182279
  • [Jakuza]
    Dehogynem.
    Sot emlekezz vissza Sennaval is ugyanez volt a helyzet, csak a halalaval ezt valahogy elfelejtettek.
    Mindig az volt a gond vele, hogy milyen aggressziven es elmebetegen vezet mar-mar a tobbiek testi epseget veszelyeztetve (legalabbis ez volt az indok), meg pofonok is elcsattantak anno emiatt a boxutcaban tobbszor is.
    Szoval nem uj keletu ez a "hu de utallak" sztori.
    Altalaban az ellendrukkerektol jon, mint ahogy anno a Prost vagy Mansell rajongoktol jott ez.Csak mar oda kerultunk, hogy vannak olyan F1 rajongok, akiknek abszolut nincsen kedvencuk, csak ellendrukkerseg.
    A legtobb MS ellendrukker pl a tapasztalataim szerint a regi Hakkinen szurkolok kozul kerult ki, mondjuk ez mar akkor is megvolt bennuk amikor Hakkinen meg vezetett.
    Ezert van pl itt annyi forumozo is, akik ugy valtogatjak a kedvenceiket, mint mas a kabatot.
    Gyakorlatilag az mindig a kedvencuk, akik versenyben vannak MS-el a VB cimert. :P
    Igaz ezeket sose hivtak igazi szurkoloknak.
  • Istencsászár
    "Ferrari csinálja a legjobb motorokat" ez nem olyan biztos... de ha Adrian rönó mocikra épít akkor az lesz benne az rb03ba, és egy motor hatékonysága a köré épített kocsitól függ, ha az nincs összhangban akkor szar az a motor mint idén az rb02 és a ferrari = 0. Torro Rosso kapja meg azokat, meg majd a továbbfejlesztett rb02 kasznit ők meg csinálják csak a rb03at rönókkal.
  • Kit--Kat
    Ez bolond, a Ferrari csinálja a legjobb motorokat... No de mind1 én a Ferrari helyébe felbontanám a szerződést, ez égetés, hogy az A-ba Renault, a B-be meg Ferrari motor kerül, menjenek a francba.... Illetve mindemelett az élő szerződés miatt még szépen kecsegtető perre is vinném, had fizessen a RBR.
  • edeleny
    Az elözö hir a Formula.hu-n volt ez az F1hirk-en:
    "A Red Bull azonban még nem nevezte meg, melyik csapata fog Renault motorokkal versenyezni a jövő évben. Mateshitz viszont nem titkolta, hogy első számú csapatának szánja a Renault motorokat, ám erre csak akkor kerülhet sor, ha a Ferrarival szerződést tudnak módosítani, ugyanis az olaszokat a 2007-es idény végéig érvényes kontraktus köti a Red Bull Racing versenyistállóhoz."
  • edeleny
    Hivatalos,Renault moci a Red Bull-ban
    Az érdekes az irásban az,hogy sehol sem lehetett olyat olvasni,hogy Berger tárgyalt volna a Renaultal,ö mindenáron a Cossi V10 akarta megtartani.
    Matesich valoban mondott olyat,hogy a Red Bull marad a Ferrarinál,de Adrian N. határozottan kijelntette,hogy sokkal jobban szeretné a Renault köré épiteni az RB3-at,mert a Francia agregátoknak kissebb hütés kell,merészebb aerodinamikát lehetne tervezni.
  • Punker
    hát ja Mika érdekes volt, őt nem szidta annyira senki :)
  • edeleny
    Hát igen,rég volt.
    Ugye Hill,és Vill gyengébb csapathoz ment,Mika meg nyugdijba.
    A maradék egyetlen bajnok meg,valamiért ragaszkodott ahoz az egyetlen csapathoz.
    Viszont elötte nem volt ritka az ilyen mozgás,inkább az volt ritka,ha valaki 3-4 évet egyfolytába lehuzott egy csapatnál.
  • Istencsászár
    Mika-t.
  • Punker
    kit?
  • Kit--Kat
    Én sajnáltam.
  • [Jakuza]
    A Hakkinen a Nyugdijba ? :P
  • Kit--Kat
    Nem ios emlékszem mikor voltakilyen komoly átigazolások, mint
    Kimi McLarenből -> Ferrarib
    vagy
    Alonso Renaultból -> McLarenbe

Az ilyen Hill az Arrowsba meg stb. az nem volt komoly mert gyengébbe igazol, tehát nem ilyenekre értettem.
  • edeleny
    Ez igy van,ezért érthetetlen.Talán Ron személyes sértödése okozza a galibát.
    Még azt is mondta,egy darabig,hogy Monty csak szabadságon van,majd még visszajön.

