182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jah, a fociban jönnek mennek, akik mennek jól megszedik magukat, az egészbe megy a pénz, a nagyfejesek elvannak a football meg áll egyhellyben ott lent valahol... ja és mindenki ígérget, valamint sír. -
Pedig ebben a formában a foci csak egy büdös nagy pénznyelő (elnézést aki kedveli).
Hányok az egésztől :((( (erős off, a honi focitól meg a politikától jobban hányok mint a lityi tequila+8tejfölös koviubi komótól.. -
1et értek. De egyébként látszik is a résztvevők "pártatlansága" a focival kapcsolataban. Egyetlen szót sem ejtettek róla. Pedig biztos vagyok benne, hogy viszi a pénzt... De hát amíg a háttérben folyik a biznisz... néhány embernek nem érdeke, hogy megszüntessék a focit, mint sportágat mo-n. -
Erre nem mondok semmit, mer sajnos politika és nem a két szép szemünkért kerűltünk ide, hogy ilyeneken kelljen spekulálni. -
Pedig van pár ország jelentkezőnek új belépőnek:( -
Valahol érthető, de a "foci" nak nevezett valamibe miét ölnek sokszoros pénzeket a többi sportághoz képest akkor? Ha elszerencsétlenkedik a futamunkat hát nagyon pipa leszek
-
Miért gyalázatosan sok a Forma-1 támogatása? -
Berger: Az STR használhatja az RB3-ast
Kiváncsi leszek meddig találja az FIA a szabályos, de kiskapus dolgot szabálytalannak... 4 db RB03 izgi versenyek, legalább közöttük! -
:DDD
hát igen egy ilyet énis bevállalnék:) -
rájöttem hogy ez a nekem való meló, mindenkit elküldeni a pics@ba egy rakás pénzért :) -
álmodik a gyomor... -
A Ferrari visszaesik, a McLaren idén nem kereshet kibúvókat -
edeleny #43948 BOLDOG SZÜLINAPOT SCHUMI, ISTEN ÉLTESSE MINDEN IDŐK LEGSIKERESEBB FORMA-1-ES PILÓTÁJÁT!
Ez igy helyesebb!!!
De azért igaz. -
G_ArchAngel #43947 BSZN
-
számolj :)
1969-ben született :)
amugy 38
-
hány éves? -
sajnálom, ez van
-
10év múlva is itt lesz a levegőben, akár tetszik akár nem... -
De örülnék ha végetérne már a Schumachert istenként beállító személyi kultusz... ő már a múlt, koncentráljunk a jövőre ! -
NEm vagy egyszerű:DD
Boldog Szülinapot !!! -
jah, HBD neked is :) -
akkor kezdték:) -
Bár ő nem olvassa a fórumot, de te igen, szal BSZ! -
neki is ma van? nem is tudtam. -
BOLDOG SZÜLINAPOT SCHUMI, ISTEN ÉLTESSE MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB FORMA-1-ES PILÓTÁJÁT!

-
james88 #43935 Thx az ötleteket, a google-val nem nagy sikerrel jártam sajna.
Én is úgy gondoltam hogy a hatvanas évekkel kezdem a dolgot mert azt tom ott még nem reklámoztak.
Végülis nekem nem konkrét adat kell csak közelítő értékek még ha nem is árakról hanem hogy hány cég érintett meg ilyesmi.
Azért még ha vkinek van ötlete szívesen várom, az eddigieket meg köszönöm! :) -
edeleny #43934 Ez igen kényes téma,Konkrét adatokat a csapatfönökökön kivül nem sokan tudnak.
Egy kutatás szerint az F1 fajlagosan a legolcsobb reklám. -
Használd a Googlét, esetleg írj F1-es hírmagazin szerkesztőknék, hátha... -
szvsz kezd a 60as években a kezdetek-kezdetén -
james88 #43931 Sziasztok!!!
Nekem egy prezentációt kell csinálnom arról hogy a reklámozás milyen hatással van a forma 1-re. Örülnék ha tudnátok nekem segíteni honnan tudok adatokat szerezni ehhez. (hány cég reklámoz? mennyit költenek rá? meg ilyesmi)
Előre is thx.... -
ááá..nekem sem tetszik ez az egész.
Egyfelől nem tetszik hogy fiokcsapatok lesznek, pl. a két Honda, mert így még semmi gond hogy az egyik gyakorlatilag egy 'próbacsapat'.
Meghát ugye egy kasztnit elvileg össze kell fejleszteni a motorral, szal a nagy csapatokra nem hinném hogy hatással lenne, ez csak egy jó kis zavaros.
Meg az ilyenektől mindig Stoddart nyilatkozatai jutnak eszembe, aki kiscsapatot igazgatva sok előnyt élvezett, és felismervén hogy felfelé nem igen vezet költséghatékony út, így (sarkítva) reklámtáblaként ill. pilótáknak fizetős formulaélményért szerepeltette az autóit.
De a médiában kifejtette hogy mekkora igazságtalanság hogy a nagycsapatok jobban részesednek a TVpénzekből.
(és egyébként ha kicsit megbízhatóbbak lettek volna az autói, akkor még igaza is van :DDDD, mert csatázni azokkal az autókkal jobban lehetett volna, mint amit az élcsapatok 'csatázás' címén nekünk nyújtottak.
)
-
Kis csapatok nemigen vannak már. Talán a Skyper és az Aguri amire rá lehet mondani, de pénz van ott amennyi kell. Ha ezt a tervet elfogadják akkor csak jobb lehet az F1, mivel jobb kaszni, de gyengébb technikai háttérrel is a középmezőnybe nagy lehet a harc. Persze ez nem mindenkinek érdeke, hogy a nyakukra nőjenek. -
Hmpf -
Sziasztok!
valaki tud esetleg olyan oldalt ahol F1-es autokrol van elöl,oldal nézti kép (mind1 melyik szezon és melyik auto:))?
akárhol kerestem nem találtam :'((
előre is kösz -
edeleny #43926 BUÉK. -
-
edeleny #43924 Jo szokásukhoz hiven,viszont Angol van. -
DJ BP #43923 + ünnepek alatt spanyol foci sincs, hogy rohadna meg :DDDD -
3 hónap, hamar elszáll... -
tényleg. ...már ideje volt.
(közben én is boldog ünnepeket kívánok minden topiklakónak)
pecs kivan ezzel a szünettel, Dakar-ral, és a rally-val át lehet vészelni, de piszok messze van még a az igazi..mikor minden hétvégére jut valmi tech.motorsport. :(