FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Megarace 2. stílusban kéne nyomni, az tetszene.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

M@TriX
Érdekesség képpen így készül a modell: ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

KG21
Ez nem is állna annyira távol Montoya stílusától

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

BaLeeX
Most már csak a lövegtornyot lopják le, aztán övék a VB!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

KG21
gyönyörû:)

PREMIERE1
A Williams is lopott volna? :)

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
1976!
Jody Scheckter, Patrick Depailler

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

BaLeeX
Na, a hullámos elsõ szárnyat máris lenyúlták a meg nem jelent mekirõl...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

csabawarchief

cSuwwi
A hatkerekû csoda a '86-os Tyrell kocsi. Mondjuk tényleg érdekes volt a maga nemében :))

shit happens

M@TriX
Találtam egy kicsit más szemszögbõl fényképezett 2004-es BMW-t.
Sztem nem annyira csúnya, csak olyan érdekes arcú. ;)
Majd mozgóképen meglátjuk hogy mutat, sztem nem baj, hogy újítanak egy kicsit a fiúk...
Mondjuk a Ferrari 2003-as újjításai szebben sikerültek.
(Nem Ferrari drukker vagyok.) Csak sima F1 drukker. ;)
Majd most B-Zs. Drukker leszek, ha már a lakáshitelekbõl összespóroltunk neki 900 millát. ;)
Na a kép:

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

csabawarchief
hu de klafa ez :P

a.carkey
Íme! (Némelyik picit nagy ...:)

A medve nem játék.

Tikal
jaj neee, akkor hazajon és o fogja kozvetiteni a dakart :)))
már elore látom ahogy barna már megy nyalni a kis nek, ma este már nem is alszik ugy aggodik majd érte...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

KG21
a hatkerekû csodáról nincs képed?

KG21
annyira nem gáz az új BMW csak azon a lenti képen van direkt úgy beállítva, hogy idétlenül mutat. De kit érdekel, ha Monty lesöpri vele a mezõnyt:)

BaLeeX
Nekem is tetszik az új BMW, nem az a szokásos. Mondjuk nekem az MP-18 (igen, amit sosem vetettek be) is nagyon tetszett a hullámos szárnyaival együtt, pedig mindenki szerint gáz volt.

Punker
lol Palikék elszálltak és eltörte a kezét, ennyit a dakarról......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tikal
egyébként akármelyikre nézek elfog a rohogés, de még szép hisz ezek elég régi dizájnok, szoval nem ezzekkel kéne hasonlitani az uj bmw-t :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
MNO
"Baumgartner soha nem lesz olyan jelképe az országnak, mint például a Ferrari az olaszoknak. A tûzpiros istállónál azonban már évek óta nem alkalmaznak olasz versenyzõt, inkább egy németet és egy brazilt. Elõbbit az általa garantált rendkívül erõs reklám- és médiapiac miatt, utóbbit meg azért, mert a dél-amerikai ország elõkelõ helyen áll a Ferrari eladási listáján… Ennyit az országimázsról."

A medve nem játék.

BaLeeX
Az utolsó két kéményes meki télleg gáz, de a 95-ös nekem kifejezetten tetszett annak idején.

a.carkey
Különösen az utolsó két kéményes McLaren. :)

A medve nem játék.

csabawarchief
uj bmw viszont érdekes, de lehet hogy vmi ujat találtak, hátha igy egy picit jobbak lesznek

csabawarchief
sztem ezek szépek :P

a.carkey
Meg egy kis rally:

:)

A medve nem játék.

a.carkey
Nagyon csúnya F1 autók:

Tyrrell (1978?)

Tyrrell (1990)

McLaren (1980)

Renault (1981)

McLaren (1995)

BMS Dallara (1988)

McLaren (1974)

McLaren (1976)

A medve nem játék.

Tikal
nagyon szép auto, remélem jol is megy majd :)

KG21
vagy inkább star trek :DDD már csak a térhajtómû hiányzik:P

a.carkey
val ...