Van,igaz ritkán olyan szerzödés,ami az idény végéig szol,de leginkább azért nem teszik,mert játszunk el a gondolattal,hogy nézne ki Kimi Ferrari overálban,amint átveszi a trofeát amit a Mercedessel nyert,az év végi Monacoi gálán.
    Egyébként is sok PR rendezvény van még a szezon után.
  • G_ArchAngel #41911
    én nem fogadtam el, mert a érthetetlen, hogy Ron saját üzlettársainak teszt keresztbe:

Daimler-Chrysler = Mercedes (Monty excsapata) + Chrysler (Monty új csapata)
  • b-type
    Nem is szokták engedni sehol, tök egyértelmű.
    Szvsz alapvetően ott van elkeffentve hogy egy pilótának év végéig, nem pedig évad végéig szól a szerződése (a szerződés szerint az elöző csapatáról a következő csapatának nem adhat át semmilyen információt asszem még egy évig, sem pedig gumiról ha az is változik, amugy is külön szerződnek a gumira (legalábbis a motorosoknál 100%)).
    Motorosoknál hallotam már olyat, hogy ráülhetett..tehát tesztelhetett, de nagyon ritka és általában van vmi összefonódás..vagy közös motor, egy szponzor..stb.
  • edeleny
    Változnak a panaszkodás szabályai.
    Az FIA becsukta a kaput,de a lo már kiszabadult.
  • edeleny
    Csak azon csodálkozom,hogy amikor elfogadtátok,illetve még egyesek nevettek is,hogy Montoya nem szerepelhet idén,egy Mercedes tulajdonu NASCAR csapatban,mert Ron ezt nem engedi,akkor evidens,hogy nem fogják engedni,egy rivális autoba ülni.
    Egyébként nem hiszem,hogy Alonso is hamarabb beülhet a Mc.-be.
  • G_ArchAngel #41907
    Montezemolo: Inkább Kimi, mint Alonso

"Egy nap véletlenül éppen Mugellóban jártam, mikor Raikkönen a Sauber istállóval tesztelt. Tisztán emlékszem arra, hogy Michael odaszólt hozzám: "Ki ez a kölyök?’. Már akkor lenyűgözte a vezetési stílusa, mikor pár kört teljesített mögötte."
  • Magic Boy
    Köszi.
  • G_ArchAngel #41905
    autostilus.hu
  • Magic Boy
    Ezt honnan(melyik oldalról)szedted?
  • Count Adyn
    Én majd nem nézem élőben, ugyanis ha nem nézem élőben akkor 100% ms győzelem lesz:D
    Pl monzai futam alatt kimentem a konyhába, mire bejöttem füstölő rönóról ment a visszajátszás:D
  • desigo
    A kínai nagydíj mikor lesz élőben?
  • Punker
    nem, mert ronnak jobb az ha unalmában piál mintha az ellenfélnek tudna segíteni.
  • desigo
    Ha befejeződik a három hátralévő futam akkor nem mindegy,hogy Kimi mit csinál?
  • Punker
    nem, g@ciség az g@ciség, uccsó futam után már másnap elengedhetné, ennyit az angol úriemberről, ez egy patkány.......
  • Istencsászár
    Szerződés az szerződés... Alonso is csak akkor megy át ha neki ott lejárt...
  • Punker
    eze réve mondom hogy ez a ron 1 tetű alak.....
  • G_ArchAngel #41896
    Raikkonen a Ferrarié, de...

Szegény Raikkonen annak ellenére, hogy jövőre a Ferrariban folytatja, december 31-ig egyszer sem ülhet a tűzpiros autóba.

Egy álmom vált valóra, amikor a Ferrarihoz szerződtem - mondta Kimi Raikkonen, mikor napvilágra került, hogy az olasz-istállóhoz igazolt. A tehetséges finn szinte biztosan versenyben lesz jövőre a bajnoki címért, hiszen talán végre egy megbízható gépet tesznek alá.

