182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
színes gumi... ez csak PS kép, hát a champ carban se az egész színes csak van rajta egy csík, higgyétek el biztos nem ilyen lesz, csak a cikkírók baromsága -
várjunk, de ki határozza meg, hogy a gumi el van használva? Hogy min. fél centit kopott? vagy csak kijöttek egy körre vele? mennyi felháborodás lesz megint... -
hát szerintem ez nem nagy feltartás, ilyet lehet látni szinte akármelyik versenyen...
azt hittem legalább megkoccantotta.... -
Dexantreal #41995 Érdekes lesz. -
1 bohóckodás lesz az egész:( -
maradékot meg berakják turmixba mi? :D -
pfújj de ronda :S
marha szépek lesznek így a kocsik :( -
Az majd a következő dolog lesz... A futam után a versenybírák ízmintát vesznek a gumiból, hogy megállapítsák, hogy mennyit vesztett az ízéből... :D -
G_ArchAngel #41990 Poz. Pilóta Csapat Idő Kör
1. Piquet Renault (M) 1:19.565 72
2. Kovalainen Renault (M) 1:19.690 118
3. De la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:19.920 114
4. Montagny Toyota (B) 1:20.631 89
5. Wurz Williams-Cosworth (B) 1:20.818 68
6. Hamilton McLaren-Mercedes (M) 1:20.852 62
7. R.Schumacher Toyota (B) 1:21.130 54
8. Sato Super Aguri-Honda (B) 1:21.982 32
9. Premat MF1-Toyota (B) 1:23.212 40
10. Yamamoto Super Aguri-Honda (B) 1:23.708 33
11. Karthikeyan Williams-Toyota (B) 1:24.032 40
12. Quintarelli MF1-Toyota (B) 1:36.638 7
Az eredmények nem hivatalosak -
Gyönyörű...
-
G_ArchAngel #41988 Jönnek a színes gumik:) Remélem ízesítve is lesz:) -
ennyi... ezekután mondjon valaki csapatsorrendet mag hasonlót.... -
Én a nevére meg a fejére emlékszem, mert az 1ik F1es könyvben az a csoportkép került 97ből amin pont ő helyettesített:) -
cikk is van már -
Hát ez lol! -
ehh bukott 2 secet lekörözésnél, ez azóta hányszor fordult már elő... -
Fontana vs. Villeneuve -
Ilyenkor jó lenne Gabor_(HSF), gondolom mondaná mi volt, nekem tökre nem rémlik a csávesz.
amennyit utánanéztem, a csákó a közelében nem volt Villeneuve-nek. -
Miért 9 év után kell ezt előhozni? Még ha így is történt? És mi köze van Jean Todtnak a Sauberhez? Hogy jön oda Jean Todt, hogy utasításokat adjon egy másik csapat versenyzőjének? Az rendben, hogy a Ferraritól kapták a motort, de akkor is! Gondolom szerződés kötötte a Ferrarit, nem mondhatták volna, hogy "többet nem kaptok motort, mert Fontana nem tartotta fel Villeneuvöt..." Ilyen nincs!
Szerintem ez így nevetséges, Fontana így akar reflektorfénybe kerülni, ha már a vezetése miatt nem sikerült... -
azt nem írja hogy őt megbüntették ugyhogy szerintem egy körben voltak de így télleg nem lehet tudni:D -
gondolom nem egy körön belül voltak egymáshoz képest.
valakinek megvan az a verseny?

így nem lehet mit mondani.. -
hát én se egy pilóta dolga az eleve hogy ne engedje el a möötte lévőt ha versenybe van vele mert azért nem fogják megbüntetni -
Ez elég kamu dolognak hangzik... Én nem hiszem el. -
Norbi7 #41975 Az mit jelent hogy nem engedte el? Talán kilökte vagy mi? -
-
G_ArchAngel #41973 2006-09-20
Fontana: Megzsaroltak a Ferrarisok!
Megdöbbentő bejelentést tett a Sauber egykori tesztpilótája. Norberto Fontana azt állítja, hogy 1997-ben élete egyetlen Forma-1-es futamán azt a feladatot adták ki neki, hogy állítsa meg a Williams versenyzőjét, Jacques Villeneuve-öt!
