182273
  • sharpshooter #47200
    MS okos lett öregkorára, inkább Monty lett volna érdekes:)
  • Gabor_(HSF)
    Ö még talán nem érett egy futamgyözelemre,bár ritka nagy ász a csávó..
    De ez nem a GP2-ö,itt 2x olyan hosszú a verseny és mint az előző futamon is látható volt,fizikálisan még nem elég felkészült ekkora távra...
  • Count Adyn
    Azt megnéztem volna mit művelt volna az öreg schummacher meg hamilton egymással:D
  • Istencsászár
    Eddig is azt tette:) aki a közelébe volt az hama lekopott:)
  • sharpshooter #47196
    ezért bízok Lewisban, hátha előad vmit a GP2-ben tanultakból:)
  • Punker
    esőt :)))))))
  • Count Adyn
    Jah az jó lenne, GYULA visítana mint egy pánikbeteg cserkészlány:D
  • Gabor_(HSF)
    Azok az idők sajnos már 10 éve megszüntek...
    A hasznos szélárnyék megszünt,a kocsik is keskenyebbek..mára már csak a kifékezés és elfékezés maradt....
  • sharpshooter #47192
    én inkább egy kerék-kerék elleni versenyt szeretnék, mindegy milyen befutóval, de ne az legyen, hogy vki lelép megint...
  • Gabor_(HSF)
    Persze az időjárás is felborithat mindent,hidegebb aszfalt, nagyobb szél
  • Gabor_(HSF)
    "amúgy ki az Alonso?:)"
    Erre ment a válasz.....
    Én pedig úgy gondolom talán Alfonz lesz az egyettlen az első 4-ből,aki a keményebb keverékkel kezd,nagyon ezt sugalták az edzések,ő szinte alig ment a puhábbik gumival..
    A másik,meg mintha itt nem is lenne akkora külömbség a 2 féle gumi között,talán a lágyabbiknak túl meleg az aszfalt...
    Ki tudja! kiderül holnap,Bár tavaly is innen nyert
  • Count Adyn
    Én egy Hamilton-Kimi-Massa dobogóval is elégedett lennék:D
  • sharpshooter #47188
    Ralf fog nyerni?:)

szvsz Massának nem lesz köze semmihez, szerintem kiüti Kimit vagy Alonsot és sima Hamiton-Heidfeld-Kubica befutó lesz:)
  • INeedspeed
  • Gabor_(HSF)
    Aki holnap nyerni fog,hacsak Massa nem szivja fel magát...
  • sharpshooter #47185
    amúgy ki az Alonso?:)

Legjobb 3 pilóta: Kimi, Lewis és saját maga szerint Ralf:)))
  • Istencsászár
    Azér ne ragattasd el magad... Hamiltonnak még van hova fejlődnie, elég csak megnézni hogy jócskán belassul hosszú távon Alonsohoz képest. Edddig 100%ot nyujt, a multját nézve és az autóját nézve ez el várható tőle, nemhiába ültették bele, de még attól kicsit messze van hogy Alonsot leírhassátok, mivel először is nyernie kell egy vb címet a többit meg majd meglátjuk.
  • sharpshooter #47183
    hát én tavaly már láttam GP2 alatt, hogy ha átjön a Csoki, akkor hamar trónfosztás lehet az F1-ben...:)
    Lewis ott sem sokat szarakodott, szerintem itt is csak Ron-nak köszönheti Alonso, hogy No1 a csapatnál...
  • kirol
    Reméljük!
  • desigo
    Szerintem holnap Massa is be fog keményíteni az tuti.
    Nem hinném,hogy megint elpancserkodná...
  • b-type
    Még nem akkora gáz sztem, az előző futamon kellett volna szarvat törnie Massa-nak...most már akár lehet okos is.
    De a verseny egésszét tekintve nem lehet a végén vesztes pozicióban, mert az már nyomot fog hagyni.
    Amikor vkit bekóstolnak (MS is bekínált az akkori nagyoknak, ..vagy pl. Monty is bekínált MS-nek),..szal azt vagy ott rögtön kell tisztázni, még akár ütközés árán is..ami nem tünik okos dolognak, de hosszabb távon mégis jobb,
    vagy túl kell lépni rajta (jól kivitelezett előzéssel, boxtaktikával, hibára kényszerítéssel..stb).
    Ha viszont benyeli Massa ezt a futást is vereségnek, akkor gubanc van, mert onnan Hamilton picit sem fog tökölni, és Massa tudni fogja hogy neki kell engednie egy csatában.
    Sőt a csapat is tudni fogja.
  • Istencsászár
    Majd kiderül ki a tökösebb az első kanyarban. Hamilton eddig sem volt idegbajos hogy a másikra rátartson, nem ő fog engedni az tuti, Massaának kell, vagy megy ki a fűre:)
  • Kit--Kat
    áhhhh
  • sharpshooter #47177
    van egy sejtésem, hogy a dobogón ugyanazok az arcok lesznek, mint eddig - Massa egy full versenyen nem bír álandó ütemet tartani
  • Kit--Kat
    A lényeg MAssanak ne az legyen a legfontosabb, hogy Kimit magamögött tartsa.
  • kirol
    Csak nehogy megint elcsessze Massa a rajtot. És azt is remélem, hogy Kimi se fogja megint udvariasan elengedni jelen esetben Alonso-t.

