182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Dexantreal #42080 Oké, még eldöntöm és thanks!
-
Ha gondolod és kell megirom neked. Jelezd priviben hogy ne offoljuk szét a topikot. Oké? -
Dexantreal #42078 Jah -
Dexantreal #42077 Ok, thanks!
De a Nascar 2003-t eddig nem találtam
.
-
Budapesti vagy? -
Kellemes szórakozásra jó, aki nem vér komoly fizikát igényel ( nr2003 ), DE mégis jól skálázható szimmel akar Nascarozni annak érdemes kipróbálni, nemfog benne csalódni. -
azt isten őrizz :) -
Dexantreal #42073 Thanks!
Csak azt nem találom.
-
Nem játszottam még vele. Nem vagyok kibékülve az EA játékaival. Ha igazi fasza szimulátort szeretnél akkor ezt szedd le: NASCAR Racing season 2003. Ez egy remekül modolható nagyon élvezhető nagyon jó szimulátor. A neten van fent hozzá Bush series, Craftman Truck series, Iroc,ARCA, TransAm, Régi NASCAR gépes modok. Szerintem ezt használd. -
Dexantreal #42071 gordon24: amint látom, te szereted a Nascart is. Esetleg kipróbáltad a Nascar SimRacinget? Mer azon tépelődöm, hogy leszedjem-e. -
Ja igen. Vagy vigyék vissza Watkins Glenbe ahol a régi amcsi nagydijjat tartották. Ezen ráadásul mennek a NASCAR-osok is. Elég jó pálya ezen Lauda is ment még. Igaz Laudát nem birom de ez most mindegy. Szóval egy nagyon jó pálya ez és jól variálható sok fajta pályát kilehet hozni belőle. Én szerintem jobb lenne mint indy. -
Jó lenne az a Las Vegasi (jól hangzik) vagy a régi Long Beach-i futam. -
Köszi -
Korlátozott is. Ez igaz. Ezek az autók nem tudnak esőben menni. Nincsenek erre kitalálva. De Oválon semmilyen verseny sorozatban nem rendeznek versenyt mert életveszélyes. Nagyon nagy a kanyarsebesség.
Mellesleg itt jegyzem meg hogy nem is értem ezért az indibe rendezett f1-es futamot. Igaz az csak egy kicsi darab ovál de nagyon veszélyes ha esik. Szerintem az f1-nek nem jó az a pálya. És ezt nem lebecsülésként mondom egyszerüen nem jó az a pálya. Láthatuk már mennyi gond volt belöle. Ralf két oriási bukása, Michlen tavaly szereplése. szóval felesleges de ez persze csak az én véleményem. -
Nem tudom én mindíg is olyan korlátozott lehetőségekkel bíró sorozatnak tartottam, pl. ha leesik az esső meghaltak... Amúgy én is néztem sok futamot szóval azért nagyjából képben vagyok. Főleg a karambolok miatt néztem ez van, lehet elég béna, de csak azért tudott lekötni, meg persze izgis volt mind1ik futam:) -
Dexantreal #42065 Jó hsz
-
Igen, centikre milikre száguldanak egymás mellett-mögött több mint 40 versenyző, mondjuk 200 körön keresztül... hogyne lenne sárga zászló... -
Amihez nem értesz ne foglalj benne állást. Gondold végig a dolgot. Nascarban az autók egy cső vázra épitett szerkezetek amiket aluminium lapok boritanak. Ezek szegeccsel vannak rögzitve. Egy verseny alatt nagyon sokszor ezekből leszakadó alkatrészek miatt van sárga, aztán gumi defekt stb. Baleset is persze sok van ez nem vitás. De ez egy kiélezett küzdelem olyan mint a tura ató bajnokságok csak nagyobb a tempo ezért nagyobb a baj is. És ezeken a pályákon nem lehet megoldani berohano pály munkásokkal a bajt mert egy kör a leghosszabb ovál pályán 59 sec. Nincs idő rá. Gondold végig azt hogy az f1-ben hányszor van olyan hogy egy vezető szárnyért berohan valaki kiviszi és mehet minden tovább. Ezt NASCARban nem tuják megoldani ezért sárga zászlo van. Ha az f1-ben minden ilyen dologért sárgát intenének egy versenyen itt is lenne 5-6 sárga biztos. Semmivel nem roncsderbisebb a NASCAR mint a DTM,vagy a WTCC. Ezek zárt kasztnis autók több lehetőséggel. -
AZért nem véletlen van annyi sárgazásló meg verseny megszakítás futamonként. -
Dexantreal #42061
-
Nekem kezdetben nagyon szimpatikus volt Monty.