A medve nem játék.

a.carkey
Patrick Head azt hiszi, hogy egész évben esni fog a hó ... :D

Olyan, mint egy lapos hóeke! :D

Az 1990-es Tyrrell meg a Barnard féle Ligier sem volt semmi és ugye elõtte is voltak sokkerekû autók meg elsõ szárny nélküli Brabham, de ez a Williams csunyaságban viszi a prímet ... :D

Egy szóban: undorító! :D

(Persze, ha ez komoly.)

A medve nem játék.

Punker
nekem kicsit furcsa az orra.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

íme az új Williams BMW - StarWars feelng:)

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Khm. Nekem meég most is elég sok verseny megis van. A hetvenes évektõl 2000ig. Örülök, hogy jó ismerõseid vannak kint. Ehhez annyit tennék hozzá, a nagyapán ohio-i születésû
1983-tól 1987-ig minden osztrák nagydíjon kint voltam.
Aztán késõbb még jópár más versenyen is. (Nem osztrák, mindenfelé.) Parabola antennához + gratula! Mikor is volt? Nekünk 87-óta volt ....
Dávid Sándort, mint embert bírom. Sõt, nagyon is. A könyvei azonban legtöbbször nem jöttek be. Inkább a Christopher Hilton vonalat erõltettem, mert õ inkább benne volt a F1-be, mint Dávid Sándor, mégha DS elég nagy személyiség is volt hazánkban a F1 terén. A "hõskorszakban" közvetített ugye Vitár, Gulyás, Gyulay és Knézy is F1-et. Dávid mellett itthon publikált Frankl (sõt még Rózsa Gyurka is), majd elszaporodtak az új "tudósítók" könyvei is.

Az MS vitához csak annyit, rajtam kívül - ha nem is itt - sokan gondolkoznak még hasonlóan. Az, hogy mit szajkózik a média, az sajnos nem az igazság róla (sem). Van aki elfogadja, van aki nem. Én vagyok a nem, mert nem vagyok vevõ az igénytelen, sokszor pontatlan tájékoztatásra, ahol állandóan egy bizonyos kampányszöveget hallani csak, az élet akármilyen területén, aztán, ha az ember végigsiklik pl. akár MS csapattársain is, akkor rájön, hogy a büdös életbe - kivétel Piquet - nem volt egyenrangú társa, így egyszerûen A KÉPESSÉGEIT NEM LEHET TÉNYLEGESEN FELMÉRNI! Amíg nem kerül mellé egyenrangú fél, akit nem fognak vissza, addig MS számomra egy jó versenyzõ, semmi több, akit jobban dicsõítenek, mint valójában megérdemelné ...

Részemrõl is ennyi.

A medve nem játék.

Meg fogsz lepõdni, nagybátyám a 70-es évek végén családjával együtt Angliába távozott (kutatóorvos volt õ is, és a felesége is, késõbb rákutatásért megosztott Nobel-díjra jelölve, de ez most mindegy), és a közremûködésükkel elég sok mûszaki cuccot sikerült bejuttatni az országba, így pl. az elsõk között volt parabola-antennánk. Errõl ennyit.

Más: sokat tudsz a Forma 1-rõl, ez tény, de mivel semmi olyat nem írtál, ami új lett volna számomra, így engedelmeddel a saját felkészültségemet egyenrangúnak tekintem a tiéddel (Jut eszembe, említetted Dávid Sándort. Olvastad a könyveit?) Innentõl kezdve pedig az egész vita meddõ, mivel te egy bizonyos mennyiségû ténybõl arra következtetsz, hogy Schumacher érdemtelenül tart ott, ahol tart, én meg nem így látom. Ugyanazon tények alapján más következtetést vonunk le. Ennyi. Részemrõl befejeztem.

a.carkey
Akkor gratula neki! :)

Én egy Lauda fikára és egy Sennás majmos hasonlatra emlékeztem csak.
Ayrton 1992-ben simán megjegyezte, amikor a Williamsnél nem kellett még ingyen sem, így az Indycarba készült, tesztelte is a Penskét. Ezután a teszt után kérdezték meg tõle, mi a különbség a F1 és az Indy autók között. Ott mondta, hogy az Indyben még vezetni és versenyezni kell, a F1-ben meg akár majmok is vezethetnének ...

