182273
  • DJ Bee18
    színes gumi... ez csak PS kép, hát a champ carban se az egész színes csak van rajta egy csík, higgyétek el biztos nem ilyen lesz, csak a cikkírók baromsága
  • DJ Bee18
    várjunk, de ki határozza meg, hogy a gumi el van használva? Hogy min. fél centit kopott? vagy csak kijöttek egy körre vele? mennyi felháborodás lesz megint...
  • M@TriX
    hát szerintem ez nem nagy feltartás, ilyet lehet látni szinte akármelyik versenyen...

azt hittem legalább megkoccantotta....
  • Dexantreal
    Érdekes lesz.
  • Kit--Kat
    1 bohóckodás lesz az egész:(
  • bardocz
    maradékot meg berakják turmixba mi? :D
  • allock #41992
    pfújj de ronda :S
    marha szépek lesznek így a kocsik :(
  • Sysfox
    Az majd a következő dolog lesz... A futam után a versenybírák ízmintát vesznek a gumiból, hogy megállapítsák, hogy mennyit vesztett az ízéből... :D
  • G_ArchAngel #41990
    Poz. Pilóta Csapat Idő Kör

1. Piquet Renault (M) 1:19.565 72
    2. Kovalainen Renault (M) 1:19.690 118
    3. De la Rosa McLaren-Mercedes (M) 1:19.920 114
    4. Montagny Toyota (B) 1:20.631 89
    5. Wurz Williams-Cosworth (B) 1:20.818 68
    6. Hamilton McLaren-Mercedes (M) 1:20.852 62
    7. R.Schumacher Toyota (B) 1:21.130 54
    8. Sato Super Aguri-Honda (B) 1:21.982 32
    9. Premat MF1-Toyota (B) 1:23.212 40
    10. Yamamoto Super Aguri-Honda (B) 1:23.708 33
    11. Karthikeyan Williams-Toyota (B) 1:24.032 40
    12. Quintarelli MF1-Toyota (B) 1:36.638 7

Az eredmények nem hivatalosak
  • Istencsászár
    Gyönyörű...
  • G_ArchAngel #41988
    Jönnek a színes gumik:) Remélem ízesítve is lesz:)
  • Kit--Kat
    ennyi... ezekután mondjon valaki csapatsorrendet mag hasonlót....
  • Kit--Kat
    Én a nevére meg a fejére emlékszem, mert az 1ik F1es könyvben az a csoportkép került 97ből amin pont ő helyettesített:)
  • Count Adyn
    cikk is van már
  • Istencsászár
    Hát ez lol!
  • Count Adyn
    ehh bukott 2 secet lekörözésnél, ez azóta hányszor fordult már elő...
  • Ch_Slater
    Fontana vs. Villeneuve
  • b-type
    Ilyenkor jó lenne Gabor_(HSF), gondolom mondaná mi volt, nekem tökre nem rémlik a csávesz.
    amennyit utánanéztem, a csákó a közelében nem volt Villeneuve-nek.
  • Sysfox
    Miért 9 év után kell ezt előhozni? Még ha így is történt? És mi köze van Jean Todtnak a Sauberhez? Hogy jön oda Jean Todt, hogy utasításokat adjon egy másik csapat versenyzőjének? Az rendben, hogy a Ferraritól kapták a motort, de akkor is! Gondolom szerződés kötötte a Ferrarit, nem mondhatták volna, hogy "többet nem kaptok motort, mert Fontana nem tartotta fel Villeneuvöt..." Ilyen nincs!

Szerintem ez így nevetséges, Fontana így akar reflektorfénybe kerülni, ha már a vezetése miatt nem sikerült...
  • bardocz
    azt nem írja hogy őt megbüntették ugyhogy szerintem egy körben voltak de így télleg nem lehet tudni:D
  • Ch_Slater
    gondolom nem egy körön belül voltak egymáshoz képest.
    valakinek megvan az a verseny?
    így nem lehet mit mondani..
  • bardocz
    hát én se egy pilóta dolga az eleve hogy ne engedje el a möötte lévőt ha versenybe van vele mert azért nem fogják megbüntetni
  • Sysfox
    Ez elég kamu dolognak hangzik... Én nem hiszem el.
  • Norbi7
    Az mit jelent hogy nem engedte el? Talán kilökte vagy mi?
  • Istencsászár
  • G_ArchAngel #41973
    2006-09-20
    Fontana: Megzsaroltak a Ferrarisok!

Megdöbbentő bejelentést tett a Sauber egykori tesztpilótája. Norberto Fontana azt állítja, hogy 1997-ben élete egyetlen Forma-1-es futamán azt a feladatot adták ki neki, hogy állítsa meg a Williams versenyzőjét, Jacques Villeneuve-öt!

