182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
DJ BP #47160 Erre gondolok én is, de a rendező ennyire hülye nem lehet :DD -
DJ BP #47159 perelném az arabokat :DD -
Szerintem azt még az első etapból ismételték. -
Kár hogy Hamilton hibázott, még szorosabb lehetett volna... -
Jelenleg a 4.
Massa vezet -
Na lesz Super Aguri az első 10be?:D -
Világítótest esett Alonso autójára
Kis híján szívinfarktust kaptak a McLaren szerelői szombat reggel, amikor megérkeztek a csapat garázsába Bahreinben. Az éjszaka folyamán ugyanis leszakadt a helyiség plafonjáról egy világítótest, egyenesen Fernando Alonso MP4-22-esére. Rövidesen azonban megnyugodtak, ugyanis kiderült, hogy az autó nem szenvedett komoly sérülést, mindössze az első szárny rongálódott meg kissé. Ezt azonban a délelőtti szabadedzés kezdetéig gond nélkül kijavították. A spanyol pilóta 11 kört tett meg a tréningen, és a hetedik legjobb időt autózta. -
érdekes, jégkorongban ez inkább az "igaz férfi" ismérve... -
A bunkó parasztság és az öszinte emberi megnyilvánulás között azért van egy kis különbség.... természetesen ezt a verekedésre és a lerúgásra értem... bár a mutogatás se szép dolog -
jó a banner 
-
Davidson..
-
Anthony Davidson
-
-
Räikkönent gyorshajtáson kapták
A bahreini rendőrség két Formula-1-es szereplőt is gyorshajtáson kapott. Pénteken a híres pályatervező, Hermann Tilke, szombaton Kimi Räikkönen lépte túl a megengedett sebességet. Míg a finn megúszta igazoltatással, Tikét bevitték. A kihallgatáson kiderült, hogy az ország részben neki köszönheti Formula-1-es versenyét, így elengedték.

-
Port.hu - RTL Klub -
Aki a legutóbbi bannert csinálta szerintem ő is a google-t nézte ... -
engem Alonso mutaogatása soha nem zavart, az köcsögség, ha vki ráhúzza az autót, de mutogatni én is szoktam
ellenben a győzelem utáni vonaglást meg nem értem -
ha valaki a tv-ben nem tudná nézni a futaomot vagy az időmérőt, az aláírásomban lévő oldalon, a sport kategóriában a cctv5-ön figyelemmel követheti az eseményeket -
:) -
pauly #47141 google :) -
Mikor lesz az időmérő és mikor lesz a futam magyar idő szerint? -
Legyünk következetesek, Alonsot utáljuk mert mutogat, ejnye-bejnye Kimi 
-
nekem pont ez hiányzik
kell az őszinte emberi megnyílvánulás - ha Alonso lerúgná futam után pl. Biatore-t, akkor azzal sok jópontot szerezne:)
vagy ha kilöki egyik a másikat, akkor sisak, kesztyű le és indulhat a pofozkodás -
Valamit jobb titkolni:)
-
Gabor_(HSF) #47136 Astran van,de kódólt,kártya kell hozzá...
Viszont AC3-ban adja az F1-et is,szenzációs hangal -
Én mostmár majd akkor vonok le következtetést ha 2 ferrari fordul el az első kanyarban dinamikusan elszakadva kb:D -
edeleny #47134 Nyilván valóan nem ugy gondolta,hogy ÖK,hanem,hogy MI.
Egy egy ilyen teszt után egyesek képesek maximálisan téves következtetéseket levonni. -
-
"ebből a tesztből szinte semmit sem lehet levonni" - szerinted, akkor miért tesztelnek? hogy mi itthon lerágjuk a körmünket Live Timing bámulás közben?
Az más dolog, hogy NEKÜNK nem jelent semmit, de nekik nagyon is sokat... -
zritya #47131 Hello
Nagy F1 rajongo vagyok remélem izgalmas lesz a futam. -
Talán azért, mert 750le-s 
Szerintem eddig is annyi volt -
nirdo #47129 Eszemben sincs leírni. Bízom Kimiben. -
Szerintem ne ird le Fernandot ha o nem puha gumikon futotta az idejét...:) S ugy tudom o keménnyel mente azt az idot..... -
Vasárnap pontban 13:00-kor lesz a start? -
ehh blikkben mi a nagy hír? Kiminek motor cserélnek Bahrein-re:D b+:DDD -
nirdo #47125 Van ORF1-ed? Az jó, nekem csak meg kéne találni?:-)
Szerintem akkor 60%esélyt már adhatunk a Ferrari győzelmének:-) Kimiének:-) Örömünkre:-) -
Gabor_(HSF) #47124 Igy van ,Kimit csak a puhább gumival láttam körözgetni,Alonso a utolsó 20 percben,meg csak a keményebbel ment,Massa felváltva,de pont elötte durrant el Button Hondája,amin meg is csuszott..
Igyhát a 2 leggyorasabb kör Kimi és Hamilton é természetesen puha és ha jól láttam új gumival -
Kimi biztosan softal mente, első gyors körében amikor a pályára lépett, mivel ezt irták a lájv tájmingon. -
ebből a tesztből szinte semmit sem lehet levonni.........majd meglátjuk a holnapi időmérőn illetve mégtisztábban a futamon.... -
edeleny #47121 A, egy teszt nem a futam,teszten "valamiért" mindig gyorsabbak.
B, tavaly óta sok minden változott
C, itt nem sok verseny van most "takaritják" a pályát.
Azt nem értem,ha már a vakok számára is jol láthatoan jelölik a gumikat,miért nem irják ki milyennel ment ugy érthetöbbek lennének.
(mert ugye ha ez az idö két egyforma gumi az jo,de ha nem az gáz)