De ezek szerint Mansell meg hozta a formáját és saját magáról is állította, hogy majom ... ügyes! :)

A medve nem játék.

K.András
De bizony azt mondta hogy még egy majom is el tudja vezetni...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

a.carkey
1. Oké, lehet, hogy nem te írtad, de írták, ezért bocs.

2. Hála Istennek Palik tényleg nem volt még sehol. Ha jól emlékszem piros ladájával járt amõba edzésekre az MTV1es vagy melyik csatornájához. De a Schumacher mítosz tõle ered ... Mellesleg elsõ élõben látott F1es futamom 1982 Zolder. Talán mond valamit a dátum. Akkor egy bizonyos John Watson nyert. Aki a legjobb TVs kommentátorrá nõtte ki magát a BBCn. Máshol is jó volt ... (Ott halt meg Villeneuve is.) 1981ben láttam elõször F1et. Még Dávid Sándor kommentálásával. Szóval én sem ma kezdtem, van mire "szakértenem", már bocs. A full szezont - hacsak nem külföldön éltél - meg kár emlegetni, mert kb. annyi F1et adott a magyar tv, mint mostanában magyar NB1es focit ... :)
Szóval kár felvágni a teljes szezonokkal!

3. Ezt szívesen olvasnám, de sehol sincs...
Azt tuti nem mondta, hogy "majom", mert akkor magát ítéli el ezzel.

4. Az 1993as McLaren Ford meg igenis ótvar volt. Az csak Sennának és a technikusoknak volt köszönhetõ, hogy nyerni tudott vele. Annál rosszabb McLaren, talán az 1980as (és talán az 1981es) modell volt utoljára ...
És elvárnám-e, hogy megverjen? Miért ne?! Villeneuvenek pl. sikerült és korábban is voltak jópáran akiknek szintén. (Bár JV valóban kissé más kategóriájú autóban ült, de pl. neki sikerült. Sõt, majdnem világbajnok lett 1996-ban.)
Piquet-t meg leírni, mert Modena második lett? :) Enyhén röhejes, mert Modena autójban ugyanazon motor volt, mint a késõbbi világbajnok Senna autójában, szóval ez is rossz példa volt. (Azonkívül, ha jól emlékszem Modena mögött Riccardo amigo mio autókázott, ugyanazzal a technikával, mint Mansell ...)
Az meg, hogy MS edzésen lenyomta Piquet, aki sohasem tartozott a szupergyors pilótákhoz, ezt szerintem kár felhozni. Versenyen (ha Piquet befejezte) azonban Monza kivételével Piquet mindig jobb volt nála. Ott is azért volt elõrébb MS, mert, ha jól emlékszem Piquet odaadta neki az 5. helyet ...

5. Alesit - ha figyelmesen elolvasod -, nem MS-hez hasonlítottam! Most én is mondhatnám, hogy "szakértsél" értelmesebben! Azt írtam, hogy KB. olyan karriert futott volna be, ha Senna életben marad. Nyert volna versenyt, de megmarad tehetségnek. Mert nem jött volna ki belõle 6 VB, az tuti. Senna vsz 97ig a Williamsben maradt volna, mert ugye 4 évre írt alá. Aztán, ha nem fejezi be, akkor Ferrari vagy McLaren szerepelt nála. McLarenben akart visszavonulni, de szeretett volna versenyezni a Ferrariban is. Hill, Villeneuve, MS addig tuti nem lett volna bajnok.
(Mellesleg idén kesz tíz éve, hogy meghalt ... +)

6. Arrows? Az, hogy Pedro mit tudott valójában, sajnos sohasem derült ki. Ennek ellenére Hill azért a Ringen majdnem behozta elsõ helyre az Arrowst. Diniz a dobogó közelébe sem ért soha ... Hill meg ugye nyert VBt, gyõzött 22x és ha jól emlékszem 20 körül futott pole-t is ...
Hakkinent meg Irvine képességéhez hasonlítottam. Mármint a letargiában lévõ Mika - a sajtó hihetetlen nyomásával kísérve, vert helyzetbõl - nyert Irvine ellen, aki ahogy kiesett MS, lazán tudott alkalmazkodni a Ferrarihoz és vsz csuklóból megnyeri a VB-t (nem azért mert szupertehetség, hanem mert NAGYON JÓ VOLT 1999-BEN A FERRARI, amit korábban fikáztak páran, mondván szar volt és csak 2000-tõl volt jó), ha nem kezdi el MS törni magát, nehogy már Eddie arassa le a sikert (eleinte nem bírta, de aztán mégis bele tudott ülni> mint amikor 1998-ban Ronaldonak játszania kellett a VB döntõn> ott a brazilok szopták be ezt, 1999-ben + a Ferrari).

