182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
TAkoma Sato azISten
-
deeerbi -
jefferson83 #42198 

Szép volt! Grt
-
"de rossz helyen Sato"
-
bruhaha 116-116, szép lesz a vége :) -
de még hogy : O -
Szabi1991 #42194 esik
-
ki nyert eddig több futamot? -
sztem max a dobogónál fog esni, addig túl meleg a pálya hogy valamit jelentsen ami most szemelkél -
jefferson83 #42191 Csak ne kezdjen el esni :( -
pontegyenlőséglesz: \ -
Sumi 
Alonso
akyyy
hajrá sumi, első hely

-
gyerünk Schumi!!! -
na lássuk a lengyelt :) -
Kimi sajna megint kiesett -
gabor1968 #42185 Sanghajban van a futam, de semmi baj! -
gabor1968 #42184 Jó kis esős futam várható!
Most néztem a Német RTL-en az élő képeket! A futam végére legalább 10 pontal fog vezetni Alonso! (sajnos) -
edeleny #42183 Van valakinek hire a Sepangi időjárásról? -
Ja tudatosan, tavaly Michelin segítséggel, akik 2004-ben terjesztették be az FIA-nak, az egy gumihétvégés tervezetet. Mivel másképp sehogy se tudtak volna nyerni. -
-
A Renault profi csapat, abból is látszik hogy szinte minden körülményekhez nagyon gyorsan és jól alkalmazkodnak.
Szvsz sikeresek is mivel potenciális nyerő élcsapat.
De az ellenfél gúnyolása az nálam sem bejövős. lehet hogy a cirkusz a lényeg, mint egy kereskedelmi adóban, de ez a sport régebben azért az úriemberek sportja volt,..és legalábbis méltányolták egymást,...inkább verekedtek
..
Egyébként bár talán meglepő, még mindig frankóbbdolognak tartom ha lezavarnak egymásnak füleseket, vagy lökdösődnek, minthogy a közvéleményre utazva és a nyilvánosság mögé bújva becsmérlik az ellenfelet.
A Ferrari nem fog cirkuszolni, nem rumlizott Stoddart féle, és nem fog a Briattore féle stílusra sem ezen a szinten reagálni.
..és nekem is inkább ez a szimpatikus. :) -
inkább az időjárás és a pálya..:)
amennyire tudom nem figyelmeztették Rubinho-t a kék zászlóval, ő meg nem látott maga mögé a vízfelverődés miatt, és amikor behajtott a Pit-be, akkor megzavarta 'Rosa-t.
-
edeleny #42178 Változnak az idők.Ezért három hete még bünti járt volna. -
G_ArchAngel #42177 "Rubens Barrichello fellélegezhet. A brazil pilótát Pedro de la Rosa panasza ellenére megtarthatja harmadik rajtpozícióját. Jenson Button a negyedik kockából várja a futamot." -
bevárják 
-
Az időmérőt nem szoktam élőben nézni de a versenyt azt mindig!!! -
Hogy bírtál nem felkelni?:D én kinem hagynám hogy élőbe ne lássam, legyen akármikor... -
Már rég meg volt egyezve úgy olvastam szóban, már jó régóta. -
Jól van én aludtam reggel... -
Már láttuk, felesleges kommentálni:) -
És? nemis irt alá 1 évvel hamarabb... És Sumi távozása megdöbbentett, mer nem gondoltam hogy idén befejezi, és Sumi-Kimi páros nem lett volna és nem is lett. Én mindig hittem Kiminek hogy nem irt alá és nem döntött, mivel a Ferraria várt, és mikor Sumi hetekkel ezelőtt eldöntötte hogy nem folytatja akkor irt/írhatott alá oda. -
Schumi épphogy a végén jutott be... -
Ne legyél naív, te aki 2éven keresztül cáfoltad végig és szapultad a cikkeket amik Kimi távozásáról szóltak a Ferrarihoz. -
Jó sokan kicsúsznak... -
Olvass nemárt... Alonso elmondása szerint azért írt alá a McLarenhez tavaly, mivel a rönó nemvolt biztos a folytatásabn, nemtudta milesz és hogylesz... a csapaton belül nemvoltak fix dolgok a jövőre nézve és emiatt "menekült" onnan. -
Én nem így gondolom és kész, melleslge 1 hányadék csapat hányadék mentalitással. Alonso is biztos okkal menekül... -
G_ArchAngel #42164 ha én szívsebben fociznék az Arsenalban, mint a MU-ban, de MU-val bajnok lettem, akkor az mi?
Kényszer vagy szenvedés - félsiker? -
"A siker:
Ez azt jelenti, hogy a siker az, amikor az ember élvezi, amit csinál!
Csak akkor élvezi, amikor nem kényszerből teszi, amit kell, hanem azért, mert akarja. Szabad akaratából! (Megjegyzendő, hogy az élvezethez - a szabadsághoz - a megfelelő mennyiségű pénz eleve hozzátartozik!)" -
G_ArchAngel #42162 az öreg kerekes bagoly egy f*sz, az év eleji sikereket a Cosworthnak köszönheti, nagyon jól húzott egyenesben az a motor, ebből is látszott, hogy erős volt... -
G_ArchAngel #42161 igen, és Zsóti is sikeres, jó pilóta - hiszen az alatta lévő technikával megtette amit lehetett: behozta pontszerzőhelyre, mikor a többiek kiestek...
(hmmm, de hasonlít valakihez, de annak jobb az autója...)