Bár van egy sejtésem, hogy Hemilton lerajtolja Massat, de akkor 3. versenyen akkor már nyerjen is, ha már egyszer előrre halad.
  • Kit--Kat
    elszaródott a kocsija
  • Istencsászár
    Kockával milett?
  • sharpshooter #47172
    de az, csak a 3. edzésé:)
  • littleNorbi
    Jah, ez nem is a végeredmény...
  • littleNorbi
    Elnézést, ezt kérem töröljétek !
  • littleNorbi
    Forma 1 Bahrain GP 2007 időmérő :

1 F. Massa Ferrari 1:32.652
    2 L. Hamilton McLaren 1:32.935
    3 K. Raikkonen Ferrari 1:33.131
    4 F. Alonso McLaren 1:33.192
    5 N. Heidfeld BMW 1:33.404
    6 R. Kubica BMW 1:33.710
    7 G. Fisichella Renault 1:34.056
    8 M. Webber Red Bull 1:34.106
    9 J. Trulli Toyota 1:34.154
    10 N. Rosberg Williams 1:34.399
    11 A. Wurz Williams 1:32.915
    12 H. Kovalainen Renault 1:32.935
    13 A. Davidson Super Aguri 1:33.082
    14 R. Schumacher Toyota 1:33.294
    15 R. Barrichello Honda 1:33.624
    16 J. Button Honda 1:33.731
    17 T. Sato Super Aguri 1:33.984
    18 V. Liuzzi Toro Rosso 1:34.024
    19 S. Speed Toro Rosso 1:34.333
    20 A. Sutil Spyker 1:35.280
    21 D. Coulthard Red Bull 1:35.341
    22 C. Albers Spyker 1:35.533
  • Kit--Kat
    Gyula: "Ajjajjj Alonso 2 tizedet kapott a kör 1. etapján."
    Mintha ez olyan globális probléma lenne:D
  • BaliBoy
    Sajnos a múlthét után sztem senki sem. Én még most sem értem, hogy mit csinált(ak). Tettek egy teljesen felesleges kormány mozdulatot a külső ív felé. Hogy az miért kellett....?
  • DjDano
    Amugy a viccet félretéve nem lepődnék meg ha holnap Hamilton lerajtolná Massa-t
  • DjDano
    Massa és Hamilton összecsattan az első kanyarba és Kimi-Alonso csatázik az első heylért :)
  • passatgt
    a 3 tized nem nagy távolság
  • sharpshooter #47163
    Good Massa, csak ne legyen maláj-rajt...:)

Nektek is feltűnt, hogy Gyula viszonylag kevesebb baromságot mondott, mint szokott?:)
  • BaliBoy
    Mert az első etapban, ha jól láttam ugyanabban a kanyarban, ugyanígy fékezte el magát. De lehet, hogy még1x sikerült neki. Tényleg elég hülyeség lenne azt ismételni, de nem ez lenne első, hogy nem jól közvetítenek.
  • Istencsászár
    Nemtudom utolsó 9 percre értem haza... de az hülyeség lenne.