Sztár akkor lesz valaki, ha a média elhiteti, hogy annak sztárnak kell lennie és az is! Pl. egy Hill, Senna, Mansell vagy egy Prost, sõt Piquet sem volt média sztár. Nem sztárolták õket feleslegesen. Nem volt Senna és a többiek, nem volt Prost és a többiek, stb. stb. ... Ennek ellenére mégis jók voltak az adott korszakukban.
Viszont MS-t már korábban elkezdték sztárolni. A németek õt úgy harangozták be, mint a Messiást. Pedig csak nyert a sportmercivel egy VBt (nem egyedül vezette ugye) és 7. !!! lett a F1-es spai idõmérõn, majd a versenyen rögtön ki is esett ... Ezután jött a Benetton. Rögtön. Hm. Azért Alain, Ayrton, Hakkinen nem pif-puf kerültek rögtön nagycsapatba, pedig megkockáztatom, ugyanúgy megérdemelték volna. A britek Buttont sztárolták, a franciák Villeneuveöt, a spanyolok Alonsot. Az elsõ kettõ kipukkadt. Alonso? Meg ne ártson neki. Kimivel is ue ment. Bár õ azért egy TELJES szezont legalább lenyomott a Saubernél. Ott pl. Heidfeldet nem sztárolták, pedig megkockáztatom, sokkal jobb, mint Kimi. Miért? Mert az ügyeletes német "világmegváltót" akkor - és most is - MS-nek hívják. Ha MS nem úgy robban be (pontosabban le, mert ugye spaban kiesett :) - fõleg Willy Weber nyomán -, mint ahogy, ma a németeknek lenne 3 szuper F1es pilótája: MS, HHF és Heidfeld. Emlékszem még A Zakspeedes Bernd Schneider semmijére és mégis nagy sztár lett, mert a németeknek sztár kellett és a tök átlag pilótákból is képesek voltak "sztárt" faragni. (De írhattam volna pl. más mémetet is: Jochen Mass, Christian Danner, Michael Bartels nevét. Õk is német "sztárok". Kb. annyit tettek le az asztalra, mint pl. nálunk a Bánfi János vagy Urbányi istván féle "futballzsenik".) Én a sztárolás alatt ezt értem ...

A medve nem játék.

dikki*yysw
Ez így van.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Ez nincs így.

dikki*yysw
Ez így van.

K.András
Ha mindenki ugyanolyan autoba ülne akkor sem vagyok benne biztos hogy ne lett volna világbajnok,de ezen vitázni olyan mintha azon veszekednénk hogy egy meg nem talált bolygon van e élet.Igy azon kár tovább vitatkozni mi lett volna ha mi lenne ha,az van amit látunk és ez az hogy schumacher a világbajnok!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Még egy apróság, a tisztánlátás miatt: nem vagyok Schumacher rajongó, sosem voltam. Masszívan elítélem azt, ahogy az utolsó futamokon lökdösõdött a pályája elején, bár ugyanezt Sennáék is eljátszották párszor.

De tiszteletben tartom a képességeit, és tudom, hogy megérdemelten verte meg a Hill-kaliberû riválisokat, így megérdemelten lett vliágbajnok, akár 6-szor is.

Hozzátéve, hogy HA Häkkinen, Räikonnen, Alonso, Montoya és Barrichello egyszerre, azonos feltételek mellett küzdött volna Schumacher ellen az elmúlt években, akkor nem lett volna hatszoros világbajnok. DE akkor is nyert volna egyet-kettõt, ez egészen biztos, és ettõl lesz valaki kiváló pilóta.