Norberto Fontana (a képen) nevére bizonyára csak a legelvetemültebb Forma-1 rajongók emlékeznek. Az argentin pilóta 22 évesen 1997-ben óriási lehetőséget kapott a sorstól: életében először - és mint később kiderült utoljára - Forma-1-es futamon szerepelhetett.

Az argentin versenyző kilenc év elteltével megdöbbentő vallomást tett a sajtónak.

- A jerezi nagydíjon az volt a dolgom, hogy minden lehetséges eszközzel állítsam meg Jacques Villeneuve-öt. A futam előtt pár órával odajött hozzám Jean Todt, és azt kérte, hogy ha Villeneuve mögém ér, semmiképpen se engedjem őt tovább. Én pedig - bár örökre nem fogom magamnak megbocsátani - megtettem, amit kértek tőlem - mondta Fontana, aki hozzátette, az is nagyon fájt neki, hogy a futam után egyetlen Ferraris sem ment oda hozzá, hogy megköszönje tettét.

A futamon egyébként - melyen Fontana Gianni Morbidellit helyettesítette - megbüntették Schumachert, ám ez az eset sportszerűtlenségéből mitsem von le. A verseny után az angol szakkomentátor, Murray Walker egyébként viccesen megjegyezte: az a minimum, hogy a Ferrari vezetői egy nagy üveg pezsgővel köszönik meg Fontanának, amit tett.

A Ferrari motorral versenyző Sauber vezetői egyelőre nem kívánták kommentálni a hírt, ahogy Jean Todt sem.
  • DJ Bee18
    ez hülye, most is :)
  • Mersant
    szerintem Lauda sokkal többet tud a ferrarirol és F1ről ált. mint itt bármelyikünk, és nagy igazságokat szokott mondani az öreg. meg azt is érdemes nézni hogy valami firkász írta a dolgokat, vagy ő live mondja. mert rengeteg poént, fricskát is mond amin mindenki jól szórakozik, másnap meg úgy közlik le, hogy teljesen kiforgatják a szavait...;-)
  • gabor1968
    Szerintem meg sok igazság van abban amit Lauda mondott! Én is kíváncsian várom a jövő évet! Szerintem Sumi egy darabig még igencsak kiveszi a részét a Ferrari életéből!
  • Kit--Kat
    Eltanácsolták? azt hittem magától ment el.
  • [Jakuza]
    Na de kerlek, mindenki tudta, hogy miota a Ferraritol eltanacsoltak Laudat, hogyis mondjam kisse ellenszenvezik a Ferrarival.
    Csak ilyenkor fogalmazod meg azt, hogy hulye, de akkor amikor MS-el szemben hajtja ezeket a hulyesegeit, akkor miert tartod geniusznak es adsz olyankor igazat neki? :PPPP
    Legyel konzekvens.A hulyeseg az hulyeseg barkire is mondjak.
  • Istencsászár
    "Olaszország támogatja a Ferrarit, de ha nem nyernek, - ahogyan ezt Michael esetében is tapasztalhattuk – és Kimi még iszik is, akkor sokkal negatívabb visszajelzések érkeznek. Ha egy sörrel többet iszik majd a kelleténél, ő lesz a hibás akkor is, ha egyébként ártatlan."

:))) hülye ez az ember...
  • [Jakuza]
    Azert ez vicc.
    Meg at sem ment a Ferrarihoz Kimi es Lauda mar elkezdte fikazni.
  • Istencsászár
  • G_ArchAngel #41964
    Sorry Pedro, sorry Gary - azthiszem Ti jövőre csak teszteltek:)
  • Count Adyn
    2007
  • Istencsászár
    Ennyit a kiragadott szövegedről aminek az előzményét nem másoltad be!. Kimi a pl Monzai incidensről beszélt a Massa vs Alonso szituról...

Amugymeg:

"Most azonban a munkámra koncentrálok, szeretnék még jó eredményeket elérni az utolsó három futamon, amelyből az egyiket talán meg is nyerhetem.""
  • B0B0
    Ennyit a gyártásról:

"Érdekes lesz látni, mi történik az utolsó versenyeken. Én magam a Ferrarit fogom támogatni, hiszen jövőre oda igazolok, a Forma-1 egésze számára azonban mindenképp jó dolog, hogy ilyen szoros a küzdelem, mivel növeli a népszerűségét."

A5.HU
  • 0ppika
    Räikkönen elbeszélgetne Schumacherrel
  • MrTressy
    Elég ha alonzót véletlenül kiüti a buliból