Nevetnem kell. A McLaren azon vacillál, hogy készen áll-e Lewis Hamilton. Kimi annak idején a gokartból és a Formula Renault-ból érkezett a Forma-1-be, és azonnal megmutatta a világnak, hogy felkészült" - mondta Robertson az Autosport magazinnak adott interjújában. - "Hamilton a Formula Renault után a Forma-3-ban és a GP2-ben is bizonyított. Hogy felkészült-e? Ne vicceljünk már."
A menedzser ugyanakkor nemcsak a McLarent, hanem magát Hamiltont is hibáztatja a helyzetért, hiszen a 21 éves pilóta egy nyilatkozatában maga is azt mondta, hogy egyelőre a tesztpilótasággal is megelégedne. "Lewisnak nincs igaza, amikor azt mondja, szívesen vár még egy kicsit. Inkább követelnie kellene azt a versenyzőülést" - fogalmazott. -
ez tényleg jó -
edeleny #42001 Szerintem jo ötlet.
Nézzük csak meg mitöl is volt izgalmas a Magyar futam?
Attol,hogy változnak a körülmények.A kötelezö lesz más más keverékü gumit használni,akkor mindenki máskor lesz gyorsabb,és talán muszály lesz elözni,
a pályán! -
Szerintem jól néznek ki ezek a színes gumik... :D -
biztos lekopik majd róla szín, ha eléggé elhasznált.