1. Sehol, soha nem írtam, hogy a Ferrari szar volt 96-ban. Azt meg végképp nem, hogy szar volt 97-ben. Elõbb olvasd is el, hogy mit írok, utána szakérts. Gy.k.: A Williams sokkal jobb volt.

2. Palik sehol nem volt még, amikor én elkezdtem Forma-1-et nézni, de Schumacher sem, ugyanis az elsõ full szezonom a 82-es volt. De emellett elolvastam némi szakirodalmat is a sportról, lehet, hogy nem vagyok hülyébb hozzá, mint te.

3. Ami a Mansell-féle nyilatkozatot illeti, nézz nyugodtan utána, ne találgass, Mansell mondta (100%!!!!!), miután Prost mindent megnyert 93-ban.

4. A Mclaren-Ford annyira azért nem volt gyenge, bár nem is volt nagy szám, az biztos. Senna kihozta belõle a legtöbbet, ez is ok. De ember, gondolkozzál már, te elvárnád, hogy egy totál kezdõ, zöldfülû versenyzõ megverjen egy (Piquet-vel együtt két) rutinos, háromszoros világbajnok legendát??? Mellesleg megtette, hisz Piquet-t már az elsõ Benettonos edzésen és versenyen lenyomta Monzában.

Ezt írtad: "Aztán Piquet meg állandóan megverte "sztárukat".)"

Talán nem kéne hazudozni: az 5 darab 91-es Benettonos edzésen Schumacher-Piquet 4-1. Egy kezdõ a háromszoros világbajnok ellen. Ennyit arról, hogy ki kit nyomott le. Ja és Piquet 91-es gyõzelméhez talán tedd hozzá, hogy azon a versenyen egy Tyrellel Stephano Modena lett a második, és a két Jordan 4-5. helyen jött be, ugyanis az összes favorit (autója) betlizett... Ha történetesen Piquet is elszáll, akkor a Tyrell-re mondanád, hogy kiváló autó, csak mert nyert egy futamot??

5. 94-ben Senna abban a Williamsben ült, amivel korábban mindenki agyonnyerte magát. És az edzéseken korántsem volt köztük akkora különbség, ráadásul emlékeim szerint Senna csak Imolában esett ki az elsõ helyrõl, akkor is a verseny elején. Másrészt ha Senna nem hal meg, akkor sem gátolta volna Schumacher karrierjét sokáig, mivel volt köztük "némi" korkülönbség. Másrészt pedig Schumachert Alesihez hasonlítani a legnagyobb marhaság. Alesi-t Barrichellohoz lehetne hasonlítani, az közelebb állna a valósághoz.

6. A Hill és Irvine összehasonlításod kicsit röhejes. Hill-t az Arrowsban még Pedro Diniz is megszorongatta néha, ne mondd már, hogy szerinted a fizetõs Diniz is körönként 1 másodperccel jobb pilóta, mint Irvine... Häkkinent meg ne keverjük ide, letargia ide vagy oda, klasszisokkal jobb pilóta ennél a kettõsnél. (A nagy Sennával is felvette a versenyt 93-ban.)

Mindegy, ez a vita meddõ, mert te azt mondod, hogy - talán - a mai mezõnyben nincs nála jobb képességû pilóta, de ettõl még nem lesz sztár.

Szerintem meg épp attól, lesz valaki sztár, hogy az adott korban õ a legjobb képességû pilóta.

DE!!!!!

Amiben igazad van:

1. A Ferrarira és Schumacherre az utóbbi idõben külön szabálykönyv érvényes, hihetetlen dolgokat megengednek nekik.

2. Barrichello-n (és Piquet-n) kívül valóban sosem volt méltó vetélytársa csapaton belül, ám Barrichello-t sosem engedték kibontakozni. (Megjegyzem, szerintem ha szigorúan az adottságot vesszük, akkor Rubinho kb. a Räikonnen, Montoya szintet hozza. Kicsit gyengébb, mint M.S., de nem nagy a különbség.)