Norberto Fontana (a képen) nevére bizonyára csak a legelvetemültebb Forma-1 rajongók emlékeznek. Az argentin pilóta 22 évesen 1997-ben óriási lehetőséget kapott a sorstól: életében először - és mint később kiderült utoljára - Forma-1-es futamon szerepelhetett.
Az argentin versenyző kilenc év elteltével megdöbbentő vallomást tett a sajtónak.
- A jerezi nagydíjon az volt a dolgom, hogy minden lehetséges eszközzel állítsam meg Jacques Villeneuve-öt. A futam előtt pár órával odajött hozzám Jean Todt, és azt kérte, hogy ha Villeneuve mögém ér, semmiképpen se engedjem őt tovább. Én pedig - bár örökre nem fogom magamnak megbocsátani - megtettem, amit kértek tőlem - mondta Fontana, aki hozzátette, az is nagyon fájt neki, hogy a futam után egyetlen Ferraris sem ment oda hozzá, hogy megköszönje tettét.
A futamon egyébként - melyen Fontana Gianni Morbidellit helyettesítette - megbüntették Schumachert, ám ez az eset sportszerűtlenségéből mitsem von le. A verseny után az angol szakkomentátor, Murray Walker egyébként viccesen megjegyezte: az a minimum, hogy a Ferrari vezetői egy nagy üveg pezsgővel köszönik meg Fontanának, amit tett.
A Ferrari motorral versenyző Sauber vezetői egyelőre nem kívánták kommentálni a hírt, ahogy Jean Todt sem. -
ez hülye, most is :) -
szerintem Lauda sokkal többet tud a ferrarirol és F1ről ált. mint itt bármelyikünk, és nagy igazságokat szokott mondani az öreg. meg azt is érdemes nézni hogy valami firkász írta a dolgokat, vagy ő live mondja. mert rengeteg poént, fricskát is mond amin mindenki jól szórakozik, másnap meg úgy közlik le, hogy teljesen kiforgatják a szavait...;-) -
gabor1968 #41970 Szerintem meg sok igazság van abban amit Lauda mondott! Én is kíváncsian várom a jövő évet! Szerintem Sumi egy darabig még igencsak kiveszi a részét a Ferrari életéből! -
Eltanácsolták? azt hittem magától ment el. -
Na de kerlek, mindenki tudta, hogy miota a Ferraritol eltanacsoltak Laudat, hogyis mondjam kisse ellenszenvezik a Ferrarival.
Csak ilyenkor fogalmazod meg azt, hogy hulye, de akkor amikor MS-el szemben hajtja ezeket a hulyesegeit, akkor miert tartod geniusznak es adsz olyankor igazat neki? :PPPP
Legyel konzekvens.A hulyeseg az hulyeseg barkire is mondjak. -
"Olaszország támogatja a Ferrarit, de ha nem nyernek, - ahogyan ezt Michael esetében is tapasztalhattuk – és Kimi még iszik is, akkor sokkal negatívabb visszajelzések érkeznek. Ha egy sörrel többet iszik majd a kelleténél, ő lesz a hibás akkor is, ha egyébként ártatlan."
:))) hülye ez az ember... -
Azert ez vicc.
Meg at sem ment a Ferrarihoz Kimi es Lauda mar elkezdte fikazni. -

-
G_ArchAngel #41964 Sorry Pedro, sorry Gary - azthiszem Ti jövőre csak teszteltek:) -
2007 -
Ennyit a kiragadott szövegedről aminek az előzményét nem másoltad be!. Kimi a pl Monzai incidensről beszélt a Massa vs Alonso szituról...
Amugymeg:
"Most azonban a munkámra koncentrálok, szeretnék még jó eredményeket elérni az utolsó három futamon, amelyből az egyiket talán meg is nyerhetem."" -
Ennyit a gyártásról:
"Érdekes lesz látni, mi történik az utolsó versenyeken. Én magam a Ferrarit fogom támogatni, hiszen jövőre oda igazolok, a Forma-1 egésze számára azonban mindenképp jó dolog, hogy ilyen szoros a küzdelem, mivel növeli a népszerűségét."
A5.HU -
Räikkönen elbeszélgetne Schumacherrel -
MrTressy #41959 Elég ha alonzót véletlenül kiüti a buliból