FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

montoya egy vaddiszno :P
Punker
Button szépen nyomta

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
felvezetõ kör

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Pyx
mingyá' kezdödik..

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

BADE
Zsófika:D

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
na kezdik az okoskodást a "szakértõk"

Pyx
Button

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Blasta
Ki indul a pole position-ból?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

precision
Zsóti féle dodzsem :))

Bazinga!

ÁjjLe BoBBi
meg szerintem még élvezném is :DD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Punker
jaja és ha nem pörgeti a motort 250 km/h fölé akkor amotor se sül talán meg :)

ÁjjLe BoBBi
hát ha más út nem vezet a gyõzelem felé, miért is ne ? :DDD

precision
Vagy megvárja míg elkezdik lekörözni. Aki le akarja körözni azt kilöki. Elõbb-utóbb mindenki sorra kerül és akkor õ fog nyerni! YEAH! Hajrá Zsótika, legyél te az elsõ

Bazinga!

ÁjjLe BoBBi

dikki*yysw
Jóva akkó

:D

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

ÁjjLe BoBBi
biza

ÁjjLe BoBBi

dikki*yysw
Akkó kettõkó?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

rezsofiz

sazl : c

ÁjjLe BoBBi
lool :DDD

ÁjjLe BoBBi
de. de nem ugyan az a két autó sem (beállítások), meg szerintem button jobb mint sato...

Punker
pedig õ még jobb mint zsófika.....

Petyus_
Tom, de részidõkben is sokkal jobb volt Jenson, nem? Vagy már én is olyan hülye vagyok mint Palik?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Parappa
"Sajnos nem tudtuk megfelelõen kiegyensúlyozni az autót mára, és a mért körömben, az utolsó kanyarból kifelé olyan keményen mentem rá a rázószegélyre, hogy kicsúszott a kezembõl a kormány, és véletlenül megnyomtam a boxban használatos limiter gombját." (Gimmi)

a.carkey
Ha most szarok is, azért erra az évre SEM írnám le a McLarent, mert a BAR-nak most egymás után többször összejött.

Nem azt mondom, hogy Kimi mostanában a legjobb pozíciókból rajtol, majd fejez be versenyeket, de amint a McLarennél rájönnek annak a két hibának a megoldására (1. a dagadt kirúgása; 2. a motor gyors is legyen, meg megbízható is), ami hátráltatja õket, és még a brit nagydíj elõtt versnyképesek lesznek!

1991-ben hasonlóképpen szenvedett a Williams az elején. Állandó problémáik voltak, amit Monacora helyrehoztak, és onnantól versenyképesek lettek. A Mekinek ez most min. brit nagydíj, max. a magyar. Szerintem! Sõt, a Williams is magára fog találni.

A medve nem játék.

Punker

ÁjjLe BoBBi
de le tudja.
1. jól rajtol (1% esély)
2. az elsõ kanyarban utoléri õket és mint egy tekegolyó szétzuzza õket
3. megfordul és szembe megy a forgalommal

Punker
fél mezõnyt nem tudja ledarálni mert csak 1-2 kocsi van mögötte....

ÁjjLe BoBBi
hát én minden futam elõtt fenntartom az elméletem, miszerint zsófi elrajtol, rahúzza erre, ráhúzza arra, majd a fél mezõnyt kilöki a picsába. eddig nem jött be. de talán ma...

Punker
szerintetek lesz végre valami jó kis baleset? vagy 1 esõsfutamot is szivesen látnék

Bucser
Schumi maga mondta, hogyha nem hibázik akkor sem veri meg a BAR-t Buttonnal....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ÁjjLe BoBBi
az a probléma hogy technikai sportban nincs helye olyan szónak hogy "ha".
másrészt ha jobban megnézed nem rontott olyan óriásit hogy azzal biztos pole-ra jutott volna.

rezsofiz
Jah, a McLarennel valamit nagyon elnéztek...

Bandee1987
Szerepcsere van nagyon kialakulóban a Bar-Honda és a Mclaren közt. A mclaren szar a bar pedig egyre jobb. Ha ilyen ütemben fejlõdik a bar, hamarosan komoly ellenfele lesz a ferrarinak. Idõmérõn már megverte(bár ki tudja, ha schumi nem csúszik ki, akkor lehet, hogy schumié a pole) a ferrarit, de még a futam hátravan. És annak ellenére drukkolok a BAR-nak, hogy Ferrari drukker vagyok.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

M@TriX
Na csak most jutottam nethez, Button egy állat, nagyot hajtott.
És nem azért lett most elsõ mert Schumi hibázott. Schumi azért hibázott, mert most tényleg nyomnia kellett. ;)
Már elszokott adtól, hogy meg kell izzadnia az elsõségért. ;)
Szóval a BAR nagyon tuti lett, ezt nem sokkal lentebb mondtam is, végre egy igazán ütõképes verda.... Mondjuk ennyire nem számítottam, hogy ennyire ütõs lesz, a középmezõny 2 felébõl az élmezõny csúcsát döngetik, de majd honap kiderül.
Szerintem jó meccs lesz hosszú idõ után. Meg lesz egy Klicskó meccs is. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

MrSpock
Hajrá Honda!
Talán lesz valami most,de azért sajnos Shumi nyer megint.:-(
És semmi nemváltozik,a Forma-1 teljesen elszürkül,unalmássá válik.
Esteleg annyit lehetne változtatni,hogy a kasztnik mondjuk ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezzenek,tehát egyenkasztnik,és a motorokat meg mindneki úgyfejleszti ahogy akarja.Azért az autóverseny versenyzõkrõl ,és motorokról szól,nem az aerodinamikáról,kinek van jobb szélcsatornája meg kitott minél úrtechesebb karosszériát.
Sokszor a kiscsapatok nem a motorral maradnak el nagyon,hanem a külsõséggel.

Go Jeff Go!!!!

rezsofiz
LOOOOOOL

Punker

Punker

ÁjjLe BoBBi
LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

toMpEr
komoly, tescoba lehet kapni

Punker
ez komoly?

toMpEr

ÁjjLe BoBBi
Sato végén hibázott.

ÁjjLe BoBBi
nemkéne.

Petyus_
Én Schumi fanként is örültem a mai eredménynek. =)

De látva Button mennyit rávert a szintén nem gyenge Satora, szerintem igencsak kevés üzemanyag lehetett abban a Hondában. De ne legyen igazam. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Matthewpamer
szerintem még egy-két évig ferrarri és schumacher uralom lesz.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

ÁjjLe BoBBi
nem vagyok egy suhamér fan, de kétség kívül az egyik leggyorsabb, legmegbízhatóbb, legtapasztaltabb pilóta a mai mezõnyben. aki õt lenyomja az méltán buszkélkedhet vele. egy jóideje már nem láttam MS-t hibázni. ma hibázott mert a határon tolta a gépet. meglátjuk holnap mi lesz. remélem nem tudja leverni buttont. végre történne valami ha esetleg mas nyerne. meg is erdemelne a gyozelmet.

Dagadt meg elmehet a jo kurva anyjaba. kb. ennyi. egy mocskos szar szemetlada

ÁjjLe BoBBi
egyszerüen nem tudom felfogni hogy állhat ekkora marhákból az a bizottság melynek tagjai ez ügyben döntést hoznak. elképesztõ hogy mekkora marhák. csatlakozom Andráshoz, az biztos hogy nem nézek többé F1-et ha ezt meglépik. rossz mederbe terelnék az F1-et.

a.carkey
Benne ült a Dagadt, csak láthatatlan ruhában! Azért volt ennyire lassú és undorító! :)

A medve nem játék.