csabawarchief
ha schumi meg raikönnen ugyanolyan kocsival menne, raikönnen nyerne az fix

semmi többet nem tudok mondani

a.carkey
Toppos kocsiban ült minden évben. Ez a nem jo meg amit írtál: "vérszegény" Benetton duma is vérszegény. Mert? Mert 91-ben egyszer sem nyert vele? 92-ben és 93-ban is csak egyszer, sõt, nála még a tényleg "vérszegény" McLaren Fordban (Istenem, de szar autó volt!) a tényleg zseniális Ayrton Senna a Vb címért küzdött (5 futamot nyert)?
Baz, azzal a "vérszegény" Benettonnal Piquet két futamot nyert 1990-ben, egyet meg 1991-ben? Abban a benettonban 1989 óta benne volt a gyõzelem. Már rég jó autónak számított - amit az odaérkezõ jó szakértõgárda csak megtoldott -, mielõtt még oda MS egyáltalán betette a lábát ....
A 96os Ferrari + szar? Meg a 97es, mint korábban írtad? Ne már? Mire föl? Mert MS csak 3x nyert vele? :)
Ne már? :) Kb. annyira volt szar, mint amely csapatokat az idén ugyanolyan jónak mondták, mint a Ferrarit, ahol MS "tehetsége" miatt lettek világbajnokok.
1994-tõl kezdõdõen nem volt rossz a Ferrari. Az, hogy Alesiék nem nyertek vele sokat, az a megbízhatatlanságának volt köszönhetõ, nem annak, hogy szar. Ez olyan tipikus tévés duma. Egy majom indította el, azóta is tartja magát ezek szerint ... Gratula érte Palik Lászlónak !
A Senna utolsó évében meg, ha jól emlékszel Senna Interlagosban sem utolsó helyrõl, Aidaban sem utolsó helyrõl esett ki és mikor meghalt IS (!!!) vezetett MS elõtt ...
Azonkívül megverte edzésen mindhárom alkalommal. Ha nem hal meg, MSre kb úgy emlékezünk, hogy akkora tehetségnek indult, mint Alesi és olyan karriert is futott be, mint Alesi ... MAX!
Senna mellett labdába sem rúgott volna, különösen, ha Senna marad a Williamsben, majd a szezonját a McLarennél vagy a Ferrarinál fejezi be ...
(Szerintem meg annó attól "élveztek el" az újságíró urak MS kapcsán, hogy - ÚRISTEN :) - 7. helyre kvalifikálta magát Spaban, 1991-ben. ÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Mekkora ember. Aztán Piquet meg állandóan megverte "sztárukat".)

Ennek ellenére nem rossz versenyzõ, sõt a mai mezõnybõl - megkockáztatom - talán senki sincs, aki jobb nála és nem is ezzel van bajom. Én mindig akkor és azon akadok ki - és reagálom le -, ha elkezdik "sztárolni". Isteni jellemzõket adnak rá, hogy milyen kis ász is õ, meg mekkora versenyzõ, a szar Ferrariból micsoda szuperautót csinált, meg milyen gyors pilóta, mennyire szar Benettonban lett világbajnok, mennyire jól vezet és hasonlók.
Pedig eléggé kivételeznek vele és a csapatával, vannak szabályok MSnek (+ a Ferrarinak) és vannak a mezõnynek. Amit MSnek lehet, azt a mezõnynek nem feltétlenül ... (lásd idei évet (is)). Életében nem volt még hozzá hasonló "képességû" csapattársa, kivétel talán Piquet, de õt is visszavonultatták - a buzi Willy Weber - ügyesen (szerzõdés csali az - akkor még - Indycarba. Piquet szponzora véletlenul a Deutsche Telekom volt).

:) (Nelson Piquet vs Eliseo Salazar) :)

Alesi 1996-ban nem husoznévesen ment a Benettonhoz, ezt ne felejtsd el, meg õ általában mindig rosszul döntött, ha váltásról volt szó. (Azonkívül õ a Benetton történetének 2. legjobb pilótája ...) Berger meg már akkor sem volt egy mai csóka
+ Mansell ilyet nem mondott, mert akkor magát járatta volna le, hanem Lauda mondta azt, hogy ezzel még õ is tudna Vbt nyerni 4x évesen, bár igazad van, Lauda egy vén majom lett volna, he tényleg indul ... :)
Villeneuve sem nyert futamot a 98as Williamsel, pedig elõzõ évben elég meggyõzõek voltak ... :)
És hány ilyen volt? :)

