182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sajnos a sors nem igazságos. Ha az lenne akkor most Sumi ünnepelné a 8. vb címét. -
gabor1968 #43318 Az előttem irókhoz csatlakozva,én is csak annyit mondhatok hogy ez egy fantasztikus befelyezése volt a szezonnak! Főleg a két Ferrari nyújtott fantasztikus telyesítményt. Sumi amit művelt az brutális volt! Jövőre szerintem Massa lessz a bajnok (persze ha haggyák!) -
Épp ezért nem fél évért adnak Vb címet. A vége a Ferrarinak sikerült rosszabbul, a Rönó meg ment ahogy addig is. -
G_ArchAngel #43316 ha a Sors igazságos, akkor a McLaren jövőre tartsa meg ezt a szintet...
köszönöm -
Óriási Respect Schumachernek!! Kiváncsi leszek milyen lesz az f1 nélküle!!
Remélem annyira izgalmas, élményekben gazdag mint amien ez az év volt!! persze most ferrari győzelemmel kimivel az élen!! -
Schumacherre nem lehet szvakat találni, ennél magasabb szinten nem lehetne az autó vezetést művelni. Emlékeztek, aszt hiszem tavaly mondta valaki, hogy Schumi nem tud előzni... Na de komolyan ezt szavakba nem tudom önteni amit Schumi ma csinált...
Ja és nefelejtsük el, milyen autót gyártott a Ferrari.... Magasan csúcs autó, VB címet érdemelt volna a tudása, de nincs HA!
Örülök, és megtisztelésnek érzem, hogy végigkövethettem a pályafutását.
Az 1.től az utolsó futamáig mint 1 művész alkotott... -
megmondom őszintén...nem érdekel.Schumi a szememben 100000000000000000000000x nagyobb, és nekem ez a fontos.Jövőre MAssa+Kimi..hna ott érdemelje... -
Nyalonzó megérdemelteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
Én bepiálok, bepiáltam, nem csak a dobogón ömlött a pezsgőőő!!
Gratula Fernando !!!!!!!!!!!!! 2 times world championnn!!!!!! -
Kikoki #43310 Hát ez a mai nap történel mi esemény a Forma 1 ben!Csodálatos volt szerintem a verseny és minden volt aminek kellett történnie ...sőt még több is!!Sumi brutális volt(thanks)Kimi majd jövöre de ő is odatette magát,Massa....stb mindenki.Egyszoval CSODÁLATOS ÉV -

-
Raikkonen méltó utóda lesz Schumachernek a Ferrarinál, Schumacher óriásit ment és természetsen gratulálok Massanak és Alonsonak is :) -
dav1d #43307 köszi Michael! 

szép volt Alonso
-
Button: Igen, nagyon különleges nap ez számomra, ugyanis este megborotválkozom :) -
Naja, de most jön a várakozás, hogy lehulljon a lepel az új vasakról:) az is izgi^^ -
csak nagyon sokat kell várni addig:(( -
IGGEN
Minden kalapom le Sumi elott! :)
Hajra Alonso! -
Kimi + Kubica + Hamilton + Kovalien :) stb... majd kiderül most aztán sokesélyes a jövő év. -
Az lehet h ma, jó páran beisznak 1 csöppet:ASD::ASD -
Reuters, október 23:
Több személyt is detoxikálóba kellett vinni ma hajnalban Sao Paulóban :) -
juzosch #43299 A dobogón a következő 5 év főszereplői:) -
Nyalonzónak ahogy hallom 'sokan' örültek...bleh :D
le tudnám szedni, de ha fel raknád nekem vmelyik tárhelyre, akkor jóval gyorsabban jönni, és azt nagyon megköszönném.És legfőképp, köszönöm Schumi, nem tudom elképzelni Nélküled az F1-et :'( -
juzosch #43297 Alonsón látszik, hogy nem szereti Massát, nem is csoda, miután feljelentette:) -
torrent oldalakon fent szoktak lenni a futamok:) -
juzosch #43295 De, a német nagydíj elején:) -
homeless #43294 Nem vagyok nagy f1 fan, de ez a futam kőkeményen odabaszott... -
Pont ugyanezt mondtam en is :) -
Jövőre Raikönnen és Massa szétb@sz mindenkit :) -
MrTressy #43291 torrenten fent lesz mindig felteszik de majd feldobom valami ingyenes tárhelyre ha véletlenül nem lenne torrentes accod -
nem lesz többé német himnusz... -
Gratulálok Massanak a győzelemhez.
De mint ős régi SUMI FAN NEKI GRATULÁLOK A LEGJOBBAN!!!! KÖSZÖNÖM, HOGY ANNYI ÖRÖMÖT OKOZOTT NEKEM!!!
Eme futamon is tisztán látszott, hogy nincs még egy olyan tehetséges versenyző az F1ben mint Sumi. Ezt senki sem tudja ma utánna csinálni amit ma véghez vitt! Még egyszer gratulálok a győzteseknek! -
Schumi, isten aldjon meg, es koszonom, hogy lathattam ezt a versenyt!
Es grat Alonsonak is, igaz nem szeretem ot nagyon, de remekul vegrehajtotta a feladatat es megerdemelten lett vilagbajnok masodszorra is. GG all - ahogy bf2ben mondanank :) -
brazil himnusz:) -
nekem valahonnan meg kell szereznem a felvételt... -
Schumi, miért hagyod abba ? :( -
ez a verseny megéri hogy az ember eltegye emlékbe -
mellesleg a verseny isszonyat durva volt! :) -
grat Alonsónak. Schumi, Isten áldjon! Massa, gratula, találkozunk jövőre!!! :) -
Uhh hát Schumi leiskolázta ma a komplett mezőnyt, még így is, hogy csak negyedik lett :) A maiak közül nem hiszem, hogy nyomába érhet valaha is bárki (nagyon talán Alonso?), de a jövőben se sok ilyen kaliberű versenyző lesz az F1-ben. -
Nah, jóéjcakát gyerekek!
:)