De később egyre nagyképűbb lett:( -
Totya000 #42059 A "koccolós tévedések" és az "összevissza tört mindenkit" kifejezések között érzek különbséget. Tévedések minden sportban megesnek. Ezt hívják emberi tényezőnek, mely széppé teszik a sportot. Enélkül a gépek tökéletes körözését nézhetnénk. Szerencsére a NASCAR-ban nem kell feladni a versenyt egy kis koccanás után.
Montoya holnap már megkezdi az azonnali teszteket. Első versenye valószínűleg az ARCA Szériás Talladega 250 lesz október 6-án. Ganassi még az idén szeretbé végigjáratni Montoya-val az "ABC"-t, vagyis az ARCA-Busch-Cup hármast. -
háthh.... volt hogy nem kocc, hanem mind2 autó kia fűre nehogy kocc legyen... -
Montya féle "koccolós tévedések" hol is voltak? sorold már :) ( a rajt balesetek nem azok ) verseny közbeni csata havében, mondjuk az idei évet nézve, és ő "koccol" nem pedig őt. -
Ne nézz hülyének, tudom, de ott beleférnek a Montoya féle koccolós tévedések mg stb... ott, ha összeér 2 kocsi ált nincs gáz. -
Nem is neked írtam, csak hozzá kapcsolódva amit irtál. -
Totya000 #42054 Én ezzel tisztában vagyok, de akinek címeztem a kérdést - úgy látszik - abban a tévhitben él, hogy a NASCAR-ban törnek-zúznak büntetlenül és az egy roncsderbi. -
Hát ha ott azon járna valakinek az esze, akkor az az ő és mások életével játszik... -
Totya000 #42052 Úgy gondolod, hogy a NASCAR-ban össze-vissza lehet törni mindenkit büntetés nélkül? -
Azért Alonsonál, meg Suminál többet :)) -
Lehet, de az állításod akkor sem helytálló... Sokszor őt ütötték ki, őt lökték ki, neki mentek... ezek nem az ő hibái ( persze sokak szerint ez is az ő hibája ). Természetesen ő is hibázott nem 1szer, de ki nem? nem többet mint más. -
vagy te elfogult
-
1. M. Schumacher Ferrari 93 1. Ferrari B 158
2. Räikkönen McLaren 91 2. Williams M 144
3. Montoya Williams 82
ez elég közel van :) -
de olyan közel nem volt a VB-hez.:) Kicsit ,,hangulatpilóta" -
Mer utálod és hülyeségeket irsz... "összevissza tört mindenkit meg amgát is" ez nem igaz... -
összevissza tört mindenkit meg amgát is... Ennyi... Én nem emlkészem oylanra, hogy oylan sokszor legyőzte volna. -
Nézem... Sumival harcolt, nem 1szer legyőzte ( williamsos időszak ). Vb címért harcolt és épp hogy lecsúszott róla. Futamokat nyert, pole pozíciókat szerzett, ottvolt az élen és mondhatni a csúcson is. Egyetlen dolgot nemért el az F1ben az pedig a VB cím. Ha nem neki való volt az F1 akkor kié az? -
Csak, nézd meg a munkásságát... -
miért? -
az nekibb való sport