Hill és Irvine? :) Azért Hill - aki egy szemét MS húzás miatt már 1994-ben világbajnok lehetett volna - és egy abszolút nõcsábász, agresszív, és mindezek mellett looser alkat Irvine összehasonlítása nem igazán helytálló ... Hill világbajnok lett, Irvine még a letargiában lévõ Hakkinen is meg tudta verni. :) MS is akkor törte nagyon-nagyon vissza magát a Ferrariba - rombolni -, mert látta, ha akkor Irvine nyer, elhúzhat az 50 millkás fizujával és a nagy arcával - sztár vagyok, a legnagyobb (tiszta Friderikusz :) a búsba. Érdekes, hogy akkor kezdett ismét SZAR lenni Irvine - ha a sepangi "Isten ez a Schumi mennyit segít nekem" showt nem számítjuk -, amikor MS ismét a Ferrari közelébe került és elkezdett tesztelni (a balesete után) és kapta meg a jobb autót és a jobb bánásmódot ...

A medve nem játék.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

BaLeeX
Igazat adok neked sokmindenben. Senki nem vitatta, hogy nagyon jó pilóta és nagy tehetség volt.

De azt ne felejtsd, hogy a Benettonnál útálták meg sokan az ocsmány húzásai miatt és a Benetton is ott csalt ahol tudott, hogy gyorsabbak és megbízhatóbbak legyenek ezt azért nem szabad elfelejteni.

De amióta a ferrarinál van és mindenki nyal nekik, meg nyomatják õket azóta hányinger az egész.

Nyers

My Life for Freedom!

Azt tetszenek elfelejteni itt az urak, hogy Schumacher-t nem a 2000 utáni produkciója tette naggyá, hanem az, hogy 92-93-ban, az akkor még vérszegény Benettonban is felvette a versenyt Sennáékkal, Mansellékkel, Prostékkal.

Lehet, hogy erre itt senki nem emlékszik, de 93-ban Mansell nyilatkozta a Williamsrõl, hogy ezzel az autóval egy majom is világbajnok tudott volna lenni.

És 94-ben Schumacher három versenyen háromszor verte meg a Williamsben ücsörgõ Sennát, mielõtt a brazil titán meghalt Imolában. Márpedig akkor még nem volt az a szupersztár, akinek folyamatosan nyalja a seggét a fél világ. Akkor õ volt az, aki most Alonso.

Alonso ugyanis szerintem ugyanaz a kategória, tehetség tekintetében. Nem jobb, mint M.S., de talán nem is rosszabb. És Raikönnen sincs messze ettõl a szinttõl, bár talán õ egy picit gyengébbnek tûnik.

Mellesleg 96-ban a Ferrari nem volt nagy szám. Sokkal gyengébb volt, mint a Williams. Ez Irvine eredményein látszik legjobban. Irvine és Hill között legalábbis nem a tudáskülönbség kristályosodott ki abban, hogy Hill rendszerint 1-1.5 másodperceket vert Irvine-ra. Ez a két autó különbsége miatt volt.

Másrészt Schumacher helyét 96-ra a Benettonnál (a korábbi F-3000 gyõztes, köztudottan tehetséges) Alesi foglalta el, és versenyt sem tudott nyerni a világbajnok autóval, ráadásul a csapattársa sem volt éppen gyenge, bizonyos Gerhard Berger...

Schumacher 12 éves karrierje alatt kb. 5-öt töltött jó, de VB-címre alkalmatlan autóban, és kb. 3 alkalommal volt verhetetlen technika alatta. Viszont ebbõl egy szezonban lábtörés miatt esélytelen volt. Lehet osztani-szorozni, egy a lényeg, amikor volt rá esély, hogy bajnok legyen, akkor 75-80%-ban élt a lehetõséggel, pedig nem mindig volt az övé a legjobb járgány. Ettõl (is) lesz valaki "zseniális" pilóta.

a.carkey
Toppos volt. Nyugodj meg! :) Nem volt szarabb, mint az idei McLaren vagy Williams ...

A medve nem játék.