A McLaren-Mercedes pilótája már így is elfecsérelt néhány évet, hiszen ha az angol-német tulajdonban lévő csapat egy Renault szintű Forma-1-es autót tett volna alá (megbízhatóság) tavaly, akkor a világbajnokot most biztosan nem Fernando Alonso-nak hívnák. Ez azonban a múlt és annak felhánytorgatása nem viszi előbbre Kimi-t. De egyelőre más se nagyon ugyanis Ron Dennis határozottan kijelentette, hogy amíg Raikonnen-nek szerződése van a wokingi gárdához, addig egy percet sem tölthet a Ferrari volánja mögött. Ez a hír biztosan csökkenti a finn motivációját a Mclaren Mercedes-nél, hiszen mégis csak kíváncsi lehet, hogy mit is tud az olasz csodaautó a valóságban. Ennek kiderítésére viszont december 31-ig biztosan várnia kell, mert addig köti a szerződése a McLaren-hez. Ha megnézzük, hogy mikor szoktak tesztelni a csapatok, akkor tisztán látszik, hogy Raikkonen leghamarabb 2007 januárjában ismerkedhet meg a vörös ördöggel.

"Nem hiszem, hogy bármelyik csapat elfogadná azt, hogy a versenyzőjét idejekorán átadja a konkurenciának és ezzel előnyhöz juttatja azt." - nyilatkozta a Mclaren-Mercedes csapatfőnöke.

Kedves Ron Dennis, addig legyen hasmenésed, amig Kimi szerződése tart!
  • G_ArchAngel #41895
    nem "néger", fehérkenyér - ezért téged már Amsterdamban is megnyúznának, nemhogy Watts-ban, vagy Bronx-ban...

afro, fekete - érted gaijin?
  • bardocz
    de az apja teljesen néger láttam közvetítésnél
  • bardocz
    hááát nem tudom nehéz megállapítanni nekem :)de lehet hogy igazad van viszont akkor nem ő az első :)
  • Istencsászár
    Szerintem félvér...

• bardocz
    hailton ügyes srác és ha jól tudom ő lenne az első néger a sorozatban talán
  • edeleny
    Igen,de ugy gondolom,hogy ebböl a hárombol sincs tul sok választása.
    Pedro öreg,Paffi meg lassu.Hamiltont nem ismerjük,de több istálo bevállál fiatalokat,muszály neki is.
  • Istencsászár
    Hami, Pedro, Paffi :)
  • desigo
    LOOL
    Az utólsónál elszakadt és felkelt és röhög:)
  • bardocz
    én meg azt szeetném ha ő lenne csapattársa és még el is gyepálnáa pályán x)
  • edeleny
    Remélem,ö lesz Alonso csapattársa.
    Igazábol,szerintem nincs sok választása Ron-nak.
  • G_ArchAngel #41885
    Hamilton készen áll a Formula-1-re

Egyes sajtóértesülések szerint az elkövetkezendő esztendőben Lewis Hamilton a McLaren-Mercedes versenyzője lesz. A GP2 bajnoka bízik abban, hogy Ron Dennis választása őrá esik majd.

"Mindent megtettem és készen állok a Formula-1-re. A GP2 elintézve, tehát az energiámat az F1-re és a tesztelésre fordíthatom. A legjobban vezetni tudok – minél előbb annál jobb."

"Ron Dennis elégedett a munkámmal. Nem tekintem úgy, hogy az enyém az ülés, így ha nem én kapom meg, az nem azt jelenti, hogy elveszítettem." – tette hozzá Hamilton, aki szívesen összemérné tudását Fernando Alonsoval.

"Fernando Alonso nagy kihívást jelentene, nagyszerű, ha egy erős csapattárssal tudja magát összehasonlítani az ember. Szerencsém volt, hogy Alexandre Premat volt a csapattársam, így gyorsabban fejlődhettem. Sokat tanulhatnék Alonsotól. Ő lenne a legjobb csapattárs. Készen állok."

Hát, Lewis, azt hiszem Alonso tanulhatna Tőled, hogy miként kell fékezés nélkül megtenni egy kört:)